27 неща, които никога не трябва да купувате от Walmart, според експерти

Както много други големи търговци на дребно , супермаркета за спестявания продава всичко - от дронове до памперси —И докато част от доставките им си струва да се запасите, можете да намерите други артикули на по-добри цени другаде. За да ви помогнем да се ориентирате към следващото си пътуване до големия магазин за кутии, ние съставихме изчерпателен списък на това, което не трябва да купувате в Walmart, всичко в името на спестяването на пари и гарантиране, че получавате възможно най-добрия продукт. И за повече информация къде гигантът на дребно предлага ваксината COVID, вижте Ако живеете в тези щати, вече можете да се ваксинирате в Walmart .1 Телевизори

телевизор, изложен на walmart

Д-р Виктор Вонг / Shutterstock

Въпреки че Walmart продава HDTV с отстъпка , те са в състояние да предложат такива сделки само защото качеството на техния продукт съответства на ценовата точка. „HDTV телевизорите на Walmart са на„ ниски “цени, защото са по-нискокачествените версии от тези, продавани другаде“. Лори Макданиел , старши мениджър на съдържание в Offers.com, обясни на GoBankingRates . „[Можете] да получите по-високо качество на ниски цени на a складов магазин като Costco . '2 Предплатен телефонен план

Отблизо на човека

ShutterstockКогато експертите в Ръководство на Том изпробваха девет телефонни оператора през 2017 г., те прекараха много време в дебати кой оператор ще вземе първото място. Обаче едно нещо винаги беше сигурно и това беше кой ще кацне в дъното на списъка им: Straight Talk Wireless, предплатеният телефонен план, предлаган от Walmart.„Straight Talk имаше най-ниската LTE скорост от всеки тестван от нас превозвач, а също така излезе последен, когато тествахме поддръжка на клиенти“, пишат те за своето решение. „Ефективността на Straight Talk в други области - планове за смартфони, избор на телефон и специални функции - не беше достатъчно силна, за да запълни разликата между него и други оператори“.

3 Аксесоари за телефон

Мобилен телефон {Никога не купувайте в Walmart}

Вярвате или не, големите вериги като Walmart често „зареждат НАЧИН повече за технически аксесоари, отколкото трябва“, пише Дейвид Дрицас на Сделките на Брад . Рядко има случай, в който калъфът за телефон е по-евтин в голям магазин за имена в сравнение с онлайн търговец на дребно като Amazon. Така че си струва да пазарувате онлайн, преди да направите покупката си. И за да видите къде Walmart се класира сред потребителите, вижте Този магазин има най-лошото обслужване на клиенти в Америка .

4 Уреди

цикъл на пране

ShutterstockИма причина Walmart да не е известен с продажбите си хладилници и перални машини . Магазинът не само предлага малък избор от уреди, но според Потребителски доклади , цените им едва ли се сравняват с по-големи търговци на дребно, насочени към уреди като Best Buy и Home Depot.

5 прахосмукачки

прахосмукачен килим

Shutterstock

Търговците на дребно, които имат страхотни сделки с уреди (помислете Best Buy, Home Depot и Lowes), също са мястото, където трябва да отидете, за да купите вакуум. Докато тези магазини имат богат избор и добри цени, Walmart има малка селекция, пълна със стоки, които са необосновано маркирани.

6 Багаж

Куфари {Никога не купувайте в Walmart}

Shutterstock

Важно е да инвестирате във висококачествен багаж, който не е изложен на риск да се разпадне в средата на пътуването си. И за съжаление, това далеч не е това, което можете да очаквате, ако закупите багажа си в Walmart.

Според проучване, проведено от Потребителски доклади , супермаркетът се нарежда заедно с Target, Ross, Sears и Burlington Coat Factory като едно от най-лошите места за закупуване на багаж. Вместо това участниците в проучването препоръчаха чантите, намерени в REI, Luggage Pros, Amazon, L.L.Bean и eBags.com.

7 Мебели от дърво

Трапезна маса от кафяво дърво

Shutterstock

„Walmart има сравнително евтини дървени мебели, но това е така, защото е с по-ниско качество от другите търговци на мебели“ Карсън Ярбро , експерт по спестявания в Offers.com, каза за GoBankingRates . „Дървените мебели от Walmart са по-склонни да се счупят или влошат по-бързо, така че купувайте мебелите си на друго място, за да спестите пари и неприятностите при подмяната им след два месеца.“

8 карти за подарък

Itunes карти за подарък скучни празнични подаръци

Shutterstock

От време на време - като нататък Черен петък или по време на продажба в края на сезона —Walmart ще предложи няколко страхотни оферти за карти за подарък, които си струва да загребете. Но в по-голямата си част ще намерите по-добри спестявания от карти за подаръци в складове като Costco или Sam's Club, където касовите карти се продават с отстъпка 365 дни в годината. А за най-новата услуга, предлагана от големия търговец на дребно, вижте Walmart има само една стъпка по-близо до 24-часова доставка .

9 Батерии

изглед под висок ъгъл на различни батерии

Shutterstock

Когато имате нужда от батерии, отидете на Costco, а не на Walmart. Кога Потребителски доклади тестваха 15 марки АА батерии, те откриха, че марката Kirkland Signature на Costco с алкални батерии АА са най-ефективните батерии в магазина и че те не са толкова различни от тестваните Energizers и Duracells.

10 Месо и риба

Жена на средна възраст, купуваща замразена риба в хранителния магазин

Shutterstock

Клиентите на Walmart имат много неща да кажат за магазините хранителна секция —И в по-голямата си част коментарите им са по-малко от безплатни. Кога Потребителски доклади проучиха над 50 000 души за техните навици и предпочитания за пазаруване на храни през 2017 г., те установиха, че Walmart е „най-много оплакваният доставчик на хранителни стоки“ и че „около 74% от купувачите на Walmart имат поне едно оплакване от националния дискаунтър . ' Сред най-често срещаните оплаквания? Качеството на месото и птиците.

11 Пресни продукти

мъж отстъпки пазаруване на хранителни стоки

Shutterstock

Виждайки, че клиентите на Walmart нямат много хубави неща да кажат за отделите за птици и месо в магазина, е малко изненадващо, че отделът за производство не е толкова почитан. Всъщност, според проучването на хранителните магазини на Consumer Reports, Walmart се класира заедно с Target в дъното на списъка с магазини с най-добра продукция. И двамата получиха ужасни оценки за качеството и разнообразието на продуктите, които предлагат.

12 Общи добавки

Човек, който купува добавки в хранителния магазин

Shutterstock

Ако купувате добавките си в Walmart, уверете се, че не взимате общите версии. През 2015 г. Държавна прокуратура на Ню Йорк публикува изявление, разкриващо, че няколко големи търговци на дребно (включително Walmart) продават билкови добавки с търговска марка, които „или не могат да бъдат проверени, че съдържат етикетираното вещество, или за които е установено, че съдържат съставки, които не са изброени на етикетите“.

В отговор Walmart каза в изявление през 2016 г. след поредната жалба „Качеството и удовлетвореността на клиентите са изключително важни за нас и ние искаме нашите клиенти да имат пълно доверие в продуктите, които купуват от нас. Въпреки че не вярваме, че има нещо лошо в етикетирането ни, направихме корекции миналата година, за да осигурим допълнителна яснота. ' Независимо от това, техните резултати не са добри.

13 Био мляко

Лоши шефове, мляко в офиса

Shutterstock

Според органичното мляко на магазина на Walmart органичното мляко всъщност може да не е органично The Washington Post . Когато репортери от вестника предприеха пътуване през 2017 г. до Aurora Organic Dairy - фермата, която доставя биологичното мляко за Walmart - те откриха, че „признаците на паша в най-добрия случай са оскъдни“ и че „в нито един момент не е било повече от 10% от стадото, хранещо се с трева. Докато повечето от другите органични млека, които Публикувай тестваните са имали нива на киселинност, които бихте очаквали от биологични продукти, млякото Aurora е имало нива на киселинност зловещо подобни на неорганичните версии. Купувачите внимавайте!

14 Кленов сироп

Кленов сироп {Никога не купувайте в Walmart}

Shutterstock

Общият сироп на Walmart не е лош. Напротив, Потребителски доклади даде на Great Value Pure Maple сироп оценка „добър / много добър“, когато го прегледа марка магазин сиропи.

Но това, че сладкият сос на Walmart е „добър“, не означава, че не можете да се справите по-добре. Consumer Reports препоръчва пазаруването на кленов сироп по цена - както Trader Joe's, така и Costco предлагат по-големи спестявания. А за най-новите новини за търговия на дребно, COVID, развлечения и други, изпратени директно във входящата ви поща, регистрирайте се за ежедневния ни бюлетин .

15 Прибори за еднократна употреба

пластмасови вилици и ножове

Shutterstock

Тъй като ще изхвърлите тези вилици и ножове, след като са били използвани само веднъж, няма смисъл да прекалявате с тях. И докато цените на Walmart не са лоши, всеки доларов магазин ще ги накара да победят.

16 пелени

Пелени в магазина {Никога не купувайте в Walmart}

Shutterstock

За памперси с марка се обърнете към Amazon Family . Абонаментната услуга - достъпна изключително за членовете на Amazon Prime - предлага до 20% отстъпка за бебешки продукти като памперси и адаптирано мляко. Дори супер магазините с отстъпка като Walmart не могат да победят толкова стръмни спестявания.

17 играчки

Празен магазин за играчки

Shutterstock

Въпреки че изборът на играчки на Walmart е впечатляващ, цените им са друга история. Кога Киплингер сравниха цените на играчките в магазина с няколко други подобни търговци през 2019 г., те установиха, че Amazon постоянно предлага по-добри оферти за същите продукти.

какво символизират папратите

18 видео игри

Човек, пазаруващ видео игри в магазина

Shutterstock

В по-голямата си част ще намерите по-добри цени за видеоигри в Amazon, отколкото в Walmart. На табло за съобщения в GameSpot по тази тема, потребителят @shawnmck посочи: „Amazon продава повече игри, отколкото Walmart, така че те могат да си позволят да предложат по-значителна отстъпка, като евтина доставка“.

19 Книги и музика

Купчина книги {Никога не купувайте в Walmart}

Shutterstock

В развлекателния отдел Amazon отново надделява над Walmart като най-евтиният търговец на дребно там. Ерин Конрад , говорител на CouponPal.com, обясни на MarketWatch че развлеченията - като книги, музика или телевизионни предавания - обикновено са по-добри в Amazon.

20 списания

Купчина списания {Никога не купувайте в Walmart}

Shutterstock

Ако все пак предпочитате да държите новината в ръцете си, помислете за абонамент за любимото си списание, вместо да го купувате от магазин като Walmart. Според проучване от 2016 г. от MagNet , месечните списания предлагат абонаменти за средно 63 процента от покриващите цени. Тази отстъпка не може да бъде победена.

21 Опаковъчна хартия

опаковане на подаръци

Shutterstock

Всяка опаковъчна хартия, която намерите в Walmart, ще бъде със същото качество като нещата, които бихте могли да намерите в магазина за долари. Но докато Walmart начислява доста стандартни цени за хартията си, доларовият магазин таксува добре, около един долар.

22 Поздравителни картички

Коледни картички {Никога не купувайте в Walmart}

Shutterstock

Прекарването на много пари за рожден ден или празнична картичка не си заслужава удара по банковата ви сметка, тъй като най-важни са думите вътре. Най-добре е просто да вземете картите си в магазин за долари, където знаете, че получавате възможно най-добрата цена. (Още по-добре, винаги можете да направите такъв от нулата, което едновременно спестява пари и добавя елемент на сантименталност!)

23 Бижута

Жена, която държи бижута {Никога не купувайте в Walmart}

Shutterstock

Моля, не купувайте бижута в Walmart. Въпреки че цените са примамливи, качеството на продуктите оставя много да се желае. Освен това „какво съобщение изпраща на партньора ви, ако им купите пръстен на същото място, откъдето получавате тоалетна хартия с отстъпка?“ Дженифър Хебнър , пазарен редактор в изданието за бижутерска индустрия Списания JCK , обясни на CBS News .

24 Храна за домашни любимци

храна за домашни любимци {Никога не купувайте в Walmart}

Shutterstock

Ако имате нужда само от една торба храна за домашни любимци, тогава е добре да я вземете от Walmart. Но ако вие купувайте редовно храна за домашни любимци , има няколко абонаментни услуги, които могат да ви помогнат да спестите още повече. Например, ако настроите автоматични покупки на Amazon, можете да спестите от 5 до 10 процента на чанта. Това се добавя!

25 Спално бельо

Праховидно розово спално бельо

Shutterstock

Виждайки, че прекарвате някъде от шест до осем часа на нощ в леглото си, няма да искате да купувате спално бельо, което е нещо по-малко от най-доброто. И докато цените на Walmart са примамливи, „цената на качеството не е добра“, експерт по спестявания на потребители Андреа Ворох каза MarketWatch . За спално бельо, което е едновременно евтино и удобно, разгледайте раздела за продажба в универсален магазин като Macy's.

26 Услуги за печат на снимки

двойка снимка

Shutterstock

В Walmart можете да отпечатате вашите снимки 4 × 6 само за $ 0,25 на печат (или $ 0,19, ако искате повече от 75 снимки). Но докато тези цени са добри, можете да се справите и по-добре. Изтеглете Приложение Shutterfly например и можете да отпечатате неограничен брой снимки за Безплатно .

27 Електроника от висок клас

камера, лаптоп, оферти, отстъпки

Shutterstock

Електронните експерти съветват да не се купуват скъпи и висок клас електронни стоки в Walmart. „Walmart е известен като ориентиран към стойността търговец на дребно и не е известен предимно като магазин за потребителска електроника“ Брайън Майгс , основател на Ръководство за хилядолетни пари , обясни на GoBankingRates . „[Наскоро] пазарувах за дрон и нивото на обслужване и аксесоари беше ниско в моя местен Walmart - да не говорим, че цената беше много по-висока в Walmart.“ А за местата, които го правят пазаруването онлайн по-трудно, отколкото е необходимо, Този онлайн магазин има най-лошото обслужване на клиенти в Америка .

Популярни Публикации