13-те най-секси неща, които трябва да кажем на една жена

Връзки са забавни неща: Единият партньор може да пътува, мислейки, че всичко е наред, а другият може да се свие вътре като коледна звезда след Нова година. Един от нас е със сигурност сме на прав път , докато другият се чуди: „Защо повече не говорим?“ И по-често женската кохорта умира за повече - повече комуникация, повече интимност, по-словесно признание, че сте отдадени на нейното щастие. Ето защо има някои секси неща, които можете да кажете на жена, които за нея означават повече от типичното „Обичам те“.Причината е проста: Жените са комуникатори. Проучванията показват, че средната жена говори 7000 думи на ден. Средният мъж мърмори само 2000. Това несъответствие между вербалните ни стилове и нужди може да превърне някога горещата и изпълнена със секс връзка във вчерашната овесена каша.

Искате доказателство? Често цитирано 2000 проучване от Университет във Вашингтон съобщава, че изследователите могат да предскажат с 90 процента точност дали двойките ще се разведат или ще останат женени, просто като ги слушат за няколко минути. След преглед на данни от повече от 500 двойки, психолог Джон Готман, д-р, и неговите колеги излязоха с математически модел, който може да предскаже вероятността от развод. Наричат ​​го „Индустриалното средно ниво на Дау Джоунс за брачен разговор“. Съотношението 5: 1 към положителните коментари към отрицателните показва здравословен брак, казват те. Съотношение по-ниско от това предполага проблеми напред.Тогава просто правило е да говорите повече, да споделяте повече и да бъдете по-отворени към емоциите си. Ето няколко неща, които трябва да кажете, които са сърдечни, смислени и ще задействат важните, любящи разговори.1. 'Толкова се радвам, че се озовахме заедно.'

Всяка дългосрочна връзка е празник на двама души, които надвиват шансовете. Колкото по-дълго сте двамата заедно, толкова повече двойки ще разберете кой не се е справил. Помислете за проучване, което помоли 2000 жени за ключовия фактор при вземането на решение дали ще спят с партньор или не: Четиридесет и шест процента отговориха „знаейки накъде е насочена връзката“. За да възродите желанието й и да потвърдите колко много означава тя за вас, насочете вниманието й към ангажимента, който сте поели към нея. Къщата, децата, сватбеният албум - те все още са там, но и тя се нуждае от устни доказателства.2. „Разбирам колко важно е това за вас.“

Жените оценяват здравето на връзката според това колко добре смятат, че ги разбирате, казва Марк Елиът, д-р ., директор на Института за психологическо и сексуално здраве, в Колумб, Охайо. И един от начините да предадете разбиране на партньора си е да не започнете да действате всеки път, когато тя изрази загриженост за нещо - често срещано мъжко подразбиране. Вместо да кажете „ето как поправяме това“, просто я изслушайте и признайте, че разбирате загрижеността й, дори ако не сте съгласни с нея. Слушането и разбирането са мощни доказателства за това колко много я уважавате.

3. „Нека ви разкажа как мина презентацията ми.“

Когато пита как е преминал денят ти, тя не иска да чуе „добре, а ти?“ Тя иска подробности, а не макара. За да увеличите максимално ефективността, оформете нещата по отношение на емоционалните си реакции: „Бях нервен, когато не скочиха на предложението, но се почувствах развълнуван, когато разбрах, че съм прав“ „Тя трябва да те чуе да говориш за чувствата си възможно най-добре. Ще бъдете изумени от това, което разкриването на чувствата ви може да направи за нивото на интимност между вас “, казва Les Parrott III, доктор ., авторът на Любовна беседа.

какво означава Кристин

4. „Да поговорим за оценките на Джени утре. Тази вечер трябва да е само за нас.

Когато двамата имате време сами, фокусирайте се върху това. В леглото се фокусирайте максимално един върху друг и момента, независимо дали това води до секс или не. „Не внасяйте критични разговори в леглото. Това са едни от най-важните минути във връзката ви всеки ден “, казва Парот.5. „Фантазирах как да ви накарам да се чувствате добре.“

Ето шокиращо: Що се отнася до сексуалните фантазии, жените са по-егоистични от мъжете. В проучване от 2004 г. на Калифорнийски университет в Санта Круз от 85 мъже и 77 жени на възраст от 21 до 45 години, повече от две трети от мъжете заявиха, че фантазират как да угодят на партньорите си, докато повече от половината от жените фантазират за собственото си удоволствие. „Жените се фокусират върху себе си във фантазията, защото в реалния живот удоволствието на мъжа е приоритет“, казва авторът на изследването Айлин Зубриган, д-р. Включете фантазията на партньора си, уведомете я, че желанието ви е ваша команда.

6. „Поставете 14-ти в календара си, че ви отвеждам“

Настройте се на сексуалния календар на жена си, като определите времето за менструалния й цикъл, предлага Скот Халцман, доктор по медицина , авторът на Тайните на щастливо женените мъже. След това определете времето за романтичните си почивни дни. Овулацията повишава нивата на тестостерон, което прави някои жени изключително възбудени през най-плодородните си дни. Науката: Изследване на 68 сексуално активни жени, публикувано в Списание за човешко възпроизводство разкрива повишени нива на тестостерон и средно 24% увеличаване на честотата на полов акт през 6-те дни до овулацията на всяка жена. Изчислете началото на този магически прозорец, като преброите 2 седмици след началото на менструацията и извадите 6 дни.

7. „Ще ви нарисувам баня.“

„Много жени се нуждаят от преходен период между справяне със стреса от работата и семейния живот и чувството за сексуалност“, казва Ян Кернер, д-р ., авторът на Тя е на първо място: Ръководството на мислещия мъж за удоволствие на жената.

„Няколко минути прелюдия обикновено не са достатъчни.“ След няколко години заедно мъжете започват да съкращават любовната игра, но средностатистическата жена отнема 27 минути, за да достигне оргазъм. Топлата баня е добро начало.

8. „Заслужавате дълъг уикенд с приятелките си. Ще гледам децата.

Проучване от 2004 г., проведено на Университет Пърдю установи, че двойките на дълги разстояния имат по-малко тривиални аргументи, отколкото тези двойки, които живеят помежду си. „Тъй като времето им заедно е толкова ценно, [любителите на дълги разстояния] наистина полагат усилия да запазят време за връзката, когато се видят“, обяснява Мери Карол Пистолет, д-р ., доцент по консултативна психология в университета Purdue.

личност на 4 юли рожден ден

9. Обожавам твоите лунички. '

За да се чувства секси, жената първо трябва да се чувства красива. „Жените получават близост от думите“, казва антропологът Хелън Фишър, д-р. , от университета Rutgers, авторът на Защо обичаме. „Изглеждаш красива“ е чудесен коментар. Но последвайте, като й правите комплименти за нещо, което е уникално за нея, като смеха или луничките. Това я уверява, че я намирате за привлекателна, за разлика от всяка друга жена в стаята.

10. „Винаги съм смятал, че ще бъде забавно, ако не използвате ръцете си.“

През онези времена, когато двамата сте на твърда земя и искате да преместите нещата на по-висока равнина, помислете за малко раздвижване на границите. Неотдавнашно проучване сред 2000 жени установи, че две от три се интересуват от лекото робство. Ключът е да запазите приключението положително. 'Не намеквайте, че искате това, защото сексът е остарял', казва Елиът. „Когато го формулирате като нещо забавно, което искате да опитате, става въпрос за добро прекарване, а не за поправяне на нещо, което е счупено.“

11. „Нека покажем на децата нашите снимки от меден месец.“

Припомнянето на съпругата ви за общите черти, които споделяте - независимо дали това е дата на раждане, страст към японската архитектура или любимото ви място за почивка - ще запали желанието й за вас, предполага изследване, публикувано в списанието Бюлетин за личността и социалната психология. Има дори научен термин за явлението: „имплицитен егоизъм“. Това означава, че ние хората сме привлечени от неща и хора, които ни напомнят за себе си.

12. 'Ще се срещнем в спалнята, след като сгъна прането.'

В проучване на 3500 души, завършено през 2003 г., изследователи от Калифорнийски университет в Ривърсайд установили, че мъжете, които са изпълнявали най-много домакински задължения, са по-привлекателни за сексуалните си партньори, отколкото съпрузите, които никога или рядко не са обикаляли къщата. Отново жените реагират на словесни реплики: Помага да го споменавате небрежно, когато почувствате желание да се измиете, подсушите или сгънете.

13. „Времето е ужасно. Позволете ми да взема децата от детската градина.

Жените предпочитат партньори, които са защитни и героични, а не безразсъдни и поемащи риск, според проучване, публикувано в списанието Еволюция и човешко поведение. В проучването, в което са участвали 52 жени, изследователите описват измислени мъже, които решават дали да изкачат стръмна планина, да пътуват сами по коварен терен или да скочат в река, за да спасят давещо се дете. По-голямата част от субектите заявиха, че се възхищават на мъжете, които са поели героични рискове, но не са много впечатлени от търсещите вълнение авантюристи.

„Жената иска партньор, който ще оцелее, за да продължи да бъде доставчик и закрилник за децата и нея“, обяснява авторът на изследването Д-р Уилям Фартинг , професор по психология в университета в Мейн.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации