Умен Живот

Категория Умен Живот
20 странни морски създания, които изглеждат сякаш не са истински
Умен Живот
Океанът е пълен с чудеса и растения, които са извън въображението. Но тези 20 морски създания са толкова странно изглеждащи, че е трудно да повярваме, че всъщност са истински, въпреки че се кълнем, че наистина са.
50 невероятни шеги, на които можете да пишете на приятели
Умен Живот
Искате ли да изпукате приятелите и семейството си? Тези текстилни остроумия са идеалното противоотрова за обичайния ви скучен ден и със сигурност ще накарат всеки да се усмихне.
20 невероятни трикове за почистване на вашата баня
Умен Живот
С помощта на ежедневни предмети около къщата като лимони, белина и метла, почистването на банята ще отнеме наполовина по-малко време и усилия.
25 гений хакове за защита на вашия дом с мишка
Умен Живот
Поддържайте дома си по-безопасен и по-здрав, като държите вредителите встрани с тези прости, евтини и ефективни съвети за защита срещу мишка.
30 думи, които ще ви направят незабавно по-умни
Умен Живот
Точната дума в точния момент може да впечатли вашия шеф, колеги и свекър. Разширете речника си, за да звучи по-интелигентно и ги оставете обездвижени.
50 гениални начина да бъдете незабавно по-привлекателни
Умен Живот
Всеки има своите добри дни и всеки има своите лоши; но с тези 15 хакове, за да изглеждате по-привлекателни, можете да проектирате увереност дори в лош ден.
15 тайни, които пощенският ви оператор няма да ви разкаже за работата си
Умен Живот
От срещата с контрабанда до оскъдно облечените клиенти, тези тайни надникват в това какво е да си пощенски превозвач.
23 забавни мозъчни закачки, които ще тестват вашия гений
Умен Живот
Независимо дали сте нов в пъзелите или вече живеете за Судоку, ето няколко забавни мозъка, които ще подложат на изпитание вашия гений.
40 книги, които мразехте в гимназията, които ще харесате сега
Умен Живот
Принуждаването ви да четете в училище може да ви накара да се възмущавате от много литература. Но истината е, че много класически книги са чудесни четива и до днес.
60 най-смешни еднолинейни, които ще оставят вашите приятели да се смеят
Умен Живот
Добрата шега може да накара всички да си помислят, че сте най-умният човек в стаята. Тук сме събрали най-добрите еднопластови линии, които можете да използвате по всяко време.
30 забавни работни мемове за всяка ситуация в офиса
Умен Живот
Независимо дали обичате работата си или я виждате като начин за просто плащане на сметките, тези забавни мемове за работа са перфектната лекота за всяка офис ситуация.
50 Всъщност забавни чисти шеги за всяка ситуация
Умен Живот
Когато търсите перфектно PG шегата, за да изпукате вашия колега или дете, тези смешни и смешни чисти шеги определено отговарят на сметката.
100 „Бихте ли по-скоро“ въпроси, на които е невъзможно да се отговори
Умен Живот
Независимо дали сте на среща, се мотаете с приятели или опознавате нов колега, тези въпроси „Бихте ли по-скоро“ са начинаещи разговори, от които се нуждаете.
Най-добрите фонове за настолни компютри за максимизиране на вашата производителност
Умен Живот
Вие се взирате в това нещо по 40 и повече часа всяка седмица. Накарайте компютъра си да работи за вас, като изберете един от тези фонове на работния плот с научна основа.
Военното време стана лесно: Най-добрите начини за използване на 24-часов часовник
Умен Живот
Превръщането във военно време може да бъде трудно. Но в голямата схема на нещата, тези от нас, които редовно използват сутринта и вечерта са обратните.
40 весели шеги за деца, които ще разсмеят цялото ви семейство
Умен Живот
Понякога децата наистина знаят кое е най-доброто, особено когато става въпрос за забавление. Тези прости шеги за деца ще накарат всички да бъдат надути от смях.
50 най-луди неща, които можете да си купите на Amazon
Умен Живот
Мислите ли, че Amazon е добър само за почистване на консумативи и шампоан? Тези къщи, живи същества и причудливо брилянтни аксесоари ще ви докажат, че грешите.
30 невероятни тайни Мениджърите на Costco не искат да знаете
Умен Живот
Дори и най-опитният ловец на сделки не знае всички тайни за пазаруване на Costco като професионалист. Ето как да се възползвате от най-големите ползи.
Това е точно колко хора имат сини очи
Умен Живот
Цветът на очите ви може да е по-уникален, отколкото сте си представяли - открийте процента на хората със сини очи по целия свят.
Това е тайният трик за бързо решаване на куба на Рубик
Умен Живот
Ще ви бъде простено да мислите, че трябва да бъдете гений, за да решите кубчето на Рубик. Но истината е, че можете да разрешите едно - и то бързо.