30 неща, които правят жените, които мъжете винаги намират за секси

„Секси“, разбира се, лежи мозъкът на наблюдателя. Това, което дразни един човек, може да отблъсне друг. И както всички знаем, „секси“ съществува в контекста на общ пакет на човек - кой си, как действаш, какво мислиш. Това е основата за някои от нещата на пръв поглед, които също изпитвате, когато взаимодействате с потенциален партньор по танци, като начина, по който изглеждате, начина, по който се обличате, и ако имате австралийски акцент. Така че, да, секси списъкът на всички може да изглежда малко по-различно, но най-общо казано, ето какво мъжете намират за привлекателни Жени . Така че прочетете и вземете бележка! А за другата страна на уравнението не пропускайте 30 неща, които мъжете правят, които жените винаги намират за секси .1 Носенето на мъжка риза.

жена мъж

Особено когато се носи така, както мъжете никога не трябва да го носят - извънгабаритни, висящи над голи крака, с три разкопчани бутона. Да, това е едно нещо, което мъжете намират за привлекателно за жените. А за модните тайни, които можете да използвате, вижте 30 най-добри съвета за добре обличане през 30-те години.

2 Гуфиране от време на време.

шантава жена - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Мъжете обичат, когато жените изпадат: мислете и действайте нестандартно. Това говори за индивидуалност и увереност. Неотдавнашно проучване, публикувано в Sage Journals установени неконформисти са по-привлекателни от конформистите. Може би това е поемането на риск или може би защото е любител на забавленията или може би защото съобщава, че човек не губи време, за да разказва какво мислят другите хора.мечта да държа бебе

3 Смее се дори когато човек не е забавен.

жена, която се смее на мъжа - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Едно проучване, публикувано в Еволюция и човешко поведение потвърди това, което несигурните мъже знаят навсякъде: Смехът над хумора на мъжа - колкото и глупав да е - е много привлекателен. (Да, момчетата умишлено ще игнорират покровителството.) Така че, без повече шум, пингвин, монах и синхронизиран плувец влизат в бар ... И момчета, ако имате нужда от някакъв банален материал, започнете с 50 каламбури толкова лоши, че всъщност са забавни.4 Бъдете сладки с произволно дете, което виждате в магазин, ресторант или парк.

спрете да съдите жени над 40 години - какво мъжете намират за привлекателно за жените

Независимо дали е в магазин, ресторант или парк, има нещо, което по своята същност е привлекателно за жената, която се отнася с младо дете сладко (стига да е добре с родителите и да не е зловещо, разбира се). Дори момчето да не е почти готово за родителство, има нещо специално в това да видиш майчините инстинкти на жената в действие.5 люлки с гиря

гиря - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Има ключови аспекти на махането с гиря - интензивността, силата на движението, цялото тяло, излъчващо сила от всяко сухожилие - които поставят хода над всичко останало, що се отнася до сексуалната привлекателност. За мъжете е това, което човек, който прави много набирания (парадиращи вълни на гърба), е за жените.

6 Даване на кредит там, където се дължи.

жена наставник колега - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Shutterstock

Изследвания от Тайланд показват, че скромността се нарежда високо по качества, които търсим в другите. И това се случва двойно в тези наши дни на „влияние“, където всичко е производно и нищо не е истинско. Способността да кажа: „О, това не е моята идея. Взех го от ... “е изключително рядко съкровище.7 Наклон и поглед.

поглед с наклон на жената - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

В един Австралийско проучване това е може би толкова объркващо, колкото и конкретно, една от най-привлекателните позиции за главата на жената (очевидно според тези позиции на главата) е тази: Лек наклон с погледи нагоре.

8 'Алекса, усили звука.'

Пускането на музика по радиото подсилва хората да се радват, осъзнавайки това - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Според много изследвания музиката е един от най-големите афродизиаци на човечеството. С други думи, вкарването на чувствен, одухотворен или знойна саундтрак на големи нива на децибели към стаята се повишава нашата ниво на децибели.

9 Бавни глътки.

Coffee Date - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Кафе, чай, вино, бърбън на скалите. Продължаването е прекрасно.

10 Подигравка в средата на игра.

жена в играта - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Няма нищо подобно на навременна бодлива, хвърлена върху играч от противниковия отбор - особено когато те правят игра, която заслужава такъв подигравка. Това показва, че жената се насочва към играта не защото се държи добре и се придвижва, а защото всъщност се занимава със спорта.

11 Приемане на дати за голф.

голф жена - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Онлайн проучване установи, че 70 процента от мъжете се дразнят за жена, която играе голф, независимо дали става въпрос за пътуване до полигона или цял ден, прекаран на зелено. И момчета, ако искате да научите някои трикове от занаята, открадне някои съвети за играта от извънредния голф игрище Майк Мелдман.

12 Разказване на историята зад първата татуировка.

Татуировки, скандални, жени с татуировки - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Shutterstock

Не само, че проучване установи, че близо три четвърти от мъжете харесват татуировки на своите партньори, това е фактът, че има нещо толкова важно, че подтикна една жена да превърне кожата си в платно. И ако мислите за това да получите мастило, вижте тези 100 най-добри татуировки за първи таймери.

13 Сушене на косата с кърпа.

жена с мокра коса след душ - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Сешоарът оставя продължителен изгорен аромат, като аромат, объркан, който всъщност не крещи „секси“. Сушенето с кърпи заобикаля проблема.

14 Скоч на сарказъм.

комплименти жените могат

Последвано с емоджи за намигване, разбира се. Мъжете обичат да играят. Мъже любов когато го правят жените.

15 Първо движение.

40 комплимента, основни съвети за запознанства за мъже над 40 - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Едно проучване, което разглежда поведението при скоростните срещи, установява, че интересът може да се изгради чрез прости поведения, които показват, че жената проявява първоначален интерес. Това се отнася не само за първите срещи или ранните срещи, но и за други арени на потенциално начинаеща романтика - знаете ли: сладката среща в кафенето, навлизането на фолклорния концерт, изпратената поръчка за напитки (бърбън, спретнато ) от другата страна на лентата. Жената, която прави първия ход, е неотразима.

16 Водене на похода нагоре по пътеката.

туризъм за двойки - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Едно е сигурно: мъжете ще го последват.

17 Ограничаване на социалните медии.

Twitter, който Мат Райф често използва. Ежедневни енергийни убийци - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Shutterstock

Прозорец в личния живот? Е, социалните медии са измислени като инструмент за поддържане на връзка със семейството, приятелите и света като цяло. Рядко е - и като такъв огромен атрактор - да видиш някой да го използва по този начин.

18 Не изпращайте съобщения веднага.

студентка, разглеждаща учебника - какво мъжете намират за привлекателно при жените

Shutterstock

Поддържането на отделно пространство е секси. (Освен ако вашият пратеник наистина, наистина, наистина, наистина ли трябва да отговорите с паролата на Netflix.)

19 Помагане на съседа, дори и да е неудобно.

Жена, която помага на възрастен гражданин да влезе в колата - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Shutterstock

Изследване на Penn State показа, че добротата оглавява списъка на онова, което мъжете намират за най-привлекателно за жените. Лесен начин да проявите доброта: Помощ за възрастен съсед с хранителните стоки.

20 Четене в леглото.

40 неща хора под 40 години

Shutterstock

Аз съм на 40 и все още съм девствена

Със свещ на нощната стойка и очи, които изглеждат щастливи, любопитни и доволни при търсене. И за да прочетете невероятни книги, вижте 40 най-добри книги за остаряване.

какво да подаря на съпруга си за рождения му ден

21 Дълбоки разговори.

40 комплимента - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Що се отнася до отговора на въпроса какво намират мъжете за привлекателни при жените, разговорите имат значение. Разговорът на трапезата бие разговор с възглавници. Текущите събития побеждават безцелни. Интелектът е микрофонът на всичко секси. Всъщност проучване на Северозападния университет установи, че културните промени - по отношение на повишеното равенство между половете и ролите - могат да отменят дългогодишната еволюционна мисъл, че физическите черти са най-доминиращото нещо, което мъжете привличат.

22 Предлага да обръсне лицето му.

Партньор за бръснене на жени Романтика - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Да цитирам ред от телевизионното предаване Общност , след като получава първото си бръснене с права бръснач: „Защо през цялото време си бръсна лицето си?“ Получаването на бръснене от значим друг е подобно на това, с изключение на това, че идва с по-голяма близост, отколкото човек може да получи от бръснар, който може или не е отворил магазина си, преди да бъде изсечен Новият курс.

23 Поемане по високия път с обслужване на клиенти.

Жена, използваща смартфон гласов асистент - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Да, представителите на обслужването на клиенти се прецакват кралски и често. Но малко мъже могат да устоят, когато една жена каже, хей, добре е, наистина, ще го разберем. Има достатъчно витриолична противоположност в света. (Отново се обърнете към изследването на университета в Пенсилвания, което потвърждава ползите от добротата.)

24 Танци.

40 комплимента - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Shutterstock

- каза Наф.

25 Носенето в червено.

да не се вълнуват нещата е грешка на женените - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

ДА СЕ Изследване на Университета в Рочестър установи, че червеното е най-влюбеният цвят, вероятно поради еволюционните корени, при които някои животни се зачервяват преди овулацията като механизъм за привличане. Така че независимо дали е рокля или блуза, носенето на червени усилватели е незабавен трик за увеличаване на сексуалната привлекателност.

26 Носене на очила.

жена в очила - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

Може би не става въпрос толкова за цялото нещо, което изглежда „умно“, а повече за това, че мъжете се възхищават на върховната способност на жената да не изглежда един през цялото време - и че тя може да изглежда толкова добре по толкова много начини. Вплитането и излизането между стиловете на косата, стиловете на облекло и украшенията за лице се вписват в желанието на мъжа за новост.

27 Ухапване на устната.

жена, която хапе устни - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Shutterstock

Независимо дали е нейна или негова, мъжете припаднаха за този ход.

28 Носене на бейзболна шапка на неделен брънч.

жена брънч шапка - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Универсалният сигнал, че мъжете могат да говорят за случилото се снощи и мечтите си за утре.

29 Приятелство с приятели.

приятели на вечеря, събеседници, смеещи се, невероятни вечерни партита - това, което мъжете намират за привлекателно за жените

В живота на мъжа това е безкрайна игра на влекане или война: между неговите приятели и неговите партньори. Ако двете половини могат да направят безпроблемно цяло, нищо не е по-добро.

30 намигвания и шепоти.

тайни - това, което мъжете намират за привлекателно при жените

Shutterstock

Тихи, фини прояви на привързаност печелят великите жестове на PDA цял ден, всеки ден.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин !

Популярни Публикации