Умен Живот

Категория Умен Живот
100 най-забавни котешки мема някога
Умен Живот
Не е тайна, че котките имат специално място в сърцето на интернет, но с толкова много съдържание, което да се прегледа, не може всички да са A + материал. Затова намерихме най-забавните котешки мемове в интернет, за ваше лично удоволствие.
50 мръсни вицове за възрастни, така че силни, че ще искате да покриете очите си
Умен Живот
Има два вида хора по света: Тези, които обичат мръсните шеги, и тези, които лъжат. Тук ще намерите 50 от най-добрите (или по-точно, най-лошите).
105 Татко се шегува толкова зле, че всъщност е весел
Умен Живот
Шегите на татко не са само за татковци, макар че имаме тяхното уникално и прекалено чувство за хумор, за да им благодарим. Ето някои от най-добрите за всички времена.
Това са цветовете на боите, които според експертите никога не се използват във вашия дом
Умен Живот
Мислите да надстроите декора си? Събрахме най-лошите за използване цветове за домашни бои, от тези, които ви създават кошмари, до тези, които напрягат очите ви.
50 тъмни шеги за тези, които се нуждаят от изкривен смях
Умен Живот
Имате ли тъмно чувство за хумор? Отдайте се на тези весели тъмни шеги - кълнем се, че няма да кажем на никого, че сте се смели.
20-те най-добри романтични любовни стихове на всички времена
Умен Живот
Преместете се, сочна поезия с поздравителни картички. Вместо това поглезете партньора си с цитат от едно от най-добрите любовни стихове на всички времена.
29 невероятни тайни, които само служителите на Walmart знаят
Умен Живот
ако искате да спестите възможно най-много пари в Walmart, знайте, че много добре можете. Просто трябва да знаете как да хакнете системата. Ето как.
20 факта за банкнотата за долар, които всеки американец трябва да знае
Умен Живот
Американската валута има дива и завладяваща история. Тези факти за доларовата банкнота ще променят напълно начина, по който гледате в портфейла си.
27 неща, които никога не трябва да купувате от Walmart, според експерти
Умен Живот
Някои продукти на Walmart са просто прикрити лоши сделки. Открийте какво да не купувате в Walmart, според търговски експерти и потребители.
Това са всички термини за жаргон, които сте твърде възрастни за използване след 40 години
Умен Живот
Ако все още се чудите как да хвърлите сянка, може да не сте толкова готини, колкото си мислите. Ако сте над 40, това са жаргонните условия, които трябва да избягвате на всяка цена.
50 най-добри подаръка за рожден ден за вашата съпруга
Умен Живот
Подарете на жена си подарък за рожден ден, който скоро няма да забрави. От стилни аксесоари до невероятни бягства, тези подаръци за рожден ден ще направят тази година за запомняне.
30-те най-продавани романа за всички времена
Умен Живот
От момчета магьосници до вечни романи, това са най-продаваните романи от цялата история. Разберете колко вече сте прочели.
50 превъзходни синоними, които можете да използвате за ежедневни думи
Умен Живот
Преработете тези синоними за общи думи в ежедневния си речник. Ще издигнете езика си, ще засилите мозъчната си функция и ще впечатлите хората около вас.
30-те най-забавни филмови линии за всички времена
Умен Живот
Събрахме най-шумните, раздразнително забавни цитати от филми (от Дерек Зооландър до Дедпул), за да украсим сребърния екран.
175 Случайни факти, толкова интересни, че ще кажете „OMG!“
Умен Живот
Независимо дали се готвите за любопитни вечери или сте просто любопитен човек, ето някои напълно случайни и забавни факти, които със сигурност ще ви изненадат.
20 математически въпроса за толкова добре, че ще се чудите как сте завършили
Умен Живот
Ако сте смятали, че началното училище е трудно, няма да повярвате на сложните математически въпроси и твърдите математически задачи, с които се занимават учениците от 4 и 5 клас в днешно време.
50 очарователни снимки на кученце, които ще поставят усмивка на лицето ви
Умен Живот
Няма нищо като космати лица, които да обърнат лошия ден. Тези невероятно скъпоценни снимки на кученца са точно това, от което се нуждаете в момента.
50 начина за създаване на нови приятели след 50
Умен Живот
Да създадеш приятелства като възрастен може да изглежда като предизвикателство, но не е задължително да е непреодолимо. Ето как да се сприятеляват след 40.
50 лесни проекта „направи си сам“, с които можеш да се справиш този уикенд
Умен Живот
Искате да преобразите напълно пространството си, без да харчите цяло състояние или твърде много време? Опитайте да се справите с тези лесни домашни проекти, които можете да направите през уикенда.
30 най-добри подаръка за рожден ден за вашия съпруг
Умен Живот
Известно е трудно да се пазаруват мъже. Но не се страхувайте: Събрахме най-добрите подаръци за рожден ден за съпрузите, независимо с какво се занимава.