речник на суеверията

Категория речник на суеверията
Премахване на полтъргайст
речник на суеверията
Полтъргайст са сред малкото видове призраци, които могат да имат драматичен ефект върху човешкия живот, затова получавам много въпроси относно призраците и премахването на полтъргайст. Възможно е да прогоните добър дух по успешен начин, когато духът действа злонамерено или пакостливо. Ако преведем думата полтъргайст на немски, тя означава 'шумен призрак'. Ще има много
Духовно значение на дървениците
речник на суеверията
Заразяването с дървеници води ума ви до въпроса: това духовно послание ли е? Знам. Лудостта, която причиняват дървениците, ви кара да се запитате защо се е случило това. Завладявайки цялото ви прекрасно лично пространство. За да отговоря на въпроса ви, трябва да се разровя дълбоко във фолклора, за да разбера какво означава това за живота ви.
Духовно значение на прехапване на език
речник на суеверията
Нямам търпение да споделя с вас духовното послание на прехапването на езика. Запомни това. Езикът ти притежава голяма сила. Вие съобщавате, че ядете и оцелявате в живота. Вашите думи имат силата да изграждат хората или да ги събарят. Прехапването на езика ви е като духовна врата и носи със себе си силно послание.
Духовно значение на цветовете на входната врата
речник на суеверията
Ключовият аспект на входната врата е фактът, че тя гледа навън и често се използва за уединение. Препоръчително е вратата да има прозрачно стъкло, за да може енергията да влиза и излиза. В този случай са необходими прозрачни завеси. Входната врата във всяка къща е най-важната част от фън шуй.