13 Идеи за карантина за Деня на майката, които са толкова креативни

В ерата на COVID-19 празниците ще се чувстват малко по-различно от обикновено и Ден на майката не е изключение. Разпространението на коронавирус може да ви попречи да напуснете дома си и да сте наоколо по-възрастни роднини , но не може да ви попречи да празнувате майките в живота си. Независимо дали се изолирате заедно или за съжаление разделени, има много забавни начини, по които можете да покажете на мама, че мислите за нея. Карантинният ден на майката не трябва да бъде депресиращ. Създадохме списък с уникални подаръци и виртуални празненства, за да съберем цялото ви семейство на сигурно тази година. А за повече семейни забавления, вижте 19 семейни игри, когато сте остана в къщата .1 Създайте персонализирана настолна игра.

Семейство, играещо настолна игра

Shutterstock

Върнете семейството обратно семейна игра вечер ! Компании като Пакет и Котки и зарове имате много онлайн игри, които можете да прецизирате за собственото си семейство, за да продължите да се забавлявате през тези трудни времена. „Създайте игра, използвайки семейни вътрешни шеги и спомени, за да персонализирате играта си вечер!“ препоръчва Каси Колиер , съосновател на Bundle. Можете също да направите тази идея, като хоствате своя собствена любопитни факти нощ въз основа на семейни факти. И за да дадете на мама повече любов, вижте 9 сайта за доставка на цветя за същия ден за букети за деня на вашата майка .2 Превърнете домашните в домашни подаръци.

Младо момче, което прави занаят

ShutterstockС много сега родителите помагат на децата си да учат у дома , превръщането на задача или „домашна работа“ в подарък е страхотно двойно потапяне. „Повечето дейности за дистанционно обучение предлагат достатъчно гъвкавост, за да направи доста лесно превръщането му в подарък за Деня на майката“, казва Александра Фунг , Главен изпълнителен директор на Явно , уебсайт за препоръки от родител към родител. Можете да създавате знаци за зеленчукова градина по време на занаятите, да правите бонбони за лесен научен експеримент или да напишете история, посветена на мама.3 Дайте уютния дар.

Семеен пакет за отваряне на поща

Shutterstock

Забравете обичайния халат и чехли и подарете на мама сладък комплект за пот тази година. От преследване на деца из къщата, до работа в импровизиран домашен офис , за да се отпусне накрая с чаша вино, тя заслужава да бъде удобна. „Супер уютните - но шикозните тоалети обхващат точно това, от което се нуждаят мамите в момента: ден за почивка и релаксация и усещане, че е красива, отвътре и отвън“, казва Манди Фрай, президент на марката дрехи Z ДОСТАВКА . А за още подаръци, които ще хареса, вижте 11 идеи за домашни карти за домашен майчин за деца .

4 Поръчайте ръчно рисувана илюстрация.

Семейна висяща картина на плажа

ShutterstockАко вие самият не сте хитър, но все още обичате домашното усещане за подарък, поръчайте рисуване на семейна снимка или семейния дом. „Във време, когато много магазини за търговия на дребно са затворени, Etsy пазарът е винаги отворен с ръчно изработени, уникални подаръци, които могат да бъдат изпратени навсякъде, така че ако не можете да бъдете лично с любимите си хора, можете да изпратите персонализиран подарък “, казва Дженифър Багдоян на Юфка на Джени , която използва платформата, за да продава своите акварелни илюстрации. Мама ще я хареса и ще се чувствате чудесно, знаейки, че сте подкрепили малък бизнес едновременно.

5 Дигитализирайте семейните рецепти.

Цифрови рецепти на таблет

Shutterstock

Без съмнение имате повече домашно приготвени ястия от всякога, така че е идеалният момент да дигитализирате любимите рецепти на семейството си. „Това е чудесен начин за запазване на специални семейни хранителни традиции“, казва Сара Йоман на Семейната готварска книга , който създава персонализирани готварски книги с помощта на фотография. Можете дори да накарате нейните баба и дядо и други членове на семейството да изпращат вноски.

6 Хвърлете виртуална нощ с боя.

Ръчно рисуване върху платно

Shutterstock

Перфектен за майката, която не се страхува да си изцапа ръцете. Вземете всичките си творчески сокове и създайте някои шедьоври за дома си с клас по изкуство! Много студия за боядисване в цялата страна сега предлагат виртуални класове , така че цялото семейство може да участва. „Вашето„ платно “може да бъде каквото поискате: тениска, чанта или дори маратонки“, казва Мери Вамвукакис , собственик на Студиото за рисуване в Ню Йорк. Препоръчваме да изведете това парти в задния двор или да сложите много вестници вътре, за да избегнете бъркотия. За повече идеи, които ще й направят ден, вижте 25 съобщения за Деня на майката, които ще стоплят сърцето й .

7 Поглезете я с онлайн консултация за интериорен дизайн.

Жена на видео разговор

Shutterstock

Дали цялото това време у дома дава на мама хиляди идеи за домашно преобразяване? Помогнете й да превърне тези идеи в реалност.

„Страхотен подарък за майки, които обичат да украсяват, но може да се нуждаят от малко насоки, за да го направят сами, онлайн консултация може да й даде съвети и съвети от професионалистите“, казва Нора Буз , основател на Интериорен дизайн на Lucida Well-being . Свежият чифт очи може да оцени пространството и да помогне за реализирането на мечтаните проекти.

8 Запазете спомени с дневник.

Семейство, което седи на пода и чете

Shutterstock

Не просто всеки дневник, но такъв, който можете да попълните заедно.

„Можете да създадете свой собствен дневник за спомен на мама, като добавите въпроси за нейния живот, спомени от детството й и надеждите и мечтите й за бъдещето“, казва Андреа Уаргли , директор на електронната търговия в Кална пита . Можете лесно да направите това поколение и да го попълните както с мама, така и с баба виртуално или по телефона. За повече идеи за записване на нещата, вижте 27 Вдъхновяващи подкани за списания за зашеметени писатели .

9 Направете персонализиран плейлист.

Жена слуша слушалки

Shutterstock

Работете от вкъщи, избягайте от карантина с кратко пътуване или правете малки проекти из къщата - всичко е по-добро с подходящата музика. „Съвременният микстейп, подготвящ плейлист, е много личен и показва, че сте отделили време, за да създадете нещо само за нея“, казва Ейлийн Ейвъри , автор на Рап за подаръци: Историята и изкуството на подаряването на подаръци . Приложения като Spotify улесняват всички от семейството да допринасят. Преминете допълнително, като създадете отделни плейлисти за конкретни дейности или различни часове от деня.

значението на кучетата в сънищата

10 Домакин на чаено парти.

Чаено парти

Shutterstock

Тази класическа и вечна идея за празнуване на Деня на майката обикновено може да се проведе в изискан хотел, но лесно може да бъде възпроизведена във вашия дом. „Изберете тема за чай, като конкретен тип или регион, и сдвоете всяка с различен десерт или закуска за лесно домашно парти“, обяснява Ашли Лим , чай сомелиер и основател на Чай от манса . Ако прекарвате деня отделно от майката, която почитате, накарайте всички да се облекат и да организират партито виртуално.

11 Настройте модерна семейна фотосесия.

Семейство, гледащо лаптоп на дивана заедно

Shutterstock

Снимките на семейството са слабост на майка, затова донесете фотосесията при нея! Фотографите стават креативни в тези времена и провеждат виртуални снимки над приложения за видео разговори. „Направете това цяло събитие, като поставите някои мелодии, облечете се заедно и дори създадете забавен фон“, препоръчва фотографът Шон Биндер . За повече карантинно творчество вижте 13 забавни карантинни видеоклипа и снимки на хора, които се забавляват .

12 Вземете киното при нея с домашен проектор.

Семейство, гледащо проектор у дома

Shutterstock

Кино вечер току-що беше сериозно надграден. „Създайте къмпинг във вашия двор или вътрешен двор и проектирайте любимия филм на семейството си отстрани на къщата или гаража си, или вземете одеяла и възглавници и хвърлете филм на тавана, ако искате да останете на закрито“, казва Пол Закржевски , ръководител маркетинг в C + глобален . Марки като Кодак , Sony и Epson направете опции за проектор на достъпни цени и това е подарък, на който цялото семейство може да се радва за години напред. За вдъхновение от маратона прочетете нататък 18 2020 Филми, стрийминг точно сега и къде да ги намерим .

13 Попълнете персонализиран пъзел.

Семейство прави пъзел заедно

Shutterstock

Поръчайте пъзел, направен от любима семейна снимка, която ще се превърне в уютно произведение на изкуството за вашия дом. „Пъзелите са забавно, пълноценно занимание за семействата, за да отделят време, а персонализираното прави сладък подарък за спомен“, казва Мая Хааг , президент на компания за детски книги Виждам Ме . Изненадайте мама с някой от семейния домашен любимец или дори колаж от бебешки снимки! За повече разрушители на мозъка вижте 19 пъзела за възрастни, които ще ви задържат часове наред .

Популярни Публикации