Сърбящи значения на левия крак

>

Сърбящи свръхчувствия - сърбящ ляв крак - сърбящи ръце

Разкрийте значенията на скритите суеверия

Има толкова много суеверия зад част от тялото, които сърбят.Най -вече краката изглеждат най -известните: сърбящ ляв крак, сърбеж в ухото и сърбеж в носа. В древната история, ако погледнем назад към суеверията от 30 -те години на миналия век, те са вярвали, че кракът е свързан с пътуване - да пътува. Тук обхващаме всички суеверия, свързани със сърбежа. Първо, нека започнем с краката. Така че, ако десният крак сърби, това означава, че предстоящото пътуване ще изисква планиране - че лицето със сигурност ще пътува. Някои суеверни, които се фокусират върху действителната горна част на стъпалото, заявяват, че някой говори за вас. Сърбежът на подметката означава, че пътуването ще бъде доходоносно. Сърбеж около левия крак (но не и подметката) обаче означава, че пътуването може да не е приятно. Когато сърбежът е около подметката на левия пръст на крака, това означава, че загубите могат да възникнат поради пътуването.

Десният крак често се нарича положителен крак, тъй като ако това сърби, тогава ще се случат положителни неща. Сърбежът на глезените може да означава, че жененият мъж ще има предстоящо нарастване на богатството. Сърбящите крака предвещават неудобна изненада. Сърбежът около лявото коляно показва, че пътуването може да е изпълнено с нещастие. Когато сърбежът е около дясното коляно обаче, се очаква дълго пътуване. Сърбящите пръсти означават, че пътуването ще бъде силно предизвикателство. Сърбежът около бедрата означава ново жилище. Сърбящото коляно може да подскаже, че някой ще проявява признаци на ревност. Ако шията сърби, това може да означава, че ще бъде обесен. Очевидно в днешно време обесването не е толкова често!Какво означават сърбящите длани?

Има много суеверия и митове за дланите. Да има сърбяща дясна длан предполага, че човек ще спечели пари и някои важни новини, които ще донесат радост. И двете ръце да сърбят означава, че парите ще бъдат ваши и ще получите малко пари. Друго суеверие също така твърди, че не трябва да драскате дланта си, ако ви сърби, или по друг начин може да попречите на парите да ви дойдат. Ако лявата длан сърби, това означава, че ще трябва да платите пари на друго лице. Сърбещият палец означава, че посетителите скоро ще дойдат в дома ви.сънувах, че майка ми умря какво означава това

Някои древни суеверия твърдят, че сърбежът може да означава, че човек не може да седи неподвижен. Други казват, че това е индикация, че скоро ще пътувате или ще тръгнете на страхотно пътуване. В книгите на викторианските суеверия също е посочено, че сърбежът обикновено е свързан със скръбта. Някои смятат, че това е индикация, че трябва да си купите нови обувки. Изглежда има объркване относно сърбежа на краката повече от всяко суеверие, тъй като има толкова много различни значения - но всички те са свързани с пътуване. Едно суеверие в Англия казва, че сърбящите крака означават, че скоро ще умрете!Имате ли сърбящи уши?

Поговорката гласи - сърбеж в ухото тогава тайна, която скоро ще чуете! Ето едно суеверие, за което вероятно сте ви казвали, когато сте били млади. Повечето хора знаят за това суеверие. Сърбещите уши означават, че някой говори за вас. Също така лявото ухо означава, че някой те обича, а дясното ухо говори за теб. В случай, че дясното ухо ви сърби, трябва да оближете пръста си и да го избършете в ушната мида, за да спрете клюките. Тогава човекът, който говори негативно за вас, ще прехапе езика си.

сън означава кон в къщата

Какво означава сърбеж в горната част на главата?

Това е положително, това означава, че ще има повишение на работното място. То предвещава, че кариерата на човек върви добре и късметът ще дойде при вас.

Какво означава сърбящ нос?

Това е индикация, че ще влезете в битка с някого. Други суеверия казват, че скоро човек може да бъде раздразнен или прокълнат. Надяваме се да ви хареса да четете тези суеверия. Не забравяйте да разгледате другите части на уебсайта.Популярни Публикации