29 невероятни тайни, които само служителите на Walmart знаят

Walmart е известен с предоставянето на безкрайно разнообразен избор от продукти на конкурентно ниски цени. Къде другаде можете да си направите очен преглед, да купите гуми за автомобила си, да попълните вашите рецепти, и да закупите храна и дрехи за цялото семейство? Но това, че цените и предложенията на Walmart са добри, не означава, че те не могат да се подобрят. Ако искате да спестите повече по време на следващото си пътуване на Walmart, трябва да знаете как да хакнете системата. За да ви помогнем, събрахме тонове съвети, толкова секретни, че само служител на Walmart ще ги знае. Така че четете нататък и извлечете ползите!1 Има метод за лудост на системата за намаление.

Тагове за продажби на Walmart Тайните на Walmart

Shutterstock

Walmart е много подъл със своите система за наценяване , така че ето разбивка за това как работи, за да можете всъщност да постигнете най-добрата сделка: Цените, завършващи на „7“, показват първоначалните цени на артикула, завършващи на „5“, идват след първата намаление на артикула и тези, завършващи на „1“ или „ 0 'означава окончателното намаление.Например, ако видите продукт, маркиран на $ 49,97, тогава знаете, че това е първоначалната цена и трябва да изчакате намаления. Когато продуктът е маркиран за първи път, цената му ще бъде около 39,95 долара. И накрая, когато бъде маркиран за последен път, най-вероятно ще бъде продаден някъде около $ 29,91.2 Винаги сравнявайте цените в магазините и онлайн.

Жена, сравняваща цените Тайните на Walmart

ShutterstockИскате ли да се уверите, че получавате най-добрата оферта в магазина, когато пазарувате? Проверете цените на желаните от вас артикули онлайн. 3 Не спете на еднодневни хлебни изделия. баща и дъщеря разглеждат хляба в хранителния магазин

Shutterstock

Търсите по-достъпен начин да разровите питка с прясно изпечена чиабата? Насочете се към пекарната на пекарната Walmart за няколкодневни хляб и хлебни изделия. Въпреки че няма голяма разлика във вкуса или текстурата на еднодневните артикули, Walmart предлага отстъпки за тези продукти и те понякога ще струват по-малко от един долар, според SimpleMost .бенка на върха на носа

4 Намерете сайтове, които предлагат безплатни купони за печат.

Изрязване на купон Тайните на Walmart

Shutterstock

Измийте фирмени сайтове като Betty Crocker, Pillsbury, Tablespoon и Pampers, които предлагат безплатни купони за печат можете да използвате в Walmart .

5 Регистрирайте се за Ibotta, за да получавате пари в брой при покупките си.

Тайните на Ibotta Walmart

Ibotta

За да печелите пари, докато пазарувате от Walmart, просто изпълнете задачите чрез Ibotta . Всичко, което трябва да направите, е да направите снимка на разписката си, след като пазарувате, и приложението ще ви възнагради с пари в брой, които да използвате в магазина.

6 Walmart подарява безплатни бебешки кутии за добре дошли.

мама, забавляваща дете с играчка, съвети за родителство

Shutterstock / Anukul

Когато направите голямата стъпка в родителство , Walmart може да помогне с безплатна кутия за добре дошли. За да кандидатствате, просто се насочете към Walmart's страница за бебешка кутия , въведете вашата информация и безплатната кутия ще бъде изпратена до вашия дом - безплатно! Според получателите кутията съдържа безплатни мостри на предмети като залъгалки, бутилки, кърпички, памперси и подложки за кърмачки.

7 Можете да спестите пари от бензин с карта за подарък на Walmart.

Изпомпване на газове Тайните на Walmart

Shutterstock

След като пазарувате в квартала си Walmart, можете да спестите пари от автомобила до дома, като използвате карта за подарък на Walmart, кредитна карта на Walmart или Walmart Mastercard на всяка бензиностанция на Мърфи САЩ . Можете да спестите най-малко три цента за галон на бензин (по времето, когато тази статия беше публикувана) - и с начина, по който са цените на бензина, това е сделка, която не можете да си позволите да откажете!

8 генерични марки не винаги са по-евтини в дългосрочен план.

ибупрофен болкоуспокояващи болкоуспокояващи

Shutterstock

Докато родови марки са склонни да бъдат по-евтини по номинал, те са далеч по-малко вероятно да бъдат пуснати в продажба. Ако елементът с името на марката е продава се , придържайте се към това, ако не е, тогава не се колебайте да изберете генералния.

9 Не забравяйте да изтеглите приложението Walmart.

приложението walmart по телефона, тайните на служителите на walmart

Shutterstock

Ако искате да се възползвате максимално от вашето пазаруване в Walmart, уверете се, че го имате Приложението Walmart изтеглени. Тя може да ви помогне да спестите пари чрез сделки, които иначе никога не бихте забелязали (налични в седмичната реклама на магазина). Приложението ще ви даде и ранен достъп до ексклузивни артикули и специални оферти по време на празничния сезон .

10 вземания в магазина водят до по-големи отстъпки.

Walmart Checkout Walmart Secrets

Shutterstock

Ако предпочитате пазарувайте онлайн но не искате да плащате солидна такса за доставка, изберете вземане в магазина. Доставката не само е безплатна, но и автоматично получавате опция за получаване на отстъпки за артикули с етикет „ Повече ▼ пари.

какво означава името алана

11 Walmart ще достави хранителни стоки направо до колата ви.

Walmart знак за вдигане на бордюр, тайни на служители на walmart

Shutterstock

Мечтали ли сте някога да поръчате хранителните си стоки онлайн, да отидете с кола до магазина и някой да докара вашия товар точно до колата ви? Е, тази услуга съществува в Walmart. Когато поръчате хранителните си стоки онлайн, Walmart ще ги изнесе до вашата кола със своите пикап до бордюра опция. Въпреки че не е наличен на всяко място, търговецът започва да представя услугата през 2018 г. и според Business Insider , тя планира да я разпространи в над 3000 от магазините си до края на тази година.

12 Всеки може да получи безплатна двудневна доставка.

жена, която получава пакети на входната си врата, тайни на служители на walmart

Shutterstock

Ако нито опциите за взимане в магазина, нито опцията за взимане на бордюра ви примамват, тогава се възползвайте от безплатната опция за онлайн доставка на Walmart. Най-добрата част? Всеки купувач на Walmart може да получи безплатно двудневна доставка —Не се изисква членство или скрити такси (макар че само някои елементи отговарят на условията за привилегията).

13 Разгледайте безплатни предмети във Freeosk.

безплатно приложение walmart за спестявания, тайни на служителите на walmart

Freeosk

Макар че тези безплатни щандове не се предлагат на всеки Walmart, те са невероятно допълнение, от което да се възползвате. Те предлагат пълни размери, безплатни версии на любими като Trolli Sour Brite Crawlers и Rice Krispies Treats, поставяйки Costco's малки проби за срам.

как да кандидатствате за безплатни училищни пособия 2018

14 Предметите на марката на Walmart често са толкова добри, колкото и марките с име.

Тайните на Walmart с голяма стойност

Shutterstock

Не спите на продуктите на Walmart Great Value. Кога Потребителски доклади те откриха, че хартиените кърпи и тоалетна хартия на Walmart Great Value са си стрували да се опитат, както и че повечето от тестваните продукти в магазините са също толкова добри, колкото техните колеги.

15 И марката Great Value предлага и по-евтини безглутенови опции.

walmart хранителна секция, тайни на служители на walmart

Shutterstock

Тези от вас с алергия към глутен или непоносимост разбират колко скъпо може да бъде избягването на глутен, тъй като тези продукти са почти винаги по-скъпи от обикновените артикули . Въпреки това, за тези, които искат да спестят няколко стотинки - или, нека бъдем реални, долари - се възползвайте от марката Great Value на Walmart. Марката в магазина разполага с богат избор от продукти без глутен, които ще направят храненето за вашата диета безболезнено и достъпно.

16 Понякога заключените стъклени кутии съдържат най-евтината електроника.

walmart кутия за електроника, тайни на служители на walmart

Shutterstock

Особено по време на есенния сезон, когато марките пускат нови артикули, за да се подготвят за празниците, Walmart предпочита да запази артикулите просто извън обсега - в техните стъклени витрини, за да бъдем точни. Така че, когато се мъчите да останете в рамките на бюджета си, може да не навреди да погледнете вътре в тези витрини в търсене на някои отстъпки.

17 Прегледайте обновения раздел онлайн, преди да закупите електроника.

възрастна жена, пазаруваща онлайн, тайни на walmart

Shutterstock

Вместо да губите парите си за чисто нови електроника , опитайте да тествате късмета си вместо с ремонтирана порция на уебсайта на Walmart. Именно там артикулите с незначителни проблеми, които са отстранени от производителите, се препродават само за малка част от първоначалната цена.

18 Лентата за търсене може да разкрие скрити сделки за разрешаване на уебсайта.

Уеб сайтове на Walmart Тайните на Walmart

Shutterstock

Въпреки че е вярно, че уебсайтът на Walmart не е непременно най-много лесен за ползване, има трик за разглеждане на всеки артикул за освобождаване, наличен в магазина. Просто въведете „клирънс“ в лентата за търсене в горната част и въведете: Всеки елемент в продажба, изброен в този момент, ще се появи на екрана точно така.

19 Общи рецепти струват по-малко от 5 долара.

Walmart Pharmacy Walmart Secrets

Shutterstock / QualityHD

Следващият път, когато Вашият лекар Ви предпише ново лекарство, проверете дали има налична родова версия. Ако има, вижте дали е на разположение като част от Walmart's $ 4 обща програма . Като се възползвате от невероятните общи цени на Walmart, може да спестите стотици, ако не хиляди , от долари по вашите рецепти всяка година.

20 Празнични артикули са безумно евтини след празника.

walmart празнични предмети, тайни на служители на walmart

Shutterstock

песни, преработени от други изпълнители

Дни след приключване на по-големи празнични дни празничните артикули се маркират автоматично, което прави периода след празника идеалното време за пазаруване за празниците. Така че, запасете се с коледни венци и комплекти за дърворезба на тиква в предходната година, ако искате да спестите основно тесто!

21 Отидете на пазаруване на хранителни стоки сутрин.

секция за месо на walmart, тайни на служителите на walmart

Shutterstock

Според Отидете на банкови курсове , трябва да се насочите към Walmart's хранителен отдел рано сутринта - около 8:00 ч. Защо? Точно тогава месото от предния ден отива в продажба!

22 Тези стикери за разрешаване понякога покриват по-ниски цени.

етикет за разрешение на walmart в магазина, тайни на служителите на walmart

Shutterstock

Според потребителите (и един особено ядосан купувач на Walmart в Reddit ), Walmart има навика да залепва по-евтини етикети за разрешаване под други по-скъпи, принуждавайки клиентите да плащат прекомерно за артикули, когато мислят, че получават сделка. Само работещите в Walmart със сигурност знаят дали търговецът на дребно действително е ангажиран с този трик с ценови етикети, но независимо от това, струва си да проверите отново при следващата си екскурзия до пазаруването.

23 Walmart разполага с едни от най-евтините парти принадлежности на разположение.

Парти консумативи {Лоши целеви сделки}

Shutterstock

Вместо да правите отделно пътуване до Dollar Tree или Dollar General, за да спечелите евтини парти артикули, просто се разходете до страничния проход на Walmart, след като приключите с пазаруването на хранителни стоки, за да получите всичко необходимо за вашето дипломиране или лятно барбекю . С опции като $ 2 банери и $ 1 салфетки , Walmart улеснява получаването на всичко - и имаме предвид всичко - трябва да хвърлите върховния заден двор на едно място.

24 Насочете се към примерни дисплеи за най-добрите купони - и безплатни.

walmart пътека, тайни на служители на walmart

Shutterstock

Пробните дисплеи на Walmart често съдържат невероятни купони и дори случайни безплатни продукти. Още по-добре, когато продавачите на проби създават магазин във Walmart, те често раздават ексклузивни купони, които карат собствените Walmart да се срамуват.

25 Проверете крайните капачки за скрити предмети за освобождаване.

walmart endcaps със скрити спестявания, тайни на служителите на walmart

Shutterstock

Ако нищо в пътеките за освобождаване не ви хареса, не забравяйте да проверите останалите елементи за освобождаване, които могат да останат скрити на видно място върху крайните капаци.

26 Можете да намерите основите на дрехите за по-малко от 5 долара.

Секция за облекло на Walmart Walmart Secrets

Shutterstock

Някои основни неща за облеклото - като потници, тройници и тениски - често са по-малко от 5 долара както онлайн, така и в магазина на местния Walmart. Освен това можете да разгледате секцията за сезонно освобождаване на дрехи за сделки с динамит в долари.

27 Пропуснете продукцията ...

Walmart произвежда тайните на Walmart

Shutterstock

сирене вземете редове за него

Въпреки че Walmart е чудесно място за парти доставки и основи на родителството, това не е най-доброто място за закупуване на продукти. Кога Потребителски доклади Анкетираните купувачи за техните любими места за закупуване на плодове и зеленчуци, Walmart получи едни от най-ниските оценки, що се отнася до разнообразието. Ако търсите най-евтините и пресни органични продукти, придържайте се към Trader Joe's и Aldi's.

28 И пропуснете мебелите също.

Мебели на Walmart Walmart Secrets

Shutterstock

Ако цените изглеждат твърде добри, за да са истина, те са. С Walmart това е случаят с техните мебели, тъй като те са евтино произведени и не са построени, за да издържат. Единственият път, когато техните мебели могат да бъдат жизнеспособна опция, е за студенти търсят да украсят своите общежития с нещо достъпно и временно.

29 Когато работите в Walmart в продължение на 15 години, получавате доживотна отстъпка.

служители на walmart, проверяващи хората, тайни на служители на walmart

Shutterstock

Много купувачи на Walmart не знаят, че търговецът раздава чести бонуси, за да възнагради високите продажби. Всъщност за цялата финансова година на Walmart през 2018 г. търговецът раздаде почти 800 милиона долара в бонуси.

На всичкото отгоре Walmart също така осигурява доживотна отстъпка от 10 процента, след като служител е работил там 15 до 20 непрекъснати години . И за повече съвети за пазаруване, не ги пропускайте 20 целеви тайни за пазаруване, които знаят само упорити редовници .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации