CVS казва, че се бори да поддържа това на склад в момента

Клиентите трябва да се изправят пред редица препятствия, когато става дума за пазаруване в наши дни— затваряне на магазини , растящи цени, продуктови дефицити , вие го наречете. Много от тези проблеми бяха стартирани от пандемията, но те все още не са отшумели през последните две години. Сега CVS предупреждава клиентите за нов недостиг, който може да повлияе на техните здравни нужди. Прочетете, за да разберете какво веригата аптеки се бори да поддържа наличност в момента.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Ако получавате лекарства от CVS или Walgreens, бъдете подготвени за този недостиг .

Още тази година дрогериите се справиха с различни липси.

  Рафтовете на магазините за хранителни стоки са празни поради паническото пазаруване, причинено от пандемията от коронавирус.
iStock

Проблемите с веригата за доставки, предизвикани от затварянето на пристанища и фабрики по време на началото на COVID, продължават да допринасят за недостига в САЩ – а дрогериите са засегнати особено силно. През пролетта и CVS, и Walgreens трябваше да ограничи покупките бебешка формула на фона на недостиг на доставки. Тогава през юни купувачите и в двете аптеки бяха предупредени за недостиг на тампони . Недостигът се разпростира и върху лекарствата, със зашеметяващ брой недостиг на лекарства с рецепта . Съвсем наскоро и двамата търговци на дребно се борят да запазят Adderall, едно от най-често предписваните лекарства за ADHD, на склад.сън тълкуване на очите

Потребителите трябва да очакват да „почувстват ефекта от нарушената верига на доставки поне още една година' Георги Александрия , икономист от университета в Рочестър, каза на университета в публикация в блог с въпроси и отговори. Следователно не е изненада, че CVS сега предупреждава клиентите за друг проблем с доставките в своите магазини.CVS се бори да запази един артикул на склад.

  Тълпи от хора на Lincoln Road Mall около входа на CVS Pharmacy.
iStock

Ако сте на лов за една необходимост от COVID в местния CVS, може да се наложи да потърсите другаде. Компанията казва изчерпа се на актуализираните двувалентни бустерни ваксини на Moderna в някои части на страната, Бостънският глобус докладвани. „Някои локации на CVS Pharmacy са приложили цялата двувалентна ваксина срещу COVID-19 на Moderna, получена от федералното правителство до момента“, говорител на CVS Тара Бърк каза пред вестника. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcbНедостигът на новия бустер на Moderna е „специфичен за магазина и не се ограничава до Масачузетс“, според Бърк. Говорителят не разкри колко магазина се борят да запазят ваксината на склад, но каза, че хората могат да се запишат за „ограничени срещи с Moderna“ на официалния уебсайт на аптеката или чрез нейното приложение. „Назначенията се актуализират, когато се получи доставка“, каза Бърк Бостънският глобус .

СВЪРЗАНИ: За повече актуална информация, запишете се за нашия ежедневен бюлетин .

прекрасни неща да й кажеш

Сега можете да получите само актуализирания бустер.

  ваксина в ръцете на изследовател, жена лекар държи спринцовка и бутилка с ваксина за лечение на коронавирус. Концепция за лечение на коронавирус, инжектиране, инжекция и клинично изпитване по време на пандемия.
iStock

CVS току-що започна да администрира Omicron-специфични COVID бустери в началото на този месец, след като Администрацията по храните и лекарствата на САЩ (FDA) официално разреши използването на ' на Moderna и Pfizer актуализирани бустери ' на 31 август. С това разрешение FDA реши да отмени разрешението на оригиналните mRNA ваксини на двамата производители на ваксини като бустери за тези на 12 и повече години.Говорител на CVS каза за Сан Франциско Хроника че хората, които получават първоначалните си дози ваксина, все още могат да получат оригиналната формула на Moderna или Pfizer, но онези, които искат скоро да получат бустер, могат да получат само двувалентната ваксина. За щастие двувалентната инжекция на Pfizer изглежда е в наличност навсякъде. Бърк каза Бостънският глобус че местата на CVS „продължават да предлагат“ новия бустер на Pfizer и че хората могат да се запишат за ваксини на Pfizer – дори ако първоначално са получили ваксината на Moderna.

„Според указанията на CDC пациентите не трябва да съпоставят двувалентната бустер ваксина срещу COVID-19, която получават, с марката, която са получили по време на първичната си серия или предишни бустери“, каза говорителят пред вестника.

CVS работи с официални лица, за да получи повече от двувалентния бустер Moderna на склад.

  Знакът Covid-19 vaccines are here рекламира място за ваксиниране срещу коронавирус в аптечния магазин CVS. - Пало Алто, Калифорния, САЩ - февруари 2021 г
iStock

CVS „работи с правителството за придобиване на повече дози Moderna“, според Бърк. Но то не е само в своята борба. Walgreens има съобщи за подобни проблеми с доставка на актуализирания бустер на Moderna, the Вашингтон Екзаминър наскоро съобщено.

„В момента работим за пренасрочване на някои срещи, където доставката е прекъсната“, Стефани Корцилий , говорител на Walgreens, каза пред вестника. „Актуализираният бустер на Pfizer COVID-19 остава наличен. В момента не изпитваме никакви въздействия върху доставките на продукти на Pfizer.“

сладки неща, които да кажете на приятелката си

Walgreens също каза, че е така работа с правителството за придобиване на повече дози Moderna, съобщи Ройтерс. Според новинарското издание Службата на помощник-секретаря за готовност и реагиране (ASPR) на Министерството на здравеопазването и човешките услуги (HHS) на САЩ каза, че аптеките на дребно трябва да получат още милиони дози Moderna тази седмица, тъй като производството се увеличава на двувалентен бустер на производителя. „Очакваме предлагането да продължи да се увеличава през следващите седмици“, каза говорител на ASPR пред Reuters.

Популярни Публикации