19-те най-вдъхновяващи истории за успех при отслабване за 2019 г.

Хора искате да отслабнете по цял куп различни причини. Някои искат да се чувстват по-добре от начина, по който изглеждат, и да дадат тласък на самочувствието си, докато други се стремят да спрат да използват храната като механизъм за справяне с емоционални борби. Без значение какви са причините да искате да свалите няколко килограма или къде се намирате в пътуването си, това е вдъхновяващо истории за успех при отслабване докажете, че никога не е късно да обърнете нещата и да получите нов живот. Следните хора, за които ще прочетете повече тук, са се борили - и са преодолели - трудни предизвикателства, като депресия, безпокойство и чувство за безполезност, за да постигнат своите цели за отслабване . И знаете ли какво означава това? Можете да го направите и вие!1 Лекарят, който е загубил 125 килограма, след като е победил пристрастяването си към храната

кевин джендро свали 125 килограма

С любезното съдействие на Кевин Жендро

Кевин Джендро , MD, 31, бори се с хранителна зависимост за повече от десетилетие и беше най-тежък от 306 паунда.„Бях диагностициран с високо кръвно налягане, хипертония, висок холестерол, мастна чернодробна болест и сънна апнея, наред с други неща“, каза Жендро Най-добър живот през октомври. „Знаех, че всички са заради хранителните ми навици, но просто не можах да спра.“Но когато сестра му беше диагностицирана с терминален рак през 2016 г., това се превърна в сигнал за събуждане за него да превърне физическото си здраве в приоритет. 'Това, което преживяваше, не беше неин избор', каза той. „Това, което си правех, беше.“Изрязвайки цялата нездравословна храна и заменяйки я с диета, богата на плодове, зеленчуци, ядки и протеини, Жендро сваля 125 килограма за 18 месеца.

„Най-добрият съвет, който мога да дам, е да намеря мотивация за промяна“, каза той. „За мен сестра ми се разболя и трябваше да бъде до децата си, но може да бъде всичко. След като откриете тази причина и се ангажирате с нея, добре е да тръгнете.

2 73-годишната жена, която загуби 55 килограма и се превърна във вирусна сензация

Джоан Макдоналд отслабва с 55 килограма

Джоан Макдоналд / InstagramМислете, че е твърде късно да промените тялото си, след като сте над 50 ? Помисли отново. През октомври 73-годишен Джоан Макдоналд се превърна в интернет вдъхновение, след като показа невероятната си трансформация.

„В продължение на много десетилетия бях по-често с наднормено тегло, отколкото със здравословно тегло“, каза Макдоналд Ежедневната поща . „Бях на лекарства за високо кръвно налягане, висок холестерол и киселинен рефлукс. Моят артрит действаше доста зле.

Загрижена за здравето си, дъщерята на Макдоналд научи майка си как да използва своя iPhone за проследяване на храненето и упражнения. Този инструмент й помогна да я накара да яде повече протеини и здравословни мазнини и да ходи на фитнес четири или пет дни в седмицата. И след като направи тези основни промени в начина си на живот, Макдоналд загуби 55 килограма за една година, натрупа много мускули и сега помага на другите да достигнат своите фитнес цели , без значение на колко години са.

„За тези, които наистина се чувстват загубени, бих казала да промените едно нещо с приема на храна, едно упражнение и всяка седмица да добавяте нещо ново“, каза тя. 'Не очаквайте чудеса веднага, вземете го бавно и стабилно, но продължете да градите.'

3 Жената, загубила 190 килограма след преодоляване на хранително разстройство

кехлибар Нийл загуби 190 килограма

Амбър Нийл / Instagram

Амбър Нийл прекарва по-голямата част от живота си на млади възрастни в модел на отслабване по различни диети, а след това си връща всичко. През януари 2017 г. тя достигна 325 паунда - второто й най-тежко тегло - и реши да потърси лечение от специалист по психично здраве да се обърне към нейните нездравословни хранителни навици.

