19 семейни игри, когато сте остана в къщата

Училищата в цялата страна са затворени - на някои места, вече до края на учебната година - благодарение на пандемия от коронавирус , което означава, че повечето семействата прекарват повече време отколкото обикновено заедно. Макар да сте в крак с работата в училище и четенето са важни, релаксацията и семейните връзки също са важни. В момента излизането на кино или търговския център не е опция, но можете лесно да замените тези излети със семейни игри, които лесно можете да играете, докато сте в къщата.Обърнете се към този списък, когато прегледате списъка си с изпитани дейности. Тези игри ще накарат цялото семейство да се смеят и да работят заедно и са подходящи за повечето възрасти. Най-добрата част? Почти всички тези игри са напълно безплатни за игра и ще ви трябват само минимални консумативи, ако има такива. Така че нека да започнем! А за по-забавни дейности, които да ви занимават, вижте 13 нови хобита за овладяване по време на карантина .

1 Бихте ли по-скоро?

Семейство, което се смее на дивана заедно

ShutterstockЗаемете това класическа кола игра за домакинство, ако имате деца на начална училищна възраст. Това е любимо за тази възрастова група и те ще обичат да задават свои собствени въпроси (или можете да потърсите някои онлайн). Бъдете подготвени за едно весело (и може би брутално) добро прекарване - доверете ни се, вашите деца ще намерят начин да вкарат „бугари“ в него.2 Лов на чистачи

Гледайки карта за търсене на съкровища

ShutterstockПланирайте лов на чистачи за децата си, който да завършите във вашата къща и / или двора ви. Въпреки че тази игра изисква малко предварително планиране, страхотното е, че можете да я адаптирате към почти всяка възраст, от малки деца до тийнейджъри. Малките деца се възползват от ловни снимки с познати предмети като балони или плюшени мечета, докато тийнейджърите ще се радват на предизвикателен лов на чистачи, който се предлага с улики, подобни на гатанки. А измислянето на играта също трябва да ви забавлява.

3 шаради

Семейство, което заедно играе на шаради

Shutterstock

Тази класическа и безплатна игра е перфектен начин да прекарате времето, когато всички са отегчени и капризни. Всичко, от което се нуждаете, за да играете, са вашите въображения. Редувайте се да измисляте теми и да ги разигравате. Указанията могат да бъдат толкова прости или сложни, колкото искате, в зависимост от възрастта на игра.4 Минута, за да го спечелите

Чаши за подреждане

Shutterstock

мечта за ухапване от змия

С малко изобретателност и някои общи битови предмети, можете да излезете с тонове Минута, за да го спечелите -вдъхновени дейности за цялото семейство. Целта е да изпълниш определена задача за по-малко от минута, а тиктакащият часовник определено повишава вълнението. Разгледайте това най-добро ръководство на Минута, за да го спечелите игри за някои идеи.

5 понг

Игра на понг

Shutterstock

Помните ли бирен понг? Всъщност можете да играете с децата си (без алкохол, разбира се), ако случайно имате няколко самостоятелни чаши (или нещо подобно) и няколко топки за пинг понг. Поставете чашите, както искате, и разделете семейството на отбори. Дайте на всеки човек шанс да вкара топките за пинг понг в чашите. Променете го, като предизвикате всички да отскочат топката веднъж или да си представите вашите собствени варианти на това забавление семейна игра .

6 Горещ картоф

Мъже, които играят горещ картоф

Shutterstock

В Hot Potato има нещо, което превръща дори най-неохотния играч. Трудно е да не влезете изцяло в него, след като музиката започне да свири! Създайте забавен плейлист, който да се хареса на цялото ви семейство, или използвайте някоя от горещите картофени песни Youtube които спират и започват през различни интервали. Всичко сравнително меко, което може лесно да се предаде, може да ви служи като картоф.

7 Лазерен лабиринт в коридора

Струна

Shutterstock

не мога да се чувствам удобно в леглото

Ако имате ролка лента на художника в гаража, има много забавни неща, които можете да направите с нея, за да забавлявате децата. Едно от любимите ни приложения? Изработване на лазерен лабиринт в коридора. Прокарайте лентата от едната стена до другата на различни височини и места, за да създадете свой собствен лазерен лабиринт. След това накарайте всеки член на семейството да се опита да си проправи път през лабиринта, без да го събаря.

8 Кошче за пране Skee-Ball

Панер за пране

Shutterstock

Използвайки кошници за пране и импровизирана рампа, можете да пресъздадете тази супер забавна игра на топка с топка Пестеливо забавление за момчета . Прилича на взрив!

9 лъжици

Семейна игра на карти

Shutterstock

Тази забързана игра с карти е любима както за деца, така и за възрастни. Поставете лъжици в средата на масата с един по-малко от броя на хората, които играят. Раздайте по четири карти на всеки играч. Целта е да се получат четири вида. За целта първият човек тегли карта, след което предава една от картите си на човека отляво. Играта продължава около кръга, докато някой не получи четири. След това този човек взима лъжица и това е състезание за всички останали също да вземат една. Човекът, заклещен без лъжица, получава „S.“ Стигнете до S-P-O-O-N и излизате!

10 20 Въпроси

Семейство говори на диван

Shutterstock

Всички вече са запознати с тази класическа игра, най-често играна в колата или използвана като ледоразбивач. Преназначете го за семейството, може би както всички приключват вечерята една вечер. Това е супер забавно и лесно за игра, което не изисква нищо, освен малко мозъчна мощ.

11 Movie Quotes Game

Семейство, гледащо лаптоп и говорещо в кухнята

Shutterstock

Можете да си купите много игри, които карат играчите да отгатват цитати от различни филми. Но защо да харчите парите си, когато можете да си направите сами? Само с малко предварително планиране (и малко помощ от интернет), можете да създадете своя собствена игра „Познай филма“, като запишете куп популярни филмови цитати на бележки, по една оферта на карта. За забавен обрат, дръжте всичките си цитати в рамките на определена тема, като филми или комедии на Дисни.

12 Речник

Младо момиче рисува картина на бяла дъска

Shutterstock

Ето още една игра, която можете лесно да направите сами. Разделете семейството на отбори, за да видите кой може да разбере какво се опитва да нарисува техният съотборник. Нямате бяла дъска или дъска? Маркер с тебешир на френска врата (където всеки отбор получава едната страна) също напълно работи.

какво символизира пчелата

13 Бинго

Бинго

Shutterstock

Изгответе свои собствени BINGO карти или използвайте този страхотен сайт да има BINGO вечер, в карантинен стил. Можете дори да излезете с награди, като свободна вечер от домакинска работа или възможност да изберете следващия филм, който всички гледате заедно.

14 Бунко

Той казва

Shutterstock

Ако никога не сте играли bunco, сега е идеалното време да опитате! Всичко, от което се нуждаете, са зарове, за да играете тази забавна игра. Толкова е пристрастяващо, има вероятност да искате да продължите семейната си бунчо вечер дори след като социалното дистанциране е далечен спомен. Това лесно разбиване на правилата обяснява как да вкараш.

15 Руми

Играе реми

Shutterstock

Ако децата ви са малко по-големи, това е чудесен момент да ги научите как да играят Джин Ръми. Това е малко по-ангажирано от Go Fish или War, но след като го свалят, тази забавна игра с карти може да осигури часове удоволствие. Освежете паметта си по правилата тук .

16 Разточете лице за печат

Хлапе хвърляне на зарове на масата

Shutterstock

И обратно, това очарователно игра за печат е забавно за по-младите. Хвърлянето на заровете определя коя уникална комбинация от черти на лицето ще има вашият герой. Разбира се, никога не е един и същ резултат два пъти!

17 Yahtzee

Yahtzee

Shutterstock

хубави неща, които да кажеш на гаджето си

Разбира се, бихте могли да отидете онлайн и да си купите игра на Yahtzee, но знаехте ли, че е много лесно да направите своя собствена? Всичко, от което се нуждаете, са пет умират и това печатна карта с резултати Yahtzee .

18 LEGO Предизвикателство

Изграждане на лего

Shutterstock

Има много LEGO полагане наоколо? Съберете ги и поканете семейството си да участва в LEGO състезание. Има много различни начини да направите това, но любимото ни е да напишем няколко строителни предизвикателства (като „построи кола“ или „построи пожарна станция“) върху набор от бележки, след това да изтеглите карта и да завършите предизвикателството само ЛЕГО и вашето въображение. Завъртете кой може да съди творенията, за да запазите всичко справедливо.

19 Не яж Пит

Жена яде парче шоколад

Shutterstock

Ето една игра за малки хора и големи хора, която може да бъде адаптирана към почти всеки празник. Нарича се Don’t Eat Pete и всичко, от което се нуждае, е игрална карта за печат. За да играе, един човек напуска стаята, докато всички останали разглеждат героите на картата и решават кой ще бъде определен като „Пийт“. След това поставят шоколадови бонбони върху всеки герой. Човекът се връща и започва да яде бонбоните един по един. Когато отидат да изядат парчето на Пит, всички викат: „Не яж Пит!“ Да, това е! За това време на годината обичаме този сезонен поглед към играта от Simple Everyday Mom, наречен Не яжте Питър Заек .

Популярни Публикации