Секс

Категория Секс
18 мръсни секс емоджита за подгряване на вашите секси
Секс
Най-често срещаните емотикони за секс не винаги са интуитивни. За да ви помогнем да дешифрирате вашите секстове, ние събрахме най-често срещаните фрази за секс емоджи и секс емотикони.
Как да издържим по-дълго в леглото: 15 съвета за мъже
Секс
От кардио и кегел до трикове, които можете да използвате, докато правите делото, има няколко съвета, подкрепени от науката, които могат да помогнат на мъжете да издържат по-дълго в леглото.
60 пищящи секс позиции, които ще подправят нещата - тази вечер
Секс
Вече сте професионалист на основните секс позиции. Сега опитайте една от тези креативни идеи, за да нажежите наистина нещата⁠ - удовлетворението е гарантирано.
Най-добрите съвети за анален секс за приключенски двойки
Секс
Независимо дали сте опитвали анален секс или просто ви интересува какво е усещането, ето играчките, съветите и триковете, за да го направите възможно най-приятен.
40 идеи за еротични ролеви игри, които напълно ще подправят сексуалния ви живот
Секс
Ако търсите някои нови начини да подправите нещата, вземете почивка от светския мисионерски секс, тези еротични идеи за ролеви игри.
13 най-добри секс позиции за постигане на вагинален оргазъм
Секс
Според V. Club, новооткрит център за сексуално образование в Ню Йорк, тези 13 позиции са почти гарантирани, че ще ви създадат вагинален оргазъм.
10 причини да кървите след секс, според лекарите
Секс
Ако нямате представа защо кървете след секс, може би е време да уговорите среща с Вашия лекар. Дотогава ето 10 възможни причини.
27 огромени нови секс игри, които всяка двойка трябва да играе
Секс
Тези забавни секс игри са създадени за поверителността на вашата спалня и са създадени, за да ви провокират да взаимодействате свободно и да изследвате вашите фантазии,
Еротично пляскане: Как да овладея този основен, но секси BDSM ход
Секс
Ако мислите за изследване на еротично лупане с партньора си, уверете се, че го правите по начин, който е безопасен, съгласен, внимателен и забавен. Ето
Ето колко често трябва да правите секс, според експерти
Секс
Ако сте доволни от любовния си живот, но продължавайте да питате: „Колко често двойките правят секс?“ не си сам. Ето как да разберете кое е точно за вас.
Тайните на невероятния душ секс
Секс
Душ сексът може да бъде толкова добър, колкото искате - просто трябва да знаете какво правите. Това е всичко, което трябва да знаете, за да станете чисти и мръсни.
50 начина да имате здравословен сексуален живот след 40
Секс
Противно на общоприетото схващане, сексуалният ви живот може да се подобри едва след като сте над хълма. Ето 50 съвета за най-добър секс след 40.
8 често задавани въпроси относно план Б - отговори
Секс
Ако някога сте се чудили как действа план Б или хапчето „сутрин след“, не сте сами. Тук научете за това как се справя, къде да го вземете и др.
Това е най-популярната песен за секс, показват изследвания
Секс
Търсите ли мелодии, които да подправят нещата в спалнята? Ето перфектния плейлист на чувствени песни, с които да правите секс, според скорошно проучване.
12 начина, по които плевелите влияят на вашия сексуален живот
Секс
Ако харесвате секс и харесвате трева, вероятно сте се забавлявали от идеята да комбинирате двете неща. Ето какво се случва, когато го направите.
Най-добрите ежедневни усилватели на сексуално шофиране за мъже
Секс
Събрахме всички прости стъпки за промяна на начина на живот, които ще помогнат за засилване на мъжкото либидо и за повишаване на сексуалното влечение, винаги можете да се представите добре.
Това е най-добрата секс позиция за всеки астрологичен знак
Секс
Холивудски астролог обяснява най-добрата полова позиция за всеки от 12-те астрологични знака. Опитайте вашите, за да правите секс, който е написан в звездите.
Това е колко дати трябва да изчакате преди да правите секс
Секс
Определянето на колко дати да продължите преди да правите секс може да бъде предизвикателство, но наистина няма магическо число. Ето как да разберете кое е точно за вас.
8 причини да спрете да правите секс във връзката си и как да се справите с него
Секс
От медицински проблеми до липса на желание, това са най-честите причини хората да спрат да правят секс във връзките. Не се притеснявайте - те са напълно поправими.
Това са 8-те най-добри пози за секс по време на бременност
Секс
Сексът е различен, когато сте бременна. Ето защо попитахме експертите за най-безопасните и задоволителни секс позиции по време на бременност.