40 идеи за еротични ролеви игри, които напълно ще подправят сексуалния ви живот

Има много неща, които можете да направите, за да подправите сексуалния си живот, дори ако сте били с партньора си от дълго време. Но не е нужно да купувате модни секс играчки или да изкривете тялото си за да направят нещата допълнително стройни. Всичко, от което се нуждаете, е почивка от това как вие и вашият партньор обикновено си взаимодействате. И най-добрият начин да направите това? Приемане на някои идеи за ролеви игри.

Ролевата игра е основно почивка от ежедневието ви, без да се налага да ходите никъде. Това може да е възможност да пренапишете собствената си сексуална история, изпълняват една дългогодишна фантазия , или просто бъдете сексуални по начин, който е ясно различен от типичната ви персона. Ако успеете да преодолеете очакваната част от първоначалната неловкост, ролевите игри може просто да доведат до най-добрият секс някога сте имали.

И като секс терапевт Дулсинея Питагора посочва,участието в еротична ролева игра по внимателен начин може да направи много повече от гориво за огъня в слабините ви.„Типът комуникация и доверие, включени в освобождаването на всекидневния Аз за изследване в контекста на ролевата игра, могат да подобрят връзката и близостта между партньорите“, казва тя. Плюс това, сексуалното творчество, вълнение и интензивност, идващи от споделянето на идеите за вашата ролева игра и след това въздействието върху тях, може да се прехвърли в други видове взаимодействия.Преди началото на игрите

Преди да участвате в каквато и да е ролева игра, вие и вашият партньор трябва да проведете сериозен разговор, обяснява Питагора. Тогава виедоговарят ролите, намират общи интереси, установяват граници и поставят меки и твърди граници. И двете страни трябва да дадат съгласие за всеки аспект на сцената и ролите, които ще поемете. Трябва също така да установите безопасни думи или жестове, които ще забавят или спрат сцената и ще се уверят, че са кристално чисти.Този процес не само дефинира ролите и взаимодействието на конкретната секс сцена, която създавате, но също така помага да се създаде усещане за сътрудничество, което може да задълбочи връзката и интимността ви извън спалнята.Aftershow

Какво става след секс се нарича „последваща грижа“, казва Питагора - и това е също толкова съвместен процес. „Последващите грижи могат да включват деконструиране на сцената и това, което е работило и не е работило, или гушкане, лека закуска, Netflix и охлаждане , изваждането, на практика това, което всички страни се съгласят, им помага да се върнат в ежедневието си “, казва Питагора.

какво символизират молците духовно

Ако се интересувате от идеята да излезете извън кутията в спалнята, ние сме тук, за да ви помогнем да започнете. Вижте тези 40 идеи за ролеви игри, които надхвърлят нормата. И ако искате още малко сексуална спирала, вижте тези 30 секс истории, толкова горещи, че са по-добри от любовната игра .

Двойка, целуваща секс

ShutterstockВключете го

Единият от вас ли е по-доминиращият партньор във връзката ви, докато другият е по-покорен? Страхотно въведение в ролевата игра, която не води много до театралните действия, е да се изследва тази динамика.

Питагора казва, че след като установите ролите си, можете и дветепреувеличете тези съществуващи динамики във връзката или можете да ги обърнете.„[Може] просто да става въпрос за това кой ще доминира и кой ще бъде покорен, или може би партньорите ще сменят ролите си в даден момент по време на сцената“, обяснява Питагора.

Специална доставка

Ако не ви се готви тази вечер и искате да проучите нова идея за ролева игра, това е вашият идеален сценарий. Да предположим, че сте поръчали aпица на любител на месо и си помислихте, че имате джоб от 20 долара. Но когато пристигне секси доставчикът на пица, няма никъде. Питате дали можете да им се компенсирате по друг начин и добре ... разбирате идеята.

Омагьосан от теб

Или какво ще кажете за сцена на ролева игра, в която има хипнотизатор и хипнотизиран? Последният вече не контролира своите действия. Въпреки че хипнотизираната страна просто се преструва, че е под силата на хипнотизатора , разиграването на този сценарий е идеално за тези, които искат да разширят личните си граници и потенциално да преодолеят задръжките - дори и временно.

Ти си моето вдъхновение

Отдайте се на артистичната си страна, като накарате партньора си да влезе в стаята, да обезсърчи и да се представи като модел за вас. Докато гледате новооткритата муза, вие вярно рисувате, рисувате или улавяте визията им по какъвто и да е начин, който ви движи. Просто се уверете, че ви премества в спалнята.

Непознати в нощта

Ако искате секси ново начало с партньора си, просто се престорете, че никога преди не сте ги срещали. „Този ​​тип ролева игра може да включва взимане в бар или онлайн свързване“, казва Питагора. Тя отбелязва, че изиграването на непознат или анонимен човек позволява творческо изследване на сексуалната идентичност и предпочитания. Трябва също да използвате уменията си за съблазняване, за да флиртувате и да изследвате партньора си със свежи очи.

В неговата книга 123 Фризи фантазии и еротични идеи за ролеви игри , Майкъл Кортекаас предлага да модифицирате поведението си така, че да изглежда като някой друг и да се облечете в дрехи, в които партньорът ви не ви е виждал преди, за да добавите към намека.

Удари стековете

Попадате в разглеждането на рядко посещаван раздел от вашата местна библиотека и изведнъж забелязвате някой, който изглежда е в това, което ви интересува. Никой няма вероятност да ви види двама, но трикът ще бъде да се измъкнете в почти тишина.

Кортекаас подробно описва не по-малко от девет библиотечни сценария на ролеви игри в книгата си и предлага академични състави да влязат в ролята. Така че поставете косата си с молив и ударете стековете.

Извинете ме, офицер

„Знаеш ли защо те изтеглих?“ - пита ченге, докато търкаляш прозореца си. Разбира се, но знаете, че това ченге е горещо. Каквото и да трябва да направите, за да им помогнете да видят миналото ви незначително нарушение, ще го направите.

Вашият най-голям фен

Сигурно е забавно да си рок звезда и да имаш непознати непознати хора. Опитайте го, като създадете сценарий за ролева игра, в който вие сами сте музикална легенда. Току-що сте слезли от сцената и искате да се декомпресирате с почитател на звезди, който е хванал вниманието ви.

Научи ме на всичко, което знаеш

Дори и двамата с партньора ви да сте били около блока, поемете ролите на някой, който няма сексуален опит и някой, който има някои специални техники за споделяне. Kortekaas казва, че този сценарий е възможност да „пренапишете сексуалната си история и да възвърнете (или да създадете) вълнуващата тръпка от секс за първи път отново и отново“.

Мразя да те обичам

Сексът с омраза може да бъде изключително радостен, но не е нужно да чакате, докато партньорът ви сериозно ви дразни - или обратно - за да го имате. Просто изминете малко пробег от минало прегрешение или се преструвайте, че те са някой друг, когото искрено отвращавате и след това се забавлявайте да измисляте.

Двойка, секс, в леглото

Измамници Понякога просперират

Срещнете партньора си на непознато място, като хотел, и се опитайте да се маскирате. След това можете да се забавлявате много, като свалите перуката и тези слънчеви очила. Този сценарий на ролева игра „създава усещане за забранено и табу и симулира опасна ситуация, в която да бъдеш заловен може да има ужасни последици“, казва Питагора.

Просрочие

Всеки път, когато наемодателят ви дойде да поправи нещо, се случва сериозен флирт. И така, решавате да отидете в апартамента им и да извършите преместването. Тази сексуална среща е отдавна закъсняла.

Бизнес и удоволствие

Единият от вас е секс работник, а другият е клиентът, който е наел този човек за една нощ. Сложете парите на нощното шкафче и изчакайте звънеца на вратата. Ако сте секс работник, избройте какво се предлага и какво не. Ако сте клиент, посочете какво искате да се случи. След като приключите преговорите, можете да правите секс, който е изцяло транзакционен.

как да разберете, когато човек се интересува от вас

Сериозно гореща йога

Докато вашето куче надолу е прилично, вашият инструктор по йога е нетърпелив да ви даде цялостна настройка.„Сцената е настроена за физическо взаимодействие, докосване на тела, както и известна доза физическа строгост“, казва Питагора. „Това, както и много ролеви игри, има потенциал за хумор, съчетан с творческо съблазняване. И няма нищо лошо в това да се смеете по време на секс, защото сексът може да бъде весел и секси едновременно. '

двойка танцува гола спалня

Поставете разликите си настрана

Да приемем, че сте активист, протестирате срещу определено решение на политик или липса на действия. Напрежението не би могло да бъде по-голямо, но вие също сте странно привлечени от този човек, с когото по принцип не сте съгласни. И нека си признаем, след пикетирането ви трябва освобождаване.

„Сцени като тази могат да осигурят освобождаване на стреса при игра на фантазии, базирани на реални събития, но с желани резултати, които могат да бъдат контролирани, за временно спиране на често неконтролируемите резултати от реалния живот“, казва Питагора.

Шпионинът, който ме разтърси

Опитът да накарате партньора си да разкрие истината не трябва да бъде борба - всъщност може да бъде секси. Създайте сценарий за ролева игра, в който единият от вас е шпионин, а другият ги разпитва, a la Г-н и г-жа Смит .

„Сцена като тази ще се хареса на онези, които се радват на креативни сюжетни линии“, казва Питагора, добавяйки, че може да има и елементи на творческо съблазняване и някакво обръщане на масите с тази идея за ролева игра.

Не събуждайте децата

Вие сте самотен родител на сцената за запознанства и сте наели някой да гледа децата ви през нощта. След като поредната онлайн среща се обърка, вие се прибирате вкъщи, за да откриете децата дълбоко заспали и бавачката изглежда добре. И с малко вино в себе си, вие сте готови да направите ход.

Чувство за диво

Влезте в контакт с основните си инстинкти и си представете съвкуплението като диви зверове. Това би могло да бъде чудесно, ако се окажете сами в гората.

Аз съм професионалист

Преструвайки се, че и двамата порно изпълнители правите сцена, може да ви даде възможността да кажете всички тези извратени порно реплики и след това да се включите в нещо като секс позиции които са се превърнали в основи на порно. Ако имате проблеми с мисленето на конкретни неща, заредете клип, в който сте и двамата, и разиграйте какво се случва на екрана.

Двойка, използваща завързани очи в леглото BDSM

Lovin 'на дълги разстояния

Отсъствието кара сърцето да расте, така че защо да не опитате някои секс на дълги разстояния ? Влезте в мисленето да бъдете от други страни на света, като се насочите към различни стаи в къщата. След това направете изпарена сесия на FaceTime или Skype, подхранвана от измислени чувства на копнеж. Освобождаването на това напрежение ще се почувства о, толкова добре.

Май-декември Романтика

„Интересното е, че много хора участват в аспекти на възрастовите ролеви игри, без да знаят това, например когато наричат ​​партньор„ татко “, казва Питагора. С тази идея за ролева игра ограниченията на социалното табу се изтласкват от хора, които се преструват, че имат много по-голяма разлика във възрастта от тях.

Мозъците и силите

Най-горещият футболист или мажоретка има вестник, поради който е напълно неспособен да пише. Студентът направо А предлага да им помогне. Скоро те осъзнават, че имат някаква сериозна химия и тези изперкали очила свалят, заедно с всичко останало.

Затегнете коланите

Флиртувате със стюардесата, откакто сте се качили. Сега, когато повечето от останалите пътници спят в този дълъг, за една нощ трансатлантически полет, е време да видим колко приятелско може да бъде небето. И в този сценарий не се ограничавате само до малкия квадратен метър самолетен секс обикновено предполага.

как да получите най -добрата кожа

В името на науката

Един от вас провежда важни изследвания на сексуалния отговор и записва видовете стимули, които провокират най-силните реакции. Другото е предмет на изследване, който просто трябва да се подчини на строгото научно естество.

Секс изправяне, виагра

Сериозна тренировка

Ние знаем защо се правите във фитнеса. Внимавате с треньора си, който изглежда толкова добре, че ви кара да се потите. Може би е време да ударите душовете заедно.

Хан този път не е соло

Независимо дали е сцена от Хари Потър, Междузвездни войни, или Титаник, повечето от нас знаят любимите си филми наизуст, така че това е друга добра идея за ролеви игри за тези, които не се чувстват комфортно да мислят в движение.

„Тези, които наистина се възбуждат от научната фантастика и фентъзи, могат да оставят сексуалното си творчество да се развихри, като играят ролите на любимите си филмови герои и превръщат любимите си сцени в секс сцени“, казва Питагора. Този тип сцена може да включва и косплей, където играчите влагат допълнителна енергия в обличането на ролята или фен фантастика, където разиграват сцена, която пожелание се случи на екрана.

Бунтар, Бунтар

Един от вас е потомъкът на комплекта на кънтри клуба. Другото е лошо дете, което иска да го заблуди. Ако харесвате филмите на Джон Хюз, това е идея, която ще можете да останете назад.

тълкуване на сънищата с разбито стъкло

Киборг Банг

Включете се в малко футуризъм и си представете, че единият от вас е секси андроид, програмиран за удоволствие, докато другият е някой, който предпочита да се занимава с андроид, отколкото с ближния. Разбрахме.

Хипнотерапия, секс

Кеч мания

Големи фенове на WWE? След това се преструвайте на двама борци, които се опитват да се притиснат. „Този ​​тип ролеви игри работят добре за тези, които се радват на взаимна физическа интензивност в сцените и могат да включат ... чувство на конкуренция сред връстниците“, казва Питагора. „Както при всички ролеви игри, за всички играчи е важно да са наясно с уязвимостите на своите партньори и да запомнят безопасни думи.“

Восъкът е изключен ...

Разбира се, можете да получите нежелано окосмяване по тялото или с лазер, но ако искате да се изгладите отдолу по начин, който е чувствен и може би дори по-малко болезнен, единият от вас може да направи бръснене на другия отблизо и лично.

Ухапи ме

Вампиризмът има потенциал да включва пресичане на много различни идеи за ролеви игри. Независимо дали става въпрос за динамика на мощността, фон на фантазия / научна фантастика, болка и дисциплина , или се страхувате да играете, в която сте, не се колебайте да потопите зъбите си в света на Дракула.

Люлеене за оградите

Дори и да не сте готови да направите това в реалния живот, все пак можете да усетите вълнението на супер 70-те ключови партита чрез ролева игра. За да влезете в идеята партньорът ви да е с някой друг, облечете нещо, което никога не са виждали преди, или изпробвайте нов аромат.

Хипнотерапия, секс

Пътят надолу

Един от вас е служител по сигурността. Другият е малък контрабандист, който крие малко контрабанда. Има само няколко места, където това незаконно вещество може да бъде скрито, но служителят няма да се спре пред нищо, за да го намери.

Пускане на шоу

Ако ви харесва да правите секс публично, преструвайте се, че имате публика. Може просто да откриете, че ви харесва да ви ядоса тълпа.

Извън този свят

Според Питагора сцена на отвличане на извънземни се включва в различни аспекти на ролевите игри, като динамика на властта, фон на научната фантастика / фантазия, нестандартни медицински експерименти и, разбира се, винаги може да има анална игра. - Това е космическото пространство. Всичко отива.

Първоначално плащане

Агентът за недвижими имоти, който ви развежда около място, което мислите да купите, е дори по-секси на живо, отколкото изглежда на билборда си. Наоколо има тонове легла, така че нека да видим дали можете да приключите тази сделка.

след секс

Двойни проблеми

Представете си, че вашият партньор е бил разделен по рождение от еднояйчните им близнаци. Те изглеждат еднакво, звучат еднакво и дори миришат еднакво. Но те със сигурност не действат по същия начин. Новооткритият близнак е противоположността на вашия партньор по някои вълнуващи начини - и с ролева игра можете да ги изследвате всички.

Спаси ме

Трайната ролева игра за пожарникарите изглежда работи за много хора. В крайна сметка пожарникарите имат репутацията на секси и смели. И има ли нещо по-романтично от това, че някой буквално ви спасява или рискувате живота си заради някого?

Хиенистичен

В своята книга Кортекаас установява сценарий, при който единият партньор играе ролята на езически свещеник или жрица, която има репутация в селото, за да помага на хората при техните сексуални проблеми. Kortekaas обяснява, че разиграването на тази сцена в екзотично оформена стая, осветена с ароматни свещи, ще помогне да се настрои настроението.

Цар мен

Ето една идея за забавна ролева игра: Вие сте аристократ и на партньора ви се плаща да ви чака на ръка и крак. Независимо дали ви обезсърчава или ви къпе, вашият слуга вижда много и може би харесва това, което вижда. И така, защо да не удължим времето за къпане днес? И за повече начини да увеличите максимално удоволствието, изпробвайте тези 30 невероятни нови секс игри, които всяка двойка трябва да играе .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации