Здраве

Категория Здраве
5-те най-добри начина да намалите риска от инсулт според лекарите
Здраве
За да намалите риска от инсулт, откажете пушенето, яжте средиземноморска диета, контролирайте холестерола и кръвното си налягане и спортувайте, казват експертите.
Walgreens е критикуван за твърдения, че прави това с лекарства на клиент
Здраве
Walgreens е изправен пред ново съдебно дело, след като се твърди, че е разболял мъж от Ню Джърси в резултат на това, че му е дал грешно лекарство.
Walmart и CVS са под обстрел за „подвеждащи“ купувачи относно тези лекарства
Здраве
Две съдебни дела срещу Walmart и CVS току-що бяха възобновени, като се твърди, че има проблем с хомеопатичните лекарства на търговците на дребно.
Ако приемате някое от тези обичайни лекарства, обадете се на Вашия лекар сега, предупреждава FDA
Здраве
FDA току-що обяви изтегляне на лекарствата клопидогрел и атенолол, произведени от Golden State Medical Supply поради риск за здравето.
Правейки това, когато ходите, намалява риска от сърдечен удар, рак и деменция, казва ново проучване
Здраве
Бързото ходене може да намали шансовете ви за инфаркт, рак и деменция, показват нови изследвания. Ето как да спечелите най-много ползи.
5-те най-добри начина да намалите риска от рак на черния дроб според лекарите
Здраве
Ако искате да намалите риска от рак на черния дроб, започнете с тези пет препоръчани от лекаря неща, от отказване на пушенето до по-добро хранене.
Наличието на това може да ви помогне да живеете след 90, казва ново проучване
Здраве
На фона на намаляването на продължителността на живота сред американците, ново проучване установи, че положителното отношение може да ви помогне да живеете по-дълго.
Teen Idol от 90-те казва, че това е бил първият й симптом на МС
Здраве
Ема Колфийлд беше диагностицирана с множествена склероза (МС) през 2010 г. и сега разкрива какво е довело до откриването на нейното състояние.
4 признака, че здравето на сърцето ви е влошено, според кардиолог
Здраве
Кардиолозите претеглят четири знака, които са червени знамена, които означават, че трябва да обърнете по-голямо внимание на здравето на сърцето си.
Ако сте над 65 години, обадете се в аптеката си и направете това сега, казва CDC в ново предупреждение
Здраве
Тъй като се очаква неприятен грипен сезон, CDC сега предупреждава американците над 65 години да получат по-силна противогрипна ваксина за първи път.
Правейки това, когато ядете, може да помогне за предотвратяване на Алцхаймер, казва ново проучване
Здраве
Спазването на диета, имитираща гладуване (FMD), когато се храните, може да ви помогне да предотвратите болестта на Алцхаймер, показва ново проучване.
Този голям недостиг на лекарства кара пациентите да се „уплашат“, се казва в нов доклад
Здраве
Нов доклад показва, че големият недостиг на Adderall, лекарството, използвано за лечение на ADHD, кара пациентите да се „уплашат“.
4-те най-добри начина да намалите риска от рак на дебелото черво според лекарите
Здраве
Ако искате да избегнете рак на дебелото черво, това са четири лесни навика за начина на живот, които да включите, за да намалите общия си риск от развитие.
Правенето на това през нощта може да увеличи риска от деменция, казва ново проучване
Здраве
Заспиването преди 21 часа и оставането в леглото повече от осем часа на нощ е свързано с по-висок риск от деменция, предупреждава ново проучване.
6 обичайни лекарства от детството, които тайно пропускаме да приемаме
Здраве
Тогава може би щяхме да вдигнем шум, но истината е, че това розово нещо имаше страхотен вкус. Ето шест лекарства от детството, които пропускаме да приемаме.
4-те най-добри начина да намалите риска от сърдечен удар, според кардиолог
Здраве
Кардиолог споделя четирите най-добри начина за намаляване на риска от инфаркт. Следването на тези прости съвети може да ви помогне да поддържате сърцето си здраво.
Ако това ви се случи през нощта, може да сте изложени на повишен риск от деменция, открива ново проучване
Здраве
Ако често сънувате кошмари, може да сте изложени на повишен риск от деменция, предупреждава ново проучване. Ето какво трябва да знаете.
Никога не приемайте тези обичайни лекарства със сутрешното си кафе, казват фармацевтите
Здраве
Кафето има много ползи за здравето, но не и ако го използвате за измиване на тези лекарства. Ето пет лекарства, които никога не трябва да приемате с кафе.
Яденето на твърде много от това може да увеличи риска от рак на черния дроб, казва ново проучване
Здраве
Яденето на твърде много от рафинираните фибри инулин е свързано с повишен риск от рак на черния дроб, но само при определени хора, казват експерти.
Преминавам през менопауза и това е, което има в моята аптечка
Здраве
Диетолог и преподавател по менопауза казва, че това са петте продукта, които държи в аптечката си, докато се ориентира в промяната на живота.