Здраве

Категория Здраве
Този често срещан навик в банята може да увеличи риска от сърдечен удар, казва проучване
Здраве
Проучванията показват, че използването на вода за уста може да увеличи риска от инфаркт. Ето какво трябва да знаете как да го използвате безопасно.
Шанън Шарп споделя сърцераздирателната причина, поради която е пазил диагнозата си рак в тайна в продължение на една година
Здраве
Шанън Шарп тихо се бори с рака на простатата през 2016 г. Ето защо той го пази в тайна повече от година и защо говори сега.
Комбинирането на вашето лекарство с това може да има „животозастрашаващи ефекти“, казва FDA
Здраве
За да гарантира безопасността на американците, FDA предупреждава за потенциалните опасности от смесването на лекарства и хранителни добавки.
Ако имате някой от тези популярни салатни дресинги у дома, изхвърлете го, предупреждава FDA
Здраве
FDA издаде изземване на два популярни дресинга за салати, продавани в Aldi и Whole Foods, поради сериозни рискове за здравето.
Ако правите това в банята, рискът от диабет нараства, казва проучване
Здраве
Ако редовно използвате антисептична вода за уста, рискът от диабет може да бъде повлиян, според изследователи. Ето какво трябва да знаете.
Ако имате някой от тези месни продукти в хладилника си, не ги яжте, предупреждава USDA
Здраве
Министерството на земеделието на САЩ издаде изземване на голямо разнообразие от продукти от Behrmann Meat and Processing Inc. поради бактериално замърсяване.
Аз съм спортист и това е, което има в моята аптечка
Здраве
Спортистката Каролайн Лубински ни дава възможност да надникнем в аптечката си и обяснява защо се запасява с продукти, които надхвърлят обикновеното.
Аз съм фармацевт и това е антиацидът, който препоръчвам
Здраве
Страдате от киселини или лошо храносмилане? Това е най-добрият антиацид, според една фармацевтка, която споделя защо го предпочита.
Аз съм оцелял от рак и това е, което има в моята аптечка
Здраве
Преживелия рак Саймън Къртис ни дава възможност да надникнем в аптечката си и споделя защо разчита на определени лекарства и добавки
Тази често срещана инфекция често се бърка с деменция, казват експерти
Здраве
Загрижени за деменция? Тази често срещана инфекция често се бърка със симптоми на деменция - и може да влоши истинския когнитивен упадък.
Правейки това в продължение на 5 минути, понижава кръвното налягане, както и лекарствата, казва ново проучване
Здраве
Правенето на пет минути дишане със съпротивление на ден може да понижи кръвното ви налягане толкова, колкото лекарствата или упражненията, казва ново проучване.
Пиенето на тази популярна напитка намалява риска от деменция с 38 процента, казва ново проучване
Здраве
Скорошно проучване установи, че пиенето на две и половина халби бира на ден може да намали риска от деменция с цели 38 процента.
Ако използвате това лекарство, обадете се на Вашия лекар, предупреждава FDA
Здраве
FDA обяви, че Eugia US LLC доброволно изтегля една партида AuroMedics Acyclovir Sodium Injection, използвана за лечение на херпесен вирус.
Ако сте закупили тази добавка от Walmart, спрете да я приемате сега, предупреждава FDA
Здраве
FDA издаде изземване на добавка, продавана онлайн от Walmart, известна като Wonder Pill, тъй като представлява потенциално сериозен риск за здравето.
5-те най-добри начина да намалите риска от сърдечна недостатъчност, според лекарите
Здраве
Здравословното хранене, упражненията, добрият сън, ограничаването на пороците и намаляването на стреса намаляват риска от сърдечна недостатъчност, казва лекар.
Никога не започвайте да се къпете, ако не сте направили това първо, казва CDC
Здраве
Поради заплахата от смъртоносна болест, предавана по вода, трябва да следвате указанията на CDC за промиване на душ слушалката.
Проучването казва, че този вид лекарства е силно предписан
Здраве
Ново проучване предупреждава, че едно лекарство е много предписано. Промяната на този единствен навик при следващите ви срещи може да помогне за предотвратяване на проблема.
Правенето на това през нощта съсипва имунната ви система, казва ново проучване
Здраве
Твърде малкото сън през нощта може да съсипе имунната ви система и да ви направи уязвими към болести и инфекции. Ето как.
Дъщерята на Оливия Нютън-Джон сподели тази сърцераздирателна актуализация след смъртта на майка си
Здраве
Клои Латанци, дъщерята на Оливия Нютън-Джон, публикува трогателна актуализация след смъртта на майка си. Ето какво каза тя
Приготвянето на вашите ястия по този начин може да намали риска от рак, казват експерти
Здраве
Приготвянето на храната ви с акцент върху порциите и пропорциите може да помогне за намаляване на риска от рак, казват експерти. Ето какво трябва да знаете.