50 тайни значения на често срещаните сънища

Не винаги е очевидно това, което мечтаете, ви казва , но изкуството (и наука ) на тълкуването на сънища може да ви насочи към правия път. Тук сме събрали експертните тълкувания на сънища и значенията на сънищата на често срещаните сънища.Всеки мечтае. Независимо дали са запомнени или не, сънищата се случват когато мозъкът влезе в състояние на бързо движение на очите (R.E.M., като лентата) сън. Появата е естествена, подсъзнателна и, ако я вземете от Националната фондация за сън, се случва до шест пъти на вечер на пълнолетни възрастни. И все пак, въпреки повсеместното разпространение на мечтите, малко хора знаят какво всъщност означават.

Влезте в тълкуването на сънищата, древно изкуство и - наскоро, благодарение на парада от добре изпитани изследователи, които навлизат в тази област - действителна наука, която има за цел да създаде колективно разбиране за това, което всички виждаме всяка вечер. Но какво ви казват мечтите? Какво означава, когато сънуваш някой конкретен? От безкрайно падане до извънземни отвличания до онзи гол кошмар, някои от най-често срещаните сънища там значим неща . И не, в началото не винаги е кристално ясно какво се опитват да кажат. Но ако знаете как да ги анализирате, ще откриете някои очарователни прозрения за себе си и света около вас. Ето как да започнете.Какво означава, когато сънуваш някого?

тъжна замислена жена какво означава, когато сънуваш някой да сънува значения

ShutterstockАко мечтаете за някой, когото харесвате (или дори обичате!) може просто да покаже колко си страстен към тях. Но тук има и някои нюанси. Ако сънувате, че партньорът ви е с някой друг, това не означава непременно, че са били неверни. Това може просто да означава, че вече не се чувствате толкова страстни за живота си, колкото хората около вас изглежда се чувстват за техния.Какво означава, когато умреш насън?

Мъртва жена в сънищата тълкуване на сънища

Ако умрете насън или се чувствате сякаш умирате, това не означава непременно, че се страхувате да умрете в живота или имате някакви терминално заболяване не си осъзнал. Това може просто да означава, че нещо в живота ви е към своя край: „Сънуването на смърт често означава, че чувствате, че нещо приключва в живота ви“, казва Андерсън. 'Но като се има предвид, как реагирате на смъртта в съня, може да означава различни неща.'

Какво означава, когато умреш насън, но чувстваш мир в това?

Мирна мъртва жена Сънища тълкуване

Ако преживеете смърт насън и се чувствате в мир с нея, Андерсън казва, че „имате изход със старото и с новото„ отношение “и„ това може да е нещо, което сте готови да пуснете от. '

Какво означава, когато мечтаеш да се страхуваш да умреш?

Жена, преследвана в сънища, тълкуване на сънища

Алтернативно, ако почувствате безпокойство или дори паника при мисълта за смърт в съня си (или, както казва Андерсън, „Трябва да реанимирам това нещо, което се разпада“), може да се окаже, че „вие сте все още не е там 'и неудобно от пускането .Какво означава, когато сънуваш, че зъбите ти падат?

Дентална процедура тълкуване на сънища

Shutterstock

Възможно е събитията в живота ви да се въртят около вас по начин, по който чувствате, че нямате контрол, или че сте загубили работа и с това усещането ви, че сте направлявали посоката на събитията, се е разсеяло. Резултатът може да бъде, че мечтаете да загубите зъбите си. Както разказва Уолъс Независимият , „Вашите зъби символизират колко уверени и мощни се чувствате, така че някаква ситуация кара вашата увереност да се разпадне наяве.“

Какво означава, когато сънуваш птици?

Raven Amazing Facts тълкуване на сънища

Shutterstock

Този сън може да означава, че се надявате да чуете някого. Птиците са били символични пратеници на информация, връщаща се от векове назад и появата им във вашите мечти все още може да е индикация, че очаквате да чуете от някого или да получите съобщение. Психологът и експертът по сънища Майкъл Ленъкс посочва вярванията, които се връщат към скандинавската митология, където Один, главата на пантеона, е бил придружен от двойка всевиждащи гарвани, които „ще пътуват през света на хората и ще връщат важна информация“.

Какво означава, когато сънуваш, че си в самолет?

Жена, миришеща на неприятна миризма в самолета, тълкуване на сънища

Shutterstock

Ако мечтаете лети в самолет или въздушно пътуване по някакъв начин мечтата ви се опитва да ви каже, че чувствате последиците от бързите промени в живота си. Ленъкс обяснява в книгата си Dream Sight: Речник и ръководство за тълкуване на всеки Мечта че „Поради драматичния начин, по който самолетът напуска земята и ускорява към дестинация, това е свързано с всеки внезапен преход в живота“. Може не само да ви предупреждава за факта, че преживявате сериозни промени, но тази промяна е „необходима или желана“. Тъй като самолетът е най-бързият начин на обществен транспорт в света, той се свързва символично с онези моменти от живота, когато промяната е бърза и пълна. “

какво означава соня

Какво означава, когато мечтаете за извънземна среща?

Тълкуване на сънища Извънземни отвличания

Според Ленъкс, виждайки извънземен (както при едно от онези с големи очи, върбови същества от Досиетата Х ) в съня отразява някакво непознато или загадъчна част от вашата собствена личност . Независимо дали се сблъсквате с него в ежедневна ситуация или сте били отвлечени в съня си, „Колкото повече страх изпитвате в съня си, толкова по-уплашен може да бъдете от настъпващите промени“.

Един (или повече) от крайниците ви е ампутиран: Чувствате се намалени или не можете да стигнете до друго място в живота.

Amputate Doing Deadlift Dreams тълкуване на сънища

Ленъкс отбелязва, че ампутациите или липсващите крайници са типична тема, която се появява в сънищата на човека и показва някакво чувство за липса на способности или мобилност. Ако ви липсват крака, това се отнася до невъзможност да бъдете заземен на пътя си, докато липсата на цял крак или двата крака се свързва с това, че сте напълно спрени по пътя си.

Какво означава, когато сънуваш, че (буквално) си загубил главата?

Събуждане от кошмари сънища тълкуване на сънища

По-екстремен вид липсващи част от тялото което може да изпитате е загубата на главата си. Според Ленъкс това е признак на „изкореняване на мисловен процес или на чувството ви за идентичност“.

Какво означава, когато сънуваш, че си в леглото с колега?

Колеги Сънища тълкуване на сънища

Shutterstock

Ако в съня си сте интимни с колега, това не означава непременно, че сте влюбени в тях. Според анализатор на сънищата и водещ на подкаста на The Dream Show, Джейн Тереза ​​Андерсън , може да се каже повече за тях, които имат „положителни качества, на които се възхищавате“, които „добре дошли в собствения си живот“. Точно така: мръсната ви мечта може да е за възхищение - а не за похот!

Какво означава, когато сънуваш, че си в празна стая?

Тълкуване на сънища в празна стая

iStock

Психологът Иън Уолъс, който е изтълкувал не по-малко от 150 000 сънища през своите три десетилетия практика, е открил, че неизползваните или празни стаи, за които мечтаете, може да ви подсказват, че имате неизползвани таланти . Както той каза Независимият , „Колкото повече време прекарвате в изследване на спящите си таланти, толкова по-вероятно е да откриете други врати, които ви се отварят в буден живот.“

Какво означава, когато сънуваш, че си в празна стая и това е страшно?

Kid Entering Dark Room Dreams тълкуване на сънища

Shutterstock

Ако тази неизползвана стая е придружена от чувство на дискомфорт или страх, това може да представлява нещо съвсем различно, според Андерсън: „Ако влезете в стаята и е призрачно или страшно, това означава, че през последните един до два дни сте осъзнали нещо за себе си, което е неочаквано. Може да е нещо старо, което не сте гледали преди. Може да е всеки аспект от живота ви - вашата работа, връзка - който сте затворили вратата. Става въпрос за опит да отворите тази врата, дори ако се страхувате.

Какво означава, когато сънуваш, че има неконтролируема кола?

Човек, управляващ бърза кола Сънища

Ако в мечтите си имате извън контрол машина - може би сте попаднали в такава или някой ви напада - това може да означава, че „нямате достатъчно контрол върху пътя си към успеха“. според Уолъс . Той предлага: „Вместо да се опитвате да контролирате ситуацията ... отпуснете хватката си и позволете на основните си инстинкти и стремежи да насочват най-добрия път за вас“.

как да се сприятелявате, когато сте по -големи

Какво означава, когато сънуваш, че има кола, но тя не е извън контрол?

Жена, шофираща Единична в тридесетте години тълкуване на сънища

Shutterstock

Но една кола в сънищата може да показва и обратното. Уолъс обяснява, че „Колата представлява способността ви да постигате последователен напредък към конкретна цел“. Така че, ако една мечта включва автомобил, който напредва стабилно и последователно, нещата може да се движат точно както би трябвало да бъде в живота ви.

Какво означава, когато сънуваш, че колата ти липсва?

Човек с откраднати сънища тълкуване на сънища

Понякога може да сънувате, че ви липсва колата или търсите. Липсата на кола има символичен резонанс относно кариерата или способността на човек да стигне там, където искаме да отидем, според Уолъс . „Ако мечтаем да търсим колата си, значи сме загубили стремежа и амбицията си в будно състояние и търсим начини да я възстановим и да продължим пътуването си.“

Какво означава, когато сънуваш, че наблизо има животни?

Човек с птичи сънища тълкуване на сънища

Животни често могат да се появят във вашия сън и могат да варират по своето значение или това, което те карат да се чувствате - свирепа мечка ще покаже нещо различно от високо летящ ястреб. Но според Ленъкс, всеки път, когато се появи животно, това може да е индикация, че мечтата ви „ви моли да спрете да се опитвате да премислите през ситуацията и вместо това да се обърнете към вашия инстинктивна природа за отговор.

Какво означава, когато сънуваш, че си на таванско помещение?

Тълкуване на сънищата на Old Attic Dreams

Shutterstock

Да имаш къща в съня си обикновено се свързва с вашето чувство за себе си , с различни стаи, представящи различни аспекти на вас самите, така че сънуването на таванско помещение обикновено се отнася до вашия интелект или спомени - а „заплестена, мръсна атмосфера означава, че сте в царства, които не сте посещавали от известно време“, според Lennox, което може да означава „нездравословно избягване“.

Какво означава, когато мечтаете за бебе?

Жена с бебешки сънища тълкуване на сънища

Мечтаеш за бебе обикновено е знак, че размишлявате върху процъфтяващия потенциал или „някаква нова глава в живота си, която тепърва започва и все още не се е разгърнала в пълна манифестация“, както казва Ленъкс. Разбира се, тъй като бебето също е безпомощно и трябва да се грижи за него, Ленъкс също подчертава, че бебето в съня поражда мисли за „интензивните отговорности, свързани с бебето“.

Какво означава, когато сънуваш, че не можеш да намериш обувките си?

Тълкуване на сънища на боса жена сънища

Shutterstock

Ако мечтата ви се състои в това, че буквално не можете да намерите своя обувки , шансовете са, че имате затруднения да решите каква е вашата позиция по дадена тема - важно решение, което трябва да вземете или с което може да се сблъскате, нещо, което ви кара да „обмисляте [вашите] ценности и къде [вие] стоите в определена ситуация.'

Какво означава, когато сънуваш, че си загубил нещо ценно - и не можеш да го намериш?

Жена загубени пари Сънища тълкуване

Ако сме загубили нещо ценно в съня си или прекарваме мечтата, опитвайки се да намерим нещо и не успяваме да го направим, може да се окаже, че изпитваме чувство за по-ниска стойност в живота си. Както казва Уолъс, „Ако търсим портмонето или портфейла си, тогава размишляваме върху ценността си за другите, тъй като може да почувстваме, че имаме загубили известна самооценка наяве.

Какво означава, когато сънуваш, че търсиш някого?

Жена, която търси някого Мечта тълкуване на сънища

Ако сънувате, че търсите някого, това не винаги е свързано конкретно с този човек. „Когато търсим други хора в мечтите си, ние се опитваме да се свържем отново с аспекти на собствената ни идентичност, с които сме загубили връзка“.

Какво означава, когато сънуваш, че изведнъж си станал много богат?

Тълкуване на сънища Rich Woman Dreams

Ако имате мечта да го направите богат или печелене от лотарията , чувствате се доста добре в живота или сте придобили „внезапно осъзнаване на богатството на себе си“, както казва Уолъс. „Това богатство може да бъде разбиране на мъдростта, която сънуващият е придобил, или осъзнаване на тяхната стойност за другите.“ С други думи, не толкова материал, колкото духовно богатство .

Какво означава, когато сънуваш, че се влюбваш?

Двойка в любов Dreams тълкуване на сънища

Ако сънуваш влюбвам се или страстен опит, може би защото липсва ви този вид интимност и страст във вашия буден живот . Според Уолъс , мечтаейки за влюбване, „може да се задейства, когато сме на път да се влюбим в потенциален любовник в нашия буден живот или в съществуваща връзка, където се получава неадекватна любов и нашата уникалност изглежда се игнорира“.

Какво означава, когато сънуваш, че просто падаш? Човек, летящ в сънища, тълкуване на сънища

Вероятно сме усетили усещането за падане в съня. Въпреки че това може да ви накара да мислите, че трябва да стиснете по-здраво и да се задържите, според Уолъс е точно обратното. Това е знак „вие се държите твърде здраво за определена ситуация в будния живот. Ти трябва да отпуснете се и го пусни.

Какво означава, когато сънуваш, че летиш?

Момиче, летящо в сънища Изплашена интерпретация на сънищата

Докато падането е индикация, че нещо не е наред, летенето в съня обикновено е знак, че сте се освободили от нещо разочароващо или трудно. Както казва Уолъс, усещането за летене „подсказва, че сте се освободили от обстоятелства, които са ви натежали в буден живот ... Въпреки че може да смятате това чувство за освобождение просто като късмет или случайност, обикновено това е така, защото сте успели да вземете сериозно решение или се издигнете над ограниченията на тежката отговорност. '

Какво означава, когато сънуваш, че летиш, но има пречка?

Тълкуване на сънища Man Missed Train Dreams

Летенето може да не е така винаги бъде приятно изживяване обаче. Ако летите насън, но се чувствате уплашени или виждате предмет или препятствие пред себе си, може да почувствате, че нещо ви задържа или ви пречи да постигнете нещо, което правите. 'Чувствате, че нещо излита, но все още не е там', казва Андерсън. „Може да е връзка или работа - това са подробностите в съня, които наистина изследват чувствата ви на по-дълбоко ниво.“

Какво означава, когато сънуваш, че пропускаш самолета или влака?

мъж по телефона, който се бори за връзки на разстояние, тълкуване на сънища

Ако ти пропуснете самолет или тренирайте в съня си, пристигайки точно когато излита и ви оставя да стоите на платформата или асфалта, може да се окаже, че усещате, че сте натежали от твърде много други ангажименти. Като Уолъс поставя го, „Може да поемате твърде много през будния си живот, за да постигнете желаното от вас изпълнение. Можете да постигнете целите си по-ефективно, като осъзнаете по-дълбоките си приоритети и оставите ненужен багаж зад себе си. Слушайте собствените си вътрешни ритми, вместо постоянно да се опитвате да биете часовника. '

Какво означава, когато сънуваш, че се обаждаш на грешен номер?

Хората, разхождащи се в претъпкан градски живот за 100 години тълкуване на сънища

Shutterstock

Подсъзнанието ви може да се чувства разочаровано, че не можете да се свържете с някого в живота си по начина, по който преди - и това може да се прояви в сън, в който набирате грешен номер. „Това предполага, че логичният начин за комуникация с някого или конкретно лично поведение, използвано, когато сте с конкретен човек, вече не работи,“ казва Уолъс . „Изпитва се и в сънища за компютри или калкулатори, където сънуващият продължава да натиска грешните бутони. Това отразява, че това, което правят в буден живот, просто не се добавя.

Какво означава, когато сънуваш, че си гол, сред тълпата?

Жена, ходеща боса нагоре по стълбите тълкуване на сънища

Shutterstock

Стоите насред тълпа, на работа или на друго обществено място - напълно гол. Въпреки че изпитвате облекчение, когато осъзнаете, че всичко е било мечта, може да искате да помислите за чувствата си на уязвимост. Според Уолъс „да си гол публично предполага, че в будния живот има ситуация, която те кара да се чувстваш уязвим и изложен“. Може да е време да вземете импровизационен клас или да потърсите друг начин, за да се почувствате комфортно пред другите.

Какво означава, когато сънуваш, че се разхождаш с боси крака?

лоши шеги, които всъщност са смешно тълкуване на сънища

Точно както да си гол показва уязвимост, босите крака достигат до подобен смисъл в подсъзнанието ти - но с по-пряка връзка със стъпките, които предприемаш в живота (буквално). Според Lennox той може да „посочва проблеми около това как маневрирате чрез настоящия си избор на живот“. „Ако сте изложени на елементите, това ги прави уязвими за нараняване. Това може да окаже голямо влияние върху пътуването ви и как ще стигнете до мястото, където възнамерявате да отидете. '

Какво означава, когато сънуваш, че си ослепял?

Тълкуване на сънища в игра скрабъл

Страдание слепота насън обикновено показва, че усещаме, че пренебрегваме нещо в живота си или се притесняваме, че не можем да видим нещо. Както казва Ленъкс, „Сънувайки невъзможността да виждаш, може да изразяваш области в живота си, за които можеш да бъдеш сляп ... Може да сънуваш ситуация в живота си или личността си, където имаш сляпо петно . Може да се наложи да надхвърлите това, което очите могат да видят в дадена ситуация, за да определите как да реагирате автентично.

Какво означава, когато сънуваш, че играеш настолна игра?

тълкуване на сънища експлозия

Докато някои може да мечтаят за битки или атлетически състезания, ако сте някой, който има настолни игри Ако се появите в мечтите си, по-вероятно сте някой, който предпочита „цивилизован подход към изразяване на състезателни импулси и умения за разрешаване на конфликти“, според Lennox. Ако играете Monopoly или Scrabble в ума си, това може да е знак, че предпочитате някаква емоционална дистанция пред действителната конфронтация и по-структурираната, базирана на правила логика пред конфликта, който носят настолните игри.

Какво означава, когато сънуваш, че има експлозия?

Момичето е в стрес, защото не го направи

Shutterstock

Макар че обикновено бихме могли да мислим за бомбите като разрушителна сила, често, когато експлозии се случват във вашите мечти, това показва, че изпитвате или сте готови за значителни промени. Ленъкс съветва да разгледаме конкретния контекст, в който бомба детонира, и колко ефективно унищожава целта си.

„Каквото и да е било ловувано или унищожено, ще ви предостави значението, което трябва да присвоите на символа“, казва той. „Предполаганата от целта сфера на живот е тази на вашия живот, която се нуждае от драстична промяна.“

Какво означава, когато сънуваш, че се явяваш на изпит, но не си подготвен?

изпит Никога не казвай на учител тълкуване на сънища

Shutterstock

Друг класически сценарий на мечтите е усещането да се явиш на изпит и да осъзнаеш, че си напълно неподготвен за него. Може би се чувствате сякаш сте учили по грешен предмет или дори не можете да разберете думите пред вас, но вероятният източник на усещането е, че „критично изследвате собственото си представяне в буден живот“, според Уолъс.

Какво означава, когато сънуваш, че се явяваш друг изпит и все още не сте подготвени?

Жената наистина трябва да използва тълкуването на сънищата в банята

Shutterstock

какво символизират медузите

Сънуването на неподготвената за изпит мечта е и признак за нещо положително: вие сте с висок успех, който сте свикнали да работите здраво и да правите нещата както трябва. Това е заключението на Андерсън, който казва, че тези, които имат мечтата, обикновено са хората, които се представят добре и че „Страхът ви от неподготвеност всъщност ви кара да сте напълно готови за изпълнение“.

Какво означава, когато сънувате, че трябва да използвате банята, но не можете да намерите тоалетна?

човек изплакване тоалетна тълкуване на сънища

Shutterstock

Може би ви е грижа твърде много за другите или сте пренебрегване на собствените ви желания или нужди , но ако имате усещането, че не отговаряте на собствените си нужди, типичен сън, който вероятно ще имате, е този, в който се опитвате - и не успявате - да намерите тоалетна. „Тоалетните са това, което използваме, за да отговорим чисто на някои от най-фундаменталните ни нужди, така че има проблем в будния живот, когато смятате, че е предизвикателство да изразите ясно собствените си нужди“, според Уолъс.

Какво означава, когато сънуваш, че трябва да използваш банята?

тълкуване на сънища писоари

Shutterstock

Мечтите да се наложи да използвате банята по същия начин могат да означават, че „вие буквално искате да оставите глупостите от живота си. Това е за разклащане и пускането - искате да освободите нещо или някого “, според Андерсън.

Какво означава, когато сънуваш, че всъщност трябва да пикаеш?

Незаконно тълкуване на сънища

Shutterstock

Разбира се, може наистина да се нуждаете от тоалетна и вашите мечти ще ви предупреждават за този факт със сънища за вода или в които напразно търсите баня. Така че може просто да се наложи да се събудите и да ударите главата, преди да намокрите леглото.

Какво означава, когато сънуваш, че те обвиняват в престъпление?

Затваряне на проклетата врата тълкуване на сънища

Shutterstock

сърбеж в долната част на десния крак

Сънищата понякога могат да ви измъчват с образи на вас, обвинени в престъпление или е извършил убийство или по-малко тежко нарушение на закона. Подобни ситуации обикновено възникват от усещането, че вие ​​сами криете нещо в будния си живот - и това не винаги е нещо негативно. „Престъплението, което сме извършили, обикновено представлява съзнателен избор, който сме направили в буден живот, за да игнорираме някои от нашите индивидуални нужди и таланти, за да спечелим социално приемане“ според Уолъс .

Какво означава, когато сънуваш, че навлизаш в много нови пространства?

Човек бяга от нещо тълкуване на сънища

Shutterstock

Ако имате голяма къща в сънищата си или прекарвайте мечтите си през врати и откриване на нови пространства , „показва, че проучването на първоначалната възможност ще доведе до редица други вълнуващи възможности и ще ви даде шанс да се разширите далеч извън това, което сте в момента“. според Уолъс . Казва ви, че „Трябва да сте отворени за възможностите и да не затваряте вратата при всякакви шансове, които създавате. Когато започнете да изследвате един талант, често започвате да осъзнавате други възможности за използване на вашите уникални способности. '

Какво означава, когато сънуваш, че нещо те гони?

тълкуване на сънища

Ако бягате от нещо в съня си, „има проблем в будния ви живот, с който искате да се сблъскате, но не знаете как“, според Уолъс. Ако сънувате подобен сън, сънищата ви може да се опитват да ви кажат, че е време да се изправите срещу страховете си и да преследвате нещо, което сте оставили настрана.

Какво означава, когато сънуваш мост?

свещ щастие хакове тълкуване на сънища

Ако сте готови да преминете към нова глава в живота си или да направите промяна - но без да загубите връзка с миналото си - образът на мост е вероятно да се появи във вашите мечти. Според Ленъкс основното значение на мостовете в сънищата „се отнася до връзките, които правим в живота, следователно предупреждението във фразата не изгаряйте мостовете си“. Ако водата отдолу е особено груба, това може да означава, че се чувствате неудобно от промяната.

Какво означава, когато в съня ти има свещ?

скално катерене хоби тълкуване на сънища

Ако се чувствате творческа искра или новаторска идея просто ви е поразила, тогава образът на свещ може да се появи във вашите мечти. „Когато запалим свещ, ние извършваме акт на творение“, казва Ленъкс. Той казва, че свещ може да означава началото на някакво важно събитие или връзка в живота ни или чувство за творческо богатство. Разбира се, ако свещта е издухана, това може да означава край на нещо.

Какво означава, когато сънуваш, че изкачваш нещо?

Жена, гледаща през килер тълкуване на сънища

Ако се изкачвате в съня си и се напрягате, докато го правите отстрани на планина сантиметър по инч, това може да е сигнал, че сте човек, който харесва предизвикателство и възможността да предприемете пътуване, което, макар и трудно, обещава награда в края.

Какво означава, когато проучваш килер или гледаш в шкаф?

тълкуване на сънища

Shutterstock

Обратно към къща мечта : Ако проучвате килер или разглеждате какво има в затворения шкаф, това може да означава, че криете нещо или се срамувате от него. „Това, което откривате в килера, трябва да се разглежда във фокуса на нещо, от което се криете или не искате да се изправите“, казва Ленъкс. „А пълен или препълнен килер може да сочи към проблеми за избягване, които се нуждаят от внимание. “

Какво означава, когато мечтаете за ферма или каубои?

Документи за развод Да си самотен в тридесетте години тълкуване на сънища

Изображенията на ферма или каубои могат да показват, че имате самостоятелен характер. Както обяснява Ленъкс, „Работата във ферма посочва призив за действие, за да се задълбочите и да поемете отговорност за задоволяване на вашите нужди. Притежаването на ферма е свързано с това колко сте отговорни към самообучението си и може би зависимостта на другите от вас за такива нужди.

Какво означава, когато сънуваш, че се развеждаш?

Булката в сватбения си ден е тъжна, плачеща тълкуване на сънища

Shutterstock

Ако сте изпълнили графика си с прекалено много неща и имате усещане за съкрушение за всичко това, може да откриете, че мечтаете за развод . Не се отчайвайте, че мечтата за развод сочи към брак без любов или непримирими различия. Според Уолъс , може просто да ви даде съобщението, че „се опитвате да балансирате ангажиментите си и да спазвате обещанията, които сте дали на други хора. Може да бъде трудно да се изпълнят всички тези задължения и може да стане много лесно да започнете да се чувствате извън баланса.

Какво означава, когато сънуваш, че се жениш за някой, когото не познаваш?

Shutterstock

Независимо дали сте приели нова работа или сте се съгласили да присъствате на събитие, при което не сте напълно сигурни какво ще се очаква от вас, усещането, че се ангажирате с нещо, за което не сте сигурни, може да бъде посочено в съня с усещане за да си женен на неизвестно лице. „Непознаването на самоличността на булката или младоженеца подсказва, че не сте сигурни към какво всъщност се ангажирате и че се съмнявате, че ще имате много време за себе си, ако поемете тези ангажименти“. казва Уолъс .

Какво означава, когато сънуваш, че си станал професионален спортист?

Ако сте човек, който отговаря на това, че сте част от екип или сте част от нещо по-голямо от вас самите, може да имате сънища, в които сте професионален спортист, според Уолъс . Мечта, в която се състезавате в големите лиги, отразява тяхното приемане в по-широко общество, където, за да бъдат признати техните умения и таланти, те ще трябва да работят като част от екип и това ще им помогне в крайна сметка да постигнат техните цели. '

Какво означава, когато сънуваш, че не можеш да говориш?

Shutterstock

Ако в съня си се окажете обвързани с език, не можете да говорите или сякаш има уста в устата ни (или може би куп дъвка), Уолъс предполага, че това е свързано с „неразрешено напрежение в будния ни живот там, където наистина искам да кажа какво ни е на ума и да говорим и да бъдем чути. Той предлага да разгледаме ситуациите в будния живот, когато се чувстваме „пренебрегнати или нямаме начин да направим мнението си изслушано“ и да видим дали има по-добър начин за комуникация или начин за това, който да ни помогне да се чувстваме „чути“.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации