15 тайни за пазаруване на Aldi Знаят само упорити редовници

Ако още не сте чували за продавача на отстъпки Aldi, ще го направите. През следващите три години веригата планира да отвори 900 нови магазина в САЩ. И те също могат да ви предложат големи спестявания.Изследвания от потребителя експерти в Clark установи, че като пазаруват в Aldi, клиентите могат да спестят до 33% от традиционните цени на супермаркетите и до 20% от цените на Walmart. За да ви помогнем да увеличите още повече тези спестявания, ние събрахме най-доброто тайни за пазаруване знаят само най-лоялните клиенти на Aldi.

1 Можете да намерите извънредни оферти за печени изделия.

Хляб в Aldi Shopping Secrets

Точно пет дни преди да изтекат погасите на хлябовете и другите видове печени изделия, Алди ще ги намали до 50 процента. Това е много спестявания, ако се окажете, че правите много училищни обяди! Дори да не хванете тези хлябове в продажба, пак ще спестите. Хлябът на марката на Aldi струва само 83 цента за пакет от 20 унции, докато хлябът на марката на Kroger струва $ 1,19 за същия размер, според Отидете на банкови курсове .2 Aldi винаги има най-добрите цени на продуктите.

Тайни за пазаруване на Алди

Aldi обикновено има най-евтината продукция от всеки друг търговец на хранителни стоки, според марката за спестяване на потребители Кларк . Всъщност едно авокадо струва само 39 цента в Aldi. Това се сравнява с повечето магазини, където скъпите плодове ще го направят те върна обратно един долар. По същия начин бананите Aldi струват само 24 цента за паунд, докато бананите Kroger струват 55 цента за паунд.3 Най-доброто време за пазаруване е сряда сутрин.

Месна секция в Aldi търговски тайни

Тогава ще намерите най-добрите оферти за месо и продукти, пише Hip2Save . И според Деликатен , това е и когато повечето магазини на Aldi излизат с нови продукти. „Денят на гърба обикновено е, когато секцията Aldi Finds получава опресняване, добавяйки между 40 и 50 нови артикула към местния ви магазин“, пишат те след пътуване до централата на Aldi.„Те включват сезонни предмети - като декор в студентски общежития и кутии за обяд през есента - както и тестови продукти и специални продукти, като ароматизирани маслинови масла.“ Едно Потребител на Reddit и служител на Aldi също пише, че сряда обикновено е, когато магазините пускат нови „продукти за седмицата“, което означава, че можете да откраднете някои продукти.

4 Избягвайте пътеката за тоалетни принадлежности.

Клиенти в Aldi Shopping Secrets

Докато Aldi е страхотен в цялото това с ниски цени на хранителни стоки, сделките им не се простират до пътеката за тоалетни принадлежности. Aldi рядко, ако изобщо изобщо, пуска своите тоалетни принадлежности в продажба (обикновено защото тези, които са на склад, са маркови, вместо родовите марки, за които е специализиран магазинът), което означава, че е по-добре да купувате артикули за лична хигиена на места като Walmart и Amazon, които често предлагат оферти и купони за тоалетни принадлежности.

Отидете на банкови курсове дори установи, че шампоанът и балсам Aldi струват около един долар до 2,50 долара повече от това, което бихте намерили в други хранителни магазини, докато пастата за зъби струва около един долар повече.5 Политиката на Aldi за възстановяване на суми е по-добра от тази на всяка друга бакалия.

Тайни за пазаруване на Алди

За разлика от други големи вериги за хранителни стоки, Aldi предлага двойна гаранция за връщане. Това означава, че ще ви позволят да върнете всеки артикул за заместващ елемент, както и възстановяване на сумата. Всичко, което трябва да направите, е да върнете опаковката на продукта и всички неизползвани продукти на управителя на магазина. The се прилага политика към който и да е артикул „не сте доволни на 100%“, с изключение на нехранителните Aldi Find артикули, алкохол и национални марки. Също така се отнася само за въпроси, свързани с качеството, което означава, че не можете да върнете бананово кисело мляко, защото вкусът не ви е харесал.

6 Можете да използвате Checkout51, за да върнете пари в брой при покупките си.

Тайни за пазаруване на aldi за приложението Checkout51

Докато Aldi не използва по-популярните приложение за кешбек Ibotta, тя позволява на клиентите да използват Поръчка51 , приложение за кешбек, което функционира по същия начин, но включва покупки от Aldi. Просто изтеглете приложението, запазете любимите си оферти в списъка си за пазаруване и качете копие от разписката си. Ще печелите пари, докато пазарувате.

7 Проверете Reddit за отзиви за продукти.

Тайните за пазаруване на Reddit Aldi

Както се случва, Алди има своя собствена subreddit където клиентите и служителите изброяват своите отзиви за продукти и препоръки за други потенциални клиенти, за да извлекат ползите. Те също така преглеждат преживяванията на магазините - което означава, че ще можете да оптимизирате своите пазарувания от хранителни стоки, като избягвате проблемните местоположения на вашия град.

8 Трябва бързо да действате по Горещите оферти.

Тайни за пазаруване на Алди

Всяка неделя секцията „Горещи оферти“ на Aldi се попълва със силно намалени стоки - но ще трябва да действате по тези сделки през първите няколко дни от разпродажбата, тъй като те се разпродават бързо. Стигнете там в неделя или понеделник за най-добрия избор.

9 Винаги трябва да проверявате уебсайта на Aldi за седмични промоции.

Тайни за пазаруване на Алди

Подобно на други вериги за хранителни стоки, Aldi има редовни седмични оферти. В случая на Алди повечето от тези спестявания са изложени ясно на техния уебсайт —Наред с други намаления на продажбите, които не са лесно достъпни на хартиената версия, която магазинът раздава. Можете също така да следите какво се предлага в раздела Горещи оферти, както и как изглеждат специалитетите за месо в средата на седмицата.

10 Винаги избирайте продукта с търговска марка, когато е възможно.

Продукти с марка Aldi Aldi тайни за пазаруване

Според Вкус на дома , почти 90 процента от тези на Алди име марка продукти са изключителни за Aldi - което означава, че няма да ги намерите в никой друг магазин. Ето защо те обикновено се предлагат на малка част от цената на други вериги хранителни магазини. Не само това, но продуктите на марката Aldi обикновено побеждават националните марки по удовлетвореност и качество на клиентите, според GoBankingRates . Това важи особено за органичните стоки (продукти, говеждо, мляко, зърнени храни и кафе, които са по-евтини от това, което бихте намерили в Whole Foods), и продукти без глутен.

11 Ще искате да опитате всички продукти на Aldi без глутен.

Aldi се съобразява с възможностите на Walmart без глутен, предлагайки пътеки, пълни с безглутенови опции за всеки, който иска да увеличи диетата си с бюджет. Всъщност само през изминалата година Алди получи наградата Награда за купувачи на купувачи без глутен за 2018 г. за тяхната линия продукти без глутен liveGfree. Според ръководството най-добрите продукти без глутен в Aldi са Deluxe Macaroni & Cheese, Cacoa Loco Baked Chewy Bars и Black Sesame Brown Rice Crisps, предлагани чрез линия liveGfree.

12 Винаги питайте мениджър дали нещо се продава.

Тайни за пазаруване на Алди

Както много магазини, най-лесният начин да получите нещо с отстъпка е да попитате. „Според служител в Aldi, питането на мениджър дали или кога ще бъде отбелязано нещо, всъщност подобрява шансовете ви за понижаване на цената“, съобщава Hip2Save . „Някои мениджъри ще го отбележат на място, само за да преместят продукта.“

13 Добре е да вземете празна кутия, в която да приберете хранителните си стоки.

пазаруване в aldi тайни за пазаруване

Първо и най-важното, купувачите на Aldi за първи път трябва да имат предвид, че ще трябва да си носят собствени чанти, за да привличат хранителните си стоки вкъщи. Но ако забравите, това не е голямо. Всеки вътрешен човек на Aldi може да ви каже, че обикновено в магазина има пръснати картонени кутии от минали пратки. Чувствайте се свободни да вземете един, за да носите плячката си - иначе ще раздвоите над седем цента за хартиена торба или десет цента за пластмасова.

14 Вината им напълно си заслужават.

бутилки за вино

Shutterstock

Хранителните магазини са скандално известни с това, че продават неповторими вина. Но тези в Aldi си струва да се опитат - тяхната бутилка от 8 долара Изискана колекция Cotes des Provence Rosé дори получи награда за страхотна стойност на International Wine Challenge. Магазинът също спечели Награда за продукт на годината за своята бутилка Broke Clouds Pinot Noir от 12,99 долара от глобалната изследователска агенция Kantar TNS. Вземете бутилка следващия път, когато отидете - най-евтините опции започват около 3 долара.

15 Обслужването на клиентите им е наистина несравнимо.

Пазаруване в Aldi Shopping Secrets

Докато вашият местен Aldi може да има по-малко служители в сравнение с други хранителни магазини (това е част от причината те да могат да поддържат цените толкова ниски!), Хората, които работят там, получават заплата над минималната заплата и винаги са щастливи да помогнат.

мечтаете за бъдещи събития

„Повечето компании казват, че се грижат за клиентите, но Aldi наистина е така“, пише един потребител на Reddit и служител на Aldi . - Възползвайте се от това. Ако търсите нещо, но не можете да го намерите, просто попитайте. Гарантирам, че няма да мрънкат и да сочат посока. Те физически ще ви отведат там. Ако има нещо, с което искате да се свърши или се нуждаете от помощ (с изключение на това да съхраняваме хранителните ви стоки), ще го направим. За още повече спестявания научете 27 Тайни за онлайн пазаруване, толкова добри, че ще искате да ги запазите за себе си .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации