Умен Живот

Категория Умен Живот
19 семейни игри, когато сте остана в къщата
Умен Живот
Имате къща, пълна с отегчени деца? Тези семейни игри ще накарат всички да се смеят и да работят заедно - а вие едва ли имате нужда от нещо, което да играете.
15 тайни за пазаруване на Aldi Знаят само упорити редовници
Умен Живот
За да ви спестим време и пари за следващото ви начинание на хранителни стоки, разкрихме тайните за пазаруване на Aldi, които ще преобразят вашето изживяване.
Този емблематичен универсален магазин затваря още повече места
Умен Живот
И двамата Sears и Kmart затварят още магазини, като последният кръг допълнително намалява отпечатъка на някогашния най-голям търговец на дребно в Америка.
50 невероятни неща, които можете да купите за $ 5 (или по-малко!)
Умен Живот
Това е като грабеж по магистрала - с изключение на това, че сте обирджията. По-долу сме събрали 50-те най-невероятни неща, които можете да си купите за пет долара (или по-малко!). Прочетете и пожънете съкровището.
Ако имате този телевизионен доставчик, подгответе се за затъмнение тази седмица
Умен Живот
Голям спор между компанията и Nexstar може да накара клиентите на Dish Network да бъдат изправени пред затъмнение през тази седмица на повече от 160 канала.
15 игри, които ще запазят мозъка ви остър
Умен Живот
Търсите да подобрите интелигентността си? Вижте тези мозъчни игри, които гарантирано формират ума ви и надграждат когнитивното ви мислене.
Това са най-често срещаните печеливши числа в Powerball
Умен Живот
Всяка сряда и събота имате шанс да спечелите милиони - и това ще ви струва само два долара. Всичко, което трябва да направите, е да познаете печелившите числа на Powerball. Звучи лесно, нали?
30 невероятни факти за коледните елхи, за да направят празниците изключително вълшебни
Умен Живот
От очарователния си произход до начина, по който се отглежда днес, тези невероятни факти за коледните елхи ще добавят малко повече учудване към вашия празничен сезон.
27 неща, които никога не трябва да купувате в Ikea
Умен Живот
Преди да се изкушите да купите всичко, което ви се вижда при следващото ви пътуване до Икеа, прочетете предметите, които никога не трябва да купувате в шведския супермаркет.
50 невероятни надстройки на дома за $ 50
Умен Живот
Превърнете тази скучна стая в зашеметяваща за нула време с тези достъпни съвети за интериорен дизайн, които ще ви помогнат да украсите къщата си евтино.
50 думи, които чувате всеки ден, но не знаете какво означават те
Умен Живот
С лингвистите, които оценяват милион английски думи, няма шанс да знаете всичките им определения. Ето 50 често срещани думи, които може да не знаете.
25 тайни трика за засичане на лъжа всеки път, според експерти
Умен Живот
Не сте сигурни дали вашият приятел или любим човек е честен с вас? Събрахме 25 експертни трика за забелязване на лъжа, които ще ви помогнат да откриете истината.
20 съвета за декориране на гениални коледни елхи, според експерти
Умен Живот
Превръщането на дома ви в красив празничен рай е просто: Просто следвайте тези лесни съвети за украса на коледни елхи през този празничен сезон!
50 умопомрачителни хороскопа факти
Умен Живот
Чудили ли сте се какво всъщност означава „Меркурий в ретроградна форма“? Или сте любопитни защо изглежда, че Лъвовете попадат в толкова много автомобилни катастрофи?
20 най-добри генерични продукта от Walmart
Умен Живот
Искате ли да получите страхотен продукт на изгодна цена? Разберете кои генерични продукти на Walmart излитат от рафтовете в големия магазин за кутии.
50 умни начина за незабавно добавяне на стойност към вашия дом
Умен Живот
Не позволявайте на дома ви да се превърне в непрекъснато финансово източване. С тези лесни надстройки на дома ще добавите сериозна стойност към всеки квадратен инч от вашето пространство.
99 променящи живота цитати, за да вдъхновите дните си
Умен Живот
Всички имаме мантри и поговорки, които да ни прекарат през тежки дни, но вижте дали не можете да извлечете мъдрост от тези променящи живота цитати на тези знаменитости.
30 невероятни тайни Целевите мениджъри не искат да знаете
Умен Живот
Независимо дали просто откривате чудесата на Target или вече сте на терена, ето няколко съвета, които трябва да имате предвид при следващото си веселие.