50 умопомрачителни хороскопа факти

Човешката природа е да искаме да знаем повече за себе си. А за много хора астрологията - изучавайки как се подреждат небесните тела и как това може да повлияе на живота ни - представлява златна възможност. Някои стигат толкова далеч, за да се закълнат в това като божествен факт, невидима ръка, която оформя и формира на всяка крачка. Други настояват, че цялата практика е крок и че спазването на седмичния ви хороскоп е пълен отказ. Но независимо от това къде попадате в спектъра, широкомащабното влияние е неоспоримо: астрологията е индустрия за милиарди долари.Нещо повече, това е богато поле - и не само парично. Всъщност практиката се простира назад в еони - над 2000 години. И дори ако се смятате за любител на астрологията, има добър залог, че не знаете всичко. За тази цел събрахме 50 луди факти за хороскопа, които със сигурност ще бъдат новина за вас - независимо дали сте сертифициран експерт или просто ежедневен читател. И за да утолите жаждата си за знания допълнително, не ги пропускайте 50 невероятни факти за хора, които не могат да получат достатъчно невероятни факти .

1 Два знака управляват председателството

Президент Ричард Никсън

ShutterstockПри разбивка на всички президенти, рождените дни на Скорпион и Риби се появяват по-често от всеки друг знак. Президенти Близнаци са били само трима, което го прави най-рядко срещаният знак. И ако искате повече информация за нашите главнокомандващи, разгледайте 10 основни етикетни гафове от американските президенти в чужбина .2 Раковите заболявания са най-опасните

Вицове Corny Corny

Анализ на данни от ФБР установи, че Ракови заболявания са най-често арестуваните от всички зодии, а престъпленията им често са и по-тежки.3 Най-старият хороскоп е наистина стар

гиза египетски пирамиди пътувания с деца

Най-старият хороскоп, който все още е открит, е за 29 април 410 г. пр. Н. Е. Това се счита за началото на астрологията. И за завладяваща история, открийте 28-те най-трайни мита в американската история .

4 Лъва са по-вероятно да ударят фитнеса

burpees във фитнеса

Проучване сред 10 000 британски жени установи, че Лъвовете са два пъти по-вероятно да отидете на фитнес в сравнение с всеки друг знак.

5 Кръвна група се използва в Япония вместо знаци

Кръвна торба Опасни диети

ShutterstockВместо астрологични знаци, в Япония хората приписват личностни черти на кръвната група, така че не е необичайно някой, който ви опознава, да ви попита каква е вашата кръвна група. И за обратната страна на тази странност, вижте 30 неща, които американците правят и които чужденците мислят, са супер странни .

6 Деви са дискриминирани срещу

Кандидат за работа, набиране на персонал, интервю, умна дума

В Китай един работодател публикува обяви за работа, търсейки конкретно кандидати, които конкретно не бяха Деви. Скорпионите също не бяха желани. Жената, която публикува рекламата, каза, че това е така, защото те са склонни да бъдат избухлив и критичен . '

7 Стрелци са два пъти по-вероятно да станат известни

Тейлър Суифт Смешни награди Приемане Реч Punchlines

Изследване, проведено от Cartoon Network установи, че хората, подписани от Стрелец, са два пъти по-склонни да станат известни, като едно пето дете звезди се раждат по това време на зодиака.

8 Лъвовете са най-лошите шофьори

Жена, шофираща Единична на тридесет години

Shutterstock

Австралийската услуга за споделяне на коли Go Go анализирайте информация за 100 000 от потребителите си, за да определите, че Лъвовете са най-склонни да бъдат арестувани за превишена скорост. Според данните , Лъвовете са с 40 процента по-склонни да получат билет от Везните.

9 Козирога имат блуждаещи очи

мъж, който изневерява на съпруга / съпруга

От всички астрологични знаци Козирозите имат повечето акаунти на уебсайта, създаден за изневяра, Ашли Мадисън. Те достигат и до повече хора. И ако искате да видите измамниците да получат своето присъствие, разгледайте 20 най-тъпи начина, по които мъжете са измамени .

10 Овена съставляват по-голямата част от милиардерите

милиардери под 40 богата двойка, управляващи кола

Анализ на Форбс списък на милиардерите установи, че повече от хората в списъка са Овни, отколкото всеки друг знак. Знакът е известен с определянето си. И ако искате да знаете как го правят, научете 5 начина, по които милиардерите мислят по-различно от повечето хора.

11 Световните лидери са най-често Скорпиони

Теодор Рузвелт

Анализът на данни от Vocativ установи, че повече световни лидери са Скорпиони от всеки друг знак, с 22 лидера. Скорпионите са известни със своята независимост и амбиция.

12 Вашата диаграма може да е грешна

Земята, обикаляща около Слънцето Неща, в които вярвахте, че са Арен

Shutterstock

Земята се клати по оста си във феномен, наречен „прецесия“, което кара някои хора да твърдят, че вашата астрологична карта може да е неправилна. Повечето астролози казват обаче да не се притеснявате за това.

13 Папа извади собствения си хороскоп

Папа Сикст IV астрология

Въпреки че астрологията никога не е била възприемана от християнството, това не е спряло папа Сикст IV да стане първият папа, който е нарисувал и интерпретирал хороскоп за себе си през 15 век.

14 Зодиакът първоначално е бил за земеделие

шега на щат ферма в Уайоминг

Shuttterstock

Зодиакът първоначално е бил използван като селскостопански календар, за да помогне на хората да проследят кога да сеят семена и да събират реколта, като се използва положението на съзвездията в небето.

15 Астролог, предсказващ Хитлер

Адолф Хитлер Кенедис

Гети Имиджис

Германски астролог на име Фран Елсбет Ебертин е получил астрологичната карта на Хитлер през 1924 г. и тя е предсказала възхода му на власт.

16 Топ спортисти често са Водолеи

Майкъл Джордан, вдъхновяващи цитати

Shutterstock

An анализ на топ спортисти установили, че те имат Водолей като свой знак на слънце или луна в 21 процента от времето. Следващият най-често появяващ се знак е Рак, с 12 процента.

17 серийни убийци обикновено са два знака

Кървав нож

Преживява списък на най-известните серийни убийци в Америка , два знака се открояват над всички останали: Риби и Близнаци. Рибите са известни с това, че са самотни, а Близнаците са известни със своя чар.

18 Един човек върна хороскопа от мъртвите

50 най-забавни факта

Shutterstock

Популярността на астрологията беше в рязък спад, но астролог на име Р. Х. Нейлър успя да я върне от мъртвите, когато написа хороскоп за принцеса Маргарет, след като тя се роди. След това той започна седмична вестникарска колона, която даде тренд и сега астрологията е популярна по целия свят.

19 демократи вярват в астрологията повече от републиканците

Разтърсена жена в спор Над 40

Проучването на университета Чапман за американските страхове установи, че демократите са около два пъти по-склонни да вярват в астрологията, отколкото републиканците. Демократите вярваха в паранормалното по-общо.

20 Бенджамин Франклин използва астрологията, за да предскаже смъртта на човек

Основател на отец Бенджамин Франклин

Бенджамин Франклин използва астрологията, за да предскаже смъртта на Титан Лийд и я публикува в алманах. Когато мъжът не умря в предсказания ден, Франклин започна да го нарича „Духът на господин Лийдс“ и да го моли да напусне земята.

21 Има 13-ти изоставен знак

космическа прогноза

Shutterstock

Когато зодиакът първоначално е бил създаден, той е имал 13 знака, но един от тях, Змееносец, е изпуснат, тъй като вавилонците са използвали 12-месечен календар, така че няма място за него.

22 Шизофренията е най-често срещаната сред два признака

фрази, които мъжете над 40 години трябва да спрат да говорят

Учените отбелязват, че шизофрениците имат статистически значим шанс да имат рожден ден през февруари. Следващите два най-близки месеца по отношение на честотата на възникване бяха януари и март, което означава, че шизофрениците са по-скоро да имат Водолей или Риби за свой знак. Има уловка обаче. Данните бяха прехвърлени в южното полукълбо, където август беше месецът с най-висок процент на шизофрения, което показва, че може да има повече общо с времето.

23 Имате други хороскопи

Вицове за игра на гадатели

Вероятно сте свикнали със западния зодиак и може би знаете годината си в китайския зодиак, но хороскопите са огромни в Индия, където ведическата астрология се практикува повече от 2000 години.

24 Обичаната от Рузвелт астрология

Президент Теодор Рузвелт

И Теодор, и Франклин Рузвелт се занимаваха с астрология и от време на време цитираха хороскопи.

25 Деви са виновни за житни кръгове

Клас царевица

Теория сред някои астролози е, че Дева, която е зърнената майка на земята, изпраща на хората предупредително съобщение чрез кръговете на културите.

26 Малко знаци печелят най-много пари

Жена и пари, лоши запознанства Брак Съвети

Shutterstock

Проучване от CareerBuilder установи, че хората, родени под знаците на Скорпион, Лъв, Рак и Телец, са най-склонни да печелят 100 000 или повече долара годишно.

личност за рожден ден на 26 септември

27 Тези знаци печелят най-малко

момиче с доларова банкнота, луди факти за доларови банкноти

Shutterstock

За тяхно съжаление Водолеите и Козирозите са най-обичани да печелят по-малко от 35 000 долара годишно.

28 Телци имат повишено чувство за допир

докосването на тимуса ви дава незабавен енергиен прилив

Астролозите вярват, че Телците са по-чувствителни на допир, така че ако сте родени между 20 април и 20 май и сте изключително гъделичкащи, сега имате причина защо.

29 Риби имат тъмни мисли

Човек с депресия

Shutterstcok

Изследване, публикувано в Перцептивни и двигателни умения за да определите дали интернализиращите черти на вашия астрологичен знак насърчават суицидни идеи, установява, че само знакът Риби има значителна асоциация.

30 работни места за Близнаци Повече

Човек напуска офиса

Shutterstock

Поради уж двойствената си природа, Близнаците имат репутация, че често напускат работата си.

31 „Меркурий в ретроградна форма“ не е това, което мислите, че е

планети в космоса в бъдеще

Когато Меркурий преминава в ретроградна форма, единственото нещо в него, което се променя, е, че той появява се да се върти в обратна посока. Всъщност не променя посоката.

32 Рейгън наел астролог

Роналд и Нанси Рейгън

След покушение срещу живота на президента Рейгън, Нанси Рейгън наема астролог, който да предсказва бъдещето. Слуховете твърдят, че астрологът също е дал насоки относно политиката, въпреки че това винаги е било отричано.

33 Овенът е склонен към злополуки

Жена с гласове на китката

Shutterstock

Овните имат репутацията на предразположени към инциденти, поради необузданата си нервна енергия.

34 американци вярват в астрологията

Американски знамена в тълпата

Shutterstock

Въпреки всички точки на обратното, само 55 процента от американците смятат, че астрологията изобщо не е научна. Някъде от порядъка на 40 процента от американците смятат, че това е много научно. според изследвания от Национална научна фондация .

35 Скорпиони се считат за най-секси

как да се потя по-малко

Поради тайнствената си личност и умението си за убеждаване, Скорпионите обикновено се считат за членове на най-сексия знак.

36 Водолей е най-малкият често срещан знак

десексуален мъж сам на плажа

Водолеят се отличава като най-рядко срещания знак, поне в Америка, тъй като рождените дни в Щатите най-често падат през лятото и началото на есенните месеци.

37 Най-често срещаният рожден ден е през септември

кекс за рожден ден

Shutterstock

На 16 септември се раждат повече хора от всеки друг ден от годината, така че ако това е вашият рожден ден, вие сте член на много голям клуб Деви.

38 Скорпионът е най-често срещаният знак

неща, които разведените хора знаят

Въпреки че няма най-често срещания рожден ден, Скорпионът все още е най-често срещаният знак в Америка. Това може да има нещо общо с позицията му в календара спрямо деня на влюбените.

39 Стрелци имат дълги крака

фото тайни на знаменитости

Всеки знак е свързан с физически атрибути. А астролозите често свързват дълги крака с хора, родени под Стрелец.

40 Риби са най-вероятно да пуснат червена светлина

Светофар

Лъвовете може да са най-склонни да получат билет за превишена скорост, но Рибите са по-склонни да пуснат червена светлина или да паркират в зона без паркиране.

41 Тези знаци обичат работата си

жена наставник колега

Shutterstock

Стрелец, Козирог и Риби съобщават, че имат най-голямо удовлетворение от настоящата ви работа. За съжаление, ако мразите работата си, не можете точно да промените рождения си ден.

42 Луната се смяташе за зла

суперлуна 2018

Луната играе огромна роля в западната астрология, но в древен Египет се е смятало, че луната е зла звезда.

43 Лъвовете са известни със своите гриви

Крис Хемсуърт мъж кок с дълга коса

Лео е знакът на лъва и точно като лъв, лъвовете като Крис Хемсуърт са известни с това, че имат забележителна коса.

44 Близнаци извършват леки престъпления

Незаконно

Shutterstock

Ракът е най-често арестуваният знак, но когато Близнаците все пак бъдат арестувани, това е за престъпления като измама или кражба, най-общо казано.

45 Календарът, използван за съвпадение на астрологичния календар

лоши каламбури

Shutterstock

Зодиакът започва през март със знака Овен и годината, използвана за съвпадение със зодиака, докато Цезар не промени календара, за да започне през януари.

46 Зодиакалната ви година няма късмет

пиян мъж Да си самотен на тридесетте

Shutterstock

В китайския зодиак зодията се движи през години и се повтаря на всеки 12 години. Може да си помислите, че когато се върнете към вашата година, ще имате късмет, но всъщност се смята, че е вярно обратното и хората се съветват да внимават да вземат решения през 12-та, 24-та и 36-та си година (и скоро).

47 В САЩ има хиляди астролози

Хипи, от какво да се откажеш на 40-те си години

Ако искате да пренесете знанията си за личния си хороскоп и астрологична карта отвъд седмичната колона, имате късмет. В САЩ има над 7000 професионални астролози.

48 Вашият лунен знак може да е по-важен

Факти за Земята и Луната Планета Земя

Много се набляга на вашия слънчев знак, но някои хора смятат, че вашият лунен знак е също толкова, ако не и по-важен, както вашият слънчев знак. Вашият лунен знак се определя от местоположението на луната при вашето раждане. Докато вашият слънчев знак е свързан с вашата личност, вашият лунен знак е свързан с вашата емоционална страна и начина, по който работи вашето подсъзнание, така че можете да разберете защо някои хора могат да мислят, че е по-важно.

49 Самопотвърждаването е от решаващо значение

По-възрастен човек, който чете стихотворения

Много учени смятат, че част от причината астрологията да е толкова успешна е свързана с нещо, наречено „самопотвърждаване“, което е свързано с човек, който оформя неясно описание, за да съответства на това, което вече вярват за себе си. Добавете към това пристрастие към потвърждението, което е начин да интерпретирате информацията по начин, който съвпада с това, на което вече вярвате, и науката прави убедителни аргументи.

50 Можете да получите степен по астрология

дете в дипломна екипировка остарели уроци по живот

Ако наистина сте запалени по астрологията, има едно училище, в което можете да отидете, за да получите степен. Колежът по астрологично образование Kepler във Вашингтон има програма за астрология. И ако ви е трудно да повярвате, разгледайте 20-те най-нелепи класове, в които няма да повярвате, са истински .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации