Как една майка загуби 80 лири за 8 месеца с една малка промяна

Отслабване никога не е лесно и няма две еднакви тела, когато става въпрос за прогонване на излишните мазнини по корема. За някои просто удряйки силно фитнеса а намаляването на калориите е достатъчно, за да отслабнете и да добавите мускули. Но за други - като учител по английски и майка на шест деца Стейси Уелтън - ключът към най-накрая проливането на тези излишни килограми се крие в цялостен диетичен ремонт.През септември 2014 г. 50-годишната местна Аврора, Илинойс, осъзна, че трябва да преоцени някои от изборите си на начин на живот.

сънища за летящ смисъл

„Видях своя снимка и не бях щастлив“, казва Уелтън. „Не бях осъзнал, че съм наддал теглото си, а също така започнах да чувствам болки в ставите и липса на енергия. Моите здравни отчети от работата бяха започнали да показват висок холестерол и лош резултат, затова реших да го променя. Знаех го такъв, какъвто бях остарявам че теглото ще продължи да нараства, ако не направя нищо, затова реших да променя живота си веднъж завинаги. 'Майка на Стейси Уелтън свали 80 килограма за 8 месеца

Стейси УелтънЩо се отнася до отслабването, трябва да сте реалисти както по отношение на целите си, така и по отношение на методите си. Уелтън знаеше, че „никога не е била фен на изпотяването“ и с шест деца и работа на пълен работен ден живее във фитнеса просто не беше опция.„Единственото упражнение, което правя, е ходене ,' тя казва. „Обичам да се разхождам със съпруга си, особено след вечеря. Започнах да усещам енергията и дори леко желание да тренирам, но това винаги подлежи на промяна в зависимост от работата и натоварения график на живота с трима тийнейджъри вкъщи и техните графици. Направих тренировка в местен фитнес и дори направих CrossFit с група на работа в продължение на няколко месеца, но тогава беше зима и бях над това.

Майка на Стейси Уелтън свали 80 килограма за 8 месеца

Стейси Уелтън

Уелтън знаеше за себе си, че обичаше да експериментира с готвене. Докато прави някои изследвания онлайн, тя се натъкна на някои Аткинс препоръки и беше вдъхновен от всички истории за успех на хора, отслабнали, придържайки се към известната диета с ниско съдържание на въглехидрати. За Уелтън това предизвикателство да готви вкусни ястия с ниско съдържание на въглехидрати, докато се опитва да отслабне, се чувстваше като „сценарий, спечелен за всички“.„Целта ми беше да не скучая“, обяснява тя. „Обичам храната и не исках да ям едно и също нещо всеки ден, затова изтеглих Приложението Аткинс на моя телефон или бих посетил Pinterest за рецепти с ниско съдържание на въглехидрати. Разнообразието беше ключово. Трябваше да докажа, че това е начин на живот, с който мога да живея.

През първата година тя беше строга по отношение на яденето само на 20 нетни въглехидрати на ден и типичният ден изглеждаше по следния начин:

Закуска

За закуска Уелтън щял да си вземе шейк от Аткинс и гранула от фъстъчено масло. „След това всеки жаден току-що си отиде“, казва тя.

Обяд

Обядът на Уелтън се състоеше от голяма салата с пиле, риба тон или бекон. - Бейкън ми стана приятел! Бих приготвила достатъчно за хранене и закуски “, казва тя. - Същото е и с твърдо сварените яйца. Поддържах тези, готови да закусват.

Вечеря

За семейни вечери Уелтън ще опита нови рецепти, които включват здравословни суапове, като мак и сирене, които използват карфиол вместо въглехидрати.

какво символизира рибата

„Карфиолът стана новият ми най-добър приятел! Като невероятен заместител на ориза бих го използвал за основата на много ястия “, отбелязва тя. „Направих и добре познатата си картофена салата на капуста фау xtato салата и тя се превърна в друг фаворит на семейството. Така супата беше и все още е един от любимите на моя мъж! “

Стейси Уелтън

Стейси Уелтън

След като се придържа към диетата на Аткин 8 месеца, Уелтън отслабна с 80 килограма и от 245 паунда достигна само 165 паунда. В крайна сметка съпругът й също загуби 40 килограма, благодарение на феномен, наречен „ ефект на пулсации , 'а възрастните й деца дори я извикват сега за хранителни рецепти.

„Децата ми са научили, че ако могат да вземат по-добри решения относно храната, когато са по-малки, няма да им се налага да преживяват това, което направих аз, но също така никога не е късно да взимат нови решения и избори за живота си с голям успех.'

Докато Уелтън отбелязва, че спазването на плана е довело до определени предизвикателства - като невъзможност да се яде много в началото или липса на достатъчно възможности за избор, когато се храните в дома на приятел - няма съмнение, че целите оправдават средствата.

„Научих се да ям, за да живея, а не да живея, за да ям“, казва тя за своя опит. „Мисленето е всичко. Обикновено има много повече „консерви“, отколкото „кутии“. Фокусирах се върху цялата вкусна храна, която можех да ям, и се фокусирах върху това колко по-здравословно се чувствам. бих го казал отслабване е една от малкото области, в които е добре да бъдеш егоист. Става въпрос за теб. Каквото и да струва, струва си личната инвестиция във вас. Това е жертвата, която една майка трябва да направи - не само за себе си, но и за семейството си. Те заслужават щастието, което идва от това да бъдем здрави, и цялото семейство жъне наградите! '

А за още чудесни съвети за отслабване вижте 50 начина да останете във форма след 50 .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации