30 секс истории толкова горещи, че са по-добри от любовната игра

Факт: В по-просто време - много преди неограничено количество порнография да наводни Интернет - не беше необичайно хората да се чувстват нагло Прочети тяхното порно. От раздяланите на корсажа секс истории от 19-ти век до съвремието Пентхаус Форум, онези, които искат да се възбудят, са възхитени от изпареното четене, което ги отведе до далечни настройки и сцени.Днес виждаме връщане към някаква форма. Благодарение на сайтове като Красота , Пищни истории , Роман Трове и, разбира се, порноцентърът на секс истории, Literotica , ренденсът на ранди четене е напълно в ход. Художествена литература, нехудожествена литература, направо, гей, бисексуални, транссексуални, междурасови, BDSM, щандове за една нощ, групов секс, измама, рогоносец, фетиши, фантазия (като в: Вие сте в краката), фантазия (като в: You ' в, хм, светлинни мечове), мастурбация, ексхибиционизъм, воайорство, големи цици, големи пишки, MILFs и DILFs и GMILFs и GDILFS - точно като визуалната стимулация, с която сте свикнали, порна проза също има всичко.

Ако, подобно на видео порно, дори не знаете откъде да започнете, знайте, че сме събрали 30-те най-горещи истории от цялата мрежа - приказки, толкова блестящи, ще бъдете в настроение, преди дори да завършите първата. Така че, ако някога искате да изключите визуалното, прочетете някоя от тези истории. (Трябва да се разбира, но целият текст е NSFW.) И за още горещи истории, вижте 15 най-добри безплатни уебсайтове в стил Literotica за подгряване на четенето .1 'Хей, скъпа.'

Секс истории за женски доминатриси

Тя изключи светлините и го притисна към стената. Рамка падна с лице надолу на пода и се разби до тях. Тя не му позволи да забележи. Тя захапа долната му устна, дръпна лицето му и му заповяда да последва нейните указания, докато вървеше назад по коридора, по-навътре в тъмнината и мрака си. И той, подчинявайки се на нейната зверска сила, просто вплете пръстите си в ръждата на косата й и се поклони на нейното господство. Като ниско, невзрачно насекомо, завладяно от нейния адски огън.По средата на коридора тя отново го заби обратно в стената, по-силно от преди - там нямаше никакви рамки. Тя носеше гърдите му под ризата му, докато ядеше целувката му за пореден път и захапа врата му. Стоновете, които той издиша в неизвестността, трепнаха рязко, когато зъбите й растяха все по-малко и по-малко прощаващи.Токата му улови проблясъка на светлината на лампата, която проникваше от някъде навън, докато тя дърпаше кожената лента на колана му. Тя прокара пръсти нагоре и назад по предната част на гърдите му, обратно до кръста му, и разкопча колана му, изтръгвайки го от бримките с едно плъзгане. Трескаво разкъса панталоните му и ги премести, заедно с неговите боксьори, надолу, колкото да разкрие самодоволната му ерекция. С двете си длани на твърдите гърди на дъската му тя му се усмихна, целуна го още веднъж, малко по-меко от преди и приклекна пред него.

мечтая за детски дом

Той държеше тъмната си обиколка в ръката си, галейки я, докато й я представяше. Тя отмести ръката му.

- Не - изръмжа тя. - Не пипай. Това е мое, докато не приключа с него.Тя вдигна колана му от пода и го уви около китките му, като завърза ръцете му зад гърба му.

- Ще ме докоснеш, когато кажа така - каза тя и целуна ъгъла на тъмните му устни.

- от Джейн Рено

2 „Преминаване на граници“

Секс в офиса Секс истории

Никога не позволява на хората да й казват какво да прави. Никога. Но ... днес беше за нарушаване на правилата, нали?

Тя опря длани в стъклото и остави пръстите му да продължат по краката й. Тя погледна колегите си, повтаряйки си, те не могат да те видят . И тя знаеше, че не могат. Това беше огледален прозорец и тя знаеше, че никой не може да види. Но възможността да види всички останали я караше да покачи адреналина. Трепереше от очакване.

Когато пръстите му се притиснаха към бикините й, тя усети как влажността на желанието й попива в плата. Той пъхна пръсти под мократа материя и между пулсиращите й устни. Тя ахна силно и се изви, но държеше ръцете си върху стъклото.

- Да - прошепна той на ухото й. - Мисля, че може би наистина ме искаш.

- Да - отвърна тя, когато пръстите му намериха клитора й и масажираха около него. Той прокара другата си ръка по предната част на ризата й и в сутиена, откривайки зърното й с лекота и пулсирайки пръста и палеца, за да стисне зърното й, докато ускоряваше ритъма на пръстите си в бикините.

Тя се задъхваше, докато налягането се засили. Имаше толкова голяма опасност да бъдат хванати, правейки това в средата на деня в трапезарията, докато всички останали бяха точно пред прозореца.

Което само го направи по-горещо.

- от Кери Фийлдс

3 „Баш за рождения ден“

Тройки секс истории

След като е на леглото, тя поема водещата роля. Тя се придвижва бавно към вас, поглежда за миг към приятеля си и нежно ви целува по устните. Започваш като се правиш с нея. Той е почти моментално твърд. Тя го целува. Тя те целува отново. Тя ви кани да се целувате. Осъзнавате, че тя вече е по бельо. Тя прилича на проклета порно звезда.

Сваляш собствения си връх. Помагате му да премахне тъпата си карирана риза. Но се задържате, за да я оставите да ви преведе през това преживяване. В края на краищата това е нейното гадже и вие знаете, че тя може да бъде доста ожесточена и защитна, особено когато става въпрос за нейния мъж.

Тя го дразни с ръце и уста през неговите боксьори. Прокарва ръка през косата ти. Гледаш надолу, докато тя се отклонява от неговите боксьори от тялото му и ерекцията му извира назад, за да те насочи към теб. Отначало сте малко срамежливи, но приятелят ви ви дава успокояващ поглед. - Всичко е наред. Направи го.'

- от Джейн Рено

4 „Нощното пресичане“

Лесбийки в леглото секс истории

- Знаете, че най-добрият начин за загряване е да свалите и ризата си. Кожа срещу кожа - Ема наклони глава назад и притисна врата на Рейчъл.

'Ти си ненормален.' Смущението на Рейчъл беше трудно да се скрие. Въпреки това, вълна от вълнение профуча през нея. Никога не беше изпитвала тази страна на Ема. И докато объркваше, имаше неочаквана привлекателност.

И двамата редовно излизат с мъже, с които имат различен успех. Никога обаче Ема не е намеквала, че може да се интересува от нещо повече от платонична връзка с Рейчъл. Или която и да е друга жена. Но може би тази вечер студът, умората, балтийският въздух и уискито бяха само тоникът, който изпрати Ема в състояние, което Рейчъл започваше да чувства, че ще бъде трудно да бъде отменено.

И така, въпреки неприятното си опасение, Рейчъл си позволи да направи това, което никога не би могла да очаква. Тя съблече пуловера и тениската си. Тялото й, по-дебело и атлетично от това на Ема, винаги е било източник на нещастие за нея. Тази вечер обаче, на океан далеч от дома, тя реши да прегърне всичко.

Докато се представяше, космите по ръцете й настръхнаха и тя се зачуди дали това е остротата на студения въздух или усещането за меката топла кожа на Ема по тялото ѝ. Докато размишляваше върху новостта на всичко това, Рейчъл беше изтръгната от мислите си, когато острият блясък на флуоресцентните светлини внезапно се изключи и беше заменен от миниатюрни светлини, които се нареждаха в коридора. Рейчъл погледна часовника си. Беше 1:00. Тишината в залата и защитата на сенчестата светлина бяха всичко, от което Рейчъл се нуждаеше сега.

Последните от притесненията й избледняха и усещанията по тялото й се утвърдиха. Крещендо от вълнение нарастваше вътре в нея. Кожата на Ема до тялото й и бедрата между краката й разклатиха съзнанието на Рейчъл.

- Чувстваш се приятно - изгука Ема, потъвайки по-дълбоко в Рейчъл.

Рейчъл бутна дългата тъмна коса на Ема настрани и започна да търка раменете си. Тя изстена с всяка нова част от гърба и раменете си, която Рейчъл докосна. Меките стонове на Ема за релаксация само допринасят за възбудата на Рейчъл. И сега Рейчъл позволи на чувствата си да отидат там, където им хареса.

Докато Рейчъл продължаваше да гали раменете на Ема, Ема прошепна: „Това е невероятно. Благодаря ти.' Тя протегна ръка и хвана ръцете на Рейчъл. - Ръцете ти са толкова топли. И след това: „Искам да ги усетя на други места“. Тя наведе глава назад и прошепна молбата си в ухото на Рейчъл.

- от Ерика Лин Фицпатрик

5 „Дразнене и вкус“

секс истории

Звукът от удар на кибритена клечка привлече вниманието ми и отворих очи, за да видя Дан да пали свещи около спалнята. Излъчваше мек, топъл блясък, трептенето правеше танцуващи сенки върху кожата ни.

Включително голата форма на Дан.

Винаги съм смятал, че женските тела са красиви, а мъжките по-утилитарни. Никога не бях гледал с желание друг мъж.

Но Дан беше тонизиран и прилягаше на мускулите си, движейки се с грация, която не бях забелязвала преди. Той беше твърд и стърчеше право навън, нямаше как да не погледна обръснатия му петел, хубаво голям с голяма, луковична розова глава. Честно казано той беше доста красив гол.

Вал вдигна глава и забеляза къде са очите ми. Тя махна с ръка към Дан, така че той застана до леглото, петелът му беше на нейно разстояние.

Тя започна да се редува между нас, сучеше едното, докато галеше другото. Тя никога не бързаше, винаги сменяше техниката си от момент на момент. Тя не беше просто добра, тя беше художник.

- от CandleLit

6 „Три пъти късметлия“

Двойка в леглото секс истории

'За какво е R?' - попитах непринудено, надявайки се да я убедя, че не ме интересува толкова много.

- О, това - издърпа тя, после се разсмя тихо, обърна глава и погледна през рамото си, сякаш беше забравила, че е там. „Тъпи неща, които правиш, когато си млад.“

Амалия се просна по корем, гола, освен белия чаршаф, който се беше увил около едно красиво, загоряло теле. Разпуснатата й тъмна коса се плъзна по рамото и идеално изпълненият R на белег изчезна.

Исках да я попитам какво означава инициалът, но тя ме погледна през очите с качулки и изкриви устни. Сякаш отново го искаше. Сякаш просто не сме се прецакали. Пенисът ми каза на мозъка ми да млъкне и да спра да изразходвам толкова много кръв, за да мога да стана по-твърд отново. Амалия не беше от онези жени, които щяха да се мотаят дълго, ако не й дадете това, което тя иска. Бях почти сигурен в това.

- от Remittance Girl

7 „Корекция“

Двойка, използваща завързани очи в секс истории за легло

Тук лежах мълчаливо, чаках, очаквах. . . слушайки звука на бавните си, уверени стъпки. Докато чакам си спомням последния път. Беше ли преди час? Две ли бяха? Опитвам се да усетя сухотата в устата си. Но колко сухо е сухо? И колко време отне изсъхването при последния път, когато го намокрихте?

А, ти го намокри и аз плюх. Изплюх свършването с горда наглост. Исках да знаете, че нямам нужда от вашата помощ. . . твое удоволствие . . . вашите услуги. Видях сянката да облаче лицето ти. Очите ви все още блестят от желание, но студени от гняв. Тъмните ти очи проникнаха в самата ми душа и след това се усмихна и отиде до подножието на леглото.

Мислех, че ще вземеш реколтата и ще ми удариш треперещата путка. Мислех, че ще ме накарате да ви благодаря за всяка мишка, както толкова пъти преди. Чувах гласа си в миналото да крещи с всяко ново ужилване на ресницата и след това да крещи: „Благодаря ти, Учителю! Моля, Учителю, отново. Втори удар, втори писък. . . 'Благодаря ти Учителю! Моля, Учителю, отново. Но не сте прибрали реколтата.

Вместо това погладихте нежно моята путка, засаждайки огненото семе. Вашето докосване като лекия вятър, който кара огъня да гори все по-горещо, интензивност и изгаряне и след това. . .

- от Shyflower

8 „Nightline“

Тройка с две жени секс истории

В къщата Бил ни направи напитки и двамата с него седнахме на дивана, докато Марни седеше на стола срещу нас. Започнах новите си обувки с оплаквания, че краката ме болят. В този момент Бил коленичи на пода и започна да ми прави масаж на краката. Марни каза: „Той никога не прави това за мен“, докато тя се засмя.

Скоро обаче ръцете му напуснаха краката ми и започнаха да работят нагоре по краката ми. Избутаха роклята ми и отворих крака, излагайки путката си както на Бил, така и на Марни. Бил започна да ближе срамните ми устни, докато ръцете му разтвориха устните ми, езикът му влезе в мен.

Отпуснах се назад, стенейки в екстаз. Наблюдавах как Марни прибра роклята си и пъхна ръка в бикините си, докато гледаше как съпругът й ближе мократа путка на съседа си.

Бил беше добър. Той зарови езика си дълбоко в мен, после продължително бавно облизва срамните ми устни, докато повтаряше процеса. След това започна да използва пръстите си, за да играе с моя клитор. Това ме вкара във втория ми оргазъм за вечерта.

Бил седеше до мен и ме държеше, докато гледахме как Марни се изправи и свали роклята си. Усмихната, докато разкопча сутиена си и пусна големите си гърди. Те бяха зашеметяващи и разкошни. След това тя изхлузи чорапите и гащичките си, пристъпи към нас и ни прегърна, докато се прегръщахме и целунах и двамата, и се върна на мястото си. Двамата с Бил гледахме как тя отвори крака и започна да се пръсти пред нас.

- от JessicaX

9 „Без дъх“

секс истории

Изглежда, че за миг забравя за мен и се взира в точка някъде над рамото ми, след което видях как устата й омекна и устните й се разделиха. 'О, уау', каза тя. Очите ми се присвиха и се обърнах, за да видя какво е вдъхновило тази реакция, като открих рус мъж и жена с червена коса, облегнала се на отвора към нашата кабина, целувайки се по начин, който ме накара да мисля, че скоро ще търсят някъде насаме .

Забелязах, че ръката на мъжа се плъзга нагоре по късата пола на партньорката му, материалът се спуска върху китката му и оставя розовите й гащи на показ. Пръстите му се завъртяха отпред и се потопиха в ластика в горната част на бедрото. Топлината в стаята сякаш се покачи с няколко градуса и аз поех дълбоко въздух, задържайки го, докато гледах как ръката му започва да се движи.

Не можех да повярвам, че правят това точно тук пред нас. Кейти изруга тихо до ухото ми. Нейтън проследи нашето зрение, очите му се разшириха от гледката. Наблюдавахме мълчаливо как бедрата на жената се клатят по галителните пръсти на мъжа, и двамата се губят в собствения си свят, докато шумът и активността продължават около тях. Идеята да направя нещо подобно на многолюдно място предизвика вълна от вълнение в мен.

Ръката на Кейти се премести по-високо върху бедрото ми и краката ми се отпуснаха, без дори да осъзнавам напълно движението. Не можах да откъсна поглед от двойката. Жената наклони бедрата си и се притисна по-близо до тялото на мъжа. И двамата бяха толкова един в друг, че изглежда не забелязваха и не им пукаше, че имат публика.

Откраднах бърз поглед към Нейтън. Изпепеляващият му поглед изпрати топлина, която се разпространи в мен. Погледнах обратно към другия мъж и забелязах, че пръстите му са ускорили темпото си. Хълбоците на жената се приземиха срещу него, докато целувката им нарастваше по интензивност. Преместих се на мястото си, неудобно възбуден, наблюдавайки как тя освободи устата си и я притисна към гърлото му.

Гърдите й се раздвижиха с тежките си вдишвания. Изглеждаше и той да се бори. Главата му се повдигна и той погледна околните им, сякаш току-що разбра, че са на обществено място. Вниманието му изведнъж се спря върху мен и сърцето ми тупна толкова силно, че го усетих, без дори да докосна гърдите си. Целувайки я, бе оставил долната му устна влажна и подута. Лека усмивка прекоси лицето му, докато ме наблюдаваше. Погледите ни останаха свързани, докато жената най-накрая издаде удушен вик, дошъл с потръпване на ръката му.

Усещах вдишванията на Кейти върху врата си, докато коленете на жената се клатушкаха. Мъжът я обгърна с ръка, за да я държи стабилно, след което я целуна по бузата и й заговори с толкова тих глас, че думите бяха заглушени от музиката. Въпреки че неотложността беше избледняла, те се отдадоха на поредната си дълга целувка, но докато дишането ми все още бързо идваше и пулсът ми продължаваше да се ускорява, той я хвана за ръката и я поведе.

Наблюдавах в зашеметено мълчание как група шумни момчета запълваха освободеното място. Те застанаха с гръб към нас, наблюдавайки действието на дансинга, ефективно блокирайки изхода и нашата гледка към останалата част от клуба.

Напускането на двойката ме накара да се чувствам неспокоен и да се нуждая от освобождаване. Всичко се беше чувствало толкова сюрреалистично, че ако тялото ми не ми казваше иначе, щях да бъда убеден, че никога не се е случвало. Под масата краката ми се разшириха още повече и ръката на Кейти се плъзна по вътрешната страна на бедрото ми, галейки чувствителната ми кожа. Погледнах изненадано, за да го видя там.

' Майната му , това беше горещо - каза тя. „Това развълнува ли те?“

Неспособен да говоря, кимнах бързо и не откъснах поглед от нея, докато тя докосна устни до горещата ми буза.

„Свали си бикините“, каза тя.

- от Лиза

10 „Рогоносене на съпруга ми“

Двойка в секс истории за баня

Събуждайки се първа тази сутрин, бързо скачам под душа, като искам да съм сигурен, че съпругът ми ме гледа как се обличам. Когато изляза от душа, капем мокър и се завивам с кърпа. Връщам се в спалнята и виждам Дейл, съпругът ми, на телефона му. Той, както винаги прави, проверява новините, преди да започне деня си.

'Добро утро скъпа, спиш ли добре?' - питам небрежно, пускайки кърпата си в края на леглото. Зърната ми се втвърдяват незабавно под измиването на въздух, идващ от надуващия се над мен вентилатор.

- Ммм, да. Като скала. Винаги спя добре, когато приготвяте хлебче преди вечер - ухилва се той, вдига очи към мен и се възхищава на голото ми тяло.

- Ще го имам предвид. Знаеш ли, че бих готвила по-често, ако не работя толкова късно, скъпа - въздишам, като ми се искаше наистина да имам повече време.

- Никой не те спира. Напуснете работата си и станете домакиня. Изобщо нямам нищо против - повтаря той. Това е разговор, който сме провеждали много пъти, откакто сме се оженили. Той прави повече от достатъчно, за да се грижи за нас, но аз бях възпитан да работя за това, което искам.

- Не започвай с мен, Дейл, моля те - въздъхвам, насочвайки се към килера. Преглеждам гардероба си, търсейки дължината на коляното си, полата молив. „Освен това, ако направих това, ще трябва да започна да прецаквам млекаря или момчето от хартията“, кикотя се аз.

„Хей, нямам проблеми от мен, стига да мога да гледам“, смее се той с мен. Знам колко сериозен е той. Той обаче няма представа какво му предстои по-късно вечерта.

- от Poppet

11 „Твърди бонбони“

Човек, който получава секс секс истории

Розов балон се търкаля по езика ми, докато вървя по черния асфалт, който все още се пара от топлия августовски дъжд. Усещам как е мокро по краищата на пръстите на краката ми, докато се бутат напред в белите ми сандали на стилет, кожената влажност и току-що започва да се разтяга. Влагата е навсякъде и влажността е висока. Под кожата ми е. Задната част на врата ми е гореща под тежестта на дългата ми руса коса, която бързо губи лъскавото си съвършенство и става разрошена и вълнообразна. Това е просто прецакан визитна картичка, която кара хората да хвърлят втори поглед към мен, когато завивам на ъгъла към вашата улица. Но не съм прецакан. Все още не.

И все пак, може би те забелязват изчервяването на бузите ми, неясната петна на очакване и похотливата прилив на възбуда в очите ми. Може би това е начинът, по който вървя, използвайки възможността да притисна бедрата си, докато забавям темпото си, така че да усетя дълбокото пулсиране точно в сърцевината си. Дори се наслаждавам на начина, по който белите момчешки гащи се возят плътно по извивката на моята цепка. Те са подстригани високо над дъното на ябълката на дупето ми и усещам топлия нощен бриз под късия подгъв на полата си. Прилепналият чатал на бикините е сгушен здраво между подутите ми устни на путките, трие се напред-назад срещу клитора ми, докато вървя, дразня ме и ме държи постоянно в течение на собствената ми сексуалност.

Вдъхновен, бръквам в мъничката си чанта, намирам мобилния си телефон, преди да се скрия между две сгради. Алеята е тъмна и мокра и като цяло неприятна, но не ме интересува. Облегам се на мръсната стена и натискам телефона под полата си, издърпвайки напоената материя на гащичките си настрани, за да изложа мократа си грабна за обектива. Чувам щракането на камерата, докато бавно издухвам балонче с венеца, правейки още няколко изстрела, докато плъзгам пръсти по копринено гладките мокри устни. Бутам пръст-два вътре, усещайки познатата гореща топла струя на очакване и начина, по който путка пулсира с нетърпение около пръстите ми като месоядно малко цвете, лакомо смучещо пръстите ми. Балонът изскача, когато реша най-добрата снимка, която да ви изпратя. Когато съм доволен, го прикачвам към бърз текст, който е точно по същество.

„Вашата уличница свършва след пет.“

- от Dancing_Doll

12 „Достатъчно изгубени“

Жена на Sex Party Секс истории

- Оставете чантата си тук - промърмори Нийл. „Няма телефони“.

Намръщих се. 'Какво? Защо не?'

- Без камери - каза той, сякаш беше очевидно. 'Хей, сложи си маската.'

Няма камери? Бърках с маската, когато той се измъкна от колата и се приближи да отвори вратата ми. Той протегна ръката си и аз я взех немислимо, докато тръгвахме към френското имение от варовик.

Няма телефони? Маски? Погледнах назад към колата, но тя беше изчезнала. Ръката на Нийл се почувства успокоително топла, но неспокойно проникна през мен.

Момък в смокинг и жена в коктейлна рокля работеха на вратата. Нийл сякаш ги познаваше и влязохме безпрепятствено. Приятната музика ни посрещна. Маската ми не седеше правилно и имах половин ум да я сваля, но когато посегнах да я докосна, ръката ми замръзна. Непосредствено пред мен две момичета, носещи зайчишки ушички и нищо друго, се разбъркваха и се опипваха спешно.

'Какво по дяволите?'

Изглеждах единственият шокиран от дисплея. Хората гледаха с интерес. Очите ми се стрелнаха из стаята. Почти всички бяха с маска и нивото на голота беше шокиращо. Жени се скитаха по бельо. Чувствах се напълно облечена. Всички бяха неприлично привлекателни.

Всичко изведнъж имаше смисъл. повече забавления . Маски . Няма телефони .

Бяхме в секс парти.

- от browncoffee

13 'Двойна екстра дълга'

Жена, гледаща двойка, прави секс истории

Хедър и Марк се бяха върнали от купон. Те залитнаха в стаята и паднаха върху леглото й, без да забележат, че съм там. Твърде уморен, за да кажа каквото и да било, просто усилих музиката си и дръпнах по-силно слушалките си. Мислех, че просто ще заспя, но чувайки как леглото скърца от моето музикално любопитство, ме взе по-добре. Претърколих се и започнах да гледам.

Хедър беше съблекла дрехите си и разкопча панталона на Марк. Тя ги дръпна надолу и го бутна обратно в леглото си. Тя се изкачи върху него и разкрачена, спусна се върху много твърдия му дебел петел. Тя започна да го язди нагоре-надолу, докато търкаляше бедрата си напред-назад. Взела ръцете му, тя ги постави върху подскачащите си цици. Превъртайки зърната й напред-назад между пръстите му и придърпвайки гърдите й, той се вмъкваше в нея отново и отново, докато Хедър хвърляше главата й назад, стенейки силно.

Гледането им имаше ефект върху мен, който не бях очаквал. Открих, че една от ръцете ми пътува нагоре, за да си играе мързеливо със зърната. Другата ми ръка бавно разтрива устните на котенцето ми, усещайки как започвам да се намокрям.

След като измина известно време, Хедър се завъртя силно. Наведена напред, тя започна да хапе зърната на Марк, които му ръмжеха, за да свърши вътре в нея. От звуците, които той издаде, разбрах, че е направил, както му е казано. След това и двамата се срутиха на леглото и като сложиха краката си сплетени, заспаха.

Оказвайки, че все още съм възбуден, плъзнах два пръста в много мократа си путка. С другата си ръка разтрих клитора си и дойдох няколко пъти снимката на Хедър на върха на Марк, гравирана в мозъка ми.

На следващата сутрин станах рано и си тръгнах, преди да се събудят. С Хедър никога не сме говорили за това, въпреки че от време на време през семестъра се случваше едно и също.

Една вечер няколко месеца по-късно пристигнах обратно в общежитието ни, за да открия Хедър, седнала на това, което беше останало от леглото й. Навсякъде имаше раздробено дърво. Матракът й беше на пода, покрит с отломки. Тя ми каза, че двамата с Марк са се гаврили. Скачайки на леглото, когато цялото нещо просто се срина. Беше я оставил, за да я почисти.

Отидох и се опитах да й помогна. Скоро разбрахме, че и двамата сме малко прекалено пияни. Нямаше да свършим нищо тази вечер.

Смеейки й казах: „Можете да спите с мен тази вечер. Утре ще разберем какво да правим.

- от Gillianleeeza

14 „Съпругата показва сексуалната си свобода на приятел“

Две жени флиртуват в клубни секс истории

Точно когато си тръгнаха Кари каза: „Ейми, какво правиш?“

- Забавлявам се - възбудено отговори Ейми.

- Ами Марк?

Ейми прехапа устни за миг и се усмихна. Тогава тя призна на Кари: „Марк каза, че мога да изляза и да се забавлявам. Докато му разказах всичко за това.

- И той е добре с това, че целувате непознати?

Ейми кимна, след което последва: „Той се включва, когато му разказвам за миналите си преживявания и казва, че много мисли за мен с моите бивши мъже. Той обича мисълта, че съм навън така.

Очите на Кари предадоха малко шок и ревност. - Трябва да намеря човек като Марк - въздъхна Кари.

След още няколко питиета и толкова откази от страна на Ейми от мъже, които се приближиха до нея, клубната ситуация премина на по-висока скорост. Ейми и Кари се разхождаха из многобройните зони на клуба и видяха как различни двойки напредват по-нататък по сексуалния спектър. Жените търкаха твърдите петли на мъжете през панталоните си, докато ги целуваха, а мъжете пъхаха ръце под горнищата, полите и роклите на жените. След това се натъкнаха на горещия тъмнокос мъж, който Ейми бе забелязала в началото на нощта.

- от Wife4AllOccasions

15 „Уязвима домакиня - Глава 2“

секс истории

Хванах Том за ръката, докато той ме съпроводи през фоайето на хотела. Изчака да се качим в асансьора, преди да ми благодари.

- Кони, не знам как да ти благодаря достатъчно. Тази вечер спасихте компанията.

„Бях доволен да го направя. И наистина не направих нищо. Просто флиртувах с него, накарах го да се почувства като дон Хуан и се търках в него на дансинга.

- Не, беше много повече. Наистина се притеснявах да не загубя този акаунт. Но когато те видях на дансинга с него, се притеснявах, че ще те притиснат да направиш нещо повече, нещо, което не бих искал да правиш.

- Том, казах ти, мога да бъда убедителен. Знаех точно докъде да го тласна там, където все още мога да се измъкна. Не щях да позволя на това да излезе извън контрол.

Том кимна и се усмихна.

Той ме заведе до вратата ми и ме наблюдава как влизам в стаята си.

При влизането в стаята ми видях, че оставихме вратите, свързващи съседните стаи, отворени. Стоях там, загледан в отворената врата, водеща към стаята на Том.

Чух го как влиза в стаята си и се приближава към отворената врата. - Предполагам, че трябва да затворя това, а?

Поех дълбоко въздух. Сърцето ми биеше в гърдите ми, когато чух как изричам думите: „Можете да го оставите отворено, ако искате“.

Усетих как се изчервявам от смелостта си. Том беше мой шеф и приятел на баща ми. Бях омъжена жена . Какво си мислех?

„Искаш да го оставя отворен?“ - попита нервно Том. Уверяваше се, че разбира какво казвам.

Може би това бяха трите чаши шардоне и двете мохито, или може би фактът, че съпругът ми не ме беше докоснал интимно повече от три месеца, но в този момент бях много привлечен от Том. Не исках тази вечер да приключи. Не исках да съм сама.

- Мисля, че все още ми дължиш танц, помниш ли?

Той се усмихна и отговори: „Спомням си нещо за това“.

- от submissivemom72

16 „Малкият черен чокър“

секс истории

Shutterstock

Заведох го до вратата. Прегърнахме и целунахме лека нощ. Обичах чувството, че съм гол и целувам напълно облечен мъж.

„Може би трябва да остана още малко“, каза той, като държеше гърдата и смучеше зърното ми.

Избутах го през вратата и влязох в банята да се изкъпа.

След като постигнах перфектната температура на водата, аз влязох в потока на успокояваща вода, оставяйки я да обгърне тялото ми. Обичам усещането за топлата вода, която каскадира през косата ми, следвайки извивката на гърба ми и се извивайки около дупето ми, докато се отдръпва от путката ми.

Старата ми фантазия за присъединяване към клуб за суингъри започна да се връща. Наистина ли бяха такива, каквито си ги представях? Групи красиви голи тела, които се извиват и преливат в екстаз? Непознати, които се взират в тялото ми с желание и ме сондират с пръсти наред с други неща?

Преместих стойката си под душа, променяйки топлия поток. Пътеката сега отвеждаше водата най-вече по предния ми край, като водата капеше от твърдите ми зърна. Заредих буфа си с лосион за баня и започнах бавно да се галя, изгубен във фантазия.

Представих си, че двупосочните огледала скриват членовете на клуба от моя поглед, докато ме гледат да се къпя. Взех нежно твърдите си сапунени зърна.

Усетих погледа им върху мен. Бях сигурен, че и те са голи и се възбуждат също като мен. Започнах да пяна путката си. Чувствах се толкова добре, когато се облегнах обратно в топлата плочка. Лявата ми ръка масажираше устните ми, докато дясната ми дърпаше зърната.

Един по един пръстите ми започнаха да проникват в мен, свивайки се до g-точката ми. О, боже, толкова много го обичах.

Лиза Бонет и Джейсън Момоа разлика във възрастта

- от JessicaX

17 „Нещо ново“

Двойка, гледаща порно в секс истории за легло

Поставяйки диска в компютъра, изчаках нещо да се случи. Дейн си играеше с косата, целуваше рамото, караше ме да се смея, когато каза: „Бихте ли казали на колебливото си дупе да се откаже, затруднявайки пишка ми, моля?

Извивах се нарочно, притискайки бузи към процъфтяващия му член. Той отговори, като ме хвана за циците, тласна се напред и издаде абсурдно фалшиви секс звуци. Присъединих се и се засмяхме, докато не чухме тихо женско кикотене.

Главата ми се развихри, очите ми откриха екрана. Загледах се, зърната все още между пръстите на Дейн, зашеметени от това, което виждах. Луиз и Робин на легло, което беше почти идентично с това зад мен, голи и разтърсващи циците си пред камерата.

- Това е за теб, Кристал - изпя Луиз. „Знаем, че сте прекалено подходящ за порнография, но сметнахме, че може да се чувствате различно по отношение на порнографията, направена точно за вас“

Исках да го изключа. За да щракне диска на милион парчета и да го върне обратно на бъркалките, които са го изпратили. Но не можах, защото Луиза си играеше със зърната на Робин и бях хипнотизирана. Наблюдавах как пухкавите й устни се увиват около розова пъпка, смучат, облизват, оголват зъби и я разтягат, докато Робин не се спазмира.

Дейн мълчеше зад мен и се чудех как това го кара да се чувства. Наблюдавайки как двамата се докосват, виждам как се движат и как звучат. Разбуни ли го? Разбира се, че не, как не? И двете жени бяха зашеметяващи, това нямаше как да избяга.

- от Ела Скандал

18 „Колежска тройка“

тройки секс истории

Срещнахме първокурсника и се разбрахме веднага. Имахме няколко класа заедно и се оказахме, че много се мотаем. Един ден разговаряхме и тя просто изстена и обяви, че трябва да лежи. Разсмях се и я попитах за нейния приятел, който отиде в друго училище на няколко часа път. Тя каза, че има нужда от нещо по-близко и възможно най-скоро! След това тя ме погледна и просто ме попита дали съм ял путка. Това между другото беше в студентския център. Излишно е да казвам, че се върнахме в стаята й 10 минути по-късно.

Станахме съквартиранти на втората година и стаята ни се превърна в нудистка стая доста бързо. Всички бяха добре дошли, но всички трябваше да се разголят. И груповият секс беше много често в тази стая.

Един ден, точно преди Деня на благодарността, бях в нашата стая и учех с един човек на име Брад. Саманта беше в час за няколко часа, така че с Брад започнахме да се заблуждаваме.

По времето, когато ризата и сутиенът ми бяха изключени, а Брад седеше на леглото с петел в устата ми, чух вратата да се отваря и Брад започна да се гърчи, за да ме накара да спра. Държах го и вдигнах поглед, за да видя Саманта да стои на прага.

Тя продължи да се съблича, докато ни казваше, че нейният професор никога не се е появявал, така че всички си тръгнаха. Излишно е да казвам, че Брад беше малко изненадан. Разсмях се и му казах да се отпусне. Обясних, че обикновено ходим гол в стаята си. След това се върнах да му дам глава.

Тогава Саманта му каза, че той не е нито първият гол човек в нашата стая, нито първата тройка в колежа, в която сме били. Тя седна до Брад и започна да говори за това как обичаше да ме гледа как смуча хуй. След това тя попита дали може да опита.

- от Лола

19 'Съпругът ме гледа (съпруга) се свързва с напълно непознат'

секс истории

Затова решихме, че ще бъде по-горещо, ако той ни хване на крачка, затова той отиде в стриптийз клуб, за да се подгрее, докато се срещам с приятелите си за питиета. Обещах му, че ще му изпратя съобщение, когато сме на път към къщата, и го уведомихме, като изпратихме снимка на моя приятел на шофьорската му седалка с петел в устата ми. Знаех, че искам той да издържи и да накара съпруга ми да гледа толкова дълго, колкото мога, затова го смуках на паркинга на бара и се погрижих да погълна всяка капка свършване, преди да се отправим към къщата ми.

Погалих петелчето му по целия път вкъщи и докато спряхме на алеята, той беше твърд като камък. Решихме да се съблечем и да скочим в басейна, за да се бъркаме, знаейки, че съпругът ми ще се прибере по всяко време. Той ме изложи на стъпалата и зарови лице между краката ми, облизвайки и смучейки клитора ми толкова силно, че почти се гърчех. Той дръпна глава, за да ми съобщи, че имаме посетител, а аз се обърнах и видях лицето на мъжа си да ни наблюдава през прозореца. Знаех, че той вероятно вече се дърпа, затова хванах главата на приятеля си, пъхнах я обратно към моята путка и започнах да меля брадата му, докато ме чукаше с език. Дойдох силно и твърдо и когато приключих, той се изправи, хвана ме за ръката и ме повлече вътре.

- от Милфада

20 „Преместих се при красивата си полудяла приятелка“

секс истории

Стимулирането на моя клитор винаги е било много по-добре за мен от проникването. Обичам да ме търкат, галят и облизват. Но тя обичаше да бъде прониквана. Ударен. Прецакан, наистина. Изобщо никога не беше била с момче. Никога на среща, никога не е целувал човек или нещо подобно. Но тя обичаше да се чука много трудно. Когато докоснах котенцето й след няколко секунди „загряване“, тя щеше да протегне ръка и да се опитва да прокара пръстите ми вътре в нея. Хареса ми как се намокри. Пристрастих се към чувството да направя едно момиче полудяло от възбуда. Нищо чудно, че момчетата са толкова ненаситни секс кучета! Да имаш момиче задъхано и издаващо секси звуци и мърдане под докосванията ти е шибано невероятно.

Това усещане беше невероятно. Получих повече удовлетворение от получаването на Стеф, отколкото от това, което тя ми направи след известно време. Путката на Стеф беше толкова малка. Тя имаше най-сладкото малко инни. Изобщо не можеше да видиш устните й, докато не беше напълно разтворена. Те бяха наистина тънки и светло розови. Тя винаги беше идеално поддържана - мека тъмна коса отгоре и копринено гладка наоколо. Обичах да дразня малките й устни. Щях да отблъсна краката й и да направя наистина нежни удари отдолу нагоре. Добавяне на най-малкото налягане, за да започнете да я разтваряте като цветни листенца. Тя би се омокрила толкова много. Няколко малки удара с един пръст по този начин и щях да усетя хлъзгавостта да капе от нея. Любимото ми нещо беше да се опитам да я накарам толкова да се измокри и да се намокри, че медът й всъщност да капе надолу и да изчезне между бузите на дупето.

- от Лиза

21 „Искате ли кетчуп с това?“

секс истории

Моля, карайте до прозореца - обяви тя, сякаш нищо не беше необичайно. Покажи ми. Повтарях думите безмълвно, докато се прибирах, принуден да я погледна леко нагоре, отбелязвайки колко перфектна беше нейната гледна точка.

- Кетчуп? - попита тя, но от начина, по който се усмихна, веждите й оформяха въпроси, разбрах, че това не е всичко, което тя пита. Можех, разбира се, просто да си взема храната и да потегля, но нещо ми подсказваше, че ако го направя, нашата малка игра е приключила и не исках да свършва. Исках - трябваше - да разбера докъде е готова да го направи, честно казано. Усещайки как лицето ми се нажежава под нейния фин контрол, бавно издърпах подгъва на полата си по бедрата, докато тя имаше добър поглед към моята гола, очевидно напоена, путка. Всъщност бях толкова мокър, че усещах как възбудата ми се обединява под голото ми дупе. Унижението изгаряше в бузите ми. Разтърсих се, сърцето ми биеше в ребрата. Дори не бях осъзнал, че затаях дъх, докато не започнах да се чувствам леко озадачен. Тогава тя кимна и пусна чифт червени пакетчета заедно с храната ми, както и с касовата бележка.

'Хубав ден', каза тя с усмивка, облизвайки бавно устните си, докато бавно потеглях, полата ми все още беше вдигната, путката ми изложена. Този път дори не стигнах до вкъщи. Този път играех със себе си на всяка червена светлина, неспособен да удържа от земния разрушаващ оргазъм на половин пресечка от дома ми. Не първото през нощта, но със сигурност най-доброто.

И за пореден път тя ми беше оставила бележка, кратка и сладка и по същество.

Искам да ви гледам как свършвате.

- от Спрайт

22 'Почти студено'

секс истории

Възглавниците ти миришат на теб.

Плъзгайки ръка между тях, се радвам, когато открия джоб с продължителна топлина. Придържам се към него, натискам лицето си в меката материя, вдишвам ви и правя пауза между всяко издишване, за да спра носа ми да свикне твърде бързо с аромата ви.

Все още съм сънлив, самотен и студен, но и сега усещам нещо друго. Това, което следва, винаги започва с най-лекото докосване. Едва има четки върху мек, плосък зърно. Очите ми са затворени и аз мисля за теб, докато вдишвам аромата, който си всичко. Вашата усмивка. Звукът на твоя смях. Този блясък, който попадаш в очите ти, когато умът ти се отклонява от каквато и да е светска задача, която изпълняваш, към нещо, включващо секс.

С тези няколко удара и няколко невинни мисли за теб и зърната ми са твърди. И решавам да ги игнорирам, само за миг. Вместо това си погалвам гърдите. Костите на яката ми. Пътувам върховете на пръстите ми нагоре отстрани на врата ми, точно както правите. Не се чувства същото, но все пак се чувства добре. Както и прокарването на ръката ми през косата, измиването на палеца ми по долната устна, вземането на пръстите ми в устата и сученето.

Когато започна да мисля за смучене на члена ви, осъзнавам, че бедрата ми се движат. Заровявам се още в леглото, оставяйки следи от слюнка върху гърдите си, докато посягам към зърната си. Влагата ги кара да ви болят в устата. Имате този начин да ги държите между зъбите си, докато езикът ви се търкаля по тях, което кара пръстите ми да се извиват. Клъцвам, търкам и стискам, опитвайки се да накарам да почувствам всички онези неща, които ме караш да чувствам.

- от Ела Скандал

23 „Момчето Райли“

секс истории

„Мисля за това от дни.“ Бенджи едва не изръмжа думите, бицепсите му се огънаха силно, докато се навеждаше по-нататък и търкаше голите си гърди в стегнатия връх на Мариса. Той подръпна ушната й мида, като изненада изненадано от нея. - Знам, че и ти искаш това.

Главата на Мариса плуваше. Желанието да вземе предложеното беше толкова голямо и въпреки това съвестта й все още се опитваше да направи аргумент срещу това. Извивайки се срещу Бенджи, тя издаде тихо възклицание и каза: „Боже. Мамка му, Бенджи ... - тя отново ахна, този път, когато устата му претендираше за гърлото. Зъбите му щракаха и езикът му ближеше росната й кожа. Мариса изстена и наклони глава, оголвайки врата си към неговите служения. - Не бива. Не е правилно… по дяволите! - Ръцете на Бенджи бяха върху бедрата й, а пръстите му бавно се изтегляха нагоре.

- Разтворете краката си, госпожо Вайс - заповяда той и Мариса се подчини. Тя дишаше толкова бързо, че я замайваше или може би това беше смазващата възбуда, пронизваща тялото й. Пръстите на Бенджи продължиха нагоре и Мариса си спомни, че съвсем целенасочено не е носила бельо. Бедрата й точно под върха вече бяха зацапани със сокове и когато пръстите на Бенджи не намериха нищо друго освен гола, гола, мокра плът под късите й панталонки, той се засмя и изръмжа одобрението си.

Мариса изведнъж не можа да диша. Пръстите му просто се задържаха, върховете дразнеха възпалените й устни, разнасяйки щедрите й течности нагоре и около вулвата. Тя подскочи и ахна, когато той толкова невинно прекара пръст по нежния й връх, след което чу вдишване „ооо“, когато намери пронизващия, хленчещ, докато го щипеше и дърпаше.

- Толкова сте палави, госпожо Вайс. Няма бикини и пиърсинг? Ръката на Бенджи обхвана брадичката на Мариса, накланяйки лицето й, за да може той да погледне в очите й, след това в устата и обратно. Мариса беше изцяло под неговото заклинание, устните й се разтвориха, езикът се стрелна нагоре, за да овлажни изтръпващите й устни. Бенджи се наведе, устните му пасеха нейните, докато прошепваше: „Вие сте толкова прекрасна уличница, госпожо Вайс“. Той захапа долната й устна, дръпна я и докато Мариса задъхваше, той хвана устните й в унищожителна наркотична целувка, докато пръстите му продължиха да я дразнят и измъчват.

- от RavenStar

24 'Момичето на камерата'

секс истории

„Откакто те видях на станцията на метрото, исках да те целуна.“ Той прошепна, без да прекъсва зрителния контакт с нейния красив син поглед. - И всичко, което каза и направи оттогава, само ме накара да искам да бъда около теб още повече. Тази тайна не променя това.

На лицето на Макензи имаше бърза поредица от изображения. Изненадата се превърна в наслада и също толкова бързо се превърна в дива решителност. Преди той да е имал време да обработи тези промени, тя се нахвърли върху него, разбивайки устните си по неговите и с нокти по косата му с пръсти.

Езикът й проби път в устата му и Ярно бързо реагира, оставяйки тялото му да влезе в автопилот, докато притискаше красивото момиче към тялото си, използвайки ръцете си в долната част на гърба. Докато той седеше, Макензи беше коленичила на дивана, което означаваше, че тя стои по-високо от него, косата й каскадно пада, за да покрие лицата им.

Малките ръце, които бяха в косата му, превключиха, за да разкопчаят ризата му с бързина. Веднага след като торсът му беше изложен, Макензи направи точка да изравнява ръката си с мускулестия му корем. Ярно усети как тя стене срещу устата му. След това той беше избутан обратно на подлакътника на дивана.

'Хей!' Той се оплака, страхувайки се, че за миг не е паднал.

Макензи просто се ухили палаво. Никога не отклонявайки поглед от него, тя свали обувките и чорапите му, преди да му облече панталона. След това с едно бързо движение тя разкри пениса му, като издърпа слиповете му надолу. И двамата ахнаха поради огромното вълнение, което изпитваха.

Ярно виждаше как младата жена жадно облиза устните си, докато гледаше схванатия му член, преди да тръгне на четири крака пред него. Гледката към дупето й във формата на сърце, покрито с роклята й, както и обширното деколте и пронизващият й поглед, съчетани с горещия дъх на Макензи над петелчето, почти накараха Ярно да дойде там и след това.

- от DinaParker69

25 „Приятелски пръсти“

секс истории

Поглаждайки ръката си по тялото й, хващам купчини плът. Стискам я вълнообразния корем, подгъвам подгибените й бедра, наслаждавайки се на това колко прекрасно се чувства. Като правило обичам всички тела еднакво, но има нещо вълнуващо в по-закръглените. Те се движат по различен начин, издават звуци, които по-обтеканите тела не правят.

Когато стигна до тази черна срамна коса, взема шепа. Влажно е, част от него топла, друга студена. Знам, че студът вероятно е дошъл от DJ и това ме възпалява. Масажирайки го, разделям тези дебели срамни устни с пръсти, намачквам ги в гореща, мокра кожа. Вече чувам шумотевицата и задъханото от Никола също.

Тя е шумна, когато дойде, затова се уверявам, че имам свободна ръка, за да покрия устата й, когато започне. И тогава, свивайки два пръста, ги потапям вътре в нея. Не губя време да си играя с нея. Колкото по-дълго се чукам, толкова по-вероятно е тя да събуди DJ. Освен това тя не се нуждае от грундиране, тя е готова за мен.

Затварям очи, оставяйки се да се концентрирам върху любимото си нещо на света. За мен полът няма значение и никога не е имал. Ще прецакам никого и навсякъде. Обичам секс, обичам да ми смучат курчето, да ми прецакат дупето и обичам смучене на петли, шибани магарета и ядене на путка. Но най-любимото ми нещо е да не съм закопал члена си в някого, а пръстите ми.

Усещането на неравности, хребети, вълни и шарки на върха на пръстите ми ме побърква. Всеки се чувства различно. Някои тела са стегнати, други не, други са мокри, други сухи, меки, груби ... Всички те също се държат по различен начин. Дупето на диджея се беше стиснало около пръстите ми и сега влагалището на Никола прави същото.

- от Ела Скандал

26 „Уравнение“

секс истории

'МАЙ МИ!' тя продължи да плаче, докато се блъскаше в мен отново и отново. Посегнах към големия й разкошен синигер и стиснах гордото зърно, изправено изправено. Болезненото усещане я накара да извие гръб, докато я яздеше в стил пастушка. Риданията на екстаз, излъчвани от нея, ме вълнуваха и усещах как вълненията започват в слабините ми.

Без предупреждение внезапно я свалих от себе си и проследих движението, докато не прецаках нейния мисионерски стил, без да пропусна нито един ритъм. Пренебрегвайки молбите й да бъде нежен, аз я безпощадно прецаках. Петелът ми се плъзгаше навътре и навън от нейната стегната путка.

Тя сигнализира за одобрението си, като ме обгърна с дълги мускулести крака около мен, притискайки тялото ми. Ръцете й обиколиха врата ми и тя се втренчи в очите ми, докато не спирах да я чукам. Тези големи чувствени кафяви очи надничаха в душата ми, докато се люлеехме. Почти ми беше достатъчно, за да забравя лъжата, която изрекоха тези прекрасни очи.

За да не се спирам на това, затворих очи, докато се забивах в тялото й, а тестисите ми бързо плеснаха по дупето. Стоновете й на удоволствие се носеха към мен. Това беше още един стимул да се следват природните закони и кулминацията. Разлейте семето ми в това прекрасно създание и я импрегнирайте. Нека тази жена ми бъде помощник, партньор, любовник, съпруга и майка на децата ми. Всички променливи на живота са опростени в едно просто уравнение: мъж и жена и живот.

Фантазията ме развълнува, когато влязох в крайния етап на нашето правене на любов. Още няколко тласъка и щях да свърша. Тя можеше да разбере, че се дължа и ме молеше да идвам с все по-нарастващи викове. Силата на гласа й също започна да се увеличава.

След това по добре подреден начин достигнах зенита си и вече не можех да се сдържам. Изревах, когато се блъснах в нея за последен път и спермата ми изскочи силно от члена ми. Задържах позицията си, докато следваше поток, а след това и друг. Тя изкрещя в кулминация, докато тялото й се гърчеше. Продължавах да бълвам, докато не успях отново да изскоча и да се срутя върху нея.

- от Ошау

27 „Най-ценният подарък“

секс истории

Той я настигна и я последва от нощния клуб. Влязоха в асансьора и тя натисна бутона за 15-ия етаж. Те слязоха на три етажа, вратата се отвори и тя излезе. Ед го последва с озадачено изражение. Тя извади карта от ключ от стаята си и отвори вратата на стая 1510. Тя погледна назад и хвана ръката на Ед, като го дръпна внимателно в стаята.

Когато вратата се затвори зад тях, тя докосна превключвател на стената и в стаята по малък коридор се появи нежна светлина. На полумрака в залата Ед видя Рейчъл да вдига очи към лицето му. - Съжалявам, че Тристан се е държал така с теб.

Той само поклати глава и очите му наблюдаваха устните й. 'Искам да те целуна.'

Тя се усмихна и той пристъпи напред, за да се притисне към тялото й. Цяла нощ той искаше да направи това. Тя наведе глава нагоре и устните му нежно се притиснаха към нейните. Той въздъхна колко мека беше устата й срещу неговата. Той погали долната си устна по нейната и усети, че дъхът й спира. Той погали устата й още веднъж и Рейчъл изстена от чувственото му докосване. Той вдигна ръце и погали страните на откритата й врата. Тръпка премина през тялото й и тя ахна. Тогава езикът й беше в устата му и Ед усети, че тялото му става по-леко, когато кожата му се набожда от електричество. Той премести ръце към гърба й и им позволи да се плъзгат по копринената материя към извивките на дупето й.

Ръцете на Рейчъл го стиснаха, докато тя усети как ръцете му се спускат. Когато той стисна дупето й, тя изстена в устата му и го целуна почти трескаво. Тя пропусна ръцете му да се плъзгат нагоре, за да разкопчае ципа на роклята й, докато тя започне да се плъзга по тялото й. Хвана го, преди да падне и се дръпна от устните му с усмивка.

'Нахален човек!' тя се ухили, след това ахна, когато той премести устата си към врата й.

Той усети как пулсът й забърза под устните му, докато целуваше пътя си по меката кожа.

Стенейки, тя остави роклята си да падне, докато придвижваше ръцете си до копчетата на ризата му.

Ед се отдръпна, за да погледне в учудване, че нейната щедрост е подкрепена от сутиен с деми чаша. Чашите едва я съдържаха. Той сложи ръце под циците й и ги вдигна благоговейно. Зърната й се появиха по краищата на чашките. Той веднага всмука един в устата си и Рейчъл извика в блаженство от силните усещания. Той леко стисна и дръпна второто зърно, докато погали грубо първото с език.

Рейчъл се хвана за главата му и го придърпа по-силно към синигерката си, заплашвайки да го задуши в меката си плът.

Ед болезнено опъваше панталоните си, затова премести ръцете си надолу, за да разкопча панталона си. Тя избута сакото му през раменете му и го дръпна папионката. След това излезе ризата му, докато той свали панталона си.

шест от мечовете обърнаха любовта

Тя се нуждаеше от него, сега! Тя го хвана за ръката и ги премести от коридора в самата спалня. Те дръпнаха останалите дрехи, пуснаха ги в краката си, а тя издърпа одеялото от леглото. Ед я завлече на леглото и се покланяше на гърдите й с уста и ръце, докато тя се гърчеше от желание.

После се премести по-надолу. Топлината, идваща от котенцето й, беше силна и той потопи езика си в соковете й, докато тя извика, притискайки главата му към себе си.

- Едуард! Моля те! Имам нужда от теб вътре в мен! Моля те!' - ахна тя, докато отблъскваше главата му от пола си.

- от BurntRedstone

28 „Проучването“

секс истории

Втората сесия започна по същия начин като първата. Д-р Каур ме заведе в същата стая с телевизионния монитор и прикачи всички същите сензори, които имаше преди това. След това тя натисна бутона и излезе от стаята.

Напредването на клиповете следваше подобен модел като на първата сесия, като се започне с клипове на жени, които танцуват, последвани от жени, удоволстващи себе си, и в крайна сметка пълни секс сцени. Разликата беше, че всички неща, които бях щракнал бързо в предишната сесия, бяха изчезнали. Нямаше изкуствено изглеждащи бимбо на високи токчета, нито момичета с много татуировки или пиърсинг, нито лесбийски сцени. Те ясно бяха взели предвид моите предпочитания при избора на тези сцени. Но тъй като всеки клип ми беше по-близък, си позволих да бъда по-придирчив. Щракнах сравнително бързо върху клипове, върху които щях да се задържа по време на предишната сесия, опитвайки се да намеря точно онези, момичетата, които бяха особено пленителни. Няколко от клиповете бяха невероятно горещи, с участието на прекрасни, но реалистично изглеждащи жени, ангажирани в истински страстен секс. Наблюдавах ги изцяло. В крайна сметка клиповете се впуснаха в нова територия: тройки с различни комбинации, междурасови сцени, анален секс и дори сцена на банден взрив. От тях прекарах най-много време в гледане на тройките с участието на две жени и мъж, няколко от които бяха доста добре направени.

Около 45-ата минута се появи клип, заснет от гледна точка на мъж, който получава минет. Красиво момиче с огромни кафяви очи и дяволска усмивка бавно смучеше петел на мъжа, очите й гледаха директно в камерата. След няколко секунди смучене, тя щеше да остави петелът му да падне от устата й, но щеше да продължи бавно да го гали с ръка, докато гледаше директно в камерата. Тя се усмихваше и от време на време казваше нещо мръсно. Имаше нещо толкова интимно в това. Тя го дразнеше, водеше го чак до ръба на кулминацията, но не и покрай него. Не се бързаше нищо. Тя извличаше удоволствието. Бях толкова развълнуван, че хвърлих роклята си на пода и застанах гол.

В крайна сметка, след поредния кръг бавно засмукване, тя му позволи да освободи, според нейните условия. Тя държеше члена му до бузата си и го поглаждаше достатъчно, без да се отказва от зрителния контакт. Cum се спука от върха на петелчето му като гейзер, поглеждайки към бузата й, преди да падне обратно върху стомаха му. Именно това ме тласна към ръба. Изстрелях товара в закръглената си рокля.

- от Саномия

29 'Направо към ... Направо?'

секс истории

До първото се появи още едно момиче. Също толкова красива, с диаметрално различен външен вид. Руса, ниска, подредена, кръгла на всички правилни места, в сравнение с дългата, слаба брюнетка.

Новото момиче вдигна поглед към мен. - Не те ли познавам?

Вдигнах рамене. - Същият кампус, предполагам.

- Не, определено те познавам. Биология?' - попита тя, присвивайки ми очи.

Сега я запомних. „Последен семестър, Био 143, сутрешна сесия.“

Очите й светнаха. 'О да! Ти беше ТА! Много добре я запомних, след като проговори. Малката хъси беше дошла при мен, опитвайки се да подобри оценките си. Хайде силен. Нямаше начин да позволя на малко котенце да съсипе моето училище и кариера. Дори да беше първокласен, клас А.

Тя отвори вратата: „Влезте. Наистина ли търсите място?“

Брюнетката се обърна към нея. - Няма начин, Ашли. Вие знаете правилата. Последното нещо, от което се нуждаем, е някакъв тестостеронов товар, който живее тук.

- Чил Хедър. Това е готино. Той е гей.

Гей? Какво по дяволите. Къде се отказа тя да каже на някого, че съм гей? Просто защото не исках. . .

Хедър, брюнетката, ме гледаше нагоре-надолу като парче месо. - Сигурен ли си?

Ашли ме хвана за ръката и ме завлече в сградата. 'Разбира се. Искам да кажа, просто го погледнете. Тен, манипулиран, облечен така. Колко очевиден трябва да бъде той? По дяволите, две от момичетата в клас ми казаха за него, когато казах, че ще го накарам да ми вдигне оценките, знаете ли, с малко бартер. Дори не можах да го накарам трудно.

По дяволите, разбира се, че не! Скъсах си гащите, за да може някой да ни влезе. Тя беше свалила ризата си мигове след влизането ми в офиса, питайки ме какво ще вземе. Почти бягах от стаята, когато тя ме беше хванала за чатала.

- от Tx Tall Tales

30 „Четецът“

жена, четяща literotica на лаптоп

В края на инструкциите си мъжът я погледна с искрено лице, мълчаливо питайки дали се интересува. Мъжът още веднъж я увери, че не се интересува от сношение или някоя от прекрасните съвкупности, които съществуват между мъж и жена. Той просто искаше да погледне голото й тяло, докато тя му четеше.

Елери размишляваше над молбата, с език между зъбите в несигурно, но заинтригувано колебание. Предложението не съдържаше никакви конфликти на съвест и Елери, след като през последните месеци беше без каквото и да е човешко взаимодействие по отношение на чувственото, беше подгрята към идеята. Пръстите разсеяно завъртяха тънките ремъци на чантата си, а след това тя попита: „Къде е банята?“

„Трябва ли да използвате банята?“ - попита мъжът.

'Не, трябва да се съблека', Елери намери устата си да говори вместо нея.

- от Сервантес1958

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин !

Популярни Публикации