13 най-добри секс позиции за постигане на вагинален оргазъм

Всички мъже, които познавам, казват, че всяка жена, която някога е имала секс с е имал вагинален оргазъм - което означава, че те са достигнали кулминация само чрез проникване - и въпреки това никоя от жените, които познавам, никога не е имала такава, въпреки че е доста високо във всички наши списъци с кофи. Което ме отвежда до въпросния въпрос: как всъщност жената постига вагинален оргазъм?като видя червен червен

Личният ми опит се потвърждава от изследванията като един такъв 2010 проучване установи, че 67 процента от жените фалшифицират оргазъм по време на секс. Един от най-интересните аспекти на проучването е, че вината за това се възлага на „сексуален сценарий“, който налага, че „мъжете са отговорни за женските оргазми“.

Наскоро взех клас „Дамите са на първо място: Ръководство на жената за достъп до нейното вагинално„ O “в V. Клуб , новооткрит център за сексуално образование в Ню Йорк. Един от най-невероятните и овластяващи уроци, до които стигнах, беше, че до голяма степен способността на жената да има вагинален оргазъм зависи от нея, не мъжът. Както ще видите, повечето от позициите, очертани в тази статия, изискват жената да е на върха. Част от това е психологично, тъй като жената трябва да бъде напълно спокойна, за да достигне връхната си точка. Част от това обаче е чисто анатомично. Така или иначе беше вълнуващо да осъзная, че не е нужно да чакам рицар в блестяща броня, за да си поправя. Всичко, което мъжът трябва да направи, е да осигури функциониращ пенис, а жената може да направи останалото.Така че прочетете нататък, за да откриете позициите, които според нашия лицензиран треньор са почти гарантирани, че ще ви донесат онзи привидно митичен вагинален оргазъм.Как да постигнете вагинален оргазъм:

1. Русалката

„Започнете в обратна позиция на каубойка. Извийте гърба си в ядосана котешка поза. Извийте гърба си в поза на крава и се потопете надолу. Повторете това гмуркане в три посоки - напред, наляво и надясно. ' Ще забележите, че много от описанията за тези позиции използват йога термини, така че е добре да се запознаете с тях, ако вече не практикувате йога.2. Горещата точка

„Започнете в мисионерска позиция с вдигнати крака на раменете. Стиснете и освободете дупето и бедрата. Забележка: възможно е жената да има клиторален оргазъм само като потърка бедрата си, така че извършването на това движение в тази позиция може да бъде особено приятно.

3. От буза до буза

„Започнете в позиция каубойка. Спуснете върху ханша с повдигнато едно бедро. Повдигнете се назад с повдигнатия друг ханш. Забележка: една от основните грешки, които хората правят при пенисно-вагиналния акт, е, че са склонни да се придържат към движение напред-назад, когато кръговите движения като това често са по-ефективни. Това също е добра тренировка за бедрото за жената.

4. Трите водовъртежа

„Започнете в поза кученце. Закръглете бедрата си. Стиснете дупето си. Извийте гърба си и направете коремно заключване. Коремната ключалка - известна също като удияна бандха– е от основно значение за хатха йога и се състои в засмукване на стомаха ви в края на издишването. Описанието казва да започнете в „кучешка позиция“, защото мъжът влиза отзад, но това не трябва да се бърка с куче надолу. Искате да кажете на плота, което означава, че искате да сте на четири крака и да държите гърба изправен, дори ако извит гръб е по-привлекателен визуално. Също така помага да се поддържат краката заедно, за да се стегне тазовото дъно.5. Натиснете го истински добре

„Започнете в позиция каубойка. Направете 3-4 кръга с ханша около главата на пениса. Спуснете чак до основата. Щом сте на дъното, натиснете го! ' Под „натиснете го“ те имат предвид пулсиране на вагината, както бихте направили, когато раждате. Важно е да вървите бавно с това, тъй като позицията на каубойката е тази най-често води до фрактура на пениса.

6. Скалното изкачване

„Започнете в Т-образна формация, където сте на гърба си, а той е на негова страна. Стиснете мускулите на тазовото дъно три пъти с нарастваща интензивност. Направете леки притискания, след което възобновете изкачването. ' За напомняне: изстискването на тазовото дъно се състои в това да направите същото, което правите, когато спрете да уринирате в средата на потока. Това е малко сложно, защото изисква специфична серия изстисквания: малко изстискване, по-голямо изстискване, най-голямо изстискване, след това плато с три пулсиращи изстисквания. Изплакнете и повторете.

7. Тирбушонът

„Легнете настрани, като той коленичи пред вас. Поставете крака си върху рамото му или бедрото. Преместете цялата си горна част на тялото и бедрата напред и назад. ' Забележка: поставянето на крака на рамото му е по-привлекателно визуално, но поставянето му на бедрото прави нещата по-стегнати, така че изборът зависи от вас според вашите приоритети. Хип движението тук е малко предизвикателство, но всеки, който е правил странични дъски ще бъде запознат с идеята да въртите тялото си, докато почивате на лакътя си.

8. R&R

- Легнете по корем, като той ви прекоси. Преместете един бедро нагоре, след това обратно надолу. Преместете другия ханш нагоре, след това обратно надолу. ' С това помага да се използва подложка, така че бедрата ви да са във въздуха, за да се направи правилното подравняване, а вие искате да преместите бедрата си отстрани, сякаш правите армейско обхождане. Хубавото на тази позиция е, че тя стимулира както G-точката, така и K-точката, която се намира между шийката на матката и ануса.

признаци, че момчетата се влюбват

9. Бавно и стабилно

„Започнете в позиция каубойка. Внимателно разтегнете кожата на слабините му с ръце. Спуснете надолу в горната трета на пениса, след което се издигнете обратно нагоре. ' Забележка: не искате да отидете докрай надолу, но искате да се върнете обратно до върха. Тъй като е каубойка, уверете се, че се движите бавно.

10. The Gotcha

„Започнете в кученце. Когато е на път да влезе в дупето ти, стисни дупето и изви гърба си. Това е малко странно, защото причината да се нарича „Gotcha“ се дължи на факта, че това е лесен начин за органично приплъзване на пениса във влагалището, когато той се опитва да направи анал. Хей, малко игривост в леглото никога не боли ...

припадане насън

11. Гръден удар

„Започнете в мисионерска позиция. Когато той избута напред, извийте ви назад и изпънете гърдите си навън. Повторете с всеки тласък. Това е наистина забавно за добре надарени жени .

12. Красота и грация

„Започнете в позиция каубойка. Облегнете се назад, подпирайки се с ръце. Отворете коленете си, докато се движите напред. Затворете коленете си, докато се движите назад. Всички знаем, че мъжете са визуални същества и това осигурява чудесна оптика, тъй като мъжът може да види пениса си да влиза във влагалището.

13. Спиралата

Този е особено добър за големия V-O. „Стартирайте в обратна позиция на каубойка. Плъзнете пениса му в спирално движение. В основата кръжете бедрата си няколко пъти. Вдигнете се обратно със спирално движение. Това също осигурява хубава визуална под формата на секси хвърляне на коса. Не забравяйте, че тези позиции изискват малко работа и търпение и не е задължително да достигнете връхната точка от първия път. Както винаги, не забравяйте да говорите с партньора си за вашите специфични граници и нужди. И мъжете: това важи и за вас, тъй като проучванията показват, че мъжете, които изразяват своите чувства и интерес имат по-добър сексуален живот .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации