50 лесни проекта „направи си сам“, с които можеш да се справиш този уикенд

Пандемията на коронавирус има много хора, които прекарват повече време у дома от всякога - и с нетърпение справете се с някои домашни проекти по време на престоя им вътре. Въпреки това, докато обучението по гипсокартон или ремонта на собствения ви вътрешен двор може да е по-скоро инвестиция на време и пари, отколкото повечето хора са склонни да похарчат в момента, има много лесни проекти, които можете да предприемете, за да преобразите напълно дома си в няколко дни или по-малко. Ето защо сме се обединили с Направи си сам експерти да ви донеса някои невероятни и лесни домашни проекти, които можете да завършите за един уикенд! А за по-прости и бързи начини да оправите пространството си, вижте тези 23 проекта за домашно подобрение на Genius, които можете да направите за един час (или по-малко!) .1 Направете свой собствен ръчно рисуван тапет.

ръчно рисуван шеврон тапет

Кас създава дом

Нямате бюджет за скъпи тапети? Няма проблем! Касандра камбана от Cass Creates казва, че този проект не струва почти никакви пари и е завършен бързо. „Използвах равно и дълго парче скрап, за да нарисувам вертикалните линии по стената. След това изрязах две парчета скрап под ъгъл и ги залепих, за да направя шаблон за останалата част от шаблона “, обяснява тя. След като рисува дизайна върху стената, тя го рисува с помощта на тънка четка. (За повече подробности как тя го е изпълнила, щракнете тук ).2 Създайте своя собствена станция за кафе „направи си сам“.

кафе станция с халби и се изсипва

Да, ние го построихмеУморихте ли се да имате твърде много несъответстващи чаши в кабинета си? Консолидирайте колекцията си и съхранявайте сутрешните си аксесоари на едно място с тази лесна кафе станция от Jes и madhu das на Да, ние го построихме.След като шлайфате дървото си и го напръскате с лак, „сложете парчетата заедно и се уверете, че рафтът е под ъгъл от 90 градуса, така че съдържанието на рафта ви да не се плъзне“, казва Джес. Тя добавя, че куките за чаши под станцията могат да бъдат закупени във всеки магазин за хардуер. (За повече представа за този проект, Натисни тук .) И за още страхотни идеи за надграждане на вашето пространство, вижте 27 невероятни надстройки на дома за всеки бюджет .

мечтае съпругът да изневери

3 Създайте свой собствен плъзгащ се органайзер за щайги.

дървени щайги плъзгащи се рафтове

Да, ние го построихме

Ако искате повече място за съхранение на входа, но нямате много място, тези плъзгащи се щайги за мляко може да са най-добрият начин за това се бори с безпорядъка си .„Имахме няколко [щайги], лежащи наоколо, така че решихме да ги превърнем във функционални елементи, където реално можем да съхраняваме неща, до които редовно се нуждаем,“ казва Джес. След боядисване на касетите със спрей, тя прикрепи плъзгащи се чекмеджета към щайгата и стената, като се увери, че измерва и премерва, за да осигури функционалност. (Искате да направите свой собствен? Вижте проекта на Джес и Мадху тук .)

4 Създайте свое собствено огледало.

розово огледало до одеяло стълба

Мечта за дома

Преобразуването на това мрачно огледало в изявление е по-лесно, отколкото бихте очаквали. „Наскоро превърнах обикновеното дървено огледало в разкошно парче розово злато, използвайки само бяла боя, лента и кутия спрей Rust-Oleum в розово злато“, казва блогът „Направи си сам“ Сара Маклин на Dream of Home. Тя просто боядисва ъглите с бяла боя, покрива ги с тиксо, след като изсъхнат, а за останалите използва спрей боя. (За пълен DIY щракнете тук .) Но преди да вземете четка за боя, уверете се, че ги знаете 17 лоши домашни проекта, които трябва да се избягват, според професионалистите за подобряване на дома .

5 Претапицирайте таблата си.

спалня със зелена табла

BohoFrisco

Искате да освежите спалнята си за нула време? Всичко, от което се нуждаете, е уикенд и малко смазка за лакътя, за да направите тази прекрасна табла. „Тази актуализация беше евтина и оказа огромно влияние, но отне няколко слоя, за да покрие сивия цвят на оригиналната тапицерия“, казва DIYer Аманда По на BohoFrisco.

6 Шаблон и боядисайте нощното си шкафче.

боядисано нощно шкафче преди и след това

BohoFrisco

След като сте си направили таблата, защо не надстроите и това скучно нощно шкафче в спалнята си? Създаването на персонализирано парче отнема само няколко часа. „Използвах тебеширна боя и шаблон, за да създам този инкрустиран костен поглед за част от цената“ на ново парче, казва По. (Щракнете върху тук за пълния урок както на таблата, така и на нощното шкафче.) И ако сте загрижени за температурата в спалните си помещения, разгледайте 17 гениални начина да запазите охладителя на спалнята си .

7 Използвайте млечна боя, за да преобразите стара скрина.

син скрин със сребърни чекмеджета

Просто измерване

Вместо да отнесете този избит стар скрин на сметището, опитайте да го преобразите a la DIY домашни блогъри Аш и Айлийн Анесли на Just Measuring Up. „Имахме стара скрин от 50-те години и напълно променихме външния му вид с млечна боя и чисто нов хардуер“, обяснява двойката. (Обичате този проект? Вижте как го направиха тук .)

8 Направете своя собствена перваза на картината.

перваза на картината

Просто измерване

Не е нужно да тълпите всяка лавица и мантия, за да намерите достатъчно място за вашите снимки. „Това са великолепни первази за картини, които направихме от скрап, в които сега се помещава колекция от снимки“, казват от Анесли. Най-добрата част? Този проект струва по-малко от $ 10. (Открийте повече тук .)

9 Създайте своя собствена карта на стената.

платна с карта на света върху тях

Просто измерване

Голямото изкуство не трябва да струва цяло състояние. Пример: Тази прекрасна карта от Just Measuring Up. „Това е проста карта на света от три части, направена само с дърво, боя и шаблон“, обясняват от Анесли. (Желаете да направите своя собствена? Вижте техния урок тук .)

10 Изградете свои собствени рафтове за книги.

сива лавица за книги със свещи и книги

Направи си сам Даниел

Създаването на повече място за съхранение не трябва да отнема много време или да струва скъпо. Важно е обаче да осигурите рафтовете си, преди да ги използвате. Направи си сам Даниел Пиентка , основател на DIYDanielle.com, казва: „Трябва да се уверите, че рафтовете и шкафовете са изравнени и монтирани на шипове в стената. Всичко трябва да бъде осигурено добре, тъй като книгите и филмите са тежки. ' (Можете да намерите повече информация за този проект тук .) И за повече начини да надстроите дома си, разгледайте тези 7 хакове за домашен офис Genius, които ще направят работата от дома по-добра .

11 Изградете свой собствен развлекателен център.

хол с развлекателен център „направи си сам“

Направи си сам Даниел

Искате ли да превърнете телевизора и кабелната си кутия в стилна част от декора си, вместо в очите? Пиентка казва, че този проект отнема малко повече време, но си струва усилията. „Монтирахме шкафовете, след което добавихме крачета за допълнителна подкрепа“, обяснява тя. „Шкафовете ни дават много скрито място за съхранение без много работа.“ (Вижте пълния урок тук .)

12 Инсталирайте собствения си фолио за обелване и залепване.

преди и след кухня с фолио за плочки

BohoFrisco

Надстройването на вашата кухня не трябва да означава да похарчите много пари или дори да наемете изпълнител. По казва, че подвижните плочки са лесен начин да трансформирате пространството си, като отбелязва, че отнема само един уикенд, за да завършите този проект. Още по-добре „тези плочки са подвижни, за да можете да ги извадите, когато напуснете мястото си под наем или когато искате да смените кухнята си отново!“ (За повече представа за този проект щракнете тук .) И за повече идеи за създаване на вашето кулинарно пространство на мечтите, разгледайте 25 кухненски декорации, които напълно ще преобразят вашето пространство .

13 Направете килера си с персонализирани стелажи.

персонализирани стелажи за килер

Просто измерване

Реконструкциите на кухни могат да бъдат скъпи, но можете да надстроите килера си за един уикенд с персонализирани стелажи. „Извадихме старите телени рафтове от нашата килера и ги заменихме с красиви дървени рафтове и чекмеджета за дома“, казват Annesleys. (Вижте как са го направили тук .)

14 Изградете кухненски рафтове от стари врати.

направи си сам дървени рафтове за кухня

Чатфийлд съд

Реконструкция на дома ви? Използвайте добре тези стари врати с този забавен DIY от Chatfield Court. „Това е лесен за изпълнение проект и има огромна разлика във всяко пространство“, казва DIYer Кристи Хайт . (Открийте повече тук .)

15 Направете своя собствена селска маса.

направи си сам маса на фермата

Изграждане на нашата Rez

Големите маси за трапезария могат да бъдат твърде скъпи - освен ако не направите сами, т.е. „Просто шлайфайте дървото с орбитална шлифовъчна машина, добавете слой петно ​​и го избършете. Оставете го да изсъхне и след това нанесете замазка върху цялата маса ”, казва Остин Алварес на Изграждане на нашата Rez. (За пълни инструкции щракнете тук .)

16 Изградете своя собствена огнище.

направи си сам огнище

Изграждане на нашата Rez

Поддържането на топло на открито не означава да влачите одеялата си в задния двор. „Отидете до местния магазин за железария и вземете 30 калаени бетонни подпорни стени, торба с грахови камъчета и торба с паве за основа“, казва Алварес. „Два часа по-късно ще изпечете всички блатове с най-близките приятели и семейство.“ (Вижте пълния проект тук .)

17 Създайте свой собствен кош за компост.

направи си сам контейнер за компост

SawsHub

Превърнете остатъците от храна в богат на хранителни вещества тор за вашата градина с този лесен DIY. „Можете да използвате всяка дървесина, която искате да изградите, включително и скрап, който е безплатен“, казва Алън Майкъл , редактор на сайта „Направи си сам“ SawsHub. „Просто се уверете, че не е третиран - не искате химикали във вашия компост!“ (Можете да намерите пълния урок тук .)

18 Направете своя собствена сочна стена.

сочна стена

Направи си сам, мама

Искате ли да огънете зеления си палец? Тази сочна стена е идеалният начин да покажете своите ценени саксийни растения. „Всичко, от което се нуждаете, е shiplap, 2 × 2 саксии и клипове“, казва Аманда Бадгли на DIY.ing.Mama. „Направете няколко прави изрязвания, заковайте всичко заедно, завийте щипките си и готово!“ (За повече информация за този проект щракнете тук .)

19 Създайте свой собствен сочен терариум.

сочен терариум

Шикозно Kreations

Можете да донесете на открито с тези лесни терариуми от Карла Перес на Chicfully Kreations. „Напълваш аптекарските буркани с камъчета и просто вмъкваш сока по ваш избор“, обяснява Перес. (За повече информация относно този проект, Натисни тук .)

20 Направете свой собствен венец за входна врата.

венец на Петър Пан

Шикозно Kreations

Искате ли да дадете на входната врата забавно сезонно преобразяване? Опитайте този великолепен проект за венец от хартия от Chicfully Kreations за размер. „Използвах флорален венец от естествена върба, различни пластмасови папрати, плочи от бяла хартия, пера, които потопих със златни блясъци и изрез от силуета на [Питър Пан]“, казва Перес. Тя отбелязва, че първо е навила чиниите, за да направи цветята, след което е залепила останалите материали. (Вижте пълния проект тук .)

21 Изградете издигнато градинско легло.

издигнато градинско легло

Ако само април

Повдигнатите легла току-що получиха шикозен ъпгрейд, благодарение на този лесен DIY от Април Рийд на Ако само април. „Просто изрежете дървото, направете кутия от него и добавете крака за удобство. Добавете дъски в долната част на кутията и покрийте дъното с черен екран от фибростъкло, за да предпазите почвата от падане ”, казва Рийд. (Вижте пълния урок тук .)

22 Направете лесен органайзер за вход.

дървен органайзер за вход с сочен

Просто измерване

Не позволявайте на пощата и ключовете да претрупват повече входа ви. Рийд казва, че е прикрепила куки и малки рафтове към скрап от дърво и воал, „организаторът на входа беше готов!“ (Вижте как го направи тук .)

23 Изградете комплект гаражни рафтове.

дървени рафтове за гараж

Ако само април

Има своя гаражът е толкова затрупан едва ли виждате пода? Тези прости DIY рафтове са идеални за да се отървете веднъж завинаги от тази бъркотия. „Прикрепих рамка към стената, след това направих друга съвпадаща рамка и ги свързах с шипове между тях“, обяснява Рийд. „След това изрязах лист шперплат на три части и с него подредих рафтове.“ (Открийте пълните инструкции за проекта тук .)

24 Направете мързелив държач за молив Сюзън.

мързелив държач за молив Сюзън

Ако само април

Подарете на бюрото си лесно надстройка с този мързелив държач за молив Сюзън. „Измерих дебелината на моливите, пробих дупки в дървото, закачих мързелива Сюзан на дъното и беше готово!“ казва Рийд. (Разберете как да го направите тук .)

25 Изградете своя собствена спортна зала за бебета.

дървена бебешка фитнес зала

Ако само април

Не обичам външния си вид детски тромави пластмасови играчки ? Правенето на тази великолепна дървена детска фитнес зала е по-лесно, отколкото бихте очаквали. „Просто вземете един 1 × 2, направете от него четири крака, прикрепете дюбела и украсете, както искате“, казва Рийд. „Използвах мъниста върху еластична корда, но идеите са неограничени.“ (Разберете как да направите своя собствена тук .)

26 Инсталирайте свой собствен килер по поръчка.

персонализиран шкаф за малки деца

Алиса Лоринг

Не е необходимо да имате умения на ниво изпълнител - или огромен бюджет - за да създадете свой собствен килер по поръчка. Използване на система ClosetMaid Selectives, Направи си сам Алиса Лоринг на пера и ивици създаде това специално място за съхранение на дъщеря си. „Обичам чекмеджетата за допълнителна организация, така че имам къде да сложа бански костюми, допълнителни чаршафи и други неща, които просто не се вписват добре в скрина ѝ“, каза тя. „Едно чекмедже обикновено има малко предмети, които са малко големи, но скоро ще се поберат.“ (Разберете как да направите своя собствена тук .)

27 Създайте свой собствен диван на дивана.

дървен ръкав на дивана

The Saw Guy

Една изпусната халба кафе е твърде много - но не се нуждаете от друга маса, затрупана в пространството ви, за да си осигурите допълнително място за тези напитки - просто прекарайте един ден в изработката на този дървен ръкав на дивана. След като изрежете дървото си по размер, „залепете и затегнете страните, за да закрепите долните две парчета за върха и го оставете да изсъхне“, казва Брандън Смит , редактор в The Saw Guy. Проследете го с петна от дърво и полиуретаново покритие и готово! (Можете да намерите информацията как да направите своя собствена тук .)

28 Изградете стилна одеялна стълба.

сив стол до стълба с одеяло

Дъщерята на майстора

Покриването на одеяло върху рамото на дивана може да добави нотка на селски шик, но има толкова много текстил, с който диванът ви може да се справи. Въведете: Стълбата за одеяло „направи си сам“. „Дори не са ви необходими електрически инструменти, за да направите тази проста одеялна стълба. Всичко, от което се нуждае, е кутия за митра, ръчен трион и няколко дъски ”, казва Винета Джаксън , основател на Дъщерята на майстора . (Можете да получите цялото лоудаун от нея тук .)

29 Покрийте отново камината си.

камина за плочки

Дъщерята на майстора

Този лесен домашен проект за „направи си сам“ може напълно да преобрази една стая, но, изненадващо, не изисква изпълнител. Ако сте над съществуващата си тухлена камина, „изгладете грубата повърхност с хоросан, а след това й придайте нов облик с модерни плочки“, предлага Джаксън. ( Натисни тук за по-задълбочени инструкции.)

30 Или му дайте сериозно почистване и боя!

камина преди след

Мама Кейт знае най-добре

Известно е, че димните петна се почистват трудно, но не позволявайте това да ви обезсърчи от реконструкция на камината. „Когато почистването не премахна димните петна, се насочих към полупрозрачна бетонна боя“, казва Кейт Терхуне на Мама Кейт знае най-добре. (Вижте пълния „направи си сам“ тук. )

31 Възстановете износените си подове в банята.

боядисване на подови плочки в синьо и бяло

Дъщерята на майстора

Дори ако подовата настилка на банята ви изглежда малко по-зле за износване, не е нужно да разкъсвате цялата тази плочка. Според Джаксън е лесно да „придадете на пода на банята смел нов вид с боя за подове и графичен шаблон“. (Можеш Натисни тук за повече информация относно този лесен проект за домашен самодел.)

32 Създайте проста стойка за лаптоп по поръчка.

раирана стойка за лаптоп

Дъщерята на майстора

Тази стойка за лаптоп, която сте закупили в местния магазин за големи кутии, може да има определена цел, но не е точно красива. За щастие преобразуването му е по-просто, отколкото бихте очаквали с този лесен проект „направи си сам“. „Толкова е лесно да замените горната част на изкуственото дърво на тази закупена от магазина стойка за лаптоп за персонализиран дизайн“, обяснява Джаксън. „Можете да залепите няколко контрастни дъски, за да направите по-голямо парче, или да добавите цвят с рециклирани скейтбордове.“ (За пълния урок, Натисни тук .)

33 Превърнете парче дърво в лесен свещник.

раиран държач за растения

Дъщерята на майстора

Имате ли твърде много несъответстващи свещи, които ритат около къщата ви? Превърнете ги в зашеметяващ централен елемент, като създадете своя собствена дървена свещ или държач за растения. „Разровете купчината си от дървени отпадъци, за да съберете този прост свещник„ направи си сам “, който едновременно е и стойка за въздушна инсталация“, казва Джаксън. 'Просто залепете слоевете, отрежете отстрани и пробийте дупка за свещта отгоре.' Просто като това! (И ако искате повече указания за този си сам, Натисни тук .)

34 Направете изискана растителна кука.

въздушна растителна кука терариум

Дъщерята на майстора

Дори да нямате много зелен палец, закачете малко лесни за грижа растения на вашата стена може да добави основен герой към вашето пространство с минимална инвестиция на време. „Подправете обикновена растителна кука с изискана дървена подложка, след това добавете сладки терариуми за въздушни растения“, казва Джаксън. Тя отбелязва, че целият този проект отнема по-малко от час. ( Натисни тук за да се научите как да си направите сами.)

35 Възстановете шкафовете си с хартия за контакти.

бял шкаф с инструменти отстрани

Дъщерята на майстора

ДА СЕ пълна кухня преобразяване е доста отнемащо време и скъпо начинание. Въпреки това можете да „дадете на плоските си предни шкафове едно бързо преобразяване с хартия за контакт и обелване“, казва Джаксън. Това също е чудесен начин за наемателите да трансформират своите кухни, без да губят депозита си. (За повече информация как да направите този лесен проект „Направи си сам“, Натисни тук .)

36 Боядисвайте кухненския фон.

преди и след кухненски backsplash

Дъщерята на майстора

Не е нужно да разкъсвате съществуващия си backsplash, за да му дадете нов живот. Вместо това, „освежете го с един слой лепилен грунд и боя за под, който държи на готварските бъркотии и пръски от мивка“, предлага Джаксън. ( Натисни тук за повече информация относно този урок.)

37 Добавете формоване на корона към вашия шкаф.

кухня преди и след

Джеймс Съдия

Търсите начин да преобразите вашата кухня, която не изисква изпълнител? Добавянето на малко тапицерия над шкафовете ви е толкова просто, че дори начинаещ начинаещ може да го направи. „Закупете формоването и подрежете и след това го боядисайте, за да съответства на цвета на шкафа“, обяснява Джеймс Съдия , базиран във Финикс дизайнер и брокер . „Завършеният вид изглежда така, сякаш шкафовете се разширяват до тавана.“

38 Поставете вътрешна ламперия за стена.

ново съраунд камина

Джеймс Съдия

Ако скучните ви стени са скучни - и дори боя няма да се справи - чудесен начин да ги трансформирате е да добавите ламперия, която е по-лесна за инсталиране, отколкото си мислите. „Купете 1 × 1 дъски и след това създайте графичен модел“, предлага Съдия. Той препоръчва първо да нарисувате шаблона на стената, преди да окачите панелите. След това прикрепете дъските към стените и ги боядисайте в избрания от вас цвят. „Това е чудесен евтин начин за постигане на нов облик и приятна алтернатива на тапетирането“, казва Съдия.

39 Зашийте нов комплект завеси.

хол с плисирана завеса

Чаша Бовино

Завесите могат да струват доста стотинки, но лесно можете да направите свои собствени с малко ноу-хау за „направи си сам“. Направи си сам блогър Алиса Бовино на Чаша Бовино казва, че отнемането на набор от четири панела отнема само около час. Единствените й предупреждения за тези плисирани красавици? „Уверете се, че използвате едно и също количество плат за плисе, разделяте ги на еднакво разстояние един от друг и освен това отрязвате на едно и също място.“ (За пълния урок, Натисни тук .)

40 Обновете медиен център на Ikea.

икеа калакс

Just Might DIY

Мебелите на Ikea може да са основен продукт в много домове, но сами по себе си той не прави много, за да се открои. Ако искате да промените облика на вашия медиен център, опитайте това Рана на Kallax от направи си сам блогър ЮЗ на Just Might DIY . „С малко тънко дърво, петно, лепило за дърво, изтегляне на чекмеджета и свободен следобед, превърнах това парче от мен в уау“, обяснява тя. Най-добрата част? Това й струваше само $ 40 за завършване!

41 Вдигнете стар шкаф за запис.

шкаф за записи на шеврон

Just Might DIY

Имате стар кабинет, който е виждал по-добри дни? Натисни тук да опитате трика на JZ за пренасочване на семейно наследство и му дадете нов живот. „Решихме да използваме костите на стария [шкаф за звукозаписи] и да го покрием с фурнир от червен дъб, за да остане парчето, с което майка ми съхраняваше записите си“, казва тя.

42 Изградете своя собствена табла за сърф.

табла за сърф

Just Might DIY

Независимо дали живеете на плажа или просто ви се иска, създаването на табла за сърф е чудесен начин да оживите спалнята си с някои вдъхновена от океана привлекателност . Въпреки липсата на опит и ограничената колекция от инструменти, JZ успя да създаде това великолепно парче. „Тази табла е доказателство, че с достатъчно решителност можете да направите всичко, за което сте се сетили“, казва тя. (И можете да следвате, за да направите своя собствена табла за сърф с пълния урок тук .)

43 Създайте централен елемент на цветя sola.

дървена ваза за цветя

Just Might DIY

Искате ли да добавите някои естествени елементи към вашето пространство, но не е чудесно за растенията? Опитайте този централен център за цветя от сола, чрез Just Might DIY . „Малко вода, смесена със занаятчийска боя, и можете да натопите боядисване на тези невероятни цветя [сола дърво] и да създадете красив централен елемент, който ще продължи“, казва JZ.

44 Направете свой собствен венец за пощенска картичка.

венец на пощенска картичка на вратата

Чук и лента за глава

Това лесен венец за пощенски картички е друг чудесен централен елемент, който ще изглежда невероятно на стената ви през цялата година. „Този ​​венец има всичко: фънки форма на Sputnik, сребрист блясък и място за показване на ретро пощенски картички“, казва Тара Бесоре , основател на блога „Направи си сам“ Чук и лента за глава .

Всичко, което тя използва, беше предварително изрязани парчета дърво и лепило за изработка на рамката. „Създадох този венец, за да държа картички за празници и специални поводи, но през останалата част от годината е идеалното място да покажа любимите си пощенски картички“, казва тя.

45 Нарисувайте произведение на изкуството в стил от средата на века.

мод котка рисуване с черни и сини котки

Чук и лента за глава

Преобразяването на дома ви с ново изкуство не означава да прекарвате часове в разглеждане на Etsy или галерии за вдъхновение. „Тъй като изкуството в средата на модела включва много прости форми и изчистени линии, всеки може да направи сам този вид рисуване, като използва няколко основни форми“, казва Бесоре. „Помислете за футболни топки и игли за боулинг.“ (За пълния урок, Натисни тук .)

46 Създайте страхотна рамка за любимите си парчета.

рамка за акустични плочки

Just Might DIY

Не сте развълнувани от избора на рамки в местния магазин? Няма проблем. Според JZ създаването на тази рамка от акустична пяна е доста просто. „Създадох това, което наричаме„ Soundboard Frame “, от квадратни борови борове, черно петно ​​и много търпение. Но определено си заслужаваше усилията! “ тя казва. „Сега тази готина картина е представена в самото произведение на изкуството.“ (И можете да направите своя собствена, като следвате инструкциите тук .)

47 Изградете свое собствено изкуство за стена с флорални дъски.

флорална дъска стена изкуство

Кейти Хелмут Мартин

Искате привлекателен дизайнерски елемент, който да оживи иначе неприличната стена? Опитайте да направите свое собствено парче декор на стена на цветя. „Имах тази дървена рамка, която риташе, която беше използвана като опаковъчен елемент за голям уред [и] можеше лесно да го покрие в плат чрез телбод [за] да има прекрасна фокусна точка“, обяснява блогърът Кейти Хелмут Мартин , основател на Калаена херпес зостер и Блог на Малки маяци . Чрез простото пришиване на плата към рамката тя създава това невероятно произведение на изкуството, но можете да направите същото и с парче коркова дъска, ако искате да създадете свой собствен център за съобщения.

48 Нарисувайте стенен календар на дъска.

стенен календар на дъска

Кейти Хелмут Мартин

Само с малко лента и малко боя за табла можете да създадете великолепен многократен стенен календар, който не заема дори сантиметър място. Мартин казва, че това е един от първите проекти, с които тя се е заела в работното си пространство. „Скицирах го в бележника си и след това разпространих лентата на синия художник в квадратите, като се уверих, че са подредени както искам“, казва тя. „Нанесох черна боя с черна дъска с четка в равномерни линии. Поръчах на местен художник на знаци Джен Улрих да нарисувам надписаните думи. '

49 Направете своя собствена висулка.

бял обръч за изработка на висулка за ръка и бормашина

На самолета Fly

ДА СЕ ново осветително тяло може да бъде скъпа инвестиция - така че ако търсите прост евтин проект за домашно осветление, който да обнови вашето пространство, не търсете повече от „Направи си сам“. „Осветлението с висулки е толкова лесно и евтино да направите сами. Няма причина да купувате нови осветителни тела на цени на дребно “, казва Вики Листън в На видео урока на Fly DIY .

Тя направи това устройство от парчета в местен железарски магазин, но може да намерите всички необходими материали във вашето мазе! „Започнете с основното окабеляване и можете да включите почти всякакъв тип„ направи си сам “, за да се съчетаете идеално с вашия стил“, обяснява тя.

50 Изградете защитена от кражба пощенска кутия.

сива външна пощенска кутия с горна дръжка

На самолета Fly

Този лесен домашен проект за „направи си сам“ не е просто декоративен - той е и невероятно практичен. „Използваме онлайн пазаруването за почти всичко, но пиратите на верандата поставят амортисьор на това удобство“, обяснява Листън в видео-урок за тази супер сигурна пощенска кутия. С малко дърво, трион, бормашина, винтове, панти и боя за пръскане тя успя да създаде своя собствена защитена от кражба пощенска кутия, за да надхитри тези крадци - и вие също можете!

Популярни Публикации