30 начина да имате щастлива връзка на дълги разстояния

Повечето хора казват, че никога не биха помислили за дълги разстояния връзка (или, съкратено-говоря, LDR). Но това обикновено е преди те да нямат избор. (Хей, животът е пълен с криви топки.) И макар че всички можем да се съгласим, че връзките на дълги разстояния не са идеални, те определено не са краят на света - или дори смъртният звън на връзката ви. Всъщност, с правилното мислене, правилните очаквания и правилните съвети за връзки на дълги разстояния, можете да имате LDR, който процъфтява и става по-силен с течение на времето. Подслушахме експерти за техните съвети относно най-добрите съвети за връзки на дълги разстояния, за какво да говорите с партньора си от дълги разстояния и още начини да запазите интереса си, докато сте разделени. Така че четете и поддържайте искрата жива!Съвети за връзки на дълги разстояния от професионалистите:

1. Поставете ясни лични граници.

Едно от най-важните съвети за връзки на дълги разстояния е да зададете граници. „Първо и най-важно, вие и вашият партньор трябва да зададете някои насоки: кое е приемливо, кое не“, казва Април Дейвис , експерт по отношения и основател на LUMA Луксозно сватовство . Не е нужно да ви казваме, че границите, свързани с вярността, са важни, но се оказва, че това лично границите играят огромна роля и в отношенията отдалеч. „Взаимоотношенията на дълги разстояния се провалят поради липса на доверие и нахлуване в пространството, дори ако това е просто виртуално пространство.“

2. Правете се, че сте неженен.

Да, наистина. Освен че всъщност имате физическа връзка с някой друг, експертите казват, че можете почти да се държите както искате - нещо като когато сте неженени.„Правете каквото искате“, препоръчва Д-р Габриела И. Фаркас , основател на Pearl Behavioral Health & Medicine. „Радвайте се на живота си и на своите постижения. Публикувайте снимки и статуси в социалните медии за това как сте и какво сте правили. Прекарвам време с приятели.' По принцип се наслаждавайте на живота си!„Колкото по-добре познавате и оценявате себе си, толкова по-добре можете да се съсредоточите върху познаването и оценяването на партньора си, когато сте заедно“, казва тя.3. Никога не прекарвайте повече от три месеца разделени.

Важен въпрос, който всеки, който търси съвет за връзка на дълги разстояния, е колко дълго можете да отидете, без да виждате партньора си. „В идеалния случай на всеки три месеца е минимумът“, казва Рами Фу , треньор по запознанства и експерт, въпреки че вашият срок може да варира, стига да се съгласите заедно. „Това е, за да не забравяте защо първо обичате този човек и да правите секс. Освен това ще ви позволи да видите как те се развиват като личност. '

4. Не говорете всеки ден.

Може би си мислите, че разговорът всеки ден, когато сте в LDR, е задължителен. Истината е, че експертите казват, че това наистина не е необходимо и може действително да навреди на връзката ви. „Не е нужно да поддържате постоянна комуникация“, казва Дейвис. „Дръжте част от мистерията жива!“

Ако отидете няколко дни, без да говорите с вашия S.O., ще имате по-интересен разговор, който да очаквате с нетърпение след няколко дни. Плюс това, следенето на друго лице и предоставянето му на постоянни актуализации може да стане изтощително.5. Не разчитайте изключително на технологията.

Shutterstock

„В тази ера на електронните устройства можете да се свържете по-дълбоко с партньора си, като прекъснете връзката“, отбелязва Бони Уинстън , сватовник на знаменитости и експерт по връзките. „Пощата за охлюви е подценена. Опитайте да изпратите любовна бележка с частица от любимия си одеколон или парфюм. ' Това е едно от най-трогателните съвети за връзки на дълги разстояния.

какво означава Дарлин

6. Знаете какво означава успехът във вас.

Трудно е да разберете дали нещата вървят добре във връзката ви на дълги разстояния, ако нямате цел в ума. Искате ли да преминете през кратък период на раздяла? В крайна сметка да се ожените? Да останеш женен, въпреки че работата ти те води на различни места? Да имате представа какво означава успехът за вас и дали се доближавате до него е ключово, когато се опитвате да прецените дали нещата „работят“ или не.

7. Флиртувай с други хора.

По начин, който не ескалира, разбира се. „Това може да звучи рисковано, но безобиден флирт, като например да дадете на бариста продължителна усмивка или да предложите комплимент на непознат, може да е добре за връзката ви, стига да уважавате себе си, партньора си и третата страна“, казва Д-р Джес О'Райли , Резидентен сексолог на Astroglide. „Не е нужно да затваряте чувствената си страна, само защото сте разделени от разстояние. Всъщност някои от най-щастливите двойки използват извънрелационен флирт като разпалване, за да подхранват собствения си флирт, съблазняване и сексуална искра в отношенията.

8. Правете неща, на които партньорът ви не се радва.

Може би обичате да пазарувате, да ходите на фитнес и да гледате филми, а партньорът ви не харесва всякакви от тези неща. Защо не се възползвате от отделеното си време и не правите толкова дейности, колкото искате? Това е отличен начин да намерите сребърна подплата във вашето време далеч един от друг, според д-р Фаркас.

9. Разкажете на хората за връзката.

Ако се чудите как да накарате връзките на дълги разстояния да работят, ще трябва да сте чисти относно факта, че сте в едно. „Повечето връзки на дълги разстояния не изглеждат толкова„ реални “, колкото личните“, казва Дейвид Бенет , сертифициран консултант и експерт по връзките. „Част от това е, че все още има някаква стигма, свързана с тях. За да стане по-нормално, уверете се, че всички, които имат значение за вас на местно ниво (приятели, семейство и хора, които искат да се срещат с вас), знаят, че сте в връзка на дълги разстояния.

За да бъде ясно, не е нужно да говорите за вашия S.O. през цялото време, но пазенето им в тайна или третирането им като допълнителна мисъл е бърз начин да разрушите шансовете на вашата връзка за успех, казва Бенет.

10. Уверете се, че не ви уловят.

жена, използваща таблет на диван, връзки на дълги разстояния

Shutterstock

Това се отнася главно за тези, които започват връзката си отдалеч, но тъй като онлайн запознанствата са по-популярни от всякога, важно е да се спомене. „Има някои невероятни връзки на дълги разстояния, но има много хора, които се правят на някой, който не са“, казва Киаундра Джаксън , LMFT, автор на Изкуството на взаимоотношенията: 7 компонента, на които всяка връзка трябва да процъфтява . „Преди да влезете или да останете във връзка на дълги разстояния, уверете се, че човекът е точно такъв, какъвто е казал, че е.“

11. Уверете се, че излизате с „Единственият“.

Истински разговор: „Единствената истинска причина да се впуснете в отношения на дълги разстояния е, защото вярвате, че те са„ единственият “, казва Кевин Дарне , експерт по отношения и автор. Вярно е. „Ако се срещате само за забавление, може и да правите това на местно ниво.“

12. Вижте борбата като добър знак.

Този съвет за връзка на дълги разстояния ще ви послужи добре при всякакъв тип връзка. Всички връзки изпитват възходи и падения, но проучване в Вестник за брака и семейството установи, че двойките, които използват конструктивни стратегии за разрешаване на разногласия, като например да се вслушват в гледната точка на другия и да се опитват да накарат партньора си да се смее, са по-малко склонни да се разделят заради спорове. Така че, вместо да пропускате разговор, който би ви позволил да премахнете някои оплаквания от гърдите си, използвайте го като възможност да преработите нещата като екип.

13. Не им давайте игра по игра.

Защо? Е, скучно е. „Не е нужно да споделяте всеки детайл от деня си, за да поддържате връзка“, обяснява О'Райли. „Ако ще говорите само за дневния си ред (какво сте направили днес и какво правите утре), може би е по-добре да пропуснете телефонното обаждане изобщо. Понякога актуализациите са необходими и подходящи, но ако вашите разговори се сведат до задаване на дневен ред, едва ли ще изпитвате страст - независимо дали сте разделени заедно. Вместо да споделяте ежедневни актуализации, говорете за най-големите си страхове, тържества и мечти. Говорете за всички неща, които искате да правите (G-рейтинг и раси), след като се съберете. '

14. Не забравяйте, че партньорът ви не е перфектен.

„Някои партньори са склонни да идеализират връзката си и я запомнят по-добра, отколкото е в действителност“, казва ученият от eHarmony Джони Дринк . „Изследванията показват, че двойките с повече идеализация в отношенията си са по-склонни да се разделят поради нестабилна връзка.“ Когато си спомните само хубавите неща за вашия S.O., може да се разочаровате, когато получите шанса да се видите отново. Вместо да ги изграждате в главата си, за да бъдете перфектен партньор, опитайте се да държите нещата в перспектива.

15. Не подценявайте замислените изненади.

„Изненадите са винаги добре дошли във всяка връзка, но тези от разстояние могат да се възползват повече, защото липсата на ежедневно физическо взаимодействие“, казва Джъстин Лавел , Главен комуникационен директор за Проверено . „Изненадите могат да бъдат всичко - от изненадващи посещения до изпращане на малки подаръци само по дяволите. Връзките на дълги разстояния страдат, когато едната или и двете страни мислят, че са забравени или игнорирани. Специалните лакомства казват нещо повече от телефонно обаждане или текстово съобщение, поради специалното внимание и времето, което отделихте за координирането му.

16. Помислете за отворена връзка.

Вярно е, че те не са за всеки, но ако наистина се борите да бъдете разделени, отворената връзка може да облекчи уединението, което идва заедно с LDR. „Самотата може да бъде предизвикателна за преодоляване“, казва Фаркас. „Ако и двамата с вашия партньор се чувствате добре и се съгласявате с това, всеки от вас може да проучи виждането на други хора във вашия район, докато все още е двойка. Ще се изненадате колко много хора са отворени за срещи с вече отдаден човек.

какво означава луций

17. Не се закачайте по вашия „график“.

човек на компютърни съвети за връзки на дълги разстояния

Shutterstock

„Няма нищо по-болезнено от това да гледаш как някой се обажда на партньора си, защото е 19:00. и те говорят всяка вечер в 19:00 ч. ', казва eHarmony изпълнителен директор Грант Лангстън . 'Толкова е изнудено и принудено.' Ако искате да се справите с това, трябва да поддържате нещата интересни.

18. Знайте, че лошото посещение не означава, че се разделяте.

Ако сте в дългосрочен LDR, нормално е да имате както страхотни, така и не особено посещения с партньора си. Понякога натискът да се видим след толкова дълго време може да предизвика напрежение, дори когато всъщност сте развълнувани да настигнете вашия S.O. Ако имате посещение, което не протича така добре, както се очаква, не бързайте да правите изводи за това какво означава за връзката ви.

19. Изпращайте секстове, които изискват дешифриране.

Нека бъдем реални: През 2019 г. секстингът е задължителна част от връзката на дълги разстояния. Но разчитането на очевидни тактики, но гарантира, че нещата ще станат доста скучни доста бързо. „Вместо да изпращате ясни снимки на най-горещите си части на тялото, изпращайте близки планове, които изискват от партньора ви да променя ъглите и да сменя перспективите, за да направи пълното изображение“, предлага О’Райли. „Да бъдеш игрив и да държиш партньора си да гадае са ключови за страстта във връзката.“

20. Имайте личен проект.

Ако сте били в близки отношения и сега сте в далечни, ще се окажете с много повече време в ръцете си. Това е вярно и ако преди сте се срещали наоколо и сега преследвате само един човек, който живее далеч. Независимо дали става въпрос за обучение за маратон, приготвяне на собствена бира или присъединяване към боулинг лига, полезно разсейване е да имате нещо, което ви интересува, за да инвестирате новооткритото си свободно време.

21. Разберете, че LDR всъщност са доста нормални.

жена мъж ipad говори съвети за връзки на дълги разстояния

Shutterstock

Изследвания показва, че 75 процента от всички сгодени двойки в даден момент са били във връзка от разстояние. Когато се постави в перспектива, присъствието в LDR изглежда много по-малко голяма работа.

22. Имайте секс стратегия.

Може да е неудобно да се говори, но трябва да имате такъв. „Сексуалното недоволство е една от основните причини хората да изневеряват във връзки на дълги разстояния“, казва Фу. „Най-добрият начин да се заобиколи е да се постигне сексуално споразумение. За някои двойки това е обикновен телефон и видео секс. За други това е някаква открита връзка. Няма най-добрия, но ти трябва.

23. Забравете за връзката си от време на време.

„Сигурно се случва много неща освен връзката ви, така че се съсредоточете върху това“, казва Фаркас. „Вземете дни, в които избягвате всичко, което силно ви напомня за тях. Правейки това няколко дни в седмицата, можете да разхлабите част от дълбоката привързаност, така че да ви липсват по-малко, без да ги обичате по-малко.

24. Нека разговорите са кратки и сладки.

„Уверете се, че телефонните обаждания, текстовите съобщения, Skype или Facetime са ангажиращи“, препоръчва Lavelle. „Скачането с партньора ви и разсейването ви от други неща ще имат много по-голямо негативно въздействие, отколкото да правите същото, докато седите един до друг. Уверете се, че сте се ангажирали.

25. Успокойте партньора си - в рамките на разумното.

„Едно от най-големите предизвикателства на връзките на дълги разстояния е въпросът за вярност и ангажираност“, отбелязва Бенет в своите съвети за връзки на дълги разстояния. „Трудно е никога да не присъстваш физически с някой, в когото си влюбен.“

Въпреки че искате да сте сигурни, че се грижите за себе си преди всичко емоционално, също така е добра идея да подкрепите вашия S.O. когато знаете, че те наистина се нуждаят. „Дайте им допълнителна увереност, когато се съмняват дали това може да работи.“

26. Признайте, че промяната е неизбежна.

Изследвания също показва, че най-честата причина връзките на разстояние не се получават е, че двойките обикновено не планират неочаквани промени в отношенията. Времето, през което сте разделени, относителните ви местоположения и обстоятелствата при раздялата ви може да се променят с течение на времето. Бъдете готови за това и бъдете готови да говорите за това, вместо да затваряте, когато се сблъскате с неочакван бум на пътя.

27. Опитайте да имате цифрова дата.

мъж в кафене на лаптоп skype facetime съвети за връзки на дълги разстояния

Shutterstock

'Дори ако вашият значителен друг е на 6000 мили, пак можете да излизате', казва Уинстън. Вместо просто да проведете обичайното си телефонно обаждане или разговор във видео чат, опитайте да проведете подходяща нощна среща. - Налейте си чаша вино и вечеряйте заедно. Дори и да е виртуално, това може да бъде прекрасно изживяване. Съветвам клиентите си в отношения на дълги разстояния да планират да направят това, за да увеличат връзките и да се чувстват свързани. “

признаци, че знаете, че бракът ви е приключил

28. Не се стресирайте за километрите.

Ако вие и вашият партньор сте в рамките на часове един от друг, не е толкова трудно да се виждате редовно. Но ето малко искрица надежда за тези, които са в двубрежни или международни отношения. Изследване, публикувано в Списание за секс и брачна терапия установи, че двойките с по-нататъшно физическо разстояние между тях са по-склонни да имат по-добри резултати. Въпреки че може да стане трудно, струва си да се мотаеш там!

29. Не правете предположения.

Много хора смятат, че всички ситуации на дълги разстояния са обречени на провал. Това е определено не е вярно, но ако откриете, че вярвате, това може да се превърне в самоизпълняващо се пророчество. Опитайте се да запазите позитивно мислене и не забравяйте, че има такива 14 до 15 милиона други хора в Америка, които преживяват същото.

30. Поставете ограничение във времето на връзката.

Много малко хора са съгласни да бъдат в LDR завинаги. Ако сте от тези хора - страхотно. Ако не, помислете колко дълго сте готови да правите нещо на дълги разстояния. „Съгласете се с партньора си, че ако си струва връзката да остане, ще затворите дистанцията, като единият партньор се премести или двамата се преместят на приемливо място“, казва Джаксън. 'Освен това, ако връзката не се разрасне до определен период от време, не се колебайте да прекратите връзката, за да избегнете престоя в нещо, което не е подходящо.' И за повече информация относно раздялата вижте тези 15 най-лоши причини за забавяне на разпадането .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации