30 най-добри безвредни лудории за първа април тази година

Първият април е идеалната възможност да изпробвате всички онези шеги, които сте си направили, за да издърпате приятелите си, семейството и колегите си - просто без никаква вина. Тъй като по същество това е шега празник където всички получават предварително предупреждение, никой не може да твърди, че е изненадан с вашите първоаприлски лудории. 1 април е, глупако! Погледнете си проклетия календар! Ако не сте в повишена готовност през този един ден от годината, няма кой да обвинявате, освен себе си.Събрахме 30 брилянтни първоаприлски лудории, които ще завършат със смях, без никой да иска да ви отреже от живота си. Това са идеи за хора, които осъзнават, че глупаците са само един ден и идват на 2 април, не всички шеги ще бъдат толкова забавни. И за по-весели безвредни парчета, които да привлекат вашите приятели и семейство, не ги пропускайте 17 весели подаръка за шега, които да подарите на любимите си тази година .

1 Krispy Kreme Veggies

krispy kreme doughtnut кутия

Ще бъдете герой, когато се появите в офиса с две дузини вкусни понички за вашите колеги. Е, поне ще го отворите, докато не отворят кутията и не разберат, че сте заменили сладкишите с някои кръстоцветни зеленчуци. Нищо не е толкова тъжно на вкус, колкото карфиол, когато сте очаквали нещо остъклено с пръски.2 Залепете лентата върху сензорите

Ролка лента Безвреден първи април

ShutterstockИскате ли да се забърквате с любимия телевизор или компютър на някого, без да нанасяте трайни щети? Всичко е свързано със сензорите, скъпа. Просто прикрепете малко парче лента върху лазерния сензор от долната страна на дистанционното управление или мишката, което (временно) ще блокира сигнала. Уверете се, че е с правилния цвят - ако дистанционното е черно и нямате никаква черна лента, използвайте шарпи, за да оцветите в него - и след това го оставете настрана и изчакайте объркването.3 Призиви за Франклин

човек по телефона Безобиден първи април

Shutterstock

Ето една от тези първоаприлски лудории, за да играете като група. През целия ден, започвайки възможно най-рано, накарайте различни хора да се обаждат на вашата жертва - или в офиса му, или у дома - и да поискат да говорят с Франклин. Ако е възможно, някой нов да му се обажда на всеки 30 минути, така че наистина започва да става уморително за вашата жертва да продължава да казва: „Тук няма никой на име Франклин, имате грешен номер“.

В края на деня е време за големия финал. Обажда се и гласът от другата страна му казва: „Здрасти, това е Франклин. Имало ли е обаждания за мен?4 Фалшиво разливане на мляко

мляко Безвреден първи април

Shutterstock

Старата поговорка „Не плачи от разлято мляко“ не е толкова лесна, когато млякото се пръска по целия лаптоп. Очевидно не бихте искали действително да унищожите компютъра на някого за първоаприлска лудория, но можете накратко да ги подлъжете да си помислят, че сте го направили. Всичко, от което се нуждаете, е стъклена повърхност и малко лепило, което ще запълни млякото. Следвайте тези инструкции стъпка по стъпка и ще бъдете готови да тръгнете.

5 Сапун от пилешки хапки

Сапунчета Безвреден април

Ако имате деца, които отказват да се хранят здравословно, това може да е първоаприлската лудория, която променя мнението им. Прилича на вкусна чиния с пилешки хапки, но щом ухапят едно, ще разберат, че наистина е така хитро прикрито парче сапун . Това усещане за пяна в устата ще им напомни, че вместо това трябваше да опитат плодовата салата. (И да, тази първоаприлска лудория е донякъде подла, но повярвайте ни, никой няма да пострада.)

сънуваш котка значение

6 Превърнете всичките им приложения в котенца

Котка Безвреден Април

Ако можете да получите достъп до телефона на приятел или колега, просто стартирайте уебсайта Iphoneception в браузъра си и превключете всичките им преки пътища към очарователни котенца. Това е особено брутална първоаприлска лудория за някой, който не е голям фен на котките. Но в крайна сметка на кого наистина може да се сърди сладко котенце ?

7 мехурчета под килим

Обвиване с мехурчета Безобиден април

Shutterstock

Измерете достатъчно обвивка с мехурчета, за да се скриете под килима на често посещавания участък от коридора. След като някой се оттегли от него, ще направи такъв взрив, че ще се гмуркат за прикритие.

8 Замразена закуска

хлапе закусва Безвреден първи април

Напълнете купа с любимите зърнени храни и мляко на жертвата си, след което я пъхнете във фризера за една нощ. Сервирайте ги закуска в леглото на първоаприлската сутрин и гледайте как напразно се опитват да загребят лъжица. За допълнително веселие, потопете наполовина лъжица в млякото, преди да замразите цялата купа. Те ще теглят и дърпат и дърпат лъжицата, преди най-накрая да разберат какво става.

9 Офис от калай

офис кабина Безвреден първи април

Това е класическа първоаприлска лудория с причина. Необходими са много артистичност, за да се покрие всичко в нечий офис с алуминиево фолио и изглежда наистина впечатляващо, когато сте готови, сякаш сте превърнали бюрото и компютъра и лампата им в някаква футуристична извънземна работна станция. Но също така е достатъчно лесно да върнете всичко обратно към нормалното след голямото разкритие.

10 силуета на лампата

Дървеник върху одеяло Безобиден първи април

Shutterstock

Дори не е нужно да сте толкова точни с работата си с ножици. Просто изрежете форма върху черна хартия, която смътно изглежда като плашещо голямо насекомо, и след това я прикрепете към вътрешността на абажур. Когато някой влезе и обърне светлината, първото нещо, което ще видят, е сянката на грешка, която изглежда, че може да отхапе пръст. Може би не трябва да опитвате това с някой със сериозно безпокойство относно насекоми, които не искаме да предизвикаме паническа атака на някого.

11 Кой държи банята?

баня заета Неудобни неща

Това е чудесно за работа: В зависимост от това колко сергии има в общата баня на вашия етаж, създайте няколко фалшиви долни крака и крака, като използвате обувки и панталони, пълнени с кърпи. Поставете ги в сергиите преди началото на работния ден, след това наблюдавайте как колегите ви се дразнят все повече, че всяка тоалетна в банята е заета цял ден . Когато стане непоносимо, опитайте се да поведете колегите си на въстание срещу скуотърите в банята.

12 Дезодорант за крема сирене

дезодорант Безвреден април

Тази първоаприлска лудория ще доведе до бъркотия и може да досади на желаната от вас жертва, но в противен случай е предимно безобидна. Започнете с „заемане“ на неговия или нейния дезодорант, когато те не обръщат внимание. Завийте на дъното на контейнера, докато излезе около два инча дезодорант. Извадете го с лъжица и заменете го с крема сирене , които след това оформяте и оформяте с ръце. Отнема време и малко креативност, тъй като трябва да изглежда достатъчно реалистично, за да не може вашият приятел да се замисли два пъти да го потопи в подмишниците си. Но ако го направите правилно, бъдете готови да чуете крещящ писък, идващ от банята.

сънува как змии ухапват любим човек

13 Глава в буркан

Стъклен буркан Безвреден април

Shutterstock

Гарантирано ще изплаши живите дневни светлини от тях, особено ако отидете на допълнителния двор и наистина го направите да изглежда истински. Направете снимка на главата си, отпечатайте качествено цветно копие и я пъхнете във водоустойчив пластмасов ръкав. След това го изхвърлете в голям буркан, пълен с вода, и добавете изкуствена козина, която съответства на цвета на косата ви. Това е една от най-простите първоаприлски лудории, но тук е ръководство стъпка по стъпка ако имате нужда от грунд.

14 Елвис ме преследва

Елвис Пресли Безвреден април

Гети Имиджис

Една от най-добрите първоаприлски лудории за хората, които обичат теории на конспирацията . Кажете на приятеля си, че сте почти сигурни Елвис е бил дебне те. Да, кралят на рокендрола, който почина в Грейсленд през 1977 г. Вашият приятел, като разумен човек, ще помисли, че се шегувате. Но продължете да му се доверявате, че сте почти сигурни, че това е истинският Елвис и той ви следи от седмици. Дайте му цял ден, за да се почувстват параноичните ви бълнувания като стари новини, а след това ги поканете на питие преди вечеря. Това, което те не знаят, е, че сте уредили човек, облечен като Елвис - края на 70-те, най-горния Вегас Елвис - да се навърта наблизо, гледайки ви зад дърво. Дано приятелят ви го забележи първо.

15 Сапун без пяна

Сапун в чиния безвреден април

Добавете тънък слой бистър лак за нокти на сапун и веднага сте го направили безполезен. Лакът има водонепроницаем сапун, така че те могат да търкат и търкат с него всичко, което искат, но никога няма да се напени. Дано се откажат, преди да се изтъркат сурови. Ако са упорити, може да искате да им дадете ограничение във времето, преди да почукате на вратата на банята и да извикате: „Първоаприлски!“

16 Моля Honk

тийнейджър, шофиращ Безвреден април

Добавете тайно съобщение към бронята на колата на вашия приятел, което гласи: „МОЛЯ, ПОЧИТАЙТЕ. Шофьорът не знае. Ден на шегата.' Номерът ще бъде поставянето на табелата там, без водачът да забележи. Това работи най-добре със съучастник, който може да държи жертвата разсеяна, докато се качва в колата, а вие можете да залепите съобщението върху бронята му. (Уверете се, че това е нещо, което може лесно да бъде премахнато, така че шегата да не стане постоянна част от сутрешното му пътуване.)

17 Фалшив Bluescreen на смъртта

човек на компютър Безобиден първи април

Shutterstock

какво означава erika

Всеки потребител на Windows веднага ще се изплаши, ако види този скандален син екран, ужасно предупреждение, че цялата им компютърна памет е на път да бъде изхвърлена с изключителни предразсъдъци. Не е нужно да заразявате компютъра на приятел с истински вирус, за да го гледате да се извива. Просто изтеглете това безплатен тапет за Bluescreen of Death на компютъра си и да получите цялата весела паника и молбите „Моля, моля, това не може да се случва“, без никакви реални последици.

18 Небрежното кихане

Спрей за стая Harmless First April

Напълнете спрей бутилка с малко топла чешмяна вода и изчакайте момента да ударите. Когато стоите зад някого, на не повече от метър от него, дръжте бутилката с пулверизатор до лицето си и изпуснете силно кихане, покривайки гърба и врата на жертвата си с това, което той мисли е сополи. Извинете се обилно и го оставете да повярва, за няколко отвратителни секунди, че сте кихали сериозно целия му гръб, преди най-накрая да разкриете истината.

19 Натискайте, не дърпайте

издърпайте вратата Безвреден април

Намерете врата, която може да се отвори само като я дръпнете, след което добавете официално изглеждащ знак към вратата, който гласи „ПУШЕТЕ САМО МОЛЯ.“ Ще се изненадате колко много хора продължават да настояват въпреки многократните доказателства, че това просто няма да работи. Защо следваме сляпо знаци, дори когато те се противопоставят на всякаква логика? Там някъде има психологическа теза, но просто трябва да решите колко време да ги оставите да се борят, преди да им напомните за първи април.

20 Безкрайни превключватели за лятно часово време

жена, която сменя времето Безобиден април

Тази лудория изисква отдаденост, но ако сте готови да поемете ангажимента (и имате екип от шегаджии, готови да ви помогнат), много добре бихте могли да издърпате шегата на годината. Ход всички часовници напред с два часа в офиса или дома, оставяйки една конкретна цел да си помисли, че всъщност е много, много по-късно, отколкото първоначално са вярвали. (Ако можете да получите достъп до техните смартфони, за да промените часа, още по-добре.)

След това по-късно, когато най-накрая се приспособят към новото време, го променете отново, като преместите всички часовници назад с един час. В зависимост от това колко амбициозен искате да бъдете, можете да сменяте часовниците няколко пъти, като зигзаг между сутринта и следобеда е достатъчно, за да накарате марката си да се чуди дали не си губят ума.

21 Конфети таван вентилатор

конфети Безобиден първи април

Вземете малко хартия и я нарежете на стотици миниатюрни конфети. Внимателно ги поставете на върха на таванния вентилатор - уверете се, че вентилаторът е изключен, и че никой няма да влезе и да ви хване в действие - и след това крадливо си тръгнете, сякаш нищо не се е променило. Изчакайте нищо неподозиращата си марка да влезе и да обърнете вентилатора на тавана и след това се чудете защо го обсипват с конфети, сякаш току-що удари полунощ на навечерието на Нова Година .

22 Балонна стая

Безобиден първи април

Не че сте напълнили офиса на колега с балони, а сте напълнили всеки наличен квадратен инч с балони, така че е невъзможно да влезете, без да ги пукате един по един. Точното количество балони зависи от размера на офиса им и от размера на балоните, които използвате. За щастие имаме интернет и всъщност има нишка Reddit посветен на разгадаването на математиката на тази тема .

23 Обърнете екрана

Объркан мъж, чийто екран на компютъра е обърнат Безвреден април

Shutterstock

Толкова е лесно, че би било първоаприлско престъпление не да го използвам на някого. Всичко, което трябва да направите, е да получите достъп до техния компютър - изчакайте, докато те са на обяд или в почивка за баня - и натиснете Ctrl + Alt + стрелка надолу. Той незабавно обръща всичко на екрана на компютъра им, така че е обърнат. (Не се притеснявайте, също толкова лесно е да се обърне. Просто натиснете Ctrl + Alt + стрелка нагоре.) За Mac отидете в техните системни предпочитания, отворете опцията Displays и кликнете върху менюто 'Rotate'.

24 Фалшива тоалетна хартия

модерна баня

Представете си, че сте в сергия за баня и посягате към тоалетна хартия, само за да откриете, че това, което изглеждаше като пълна ролка, всъщност е примамка, която съдържа само подигравателен знак, който гласи „АПРИЛСКИ ГЪРПИ! Добре, този може да е малко подъл, но човекът, който го е измислил, е добросъвестен шеговит гений.

Той събра пълни инструкции за да го направите сами - всичко, от което се нуждаете, са картон, лепило, скоч, ножици и малко тоалетна хартия - и полезна молба, за да сте сигурни, че няма да използвате тази първоаприлска лудория за всеки, който няма да го намери за смешен. Може би да държите втора ролка наблизо, за известно облекчение след шега?

25 Телевизорът извиква кадри сега!

универсално дистанционно Harmless First April

Shutterstock

Купете универсално дистанционно и го синхронизирайте с вашия телевизор. След това изчакайте приятелите или семейството ви да гледат телевизия и си помислете, че имат пълен контрол. Но вие тайно сте навън, надничате през прозореца и насочвате дистанционното към екрана. Ключът тук е да се изгради напрежението бавно. Не изведнъж се забърквайте и променяйте каналите на тях на случаен принцип. Изчакайте, докато в шоуто, което гледат, има напрегнат момент, след което изведнъж преминете към мрежата за пазаруване на дома. Оставете напрежението да се засили, тъй като телевизията все повече сама решава какви предавания трябва да гледат. Практиката е перфектна в това, така че не забравяйте да направите няколко сухи бягания преди вашия момент на слава на Първоаприл.

26 Изпечете някои „Брауни“

брауни на поднос, безвреден априлски глупак

Съобщете на няколко от вашите приятели или семейство, че ще правите някои 'брауни' за всички. След това, докато вашите приятели и семейство си мислят, че печете в кухнята за тях, изрежете множество букви „Е“ от кафява строителна хартия, напълнете тиган с тях, покрийте със станиол и след това обявете, че сте готови тях. Застанете настрана и наблюдавайте как лицата на всички падат, когато открият станиола и осъзнаят, че всъщност няма десерт. Уверете се, че го съобщавате само от уста на уста, защото тогава те не могат да се ядосат, че всъщност сте им дали това, което сте казали: кафяво Е с.

27 „Гласово активиран“ уред

тостер с хляб в кухнята, безвреден априлски глупак

Тази лудория е проста, но със сигурност ще осигури еднодневен смях. Внесете тостер или тенджера за кафе в офиса и го поставете в офис кухнята. (Не се притеснявайте: шегата не е, че подарявате безплатен уред .) Поставете етикет на тостера или тенджерата за кафе с надпис „активиран глас“ и се наслаждавайте на звуците на разочаровани хора, крещящи на произволни кухненски уреди цял ден.

28 Пропуснато повикване

никога не казвайте това по време на работа

Shutterstock

е на 50 години за мъж

Какъв по-добър начин да прекъснете дългия работен ден, отколкото с някакво безобидно забавление? Когато вашият колега е далеч от бюрото им, оставете им бележка, в която се казва, че са пропуснали обаждане от „Mr. Baer “или„ Mr. Лион. И не забравяйте да оставите номер! Номерът до местен зоопарк , това е. Или вашият колега веднага ще го осъзнае - и ще видите раздразнението на лицето им, че са толкова лековерни - или ще се засмеете, докато те многократно искат г-н 'мечка' или 'лъв' на група на безкрайно забавни служители в зоопарка.

29 „Нарежете“ гумите

Кола с издута гума

Това ще изисква малко актьорско майсторство, така че подгответе лицето си за игра. Отпечатайте четири снимки на Guns N 'Roses' китарист Slash и залепете по една на всяка гума на колата на вашия приятел. Панически изтичайте вътре и обявете, че някой им е счупил гумите. Вашият приятел най-вероятно ще изтича веднага навън - и ядосан, и изпаднал в паника. Въпреки това те ще бъдат незабавно облекчени да видят снимки на Slash на гумите си. Рок на.

30 паста за зъби Oreos

Класическа лудория, но такава, която обикновено никога не се проваля. Купете опаковка Oreos, отстранете крема, заменете го с бяла паста за зъби и сглобете отново. Ако някой забележи вече отворена опаковка Oreos, хайде, кой може да устои да се промъкне? За съжаление на този невзрачен малък крадец, когато отхапят това лакомство, новият аромат на „мента“, който намират, не може да бъде описан като „вкусен“. И за някои лудории, които абсолютно не бива да дърпате, вижте тези 15 шантави глупости, които станаха ужасно грешни .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации