15 най-добри безплатни сайтове за еротика в стил Literotica за подгряване на четенето

Има време и място за добрата старомодна видеопорнография (наред с други неща, изследванията показват това двойките могат да му се насладят ), но понякога се нуждаете от стимулация, която оставя малко повече на въображението. Въведете: Еротика, възбуждащо съдържание, което се мъчи, като ви позволява да си представяте груби фантазии по какъвто начин искате. Това е като личен порно театър - само в съзнанието ви.За ваш късмет, Интернет е изпълнен с качествена еротика. Сред феновете, дестинацията е Literotica , поредица от титилиране с участието на повече от 300 000 секс истории (както измислени, така и реални), аудио файлове и илюстрации - всички налични безплатно. Но интернет е дълбок и навсякъде има неприятни четения. За ваше улеснение сме събрали най-доброто от най-доброто по-долу. (Да, всички те са NSFW.) Чувствайте се свободни да разширите списъка си за четене на еротика, като посетите някой от тези секси сайтове. В крайна сметка книгата често е по-добра от филма.

1 BDSM Cafe

жена с белезници на легло в игра на bdsm - literotica

Ако харесвате грубите си фантазии, BDSM Cafe е мястото за вас. Сайтът разполага с обширен архив от еротични истории, романи, стихотворения и други - всички с акцент върху робството, дисциплината, садизма и мазохизма. Има и ресурси за хора, които са любопитни към BDSM, но тепърва ще се гмуркат стремглаво в начина на живот. Това е едно гише за всеки, който иска да добави малко пречупване към своя ден (или нощ).2 Арена за секс истории

жена, четяща literotica на смартфон

Изслушването на сексуални срещи на други хора може да се превърне в основен момент, но искането да чуете за тях е странно и страховито. Решете този улов 22, като посетите Арена за секс истории , който предлага реални сексуални истории, доброволно представени от хора от реалния живот. Тъй като всеки може да представи, писането не винаги е най-сложното, но понякога това помага, когато търсите автентичност или история, която се насочва директно към въпроса. Също така, сайтът ще ви позволи да подканите еротично писане, ако желаете да видите дали от другата страна на екрана също ви включва.3 Момиче за преводи

мъж и жена, които се целуват - literotica

Remittance Girl е едноименният псевдоним на автора, за чиято работа е представено този сайт . Стилът е последователен, фокусирайки се върху истории с удоволствие и фетиш, изтъкани навсякъде. Тя удобно категоризира всяко парче, което прави събирането на отровата ви бързо и лесно. Сайтът е безплатен, но тя предлага да направите дарение за ACLU, ако се наслаждавате на нейната работа. По този начин можете да се чувствате добре със себе си, след като се чувствате добре.мечта да държа бебе

4 CHYOA

мъж и жена, вървящи нагоре по стълбите - literotica

Както подсказва заглавието му, ЧИОА ви позволява да изберете свое собствено приключение. На читателите е дадена силата да диктуват повествованието, което е идеално за всеки, който или обича да бъде доминиращ, или иска да опита да бъде на дома. Така или иначе, вие сами можете да изберете своя щастлив край.

5 Секс, любов и всичко

две жени и мъж в леглото - literotica

Полиамория е в тенденция в наши дни и Секс, любов и всичко ще ви даде представа защо. Брачна двойка блогове за своите уникални преживявания след откриването на брака си. Те не са отворени само по отношение на споделянето на сексуални партньори, те са отворени и за много видове удоволствия и сексуални експерименти. Като такова, това е чудесно място за откриване на нови изкривявания - или просто за живеене във викария чрез сексуално авантюристична двойка.

6 Чудесно

гей двойка целувка на легло - literotica

Уморени ли сте от еротика, насочена към пряка публика? Това е разбираемо и за щастие не е проблем: Просто посетете Nifty , сайт с обширен архив на еротика, фокусиран върху ЛГБТ общността. Можете да сърфирате както по сексуална ориентация, така и по фетиш. Нещо повече, този сайт съществува от 1992 г., така че това не е първото му родео, оставащата сила сама трябва да говори за качеството на Nifty.7 Solo Touch

жена, която държи секс играчка на бяло легло - literotica

И накрая, сайт, посветен на мастурбацията! Соло докосване има над 40 000 истории - всички със споделената тема за мастурбиране. Членовете имат достъп и до чат стая, форум и уеб камери. Смеем да посетите този сайт, без да копирате темата.

8 Фен фантастика за възрастни

жена, слагаща червило пред огледалото - literotica

Няма срам да имате много специфичен вкус, когато става въпрос за еротична фантастика. Може би секси Властелинът на пръстените е избраният от вас вкус и това е добре. Изперкано ли е? Сигурен. Има ли огромна колекция от мръсни, подробни фантазии, които ще ви надраскат сърбежа? Абсолютно. Просто посетете Фантастика за възрастни .

9 Странно

Двойка, целуваща се на легло - literotica

Shutterstock

Странно е идеален за всеки, който иска да изследва еротика, без да има предвид конкретна категория. Темите на статиите варират от FemDom, през секс играчки до 50 нюанса сиво. Сайтът също така разполага с надеждни раздели за информация за секс играчки, секс позиции и секс съвети. Kinkly е чудесно място да започнете, ако сте нов в света на еротиката и искате да обмислите всичките си възможности.

глупакът като чувства

10 Мистър Рейси

кожени секс играчки - literotica

Shutterstock

Мистър Рейси е за сексуално позитивни мъже, които са непоклатимо извратени. Има еротични истории, рецензии за секс играчки, статии за съвети за секс и запознанства и дори цял раздел, посветен на забавлението на простатата. Всички публикации са направени от „Дейв“, който се описва, като казва: „Владея 3 езика: английски, нецензурни думи и сарказъм“. Дейв не приема себе си или опита си твърде сериозно, правейки информативните му публикации забавно и секси четиво.

11 буйни истории

крака на мъж и жена на пода - literotica

Shutterstock

Пищни истории е невероятно популярен - и с основателна причина. Сайтът има какво да предложи и работи като сайт за социални медии, който позволява на браузърите да консумират разнообразно съдържание. Има еротична фантастика, чат стаи, уеб камери на живо и директно порно. Това е наистина еротична площадка за извратени и любопитни.

забавни игри, които да играете като семейство

12 Красота

мъж и жена, имащи романтичен момент в модерна шикозна спалня - literotica

Мултимедийният сайт Красота фокусира се върху женската перспектива, с мисия да представи жените като субекти на удоволствие, а не като обекти на желание. Порнографските видеоклипове и явни истории могат да дадат на любопитните хора представа за това, което всъщност възбужда жените. Ученето може да бъде забавно или в подобни случаи да възбужда.

13 Скандала

мъж и жена пазаруват за секс играчки в магазин

Скандала се управлява от Ella Scandel, която ви предоставя информативна информация секс играчка рецензии и развълнувани еротични истории. Нейният раздел за преглед е един от най-задълбочените в този списък, тъй като включва всеки тип аксесоар за робство, който можете да си представите, смазки, упражнения за кегел, свещи и др. Спестете си странното преживяване на Yelping „добра смазка“ и вместо това се насочете към този сайт.

14 Роман Трове

жена, четяща literotica на смартфон

Shutterstock

За тези от вас, които ценят литературния аспект на еротиката, Роман Трове ще отговаря на вашите фантазии. Някои истории са романтични, други са чисто сексуални, други са верни, а други са измислени. Тук има богат асортимент и много от тях са по-дълги от парчета, които ще намерите на други сайтове. Всеки може да прочете историите, а членовете дори са поканени да представят своите. Novel Trove е общност за всички любители на еротиката.

15 Хранилище за Alt.Sex.Text

човек, който чете literotica на лаптоп

Shutterstock

Простотата може да бъде ключова. Alt.Sex.Text. Хранилище е просто архив на еротична литература от повече от 1000 автори. Нищо повече, нищо по-малко. Освен това всичко е безплатно. Какво да не обичаш?

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин !

Популярни Публикации