Култура

Категория Култура
40-те най-забавни мема на всички времена
Култура
Търсите добър смях, за да прекарате деня? Ето най-забавните мемове за всички времена, кремът де ла крем на интернет хумора.
50-те най-красиви думи на английски език - и как да ги използвам
Култура
Докато романските езици като португалски и френски получават цялата слава, има и безброй красиви английски думи. Това са нашите любими.
30-те най-забавни рап текста на всички времена
Култура
От каламбури до шеги за сметка на майка ти, тези весели рап текстове доказват, че рапирането и забавлението могат да вървят ръка за ръка.
40 латински фрази толкова гениални, че ще звучите като майстор-оратор
Култура
Отидете отвъд „veni, vidi, vici“ и „carpe diem“. Можете да направите ежедневния разговор по-интересен, като добавите тези гениални латински фрази към речника си.
25 прекрасни кучета от смесени породи, за които няма да повярвате, са истински
Култура
Въпреки че има стотици перфектни кучета от кръстоски, ние го стеснихме до 30-те най-сладки хибридни кучета, всеки по-сладък, отколкото бихте могли да си представите.
23 хипоалергенни породи кучета, които ще поддържат семейството ви щастливо и здраво
Култура
Ако търсите космат приятел, но сте алергични или чувствителни към кучешка коса, може да помислите за осиновяване на едно от тези 23 кучета, които не се отделят.
25 невероятни факти за „Междузвездни войни“, които дори феновете не знаят
Култура
Дори ако се смятате за историк на всички неща, Скайуокър и Соло, вероятно има няколко факта от Междузвездни войни, които не знаете. Ето 25-те най-сочни.
100-те най-добри песни за разпадане на всички времена
Култура
Независимо дали трябва да плачете, да се преплитате или да прегърнете независимостта си, този списък с най-добрите песни за раздяла за всички времена ще ви помогне да направите точно това.
30-те най-забавни филма за всички времена и къде да ги предаваме
Култура
Обърнете се към този списък с най-забавните филми за всички времена, когато имате нужда от смях. От шамар до сатира, тук има по нещо за всеки.
25 песни на всеки 80-те години Kid знае наизуст
Култура
За всички бебета от 80-те години, пригответе се да скочите на крака и да препасите текстовете на незабравимите класически хитови сингли на десетилетието.
37 Филми Всеки мъж над 40 години трябва да може да цитира
Култура
В този момент вие знаете „Здравей на моя малък приятел“ наизуст. И все пак има твърде много емблематични цитати за филми, които всички мъже трябва да знаят.
25 тайни втори значения на тези популярни емоджи
Култура
Змията означава, че някой смята, че сте двуличен, пчела е ужилване от Beyhive и по-тайни значения на емотикони.
50-те най-добри кавър песни на всички времена
Култура
Често оригиналната песен е само отправна точка. Ето 50-те най-добри кавър песни, които са далеч по-добри от оригинала.
20 супер забавни игри, които да се играят на Бъдни вечер
Култура
Ето 20-те най-добри игри и дейности на Бъдни вечер, които ще направят и най-малките събирания много по-запомнящи се тази година.
30-те най-забавни SNL скита някога
Култура
Търсите смях, вижте 30 от най-забавните SNL скечове някога! Тези скечове със сигурност ще ви накарат да се засмеете на глас!
20-те най-добри романтични филми за тийнейджъри, които да ви накарат да носталгирате по младата любов
Култура
Дори да са изминали десетилетия, откакто за първи път почувствате мъките на кученцето, все още можете да се отдадете на сантименталната си страна с тези най-добри тийнейджърски романтични филми.
50 най-добри въпроса за истината или смелост, за да направите партитата по-малко скучни
Култура
Съставихме списък с най-сочната истина или смели въпроси, които ще ви помогнат да подправите всяка партия, независимо от вашата възраст или познаване един на друг.
Ето всяка „Песен на лятото“ за последните 50 години
Култура
От The Carpenters до Cardi B, тези забавни, танцуващи мелодии са основни елементи на нашите летни саундтраци през последния половин век.
40 весели шеги Никой не е твърде стар, за да се смее
Култура
Глупавите шеги могат да повишат настроението ви и да озарят целия ви ден. Обърнете това намръщено с главата надолу и се насладете на тези весели шеги.
30 най-добри безвредни лудории за първа април тази година
Култура
Тези първоаприлски лудории са забавни, удовлетворяващи и абсолютно безвредни. Това означава, че са перфектни да привлекат всеки колега, приятел или член на семейството.