100 най-забавни котешки мема някога

Котки крадат шоуто в интернет почти от самото му създаване, като снимки на котки се споделят в Usenet много преди повечето хора дори да имат достъп до dial-up. Преди малко повече от десетилетие обаче котките излязоха от да се нещо за на нещо онлайн, благодарение на YouTube и I Can Haz Cheezburger .Оттогава хората правят и споделят котешки мемове, правейки любимите си котки известни в широк спектър от весели мемове, които никога не пропускат да ни напукат. За ваше улеснение сме събрали най-дивите, вирусни, най-смешните котешки мемове, всеки по-странен и по-прекрасен от предишния.

1 Рафтове, Земята, навсякъде

Плоски котешки мемове

Можете да повдигнете тази точка следващия път, когато влезете в спор с плосък заземител във Facebook. И има причина котките да правят това. Оказва се, че събарянето на неподвижни предмети е ловна практика за котки, така че купете на котката си още няколко играчки ако продължава да чупи всичките ви неща.2 Cat Like Snacc

Яденето на пластмасови котешки мемове

Понякога торбичките за хранителни стоки миришат на храната, която е била вътре в тях, освен това те издават шум, когато се движат наоколо, което котките смятат за забавно, така че не е чудно, че една стара чанта е любима закуска за котки .3 хаотично атакуващи оръжия от 10 000 г. пр. Н. Е.

древни котешки меми

Смята се, че хората са започнали да опитомяват и живеят с котки преди 12 000 години, така че е напълно възможно тази котешка мема да е истина.4 Само малко котешко дрямка

Отлагане на котешки мемове

Средно котките спят около 15 часа всеки ден за да осигурят енергия за тяхното хищническо поведение, така че този мем е равни части весел и точен.

5 Не пчелите!

Пчелни котешки меми

Въпреки това, което казва тази популярна котешка мема, котките всъщност мъркат, вибрирайки мускулите в гласовите си кутии. Мъркане изглежда непрекъснато, защото тези мускули вибрират както при вдишване, така и при издишване.

6 Само малка измама с лека застраховка

Застрахователни пари котка мем

В Русия, където близо милион души имат тире камери, тази котка ще има доста трудно време да получи тази сладка, сладка печалба.7 Толкова лесно се заблуждава

Египетски котешки мемове

Хибридът котка-човек в този мем е Баст, древната египетска богиня на войната. Знаем, че тя понякога е изобразявана и като въплъщение на Окото на Ра, но не познаваме чувствата й върху картонени кутии.

8 Тя е имала достъп до главната рамка

Хакерски котешки мемове

Котките използват своите мустаци за да се определи дали те могат да се поберат през тесни пространства. За съжаление, техните мустаци не им казват, че това не е начинът да изключат автоматичните актуализации на Windows.

9 Един начин за поддържане на контакт с очите

Котка с гугли очи

Котките проявяват привързаност чрез контакт с очите, но това вероятно не работи по същия начин.

10 Какъв е вашият знак

Пикап линия котки меми

Това е забавен мем, но котките оценяват малки играчки, които могат да обичат, повече от плюшени животни, които неизбежно ще разбият сърцата им.

11 Котка на горещ слънчев покрив

Котешки мемове на Hovercat

Този люк може да е горещ, но не прекалено горещ. Тъй като котките използват лапите си, за да открият текстурата и налягането по време на лов, те също са невероятно чувствителни към температурата.

12 Твърде много лакомства

баба

Биха били необходими повече от няколко дни в дома на баба, за да стане една котка рекордно дебела. Най-тежката регистрирана домашна котка беше австралийска котка на име Хими, която тежеше 46,8 паунда по време на смъртта си през 1986 г.

13 Пазете се от Страж котка

Странни котешки котешки мемове

Въпреки че кучетата са по-традиционният избор на животно за охрана в домовете, котката Бинки, в Индианаполис, успя да отблъсне потенциалния крадец, така че не е напълно невъзможно.

14 Страшна котка

страшни котешки меми

Котките са известни скачащи . Някои неща, от които сякаш се страхуват без реална причина, включват краставици, балони и собствените им отражения.

15 Задръжте ме, ръкавици

Задръжте ме котешки меми

Спирането на битка не е единствената социална ситуация, за която е добра котката. Изследване, публикувано в Anthrozoös установиха, че 76% от техните субекти са използвали дали любимецът им харесва датата им в оценката им.

16 Конспирации в изобилие

Извънземни котешки меми

Това коте си прави шеги за извънземни, но има действителна теория на конспирацията там котките са извънземните.

17 Най-интересната котка в света

Най-интересните котешки меми

Ако котката започва да те хапе, след като е привързана , може да си играе с вас, или пък ви уведомява, че е свръхстимулиран. Може и просто да е глупак.

18 Доверен спътник

Доверчиви котешки меми

Когато котката ви погледне и мига нежно, това се нарича котенце целувка.

19 котки Омраза неща

Рафтове котешки меми

Не може да се подчертае достатъчно в света на котешките мемове, че котките отвращавам се като има неща на рафтове.

20 Бягане с грешната тълпа

Пушещи котешки меми

Котката не трябва да пуши за цигари, за да се отрази негативно на здравето им. Живот с пушач може да удвои риска от рак на котката.

21 Специализира в Meowzdas

Мемове за котки с механика

За съжаление не можете да обучите котка да оправя автомобил, но можете да обучите котка да използва тоалетна, което е по-полезно всеки ден.

22 Научете котка да лови

Риболовни котешки меми

Ако вашата котка обича да лови риба, пазете водните си домашни любимци в безопасност, като поставите покрив на аквариума си и няколко парчета самозалепваща лента с лепкава страна нагоре, за да държите котката далеч.

23 Целият свят е играчка

Играчки котки меми

Котките ще играят с всичко , така че купуването на играчки всъщност не е необходимост, но ако все пак им купувате играчки, не забравяйте да премахнете панделките или перата, които биха могли да се отделят, за да може котката ви да яде, защото котките обичат да ядат неща, които не трябва да ядат почти толкова колкото и да обичат да игнорират действителните котешки играчки.

24 Осъществяване на авариен изход

Шофиране на котешки мемове

През 1989 г. Saturday Night Live дебютира герой на име Toonces the Driving Cat, който получи своя половин час специален три години по-късно. Тази котка е значително по-добър шофьор от Toonces, който неизбежно ще се отбие от скала всеки път, когато седне зад волана.

25 Не Bamboozle

Bamboozled котешки мемове

'Bamboozle' стана популярна дума в народния език на интернет, започващ в края на 2016 г.

26 Тича в семейството

Инбредни котешки мемове

В действителност животновъдите на котки са използвали инбридинг за популяризиране и разграничаване на особености, които са специфични за породата, което е значително по-малко забавно от залепването на парче хляб върху главата на котката.

мечтае да бъде ухапан от куче

27 Тази котка получава последната дума

Други стайни котешки меми

Не бихте искали да се опитате да промъкнете шепот покрай котка. Слухът им е толкова чувствителен, че всъщност могат да чуят електрически ток.

28 Хванат в закона

Празна кутия котешки меми

Възможно е тези опаковъчни пелети да бъдат компостирани. Някои полистироли са направени от царевично нишесте и се разтварят във вода. За съжаление, те са на котка, така че да ги намокрите, за да разберете, вероятно не е добра идея.

29 Няма и панталони

Мечка за котки без джоб

Ако сега на тази котка й е трудно, представете си, когато разбере, че дори не носи риза.

30 Внимавайте какво желаете

Мем котки от прежда

Всъщност не позволявайте на котка да играе с прежда или връв. Поглъщането му може да причини животозастрашаващи вътрешни наранявания.

31 Най-малкото изглежда готино

Мемове за котки Medusa

В гръцката митология, медузи беше женско чудовище със змии за коса, което беше толкова ужасяващо да гледа, че погледът към нея ще превърне човек - или котка, в случая - в камък.

32 Prime Warmth недвижими имоти

Мемове за котки за недвижими имоти

Клавиатурата е топла и близо до собственика на котка, което я прави идеално място за почивка на котка. Да не говорим, че е невероятно неудобно. Изглежда това се харесва и на котките.

33 Отговорът на загадката

Котовите мемове на Schrodinger

Котката на Шрьодингер е мисловен експеримент, по-просто казано дали котката в кутията е жива или мъртва. Създаден е през 1935 г. от австрийски физик на име Ервин Шрьодингер .

34 Унищожител, който работи за храна

Паяци котешки меми

Котките могат да унищожат всичките ви неща и да оставят мъртви птици на вашата веранда, но те също така ще убият паяци и бъгове за вас, което компенсира това.

35 Една странна котка

Странни котешки меми

Тази „странна котка“ всъщност е кит белуга , който живее в арктически и субарктически води и може да тежи до 3500 паунда.

36 Изкушението е реално

Кутия котки меми

В допълнение към мразенето на нещата по рафтовете, колко много са котките за любов на котките е друга често срещана тема в котешките мемове.

37 Голяма котешка дрямка

Дрямка котешки меми

Котките спят средно 15 часа на ден, въпреки че някои котки прекарват зашеметяващите 20 часа всеки ден в сън.

38 Ето ви гледам

Еднооки котешки меми

Вярвате или не, това не е единствената опция, която съществува за котки, които губят око. Протезните очи за котки са истинска и популярна опция за хората, които имат пари.

39 Придирчив ядец

Празни купи котки меми

Ако котката ви не яде храната от двете страни на купата, купата може да е твърде тясна. Тесната купа може да причини стрес на мустаците за вашата котка, което причинява дискомфорт.

40 Една щастлива котка

Дрейк котка мемове

Ако котка се извива около краката ви, докато се разхождате, тя се опитва да ви покаже, че се грижи за вас, а не че иска да ви убие, като ви накара да паднете по стълбището.

41 Награден за добре свършена работа

Възлюбени котешки меми

Това е истинската история на котка на име Браузър в White Settlement, Тексас.

42 Закуска на шампиони

Яйчни котешки мемове

Това яйце трябва да идва от една голяма птица. Дори щраусовото яйце тежи средно само около три килограма.

43 Котка за малък брат

Xbox котки мемове

Това е котката, която вероятно би казала, ако сте попаднали в коча билка.

44 Cat Love Snacc

Snacc котешки мемове

Правописът на думи по този начин е популярна форма на говорене на мем, особено когато става въпрос за говорим за кучета .

45 Всичко е по-голямо в Тексас

Хуми котки меми

Всъщност в Тексас има ранчо за каубойски котки, но котките не носят шапки. Това е спасителен дом, който прави котешки изследвания.

46 Хора кучета срещу хора котки

Кучета и котки меми

В безкрайната битка между хората котки и хората кучета не можете да отречете, че кучетата със сигурност са по-весели от котките.

47 Борба на века

акула котка меми

„Кой ще спечели“ е популярен мем формат, който противопоставя невероятни врагове един срещу друг, като трилион лъвове срещу слънцето или пръчка срещу 1000 морски пехотинци.

48 Ако отговарям, седя

Диетични котешки мемове

Котките всъщност толкова се радват да седят в кутии, защото то понижава нивата на стрес .

49 Business Cat IRL

Нуждаете се от повишаване на котешки меми

Тази снимка е изображението, от което идва популярният макро мем за изображение на Business Cat. Започва да нараства популярността си през 2011 година.

50 котки се броят за приятели

Излезли котешки меми

А притежаването на котка може да бъде също толкова полезно за вашето здраве. Намалява стреса и увеличава дълголетието, точно както при хората.

51 Просто се нуждае от малко чист въздух

Излизане на котешки меми

Сериозно хора, котките ще ви откраднат цигарите. Време е да спрете да пушите .

52 Доста изненада

Изненадани котешки меми

Може да бъдете изненадани като тази котка, когато научите, че това е само едно от многото изображения на интервюирани котки, които са превърнати в мемове.

53 Изглежда добре, мустаци

Мемове за селфи котки

Богатите хора отдавна духат пари върху домашните си любимци . Богатите хора поръчват скъпи картини на своите домашни любимци и коне от стотици години.

54 Чувство за празничен стрес

Декемврийски котешки мемове

Не е чудно, че тази котка не се чувства по-добре. Ваканционният сезон е един от най-стресиращите периоди в годината .

55 Лелене наоколо

Хлебни котешки меми

Като се има предвид колко много котките обичат затворените пространства и топлите неща, да бъдеш притиснат между два топли хляба с размер на тялото вероятно е рай на земята за тази котка.

56 Хубав, брато

Високи пет котешки мема

Жените са по-възприемчиви да се срещат със собственик на домашен любимец, така че може би човекът трябва да благодари на котката.

57 Дилемата на вечната котка

Конфликтни котешки меми

Помислете два пъти, преди да пуснете котката си навън. След като котката стане котка на открито, тя престава да бъде ваша и вместо това ще използва множество хора, за да задоволи нуждите си.

58 Готов за излитане

Самолети за котки от самолет

Тази кутия определено не е годна за плаване, но правенето на котешки апартаменти и костюми от кутии е чудесен начин да помогнете на котката си да се справи със стреса си.

59 Перфектно прилягане

Пластмасови котешки мемове

Това, че котката може да се побере в тясно пространство, не означава, че котката трябва да се побере в тясно пространство.

60 Здравословен образ на себе си

Красиви котешки меми

Домашните котки не са единствените животни, които реагират странно на отражението им. Големите диви котки проявяват същото поведение.

61 Оздравявай скоро

Депресирани котешки мемове

Котките се опитват да бъдат близо до хората, на които най-много се интересуват, така че този вероятно се опитва да накара стопанина си да се почувства по-добре.

62 Вътре и отвън по едно и също време

Съзнателни котешки меми

Това е котешки поглед върху популярния мем „Разширяващ се мозък“, който за първи път започна да набира сила през 2017 г.

63 Само малка закуска

Дини котки мемове

Това е забавна картина, но ако нахраните котката си с диня, не забравяйте първо да премахнете семената, тъй като те могат да бъдат опасни за вашите котешки приятели.

64 Една мокра котка

Посейдон котки меми

В гръцка митология , Посейдон всъщност няма домашни любимци, въпреки че създава коне. Технически обаче, ако имаше котка, която живееше под вода, и тя щеше да падне под неговото владение.

65 Той просто иска да бъде разбран

Тъжни котешки меми

Котките имат няколко начина за комуникация с хората гласово, включително мяукания, чуруликания и трели, но всяка котка е различна, така че ще трябва да отделите време, за да разберете какво вашите се опитват да ви кажат.

66 Без бягство от тези мяукания

Ouija котки мемове

В древен Египет , хората са мумифицирали своите домашни любимци, за да могат да ги заведат в отвъдното, където да им мяукат за храна в 2:00 през нощта, точно както когато са били живи.

67 Още като Mewtenant Dan

Нови крака коте меми

Имаше истинска пропусната възможност за „мяу“ игра на думи, когато беше направен този котешки мем.

68 Най-лошото проучване Бъди

Изучаване на котешки меми

Жалко е, че толкова много неща, които котките правят, за да покажат своята привързаност към стопаните си, са толкова досадни.

69 Всичко беше мечта

Мечта за котки с мечти

На котките никога не трябва да се дава алкохол. Засяга ги както хората, но тежат само осем килограма, така че е опасно дори в малки количества.

70 Знак на пунктирана линия

Договорете котешки мемове

Осиновяване на котка може да изглежда като да отпишете свободата си на животно, което ще ви обезпокои при всяка дадена възможност, но се наслаждавайте, докато трае. Средната продължителност на живота на котката е само 15 години.

интересни факти, които да ви поразят

71 Опит за смесване

Камо коти меми

Има смисъл тези двама да се разбират. Златните ретривъри са едни от най-много приятелски настроени към котки породи на кучета наоколо.

72 Това е добро коте

Въздържали се от котешки мемове

Повече от половината котки в Съединените щати са с наднормено тегло, което означава, че има доста котки, които трябва да свалят няколко килограма.

73 Удвоете алергените

Котешко дърво котешки мемове

Смята се, че 10 процента от хората са алергични към котки на закрито, а поленът на дърветата е друг често срещан алерген , което прави това котешко дърво много сърбящ кошмар за добър процент от населението.

74 Предсказано е

Бог котка меми

Вероятно не е Бог. Смята се, че повече от 50 милиона диви котки се разхождат из САЩ.

75 Работи всеки път

Котка прихваща котешки мемове

Може би поставянето на кутия навън би бил добър начин да накарате котката си да се прибере у дома, ако е избягала. Най-малкото вероятно ще получите някои вид котка в него.

76 Всеки обича монорелса

Монорелсови котешки мемове

Най-дългата и натоварена монорелсова система в света е в Чункинг, Китай. За съжаление не е направено от котки.

77 В нужда от малко презареждане

Зареждане на котешки меми

Очите на котките всъщност светят поради слой клетки, наречен tapetum lucidum, които са силно отразяващи и им помагат да виждат по-добре при слаба светлина.

78 Да живееш добрия живот

Юртови котешки меми

Тази котка изглежда разглезена, но котката на модния дизайнер Карл Лагерфелд, Шупет , има обкръжение от шест души и пие по поръчка смес от минерални води.

79 Голямото открито

Външни котешки мемове

Тази котка може да иска да живее навън, но котките на открито са отговорни за убиването на над милиард птици всяка година в Съединените щати.

80 Добри неща идват при тези, които чакат

Lap котки меми

Ако дрехите ви са особено покрити с коса, можете да ги хвърлите в сушилнята със сушилня за 10 минути, за да ги почистите.

81 Време за превземане на света

Ритуални котешки меми

След като котката свикне с отражението си, тя често го игнорира или поне вече не се плаши от това.

82 Meowrie Catoinette

Кралица котка мемове

Не всички котки мразят баните. Бенгалите например са порода, известна с това, че всъщност харесва вода.

83 Той намери добри неща

Котешка котка меми

Реакцията на котките към коча билка се причинява от летливо масло в растението, което мозъкът на котката възприема като котешки феромон.

84 Стъпка в правилната посока

Бегови пътеки котешки мемове

В действителност тази котка вероятно е само на бягащата пътека, защото собственикът й иска да я използва.

85 Тук няма какво да се види

Действайте нормални котешки мемове

Извеждането на домашния любимец на разходка е чудесен начин да го направите намерете бъдещи дати тъй като и мъжете, и жените са по-склонни да говорят с хора, които имат животни със себе си.

86 Задръжте там

Закачете там котешки меми

Първият плакат на котка, закачена там, е проектиран от фотографа Виктор Болдуин и пуснат през 1971 г. В него се казва „дръж се там, скъпа“ и на него има сиамско коте, окачено на бамбуков стълб.

87 Добро момче, мустаци

Кучета котки меми

Много котки могат да бъдат преподавани на трикове, често свързани с кучета, като донасяне, сядане и разклащане. Използването на кликер прави задачата много по-лесна.

88 Просто мисля за това какво да правя по-нататък

Мързеливи котешки меми

Поради количеството енергия, което котките харчат в роуминг около къщата като хищници, те се нуждаят от много почивка и сън, за да останат във върхова форма.

89 Истинска готина котка

Няма мечки за котки

Преди да погалите котка, с която се срещате за първи път, е добре да се консултирате със собственика, само за да сте сигурни, че няма да загубите половин килограм плът, защото не всички котки носят слънчеви очила, за да ви намекнат че трябва да ги оставите на мира.

90 Правене на ежедневни утвърждения

Утвърждение котешки мемове

Въпреки че тази котка е на прав път, имате по-голям късмет да си задавате въпроси, отколкото да правите изявления, ако искате да се подобрите или да се справите добре в нещо . Така че „съм ли умна котка“ би било по-полезното нещо, което да попитате тук.

91 Не е типичната ви котешка кражба

Мечове от миещи мечки от миещи мечки

Миещите мечки и котките са две животни, които всъщност се разбират изненадващо добре, така че не се изненадвайте, ако ги видите приятелски настроени един към друг.

92 The Notorious C.A.T.

Biggie котки меми

Що се отнася до имената на котки, повечето хора не са толкова креативни. Най-популярните имена за мъжки и женски котки през 2017 г. бяха съответно Оливър и Луна.

93 Това е птица. Това е самолет. Това е котка.

Супер котешки меми

Средната котка може да скочи до пет фута без старт, така че е много възможно котката просто да изчезне така.

94 Само малко благоволение

Предпочитайте котешки меми

За съжаление, когато котката иска нещо, е по-вероятно да мяука и лапи на вратата ви, докато се събудите, тъй като те са нощни животни и нямат представа за човешките граници.

95 Пазители на търсачите

Именуване на бездомни котешки мемове

Дивите котки като този са толкова огромен проблем на Хаваите, че се считат за инвазивни видове.

96 Замисляне на отмъщение за ядене на храната му

Начертаване на котешки меми

Котките имат три изражения на лицето - страх, разочарование и спокойна ангажираност. За отбелязване е, че две трети от тези емоции са отрицателни, което помага да се обясни защо тази котка изглежда толкова неприветлива.

97 Нито дъждът, нито снягът не могат да го спрат

Пощенски котки мемове

Кучетата не са единствените животни, с които пощенските служители трябва да се борят. Известно е също, че котките атакуват превозвачи на писма, с видео на една битка между котка и пощенски служител, който става вирусен преди няколко години.

98 Модел на котка и модел на котка

Abercrombie коти меми

Като се има предвид колко много котките се радват на кутии и чанти, беше въпрос на време да се случи това.

99 Интернет стана странен

Еволюция котешки мемове

The културата на интернет се е променила много през последните 10 години . Ако нещо изглежда, че няма смисъл, не се притеснявайте. Вероятно не е и това е шегата.

100 OG котка мем

Нацупени мемове за котки

Несъмнено най-известният котешки мем от всички, се смята, че Намръщена котка направи своя собственик страхотни 120 милиона долара.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации