Връзки

Категория Връзки
60 цитата за връзки, за да възвърнете любовта си
Връзки
Обичайте приливите и отливите като приливите и отливите. Понякога просто се нуждаете от малко вдъхновение, за да разпалите нещата отново. Тези 60 цитата на връзката са точно това.
40 сладки неща, които да казвате на приятелката си всеки ден
Връзки
Ако търсите точните думи, за да изразите чувствата си, тези прости и уникални фрази гарантирано ще я накарат да се усмихне.
40 сладки неща, които да казвате на приятеля си всеки ден
Връзки
Кажете на приятеля си колко много означава за вас с тези сладки неща, които да казвате на приятеля си всеки ден. Гарантираме, че ще ги оцени.
60 най-добри линии за вземане, толкова ужасни и забавни, че определено ще работят
Връзки
Представянето на някой нов винаги е страшно - ето защо съществуват сиреневи, лоши линии за взимане. Тук сме събрали най-забавните, които да опитаме.
50-те най-романтични песни, писани някога
Връзки
Независимо дали търсите първа танцова песен или просто се чувствате сякаш се влюбвате, това са най-романтичните песни за всички времена.
14 фини знака, които човек наистина ви харесва
Връзки
Попитахме експерти по връзките за фините знаци и следи от езика на тялото, които могат да ви покажат как да разберете дали някой ви харесва.
30 неща, които хората казват, ако искат да изневерят
Връзки
Попитахме експерти по връзките за често срещаните неща, които хората ще кажат, когато искат да изневерят (или вече са). Напред намерете говоримите признаци на измама.
30 идеални идеи за подарък за рожден ден за вашия най-добър приятел
Връзки
Вашият BFF винаги е до вас, така че защо да не отпразнувате най-важната връзка в живота си с един от тези невероятни подаръци за най-добри приятели?
50 сладки оферти за най-добри приятели, които да ви накарат да се усмихнете
Връзки
Независимо дали търсите страхотна оферта за най-добър приятел, която да включите в картичка, или просто искате да размислите за силата на приятелството, ние имаме идеалната оферта.
20 твърди истини за размера на пениса
Връзки
Има ли значение размерът на пениса? И какъв е идеалният размер на пениса за сексуално представяне? Тук е всичко, което трябва да знаете за перцентили с размер на пениса и други.
Това са научно подкрепените знаци, в които човек се влюбва
Връзки
Науката е открила, че има осезаеми признаци, в които човек се влюбва. Ето най-лесните за намиране, които ще ви кажат точно как се чувства.
100 линии за секстинг толкова горещи, че ще разтопят телефона ви
Връзки
Независимо дали сте били заедно седмица, месец или цял живот, всяка връзка може да използва малко допълнителна искра. Ето най-добрите примери за секстинг някога.
30 неща, които мъжете правят, които жените винаги намират за секси
Връзки
От разхлабване на вратовръзката му до шофиране на кола с два пръста, това са секси неща, които момчетата правят, които могат да подлудят жената.
11 тайни за по-твърда ерекция и умопомрачителен оргазъм
Връзки
Има много неща, които можете да направите, за да научите как да станете по-трудни, да повишите ерекцията си и да постигнете по-добри оргазми, без да поглъщате хапче.
40 неустоими идеи за първа среща
Връзки
Срещнахте ли някой специален? Не опитвайте същите стари, същите стари първи срещи. Ето най-креативните идеи за първа среща, за да започнете връзката си от десния крак.
30 секс истории толкова горещи, че са по-добри от любовната игра
Връзки
Благодарение на новото разпространение на уеб-базирани горещи секс истории, ние сме дълбоко в разгара на ренесанса за четене.
Как да флиртуваме в Instagram: Ръководство на възрастен човек
Връзки
Има изкуство да се научиш да флиртуваш в Instagram. Запомнете тези неща и не, а социалните медии може да са вашето ново тайно оръжие за запознанства.
70 сладки имена, за да се обадите на приятеля си, които и двамата ще обичате
Връзки
Имената на домашни любимци са от съществено значение за всяка любовна връзка. Ето защо сме събрали 70 сладки имена, за да се обадим на приятеля ви, който и двамата ще обичате.
50-те най-добри брачни съвета от двойки, които са били женени от 50 години
Връзки
Тези брачни съвети от двойки, които са накарали техните съюзи да работят повече от 50 години, са вид брачни съвети, които ще поддържат връзката ви здрава.
30 фини знака, които съпругата ви изневерява
Връзки
Ако жените могат да прикрият следите си толкова добре, тогава как трябва да разберете дали съпругата ви ви изневерява? За щастие има някои сигурни разкази.