Здраве

Категория Здраве
4 популярни лекарства, които можете да получите много по-евтини генерични
Здраве
Високите разходи за здравеопазване ви смущават? Това са едни от най-евтините генерични лекарства, налични в момента. Опитайте ги и спестете.
Ако правите това през нощта, рискът от рак нараства, сочат нови изследвания
Здраве
Хъркането през нощта може да ви изложи на по-висок риск от рак, според ново изследване. Ето защо и какво можете да направите, за да сте здрави.
4 неща, които няма да повярвате, са покрити от вашия FSA
Здраве
Чудите се как да похарчите вашето FSA обезщетение преди края на годината? Няма да повярвате, че тези четири елемента са обхванати от вашия план на FSA, казват експерти.
Аз съм фармацевт и това са добавките, които няма да приемам
Здраве
Един фармацевт казва, че някои от любимите ви добавки могат да ви причинят повече вреда, отколкото полза. Ето кои предпочита да пропусне.
Ако имате тези телешки или пилешки продукти във фризера си, не ги яжте, предупреждава USDA
Здраве
USDA издаде предупреждения за общественото здраве за два отделни замразени говеждо и пилешки продукта, след като откри потенциален риск за здравето.
Аз съм главен изпълнителен директор и това е в моята аптечка
Здраве
Някога чудили ли сте се какво бихте намерили в аптечката на главен изпълнителен директор? Nexium, Advil, Claritin и крем с хидрокортизон са любимите артикули на този изпълнителен директор.
Ако имате някоя от тези пасти за зъби Colgate, отървете се от тях, предупреждава FDA
Здраве
FDA току-що издаде изземване на определени пасти за зъби или вода за уста Colgate, продавани в магазините на Family Dollar, поради съображения за безопасност.
4 размяна на лекарства, за които да попитате Вашия лекар точно сега
Здраве
Някои лекарства и добавки могат да бъдат по-безопасни и по-ефективни от лекарствата, които приемате сега. Прочетете за четири популярни размени на лекарства.
Аз съм фармацевт и това са лекарствата, които никога не трябва да смесвате
Здраве
Фармацевт претегля кои лекарства никога не трябва да се смесват. Ако приемате две или повече лекарства едновременно, ето какво трябва да знаете.
Family Dollar току-що изтегли тези 41 OTC продукта, казва FDA в ново предупреждение
Здраве
FDA току-що обяви изземване на широка гама от продукти за лични медицински устройства без рецепта, продавани във Family Dollar.
5 популярни лекарства, които лекарите мразят да предписват
Здраве
Мразят ли лекарите да предписват определени лекарства? Отговорът може да ви изненада. Ето пет лекарства, които карат някои лекари да се замислят.
CVS казва, че се бори да поддържа това на склад в момента
Здраве
Докато американците се подготвят да получат своята усилваща актуализация, CVS предупреждава, че се бори с недостига на Moderna.
Ако сте купили някой от тези дипове от Kroger, изхвърлете ги сега, предупреждава FDA
Здраве
FDA издаде изземване за определени дипове и готови за консумация зеленчуци, продавани в супермаркетите Kroger, поради потенциално сериозен риск за здравето.
Пиенето на тази популярна напитка всеки ден може да отблъсне сърдечните заболявания, казва ново проучване
Здраве
Експертите отдавна рекламират зеления чай като полезен за сърцето ви, но ново проучване казва, че черният чай може да намали риска от сърдечни заболявания.
Аз съм диетолог и това е, което има в моята аптечка
Здраве
Ето четирите продукта, които диетоложката казва, че винаги държи под ръка в аптечката си и защо те са нейните любими лекарства.
Аз съм фармацевт и това са лекарствата без рецепта, които няма да приемам
Здраве
Чудите се кои лекарства без рецепта би избегнал един фармацевт? Tums, Afrin, Nexium и някои лаксативи са в списъка със забранени артикули на този експерт.
Рисков фактор №1 за развитие на мозъчна аневризма, казва лекарят
Здраве
Тютюнопушенето е значителен рисков фактор за смъртоносна мозъчна аневризма, казват лекарите, както и че е вредно за цялостното ви здраве.
Правенето на това в банята може да повиши кръвното ви налягане, открива проучване
Здраве
Използването на вода за уста след миене с четка и конец може да изглежда като здравословен навик, но изследванията показват, че може да допринесе за високо кръвно налягане.
Аз съм фармацевт и това са страничните ефекти на лекарствата, които никога не трябва да пренебрегвате
Здраве
Загрижени ли сте за страничните ефекти на лекарствата? Ето пет червени знамена, които никога не трябва да пренебрегвате, според фармацевт.
Аз съм фармацевт и това е лекарството, което мисля, че е предписано прекалено много
Здраве
Един фармацевт казва, че ИПП са най-често предписваното лекарство на пазара. Ето защо повече хора го приемат, отколкото наистина е необходимо.