„Разбрах, че имам нужда от помощ, когато открих, че живея един и същ мрачен ден отново и отново - и храната беше единственият ми оазис“, каза Нийл пред Женско здраве през април 2019 г. „Отне терапия, за да ме накара да осъзная колко ужасни са станали хранителните ми навици: ядох от момента, в който се събудих до момента, в който си легнах.“

След като се справи с безпокойството си, депресия и разстройство на преяждането, Нийл успя да изреже бързо хранене, да намали размера на порциите си и да започне да тренира ежедневно в продължение на 45 минути. За две години тя е свалила 190 килограма и днес казва, че приема нещата „едно хранене или един момент в даден момент“.

мечтая някой да ме преследва

4 Човекът, който е загубил 150 килограма благодарение на професора си от колежа

трансформация за отслабване

Джоуи Морганели / Instagram

Кога Джоуи Морганели беше на 16 години, той гледаше как баща му умира от инфаркт точно пред него, само три години след като загуби майка си от рак. Търсейки начин да се справи с такава трагедия и загуба, той се насочи към храната. По времето, когато завършва гимназия, той тежи 400 килограма.

За щастие Морганели имаше хора около себе си, които се грижеха за неговото благополучие и бяха загрижени от видяното. През първата си година в колежа, професорът му по микробиология го издърпа настрана, за да изрази притеснения относно здравето си и го помоли да гледа документалния филм от 2011 г. Дебел, болен и почти мъртъв . Филмът оказа голям ефект върху Морганели и бавно, но сигурно, той замени бързата храна със здравословни, домашно приготвени ястия. В крайна сметка той стана по-ангажиран, подложи се на веганска диета и до средата на 2018 г. загуби 150 килограма.

През януари 2019 г. той написа в Instagram че въпреки че отслабването е трудно, по-трудното е да се изправиш пред себе си и да се справиш с проблемите, които са те накарали да преядеш за начало. 'Вземете си честна битка и свалете превръзката', написа той. „Това ще ви насочи към места, които никога не сте предполагали, че бихте могли да бъдете.“

5 Жената, която стана инфлуенсър във фитнеса, след като се отказа от алкохола

Jelly Devote отслабване

JellyDevote / Instagram

Всички знаем, че алкохолът съдържа много калории, има малка хранителна стойност и може да възпрепятства загубата на тегло и други цели в начина на живот, които си поставяме. Но а вирусна публикация от Instagram influencer Jelly Devote наистина показа колко много ограничаване тежка консумация на алкохол в полза на пиене на повече вода може да ви помогне да отслабнете.

Снимката вляво я показва на 21, по време на нейните дни на купони в колежа, когато тя пиеше бира и сайдер с изоставяне. Сега 27, предани упражнения, напитки в умерени количества и се чувства така, сякаш в резултат на това застарява в обратна посока.

„Аз съм нов човек и се чувствам по-добре както отвътре, така и отвън“, каза тя написа в Instagram през февруари.

6 Булката, която отслабна 135 килограма и облече мечтаната си сватбена рокля

Мери Джейн о

Мери Джейн О'Тул / Instagram

Кога Мери Джейн О'Тул се сгоди за дългогодишното си гадже през 2016 г., тя не би могла да бъде по-развълнувана от това. С тегло от 281 килограма обаче, избирането на сватбена рокля беше доста обезсърчително.

„Не исках да си купувам сватбена рокля с размер плюс, защото струва много повече от прави размери“, каза О'Тул Хора през април. „Чувствах, че плащам този дебел данък - нямах възможност да си купя дрехи на достъпни цени, защото бях по-голям.“

Когато тя и бъдещият й съпруг видяха свои снимки от пътуване до света на Дисни, те взеха решението да отслабнат заедно и започнаха да проследяват калориите и храната си с приложението LoseIt!

О'Тул загуби 75 килограма през първата година и още 25, след като двойката започна да включва упражнения в ежедневието си. По времето, когато сватбата се завъртя по-рано тази година, тя беше загубила общо 135 килограма и успя да се разходи по пътеката в роклята на мечтите си.

7 Тийнейджърът, който отслабна 175 килограма и се влюби във фитнеса

ловец крото отслабване

Хънтър Крото / Instagram

Хънтър Крото трябваше да отиде на лекар, за да разбере, че е 367 паунда, тъй като кантарът в дома му вече не беше в състояние да го претегли. След като завършва гимназия и с помощта на семейството си, Крото се хвърля на здравословна диета. Но след две седмици той падна от вагона.

„Знаех, че тази вечер легнах в леглото, че няма да се върна на диетата на следващата сутрин и трябваше да направя драстична стъпка“, каза Крото Yahoo! начин на живот през юли. Лекарят му предложи да получи гастректомия на ръкава , който обикновено премахва 80 процента от стомаха и следователно ограничава количеството храна, което човек може да консумира.

Крото реши да направи операцията, въпреки че беше „изключително нервен“, влизайки в операцията. „Влизате в тази сграда специално, защото сте дебели“, каза той. „Почти сякаш се примиряваш с това пред света. Казвате: „Имам нужда от помощ. Не мога да направя това сам. '

Около месец след операцията Крото започва да ходи на фитнес и все повече се интересува от фитнес науката. Благодарение на тренировъчната си програма и контрол на порциите, той свали 175 килограма за осем месеца и сега учи да стане сертифициран личен треньор.

птици, които летят в прозорците суеверие

Макар да вярва, че операцията си е „напълно си заслужава“, Крото също признава любовта си към упражненията, като му помага да поддържа тежестта и да поддържа форма. „Трябва да влезете в навик на нещо, което можете да поддържате, нещо, което ви харесва“, каза той.

8 Жената, загубила 220 килограма за здравето си

история за успеха на отслабването на Стейси Блеър

Стейси Блеър / Instagram

По времето, когато тя беше на 28, Стейси Блеър вече започваше да има здравословни проблеми поради теглото си.

„Пиех лекарства за високо кръвно налягане, астмата ми се влошаваше и беше физически болезнено да ходя или да стоя повече от пет минути“, каза Блеър Женско здраве през октомври.

За първи път в живота си тя беше мотивирани да отслабнат не заради доброто изглеждане, а за лично здраве и подобряване на нейното здраве - подход, който промени всичко.

„Исках да мога да играя активна роля в живота на моите малки братя, вместо да гледам от дивана“, каза тя. „Исках един ден да мога да стана майка. Исках да мога да се движа, без да ме боли. Исках да на живо вместо просто да съществува. '

Блеър започна с преброяване на калории и водене на дневен дневник на храненията си, което я накара да се подложи на кето диета, която й помогна да отслабне 220 килограма за 17 месеца.

'В края на деня, когато всичко е казано и направено, не става въпрос за загубеното тегло, а за живота, който печелите', каза тя.

9 Майката, загубила 80 килограма и открила грижи за себе си

Майка на Стейси Уелтън свали 80 килограма за 8 месеца

С любезното съдействие на Стейси Уелтън

Стейси Уелтън , На 50 години, знаеше, че никога няма да бъде любител на фитнеса - поне с шест деца и на пълен работен ден като учител. Но след като теглото й започна да създава здравословни проблеми, тя разбра, че трябва да даде нещо.

„Видях своя снимка и не бях щастлив“, каза Уелтън Най-добър живот през юли. „Знаех, че с напредването на възрастта теглото ще продължи да се увеличава, ако не направя нищо, затова реших да променя живота си веднъж завинаги.“

Тя отиде на диетата на Аткинс, при която тя яде по-малко въглехидрати - и само за осем месеца тя свали 80 килограма .

'Научих се да ям, за да живея, а не да живея, за да ям', каза Уелтън. 'Бих го казал отслабване е една от малкото области, в които е добре да бъдеш егоист. Става въпрос за теб. Каквото и да струва, струва си личната инвестиция във вас. Това е жертвата, която една майка трябва да направи - не само за себе си, но и за семейството си.

готини подаръци за феновете на Хари Потър

10 Човекът, загубил 90 килограма с помощта на приятелката си

Джаред Склер

Джаред Склар / Instagram

Като дете, Джаред Склар обичаше да спортува. Но когато 27-годишният се влюби в приятелката си, Самата Макдоналд , той спечели малко тегло на връзката . Всички онези късни нощи, прекарани в лека закуска на дивана с неговия партер, го оставиха на 285 паунда и когато един ден отвори хладилника си и видя кутии за пица от четири различни ресторанта, той реши, че нещо трябва да се промени.

'Доста неудобно е, но това е истината', каза Склар CNN през август. „Току-що отворих вратата и бях точно като:„ Какво правим тук? “

Склар и Макдоналд решиха да дадат периодично гладуване опитайте, като ядете всичките си ястия между обяд и 20:00. Те веднага забелязаха, че енергийните им нива се увеличиха и с още по-голямо шофиране, за да бъдат активни, двойката използваше приятелската система, за да ходи на фитнес шест дни в седмицата за 45 минути колоездене на закрито.

„Блъснахме всеки в слабите си области“, каза Макдоналд. „Първоначално бяхме на различни страници, но се натискахме да бъдем на една и съща страница и това беше огромна помощ.“

MacDonald загуби 12 килограма и каза, че ползи за психичното здраве да отиде на фитнес са истинската победа за нея. Междувременно Sklar свали 95 килограма за около седем месеца и сега е фитнес инструктор, който преподава часове по колоездене на закрито.

„Беше изключително полезно да имам система за поддръжка с мен“, каза той. „Винаги ще има онези дни, в които искате да изневерите и да пиете пица, а просто да имам система за поддръжка, която да ви държи под контрол и да отговаряте за това, да държите някой друг под контрол, беше наистина важно за мен.“

11 Майката, която загуби 76 килограма и стана уелнес треньор

Дженифър Ривиера свали 76 килограма

Дженифър Ривиера / Instagram

При близо 200 паунда, Дженифър Ривиера вече нямаше сили да играе с 13-годишния си син - а теглото й също оказваше влияние върху брака й.

„Съпругът ми и аз не се разбирахме, защото, честно казано, наистина ми беше трудно да ме обичам, защото спрях да се обичам“, каза Ривиера Хора през август. „Всички станаха по-важни от мен и бързото хранене се превърна в моя начин на живот.“

След това, преди две години, тя видя публикация на приятел за нейното пътуване за отслабване и я намери вдъхновяваща. Нейният приятел препоръча Isagenix —Марка за хранителни добавки, която прави шейкове, заместващи храненето. Сега 115 килограма, Ривиера е редовен треньор по здраве и уелнес, който обича йога. Тя казва, че продължава да пие поне един шейк от Isagenix на ден и най-важното е, че вече има енергия да играе със сина си.

12 Човекът, който е загубил 150 килограма благодарение на математиката

история за отслабване на дендрен

Deande Upshaw / Instagram

На 6'7 'и 400 паунда, DeAndré Upshaw беше голямо присъствие във всяка стая, в която влезе. И докато той обичаше прожекторите и не мразеше непременно начина, по който изглежда, 30-годишният мъж знаеше, че теглото му може да представлява определена здравословни рискове с течение на времето. Така че, вместо да продължавате по някои от прищявка диети с което е експериментирал в миналото, Ъпшоу започва да прави повече математика и започва педантично броене на калории . „Най-страхотното нещо в калориите навън е, че това е математика“, каза той Мъжко здраве през януари.

Той също така избягва ескалатори и асансьори и използва a Fitbit за да се увери, че е правил поне 10 000 стъпки на ден. В резултат на това Ъпшоу свали 150 килограма само за една година и сега се надява да вдъхнови другите да положат тежката, но възнаграждаваща работа, необходима за трансформация за отслабване . „Не съм свалил 150 килограма веднъж“, каза той. „Загубих един килограм 150 пъти.“

13 Жената, загубила 135 килограма според собствените си условия

история на успеха на Ванеса Флорес за отслабване

Ванеса Флорес / Instagram

Раста, Ванеса Флорес винаги е бил с наднормено тегло. Тя опита няколко модни диети, за да отслабне, но нищо не остана - а веганска диета й помогна да отслабне 60 килограма, но се оказа трудно да се поддържа. Но когато тя премина към диета с ниско съдържание на въглехидрати, която й позволява да приема повече въглехидрати в дните, когато тренира, това беше съвсем различна история. Откакто направи тази промяна в начина на живот през 2013 г., Флорес е свалила 135 килограма и все още продължава.

„Мисля, че започнах пътуването си за отслабване по грешни причини“, каза тя Женско здраве през януари. „Дълбоко в себе си просто исках гадже и исках да бъда по-хубава. Но оттогава осъзнах, че отслабването ми означава много повече от това. Не само съм спечелил повече увереност , но се чувствам по-здрав от всякога. Сега чувствам, че мога да направя всичко - във връзка или не. “

14 Жената, загубила 101 килограма след отказ от разходка в увеселителен парк

история за отслабване-успех

Софи Тревик / Instagram

По времето Софи Тревик , 23, беше в колеж, тя тежеше 331 килограма. Но пътуването през 2017 г. до увеселителен парк беше последната капка за съдружниците. „Персоналът в тематичния парк ни даде всички бързи пропуски, така че не се наложи да се изправям на опашка, за да видя дали ще пасна на всяко влакче“, каза Тревик Ежедневната поща през април. „Един от моите приятели всъщност ми каза:„ Радвам се, че си дебела, докато скочим направо отпред. “ Оня ден се прибрах вкъщи и знаех, че трябва да се преоблека.

Тя изряза нездравословната храна, започна да тренира три пъти седмично и се присъедини към британската организация за отслабване Свят за отслабване . Според a скорошна публикация в Instagram , тя е загубила 101 килограма от 2017 г. насам.

е на 50 години за мъж

15 Жената, загубила 150 килограма въпреки състоянието на щитовидната жлеза

desiree alexis-kae mize история за успех при отслабване

Desiree Alexis-Kae Mize / Instagram

Когато беше на осем години, Дезире Алексис-Кей Мизе е диагностициран с хипотиреоидизъм - състояние, което засяга приблизително три милиона американци и причинява различни симптоми, включително a бавен метаболизъм . Оставайки активна, често й помагаше да отслабне, но в крайна сметка тя щеше да си върне всичко. Към 21 години Mize тежи 260 килограма и нейният лекар предлага операция за стомашен байпас, която ще намали размера на стомаха й, улеснявайки практикуването на контрол на порциите.

Първоначално Мизе смяташе, че операцията ще бъде най-лесният изход, но тя реши да го направи, след като изслуша вдъхновяващите истории за успех на жени, чийто живот беше променен от процедурата.

„Научих също, че операцията ще ми помогне с контрола на порциите, но загубата на тегло все пак ще изисква дисциплината, върху която съм работила през целия си живот“, каза тя. Женско здраве през април. „Единствената разлика беше този път, всъщност щях да видя резултати.“

Една година след операцията, Mize е отслабнала 150 килограма и продължава да спортува и да поддържа здравословна диета. Докато операцията накара топката да се търкаля, нейна отговорност беше да я движи напред и тя се гордее, че върши работата.

'Чувствам, че най-накрая съм щастлива и уверена в себе си и тялото си', каза тя. „Знам, че операцията за стомашен байпас не е най-добрият избор за всички, но това беше правилният избор за мен и определено не беше„ лесният изход “. Това не само ми помогна да видя резултати, които никога не съм смятал за възможни поради здравословното си състояние, но също така ми помогна да бъда по-здрав, като поддържах теглото си под контрол. '

16 Човекът, който отслабна над 100 килограма и стана културист

Quantel Thomas пътуване за отслабване

Quantel Thomas / Instagram

Много от нас се събуждат на Нова година с резолюция за отслабване и се подгответе. Но Куантел Томас всъщност го направи. Наднормено тегло от детството и 300 паунда до 18-годишната му възраст, Томас стартира 2017 г., като започна рутина, която го завари в салона шест дни в седмицата, помагайки му да отслабне с 180 паунда за 10 месеца.

Сега с тегло 204 паунда , той продължава своя бодибилдинг и фитнес режим, и може да натиска на пейка 285 паунда и мъртва тяга до 475 паунда. „За да мога да обичам себе си, това е истинският краен етап, постигнат и до днес“, каза Томас Мъжко здраве през ноември.

17 Жената, която загуби 80 килограма и стана влиятелна в социалните медии

randi vasquez загуби 80 килограма

Ранди Васкес / Instagram

Ранди Васкес винаги се бореше с теглото си, но това никога не я притесняваше, докато тя не се измъкна от „следграмотния си спад“ през 2014 г. и осъзна, че нейните пищни брънчове и пиянски напитки през уикенда са й довели до 240 паунда.

„Загледах се в огледалото със сълзи на очи и се запитах:„ Как се оставих да стана такъв? “ Васкес разказа Женско здраве през март. „Винаги съм се опитвал да обвинявам гените си, но всъщност бях обсебен от бързата храна и не тренирах.“

Тя продължаваше да се опитва да осинови по-здравословни хранителни навици и макар че наистина отслабна, това не беше почти толкова, колкото искаше. Тогава нейната приятелка препоръча Кайла Ицинес Ръководство за бикини за тяло програма. Още от първата 28-минутна тренировка тя беше закачена.

„Никога не беше лесно, но видях, че тялото и мисленето ми се променят толкова много и това ме караше да продължавам“, каза тя. „За първи път напълно вярвах в себе си и знаех, че съм способен да постигна целите си за отслабване.“ Нейният фитнес режим също я вдъхнови да се храни здравословно. Тя прави Цели 30 диета, когато тя отпадне от релсите и трябва да се върне към добрите модели. Като цяло Васкес е загубил 80 килограма и е спечелил над 70 000 последователи в Instagram в процеса.

„Излязох от зоната си на комфорт и преживях цял живот, от който никога не съм мислила, че ще бъда част от него“, наскоро тя написа в Instagram . „Макар че коремът ми може да е малко по-пухкав днес, аз съм щастлив от мястото, където започнах, и нетърпелив да видя къде ще стигна.“

18 Бащата, отслабнал с 92 килограма, за да бъде по-добър баща

jeremiah peterson отслабна

Jeremiah Peterson / Instagram

През 2017 г. Джеремия Питърсън , На 40 години, отишъл на туристическо пътуване със семейството си и бързо установил, че не може да се справи с малките си деца.

„Имах някакъв момент„ аха “- каза Питърсън Регистърът на Ню Хейвън през април. „Размислих какъв беше животът ми. Помислих какъв беше животът ми в този момент и видях какъв исках да бъде животът ми.

По това време дните му бяха погълнати от антикварния магазин, който беше отворил със съпругата си, а вечерите му прекарваха седнали да пият бира. С тегло 290 килограма по това време, той реши да направи някои промени, като отиде на кето диета, изрязване на целия алкохол , и туризъм сред прекрасното открито. След като беше в по-добра форма, той отново започна да вдига тежести и трансформацията на тялото му събра повече от 113 000 последователи в Instagram. Със сигурност изглежда, че би могъл да тича след децата си, без да губи дъх сега.

„Пътят към мечтите ви не винаги ще бъде лесен за изпълнение“, наскоро Питърсън написа в Instagram . „Само помнете това, ако се изгубите по пътя: че всичко, което си заслужава, не е лесно. Трябва да сте готови да копаете дълбоко и да вършите работата и най-важното никога да не се отказвате.

19 Знаменитост от A-списъка, загубила теглото на бебето

Джесика Симпсън отслабване

Джесика Симпсън / Instagram

Още през май 2017 г. Джесика Симпсън имах неудобно интервю на Срещу , в която тя отмени слухове за бременност, свързани с нея качване на тегло . Гордата майка на три деца често е била обект на злобни таблоидни заглавия, подиграващи се с нейната физика след деца. Така през септември, тя разтърси интернет когато тя разкри, че е „наклонила везните на 240“ и е била „100 паунда надолу“ само шест месеца след раждането на третото си дете.

„[Толкова съм горд, че отново се чувствам като себе си“, Симпсън написа в Instagram . 'Дори когато се чувствах невъзможно, избрах да работя по-усилено.'

Популярни Публикации