11 тайни за по-твърда ерекция и умопомрачителен оргазъм

Дните, в които можете да окачите мокра плажна кърпа на ерекцията си, може да са приключили (ако приемем, че вече не сте навършили 18 години), но това не означава, че не можете да подобрите ъгъла на мотане. Има много неща, които можете да направите, за да научите как да станете по-трудни, повдигнете ерекцията си , и имат по-добри оргазми, без да поглъщат хапче. И има добра причина да положите усилията си извън очевидното: все повече доказателства показват, че това, което е добро за пениса ви, е добро и за сърцето ви, и шансовете ви да достигнете 100 години. Опитайте тези научно доказани тайни за това как да станете по-трудни, да имате по-твърда ерекция и по-мощни, по-добри оргазми. И да ракетирате вашите секс живот до стратосферни нива, прочетете 10-те най-добри ежедневни бустери за сексуално шофиране за мъже .1 Вземете много витамин В12

пържола за по-добър оргазъм - как да дойде по-трудно

B12 е A-1, когато става въпрос за вашето сексуално здраве. В скорошно проучване, Изследователи от Харвард свързва дефицита на витамин В12 с еректилната дисфункция. Те спекулират, че това е така, защото витаминът е от решаващо значение за производството на кръв и ние ще им се доверим. Имате нужда от 6 микрограма на ден, но не разчитайте на добавки, винаги е най-добре да си набавяте хранителни вещества за цели храни. Храните с най-високо съдържание на витамин В12 са двучерупчести като миди - една порция от 3 унции ще ви струва две седмици, но ежедневните храни като сьомга, подсилени зърнени храни, говеждо и кисело мляко са отлични източници, които ще ви поставят на върха.

2 Изпитвайте оргазъм всеки ден

двойка преди оргазъм как да дойде по-трудно

Няма възражения? Според доклада на Харвардското медицинско училище Сексът и простатата , ерекциите са нещо като „използвай или загуби“: „Някои изследвания показват, че когато пенисът е отпуснат за дълги периоди от време - и следователно лишен от много богата на кислород кръв - ниският кислород ниво кара някои мускулни клетки да губят своята гъвкавост и постепенно да се превръщат в нещо подобно на белези. Изглежда, че тази тъкан от белези пречи на способността на пениса да се разширява, когато се напълни с кръв. Друга причина да поддържате кожата в играта: Последните изследвания показват, че всекидневният оргазъм може да намали риска от рак на простатата с 20% чрез измиване на химикали и староклетъчни заболявания на простатата е основен фактор за проблемите с ерекцията. Научете повече в нашия ексклузивен доклад Как да защитим рака от простата !3 Яжте храни с високо съдържание на аргинин

храни, чудесни за оргазъм как да дойдете по-трудно

Уверете се, че имате бензин в резервоара, преди да сте готови за работа. Азотният оксид е Marvin Gaye на естествените химикали за тялото - това е газ, който помага на кръвоносните съдове да се отпуснат, така че кръвта може да ускори там, където трябва, особено под колана. Това не може да се случи без основната аминокиселина L-аргинин, която произвежда азотен оксид. Стига с науката - следващия път, когато сте в супермаркета, складирайте количката си с най-високо естествените хранителни източници на нещата: Турция и пилешки гърди, постно свинско филе, орехи, леща и тиквени семки.4 Натискайте този номер на магическо упражнение всяка седмица

човек драматично тича как да дойде по-трудно

ShutterstockЗдравият тикер гарантира здрав пенис: Упражненията подобряват сърдечно-съдовото здраве и намаляват стреса, два ключови фактора за качествена ерекция. Но кое е сладкото място? Ново проучване, публикувано в Списание за сексуална медицина има отговора. Изследователите изследват 300 мъже и установяват, че тези, които упражняват най-много, съобщават за най-висока сексуална функция, включително ерекция и качество на оргазма. По-конкретно, момчетата, които са имали 18 METS, или метаболитни еквиваленти, седмично, съобщават за най-добрия пол. METS са мерки за количеството енергия, изразходвано за дадена дейност, а 18 METS отработва до два часа интензивно кардио като бягане или плуване или три часа и половина умерено упражнение на седмица. Започнете с фитнес Най-бързата тренировка за цялото тяло в света !

5 Яжте вашите антоцианини

Боровинки Най-добрите храни за максимизиране на вашата енергия как да станете по-трудни

Естествените химикали, които придават оттенък на сините, лилавите и червените храни, антоцианините са вид антиоксидант, който, подобно на аргинина, помага на тялото ви да произведе този чуден азотен оксид на феновете. Добавете боровинки, къпини, цвекло, череши и грозде към вашата диета, за да подобрите притока на кръв и здравето на сърдечно-съдовата система.

6 Смесете нещата

неща, които жените не

С напредването на възрастта и връзките ни стават все по-познати, имаме нужда от повече и разнообразни сексуални стимули, за да поддържаме нещата вълнуващи. Не забравяйте, че сексуалната възбуда идва както от сетивата, така и от фантазията. Не само, че няма нищо лошо във фантазирането, създаването на собствен личен сексуален фестивал на Сънданс в главата ви може да я поддържа доволна.сън тълкуване куче ухапване крак

7 Проверете главата си

неща, които жените не

Shutterstock

Ние винаги трябва да сме готови да тръгнем, по всяко време и навсякъде. Не само, че е непрактично (въпреки онова, което тези реклами на Cialis предлагат да отидете на лодка или киносалон), натискът да се направи е несправедлив и може да доведе до самоизпълняващо се пророчество. Познайте какво: ОК е да не сте в настроение. „След като тревожността се превърне в преобладаваща мисъл, тя не само залива системата с адреналин, но и оставя малко място за истински еротични мисли, които стимулират възбудата“, казва Маделин Кастеланос, доктор по медицина , психиатър и секс терапевт. „Сексът винаги е най-добър, когато е„ искам “, а не„ трябва “.“ Така че не се чувствайте виновни за спасяването, когато не сте готови за секс, не се притискайте за миналото представяне и си дайте достатъчно време и пространство, за да се насладите на процеса. Определено ще имате по-добри оргазми за това.

готини неща за закупуване в Amazon

8 Разходете се повече

човек с по-висока енергия как да дойде по-трудно

Shutterstock

По-добрата ерекция е буквално толкова лесно, колкото поставянето на единия крак пред другия. Изследване от 2015 г., публикувано в Американският вестник по кардиология установи, че група мъже, които съобщават за проблеми с ерекцията, са имали 71 процента намаляване на симптомите на импотентност след приемане на програма за ходене. Ако не можете да стигнете до фитнеса, насочете се към 30 минути бързо ходене на ден. Качете се по стълбите по време на работа, паркирайте колата си по-далеч от дестинациите си и я накачете с копита вътре, или насрочете пешеходни срещи с колегите си (това всъщност е тенденция). Или, ако наистина искате да изгорите малко мазнини, разгледайте една тренировка, която доказано връща времето назад и топи мазнините !

9 Остави бирата

бира в чаша как да дойде по-трудно

Shutterstock

Поставянето на навика ви за занаятчийско приготвяне на лед може да звучи болезнено, но причината, поради която трябва да ви накара да потръпнете: Хмелът в бирата е богат на фитоестрогени, растителни химикали, които повишават количество естроген в кръвта. Твърде много от тях и те ще преобладават над тестостерона, като намаляват сексуалното ви желание и водят до изпотяване на потта в чувала.

10 Помпайте непроизносимото

мъж и жена флиртуват в офис как да дойдат по-трудно

Shutterstock

Правейки упражнения, които укрепват пубококцигеуса, мускулите на тазовото дъно ще ви дадат по-добър контрол върху еякулацията и ще ви помогнат да увеличите силата и интензивността на вашите еякулации. Чували сте за тях, нали? Упражненията на кегел? Ето как да: Първо намерете своя pubococcygeus - мускулите дълбоко в долните ви региони, които стискате, за да спрете да пикаете. Напрегнете ги за 10 секунди, след това се отпуснете за 10 секунди и повторете. Можете да ги практикувате, докато пътувате до работа, гледате телевизия, в линията на Starbucks и никой няма да разбере. Започнете с кратки интервали и работете до 20 секунди задържания. Можете също така да практикувате гол с ерекция (но да се надяваме, че не докато пътувате до работа или в линия на Starbucks) стиснете и освободете мускулите си, за да накарате ерекцията да се покачи и спадне.

11 Живей на ръба

Латино двойка в леглото Причини Усмивката е добра за вас как да дойдете по-трудно

Shutterstock

Използвайте новите си мускули за компютър за друго полезно упражнение, наречено „кант“ или забавяне на оргазма. Докато мастурбирате, упражнявайте се да стигнете до ръба на оргазма, но не до точката, в която няма връщане, след това спрете или забавете, за да си върнете контрола и повторете няколко пъти стартовата / бавната последователност. Скорошно проучване в Списание за секс изследвания установи, че хората, които са намалили темпото, когато са стигнали 90 процента от пътя към оргазма и след това са започнали възбуда, отново са съобщили за по-мощни и приятни кулминации.

За по-невероятни съвети как да живеете по-умно, да изглеждате по-добре, да се чувствате по-млади и да играете по-твърдо, следвайте ни във Facebook сега!

Популярни Публикации