Стил

Категория Стил
15 най-добри прически за мъже, за да изглеждате незабавно по-млади
Стил
Един от най-добрите начини за бръснене на годините от възрастта ви е да седите точно на главата си: косата си. Ето 15 мъжки прически, които ще върнат времето назад.
100 невероятни татуировки за първи път
Стил
Що се отнася до ангажиментите, малцина са толкова плашещи, колкото нова татуировка. Тук ще намерите 100 от най-страхотните, най-изисканите и най-вкусни идеи за татуировки за първи път.
17 женски прически, които ви правят да изглеждате по-стари
Стил
Пътуването до салона трябва да преобрази външния ви вид към по-добро, но ако правите някоя от тези женски прически, ще завършите да изглеждате по-възрастни.
25 неща, които носеха готините хора през 80-те
Стил
Що се отнася до модните тенденции от 80-те, ако не сте били вдъхновени от Ivy League, скейтъри или пазач, вероятно не сте били много готини.
25-те най-продавани фондации в Sephora
Стил
Що се отнася до спасяването на лицето, ясно е, че жените обичат фон дьо тена си - ето защо събрахме 25-те най-продавани фондации в Sephora.
40 най-добри модни марки за жени над 40 години
Стил
Що се отнася до дамската мода, всичко е лесно да бъдете смазани. За да ви помогнем, направихме списък с 40-те най-добри модни марки за жени над 40 години.
25 неща, които носеха готините през 70-те години
Стил
От колани с шипове до костюми за отдих, боя за вратовръзка до дъна на камбани, тези отличителни белези на стила от 70-те години може би си струва да се преразгледат.
20 лесни трика за грим за жени над 50 години
Стил
Гримът за по-възрастни жени изисква различен подход, отколкото в миналите години. Тези трикове за грим ще ви накарат да изглеждате (и да се чувствате) като милион долара.
Класирани камъни за раждане: Това са най-добрите и най-лошите месеци, които трябва да имате
Стил
От блестящи диаманти до блестящ цитрин, разберете как се подреждат всички камъни за раждане и какво казва вашият за вас.
Модните тенденции Само готините 90-те деца ще помнят
Стил
Независимо дали сте обичали гръндж, „Доусън Крийк“, или сте били хип-хоп глава, всяко хладно дете е следвало тези емблематични модни тенденции от 90-те.
20-те категорични правила за стил за мъже над 40 години
Стил
Ето всичко, което трябва да знаете за обличането на вашата достойна възраст.
Това е прическата „То“ в годината, в която сте родени
Стил
За да разберем по-добре историята на косата, открихме най-популярните прически от 1950 до 2000 г. - а някои може просто да ви изненадат.
40 гениални начина да превърнете гаража си в невероятно пространство
Стил
Превърнете този мрачен, влажен и затрупан гараж във функционално пространство за нула време с тези лесни съвети за надграждане на вашия гараж.
Най-популярният стил на къщата във всяка държава
Стил
Съставихме най-добрия фотографски сборник на американската архитектура. Тук, държава по държава, е най-популярният, най-различен стил на къщата.
15-те най-добри гримьори за дрогерии за очна линия не могат да живеят без
Стил
Вземете очна линия, която ще направи точно това, което искате, за малка част от цената на универсалния магазин. Ето най-добрите очни линии за дрогерии.
30 най-добри съвета за обличане добре на 50-те години
Стил
Не е нужно да обличате всичките си дрехи за неприятни пуловери и блузи, но трябва да изглеждате излъскани. Ето как точно да се облечете над 50 години.
Най-добрите прически за мъже с къдрава коса
Стил
Независимо дали косата ви е стегната, мазна, вълнообразна, груба, тънка, ние съставихме окончателния списък с опции за прически за мъже с къдрава коса
30-те най-готини двойки обувки за лято
Стил
Пригответе се за приятно релаксиращо лято с тези опции за обувки, без да се притеснявате от стила на търговия за удобство.
Най-популярната дамска обувка през годината, в която се роди
Стил
От платформите до Мери Джейнс сме виждали много тенденции в обувките да идват и си отиват през годините. Но това са най-популярните обувки през последните 60 години.
100 най-добри подаръка под $ 100
Стил
Дори да нямате огромен бюджет този празничен сезон, пак можете да получите нещо страхотно за всички в списъка си с тези гениални подаръци под $ 100.