30 невероятни тайни Целевите мениджъри не искат да знаете

С повече от 1800 магазина само в САЩ Target е лесно един от най-големите и влиятелни бизнеси там. И въпреки че компанията е известна със своите ниски цени и неустоими сделки, дори и най-подправеният и непоколебим целеви купувач все още може да научи нещо или две за това как да вкара дори Повече ▼ спестявания в тяхната местна верига.[И за някои наистина невероятни покупки, вижте тези 10 основни предмета за пътуване с деца .]

Независимо дали просто откривате чудесата на Target или вече сте на терена, ето някои тайни на Target, които ще ви послужат добре при следващото ви пазаруване. А за повече трикове за спестяване на пари разгледайте 20 лесни начина да спрете да губите пари.1 Можете да търгувате с карти за подарък.

спестете пари за дрехи

ShutterstockЕдна от многото малко известни предимства, които Target предлага, е тяхната програма за търговия. На определени места в магазина можете да търгувате с нежелана карта за подаръци от места като Ан Тейлър и Фанданго и в замяна на това магазинът ще ви предостави целеви кредит (макар и вероятно не за цялата сума на оригиналната карта за подарък).2 Изделията с целева марка имат по-дълги периоди на връщане.

вътре в целево хранилище

Според Политика за връщане на Target, всеки артикул, който е марка Target (означава Mossimo, Threshold и други подобни), може да бъде върнат в рамките на една година от датата на покупката, ако не отговаря на вашите очаквания. Всеки друг артикул трябва да бъде върнат в рамките на 90 дни.

3 Козметични продукти могат да бъдат върнати.

жена, слагаща грим в огледало

Сякаш имате нужда от него, ето още една причина да обичате Target: Според уебсайта им продуктите за красота - дори и да са вече отворени - могат да бъдат върнати в рамките на 90 дни от покупката, стига все още да имате разписката.

4 Все още можете да получите отстъпка при продажба, ако сте закупили продукт на пълна цена.

спестете пари за дрехи

ShutterstockМалко неща се чувстват по-зле от купуването на нещо ново, само за да бъде пуснато в продажба още следващата седмица. Тази ситуация обаче никога не е проблем в Target, тъй като магазинът ще го направи съответстват на продажната цена стига да внесете артикула си с касата до 14 дни след покупката. И за още гениални съвети за пазаруване, не пропускайте 8 съвета за пазаруване на петролен магазин като моден стилист.

5 Магазинът ще отговаря на по-ниската цена на конкурента.

скенер за целева цена

Target не само ще спазва собствените си цени, но ще отговаря и на цените на други фирми. Според политиката на гаранция за съвпадение на цените на компанията, ако артикул, продаван в Target, може да бъде намерен за по-малко от онлайн конкурент, тогава те ще съответстват на цената на този конкурент.

6 Ако даден артикул в продажба няма на склад, поискайте проверка за дъжд.

празни рафтове в магазин

Ако даден артикул в продажба е продаден в магазина, Target предлага нещо, наречено a проверка за дъжд, което ви позволява да закупите артикула на продажната цена за период до 45 дни, стига артикулът да бъде възстановен в рамките на този срок.

7 Магазинът има собствено приложение за спестявания.

Насочете приложението Cartwheel

Target не само има луди продажби в магазина, но компанията дори има собствено приложение за спестявания. Наречен Колело, онлайн приложението е пълно с талони за изтегляне, които можете да използвате около магазина, за да вземете от 5 до 50 процента от цената на всеки артикул.

8 притежатели на REDcard получават допълнително време за връщане на покупки.

Целева кредитна карта, REDcard

Изображение чрез Flickr / Mike Mozart

Едно от многото предимства да си собственик на Target REDcard е, че ти позволява допълнителни 30 дни, за да върнеш почти всеки артикул, закупен онлайн или в магазина. И за повече тайни за пазаруване, вижте тези 30 гениални начина за спестяване на пари за дрехи.

9 Target предлага отстъпки само за носене на собствена чанта.

чанта за многократна употреба с хранителни стоки

В опит да насърчи клиентите да станат екологични, Target предлага отстъпка от пет цента за всяка чанта за многократна употреба, която човек носи. И ако искате да увеличите вашите екологични усилия, проверете 30 лесни начина да направите дома си по-екологичен.

10 Компанията разполага със собствена криминалистична лаборатория.

Агент на ФБР Удивителни факти

Shutterstock

За да бъдем честни, това само по себе си не ви помага да спестите пари. Но това е забавен факт! Target притежава един от само 390 криминални лаборатории акредитиран от Американското общество на директорите на лабораториите за престъпност / Съвет за акредитация на лаборатории. Очевидно съдебномедицинската служба се занимава с „обработка, проучване и каталогизиране на доказателства по безброй дела, вземане на пръстови отпечатъци на тези доказателства и след това предаването им на следователите по случая“. И за още умопомрачителни любопитни факти, вижте тези 50 забавни факта за света, които ще поставят усмивка на лицето ви.

11 Можете да използвате множество купони за един артикул.

жена в хранителен магазин, разглеждаща колекция от купони

Въпреки че някои компании са по-строги по отношение на купоните, политиката на Target всъщност е доста снизходителна. За всеки един елемент бизнесът ви позволява да използвате талон Target, талон на производителя, и талон Target Cartwheel, който ви спестява при спестявания, ако знаете къде да търсите. А за по-невероятни отстъпки разгледайте 20 най-добри моментални онлайн купони.

12 Връщане, направено по пощата, е безплатно.

Отваряне на пакет

Дори и да сте на оградата да поръчате нещо в Target.com, няма причина не да го направите: Без значение какво купувате, компанията има гъвкава политика на връщане, която е напълно безплатна. Ако поръчката е над $ 35, те ще покрият и разходите за доставка и обработка. (Доставката и обработката са напълно безплатни за членовете на REDcard.)

13 Потърсете сделки в края на всяка пътека.

30 комплимента

Докато някои магазини просто ще разпръснат предмети за освобождаване по рафтовете, Target прави нещата малко по-различно. Краищата на всяка пътека - или „крайни капачки“, както са известни - винаги са снабдени със скрити предмети за освобождаване, така че не забравяйте да надникнете в тези често пренебрегвани рафтове.

14 Уебсайтът Target предлага купони за печат.

възрастна жена на компютър

Shutterstock

Въпреки че Target има собствено отделно приложение за купони, уебсайтът му също има раздел, където можете да намерите още повече отстъпки и оферти. Всяка седмица можете да проверите компанията седмична реклама за да откриете отстъпки, флаш продажби и още повече купони за печат. И ако обичате да спестявате пари, не забравяйте да знаете за тях 15 грешки при пазаруване на хранителни стоки, които убиват портфейла ви.

15 Външни приложения могат да ви спестят пакети.

жена по телефона

Shutterstock

Използването на талон не е единственият начин да спестите доста стотинка в магазините Target. Благодарение на приложения като Shopkick и Ibotta, можете да печелите пари, като пазарувате както обикновено и снимате разписката си. И за по-лесни начини за печелене на пари, не пропускайте 25 Работа от дома с висока заплата.

16 Доставката винаги е безплатна с REDcard.

жена на компютър Живей по-лесно

Shutterstock

Без значение колко артикула искате да закупите онлайн, доставка винаги ще бъде безплатна, когато използвате вашата дебитна карта Target, Target Credit Card или Target Mastercard. Единственото време, в което това правило не се прилага, е когато използвате ускорена доставка или закупите артикул, който изисква специални грижи по време на експедицията.

17 Има график за намаление.

празнични разпродажби

Shutterstock

За да се възползвате максимално от изпълнението на Target, си струва (буквално) да сте наясно с графика им за намаление, който, Според All Things Target, е както следва:

  • Понеделници: електроника, аксесоари, детско облекло, книги, бебешки и канцеларски материали
  • Вторник: Домашни, женски дрехи, домашни любимци и пазар (хранителни продукти)
  • Сряда: Мъжко облекло, здраве и красота, памперси, морава, градински предмети и мебели
  • Четвъртък: Домакински принадлежности, бельо, обувки, играчки, спортни стоки, декор и багаж
  • Петък: Авто, козметика, хардуер и бижута

18 Не купувайте продукт веднага след пускането му в продажба.

двойка пазаруване на дрехи

Shutterstock

Подобно на своите конкуренти, като Walmart, Target използва допълнителна система за продажби, което означава, че закупуването на продукт веднага след пускането му в продажба не е най-добрият ход. За да получите най-голям удар за парите си, изчакайте, докато мине една седмица, за да вземете артикула, когато бъде допълнително намален, казвам хората в Go Banking Rates.

19 Не пропускайте раздела „Dollar Spot“.

целево доларово място

Изображение чрез Wholesome Harmonies

Повечето от вас вероятно са забелязали тази зона за отстъпки, която се намира точно пред входа на магазина. Ако сте склонни да пропуснете тази секция „Доларово петно“, трябва да преразгледате практиките си за пазаруване, тъй като често можете да хванете канцеларски артикули, домакински дрънкулки и понякога бонбони за три долара и под.

20 Изчакайте деня след големите празници, за да пазарувате сезонно освобождаване.

Купуване на подаръци

Shutterstock

В деня след всеки голям празник (Великден, Хелоуин, Коледа и Свети Валентин), Target намалява цените си с до 50% отстъпка - и ги отстъпва още повече до края на тази седмица, Според Всички цели.

личност за рожден ден на 17 август

21 Към елементите за освобождаване има секретни цветови кодове.

секция за целева продажба

Ако обърнете голямо внимание, ще забележите, че Target има два вида продажби: редовни продажби и намаляване на цените. Редовните продажби продължават една седмица и се идентифицират с червените етикети с цени. След това има намаления на цените, които са маркирани с жълти етикети с цени и могат да продължат от две седмици до два месеца. В някои случаи тези жълти етикети могат да означават постоянно намаляване на цените.

22 Не забравяйте да проверите ценовите етикети за бъдещи отстъпки.

жена, гледаща пазаруване на цена

Освен това обърнете внимание на цената на даден артикул - ако цената завърши на 6 цента или 8 цента, тя ще бъде намалена отново след седмица.

23 Електрониката и развлекателните артикули трябва да бъдат върнати в рамките на 30 дни от покупката ви.

телевизия от дистанционна телевизия

Shutterstock

Единственото изключение от 90-дневните Условия за връщане е всеки електронен или развлекателен елемент, като камери, високоговорители и телевизори, който трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от покупката ви. Освен това мобилните телефони трябва да бъдат върнати в рамките на 14 дни след покупката, докато продуктите на Apple (с изключение на мобилните телефони) трябва да бъдат върнати в рамките на 15 дни след покупката.

24 Target дарява стоки, които не се продават на Goodwill и TJMaxx.

магазин за репутация втора ръка

Когато определени елементи, като дрехи и аксесоари, останат на рафтовете на Target твърде дълго, те се изпращат до Goodwill и TJMaxx, където се продават на още по-ниски цени. Така че, ако сте на лов за Target продукти, но нямате бюджет да платите пълната цена, насочете се към един от тези два търговци за най-добри продажби. И преди да се отправите към добра воля, уверете се, че знаете 15 неща, които никога не трябва да купувате в магазин за секонд хенд.

25Целевите касиери са обучени да осигурят бързо касиране.

Целеви касиери Целеви тайни

За тези от вас, които искат да направят вашето пазаруване възможно най-бързо и безболезнено, служителите на Target са ви осигурили. На някои места касиерите действително разполагат с време, за да се уверят, че поддържат възможно най-ефективното време за плащане - все пак, Според Business Insider , тази практика е прекратена с цел изграждане на по-добри отношения с клиентите.

26Можете да се отървете от нежеланите подаръци в Target.

Подаръчни карти Целеви тайни

Точно така - отдавна отминаха дните на съхраняване на нежелани карти за подарък в портфейла ви. Сега участващите магазини Target ще позволят на своите клиенти да сменят нежеланите карти за подаръци от марки като Nordstrom, Bed, Bath & Beyond и Costco - въпреки че искате да не получите пълната му стойност. За да направите тази размяна, просто се насочете към брояча на мобилния телефон на магазина.

27Възползвайте се от полугодишните продажби на играчки на Target.

Мама и дъщеря купуват играчки Целеви тайни

Shutterstock

За най-добрите оферти за играчки се насочете към Target по време на техните полугодишни продажби на играчки през януари и юли, за да се възползвате от екстремното намаление на цените.

28Пазарувайте за куратори в Instagram.

TargetStyle Instagram Целеви тайни

Изображение чрез Instagram

Като просто търсите #TargetStyle в Instagram, можете да получите достъп до кураторски поглед към скритите съкровища на Target и след това лесно да пазарувате за артикулите на уебсайта на Target, Според Истински просто .

29Абонирайте се, за да получавате артикули на самоуправляваща се ротация и спестявате пет процента всеки път.

Целеви тайни

Всеки път, когато получите своя Целеви абонамент пратки по пощата, ще получите 5% отстъпка от всяка поръчка и безплатна доставка. Освен това, ако имате REDcard, ще получите допълнителни пет процента отстъпка. Тази услуга е чудесна и за нови родители, тъй като бебешкият абонамент дава на клиентите 10 процента отстъпка от всяка поръчка и безплатна доставка.

30Те раздават безплатни закуски на децата в магазина.

Тайни за детско пазаруване Целеви

Shutterstock

Въпреки че това може да варира в зависимост от местоположението, някои магазини Target раздават безплатни лакомства, като плодове и печени продукти на децата в магазина. Те може да осъзнаят, че това е спокоен начин за поддържане на спокойствието при пазаруване в Target.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации