Най-добрите съвети за анален секс за приключенски двойки

Според a Доклад за сексуално поведение от 2016 г. извън Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), 44 процента от мъжете и 36 процента от жените, анкетирани между 2006 и 2008, съобщават, че са експериментирали с анални секс поне веднъж в живота им. Въпреки че често се свързва с гей секс, констатациите на доклада предполагат нещо съвсем друго: Анален секс в Америка се прави от хетеросексуални. Всичко поражда въпроса: Дали аналният секс е част от Вашият сексуален репертоар? Независимо дали сте опитвали анал преди или не - или ако просто ви е интересно как е - вземете го от мен: Когато се изпълни правилно, този дългогодишен порно скоба е един от най-приятните, безопасни и абсолютно вълнуващи сексуални актове можете да направите. В края на краищата аналният секс не е просто извращение - това е дълбоко приятно и интензивно преживяване, което всяка любопитна двойка трябва да обмисли. От правилната смазка до правилната емоционална подготовка до правилните храни за ядене, ето няколко съвета за анален секс, които определено трябва да знаете.Как да се подготвим за анален секс:

Говорете за това, преди да опитате.

Вземете това: A Национално проучване на секса и поведението проучване показа, че жените, които имат анален секс оргазъм по-често от тези, които нямат. И все пак дори в лицето на подобни доклади, „дръзката“ стигма около аналния секс остава. Това е разбираемо, разбира се, като се има предвид, че говорим за, ами, за анус. Но за много хора колебанието да се ангажират в анален смисъл потенциално може да бъде обгърнато с някакви продължителни проблеми на сексуалната идентичност.

Какъвто и да е случаят, ако аналната игра е нещо, което искате да проучите с партньора си, започнете с разговор и задайте няколко въпроса относно техните мисли по въпроса. Правили ли са го? Хареса ли им? Привлича ли ги мисълта за това? Оттам можете да установите дали вие и вашият партньор може да сте готови и желаете да опитате.Направете вашето проучване.

Преди да опитате, гледайте заедно порно, което се отличава с приятелски изглеждаща задника любов. В идеалния случай това трябва да е клип, в който аналът е просто част на една сцена, а не нейният фокус.духовен смисъл на жълтата пеперуда

Нещо повече, възприемчивият изпълнител трябва да изглежда такъв наслаждавайки се с пръсти, играчки и пениси в дъното - не издръжлив то. Също така, моля, имайте предвид, че аналистите в порно са непрекъснати професионалисти: частично актьори, частично конторционисти, частично спортисти, частични странични шоута. Докато гледате, напомнете си за това и бъдете наясно с факта, че тези невероятни изпълнения не биха били възможни без огромно количество преговори, практика, умения, подготовка на опит и - както ще стигнем след малко —Луб.Разберете, че аналният секс, направен правилно, не трябва да навреди.

Аналният секс ще се чувства различно за всеки. Мнозина съобщават, че се чувствате като „пълни“ или като тялото ви непрекъснато се „разширява“, предлагайки по-интензивно „изтръпване“ оргазъм . Други казват, че е като да се направи масаж с дълбоки тъкани, който по някакъв начин успява да привлече всички правилни места. Какъвто и да е случаят, всичко зависи от вашата анатомия, способността ви да се отпускате, количеството смазка, размера и формата на пениса или обекта с форма на пенис, който се вмъква, и други фактори. Но каквото и да се чувства, ако се направи правилно, това не трябва да е болезнено преживяване.

Разберете, че аналният секс е високорискова сексуална дейност.

Това е неприятно, но бихме се отказали, ако не го споменем. Истината е, че аналният секс излага хората на по-голям риск от заразяване с ХИВ и други полово предавани инфекции, отколкото почти всяка друга сексуална активност. Данни от CDC показва, че рецептивният анален секс е най-рисковото сексуално поведение по отношение на предаването на ХИВ. От всеки 10 000 излагания на заразен източник, 138 ще доведе до приемане на болестта от рецептивен партньор. Това е скорост на предаване петнадесет пъти по-високи от пенисно-вагиналния акт. Но има дори лоши новини за хора, които са били изследвани за ППИ и са имали отрицателни резултати. Според Американско общество за борба с рака , аналният секс също увеличава риска от анален рак както при мъжете, така и при жените.

Ръководство стъпка по стъпка за първи път анален секс:

Ако приемащият партньор е нов в играта на задника, трябва да бъдете всякакви хубави до неговия или нейния заден край, за да създавате положителни и приятни асоциации с акта всеки път, когато правите секс. Възползвайте се от всяка възможност да целувате и правите комплименти за бузите им през дните и седмиците, докато не решите да правите анален секс.Когато правите орален секс, изследвайте с езика си перинеума (в разговорно изражение „нечистотата“) и внимателно масажирайте ануса с ръце. Ако правите вагинален секс, винаги милвайте задните й части и потупвайте кифлите й, като ги разнасяте леко. Кажете й, че ще разтривате внимателно ануса и около нея с добре смазан пръст и ще получите нейното съгласие за това. Докато правите това, често искайте отзиви от нея. Това ще създаде безопасна и топла среда, в която да продължите.

1. Запознайте се с анатомията.

Анусът, заобиколен от два комплекта мускули, които отварят и затварят външния и вътрешния сфинктер. Външният сфинктер е лесен за достъп и относително лесен за притискане или отпускане. Вътрешният сфинктер е разположен на около инч до инч и половина по-далеч. Той не приема заповеди почти толкова лесно, но на практика той също може да бъде поставен под контрол. Просто казано, работата на тези мускули е да поддържат фекалните вещества под контрол.

Сега отвъд преддверието на ануса е ректумът. Това е чувал с тръбна форма, който е дълъг около 4 до 6 инча при повечето хора. В горната част на ректума, храносмилателният тракт се завърта на 90 градуса като превиване в маркуч. Отвъд това пречупване е сигмоидното дебело черво. В продължение на повече от 99,99% от човешката история хората щяха да клекнат, поза, която освобождава долната част на храносмилателния тракт и е по-вероятно да доведе до изваждане на всичко с един замах. Това е важно да запомните, ако и кога започнете да експериментирате с позициониране по-късно.

2. Да, трябва да експериментирате сами. (Вашият партньор ще ви благодари.)

Мъж или жена, гей или направо, трябва да изпитате от първа ръка какво е усещането да имате нещо в ануса си, защото опитът ще информира вашите знания в спалнята по-късно. Следващия път, когато сте под душа, сложете душ гел или сапун на пръстите си и направете бавна сесия за изследване.

Започнете, като масажирате само външната част на ануса за няколко минути. След това поставете подложката на показалеца или средния пръст върху отвора. Потренирайте се да свивате външния си мускул сфинктер за броене до три, след което да го отпуснете за броене до три. След няколко кръга от това ще започнете да получавате оценка за това колко голям контрол можете да упражнявате върху този мускул и след като можете да се свиете и да се отпуснете с лекота, натиснете подложката на пръста си на около четвърт инч, докато сте отпуснати.

Направете още един набор от пет контракции и освобождавания на върха на пръста си, преди да го натиснете с още една четвърт инч. Продължавайте по този начин, докато пръстът ви е извън втория сфинктер и вътре в ректума. След като влезете, опитайте да масажирате стените на ректума, както и да движите пръстите си навътре и навън. Отделете няколко сесии самостоятелно, за да научите какво се чувства добре там и кое не. Как се чувствате с два пръста? Три? Чрез това упражнение ще научите много жизненоважна информация, която можете да използвате по-късно.

3. Какво трябва да знаете за „зоната на излизане“.

При нормални обстоятелства ректумът трябва да е чист от значителни количества кака. Докато фекалните вещества влязат в ректума, обикновено сте на път към най-близката изправна баня. 'Анусът и долната част на ректума всъщност имат много малко фекален материал в себе си, което означава, че той обикновено не е толкова мръсен, колкото си мислите', пише клиничен сексолог Д-р Кат Ван Кърк в Космополитен . За да направите каша още по-малко вероятно ...

4. Ако искате да сте супер чисти, трябва да ядете повече фибри и да пиете повече вода.

Това трябва да е част от начина ви на живот, независимо дали правите анален секс, защото пълното и пълно изпразване на червата е не само еуфорично, но и супер здравословно.

най -сексито нещо, което една жена може да направи

Сега, ако аналният секс е в менюто, вие наистина искате да бъдете наистина ли наблягайки на фибрите във вашата диета - не само в деня, но и в седмиците преди анален секс. Освен това опитайте да разпределите приема на фибри върху всички ваши ястия и закуски, а не само с едно движение. Водата е друг много важен компонент, който ви помага да почиствате къщата с един замах. Стремете се да пиете половин галон вода на ден.

5. Не забравяйте смазката!

Двете най-важни неща, на които трябва да обърнете внимание при избора на смазка за анален секс, е вискозитетът и съставът. По-дебелите смазки са най-подходящи за анален секс. Това е така, защото стените на ануса са по-тънки от вагиналните стени и изискват смазка, която може да ги поддържа хубави и хлъзгави, за да намали шансовете за (о!) Порязвания и разкъсвания в ректума.

Силиконовата смазка вероятно е най-добрият ви залог за анален секс, защото е безопасна за презервативи (за разлика от смазките на маслена основа), не се изпарява бързо (за разлика от смазките на водна основа) и няма най-хлъзгавото усещане. Препоръчваме нещо като смазка Wet Platinum Premium Silicone, което се предлага на (къде другаде?) Amazon .

6. Не се страхувайте от задния щепсел.

Не се паникьосвайте от тези думи: Ние не ви предлагаме да отидете на пълен BDSM. Истината е, че използването на щепсел ще получи възприемчивия партньор използвани до усещането, че има нещо, е, там. Също така, ако я накарате, започнете да го носите докато като прави редовен секс, тя ще започне да свързва чувството, че се активира анално с чудесен секс. Страхотен щепсел е Fun Factory Bootie модел. (И за още страхотни артикули, които да купите за спалнята си, ето 30 секс играчки за подобряване на любовния ви живот .)

7. Яжте светлина преди началото на аналния секс.

Като възприемчив партньор винаги трябва да ядете леко и да избягвате мазни храни в деня, когато планирате да правите анален секс. Мазните храни обикновено правят изпражненията по-меки и увеличават вероятността някои остатъци да останат след посещение в банята.

8. Изчистете района.

Вероятно знаете нещата, които обикновено водят до сърдечен, удовлетворяващ и пълен BM за вас. Това може да бъде добър нощен сън, джогинг, малко черно кафе, определено време на деня. Направете всички необходими стъпки, за да извадите всичко. За тази цел много хора се кълнат в Клекнало гърне , който има за цел да освободи дебелото черво и да улесни всичко, което излиза наведнъж.

9. Намокряйте се и дивите.

Психологическите ефекти от клизма могат да бъдат толкова важни за приятния анален секс, колкото и физическите. Изключването на ректума е просто жив плет срещу възможността за бъркотия и ако възприемащият партньор е по-малко притеснен от пръскането на непосредствената област с кака, те са по-склонни да се отпуснат в цялото си тяло и да се насладят на преживяването. Можете да вземете клизма за еднократна употреба в местната аптека, но ако установите, че харесвате аналния секс достатъчно, за да го поставите във вашата секси времена ротация, можете да получите нещо за многократна употреба. Това дори се предлага с одобрение от FDA.

10. Очаквайте най-доброто, подгответе се за най-лошото.

Въпреки цялата тази подготвителна работа, все още има малък шанс нещата да се объркат. Затова оставете стара кърпа или чаршаф, имайте под ръка няколко влажни кърпички и в малко вероятния случай, ако знаете, че се случи нещо лошо, уверете се взаимно, че няма да се вдигне шум и че е налице план за действие при извънредни ситуации място. Кърпата ще се разхлаби, и двамата ще скочите под душа, където ще бъде приложена сериозна TLC.

11. Отпуснете се.

Отново способността на възприемчивия партньор да диша и да се отпусне е разликата между преживяване, което ги кара да отидат „уау“ или това, което ги кара да отидат „оу ...“ Изпийте чаша вино или попийте нещо билково, ако установите, че това ви помага да се отпуснете и се отпуснете. Но не се побърквайте.

„Точно както не бива да работите с тежки машини, докато сте под въздействие, не бива да експериментирате и с анален секс, докато сте пияни“, казват sexperts В & Lo на emandlo.com . „Болката е знак, че правите нещо нередно и ако сте похабени, няма да знаете кога да спрете.“

Повторете: няма такова нещо като твърде много смазка. Прилагайте обилно и често.

12. Бъдете плитки.

Ако сте изпълнили всички стъпки по-горе, тя няма да бъде хвърлена за примка от усещането за нещо в дупето й - дори ако това, с което я представяте, е по-голямо от пръстите, щепсела или вибратора . В началото обаче не забравяйте: Бавно и плитко е името на играта, поне докато рецептивният партньор не каже друго.

13. Някои позиции са по-добри от други.

Ако сте собственик на пениса, може би е добра идея да останете зад партньора си и да го пуснете обратно във вашия пенис със собствено темпо, контролирайки ситуацията. Независимо дали са нови в анала или не, шансовете са, че ще им е необходим момент или два известно време, за да се приспособят към усещането и може да се наложи да останете неподвижни.

Използвайте това време, за да нанесете повече смазка върху областта. Отново - наистина няма такова нещо като твърде много, когато става въпрос за анал. Нека възприемчивият партньор диктува дълбочината и скоростта на действието. (Както беше отбелязано по-горе, ректумът е дълъг само 4 до 6 инча при повечето хора.) За някои хора аналният секс е най-удобен “ кучешки стил . ' Други предпочитат да бъдат лице в лице или дори отгоре.

14. Ако правите анален секс, само правят анален секс.

Истина: анусът и ректумът трябва да имат бактерии, които не принадлежат към влагалището. При порнографията езици, пръсти, играчки и пениси се изваждат от една дупка и през цялото време се пъхат в съседна. Но в реалния живот подобни неща потенциално могат да причинят бактериална инфекция. Ето основното правило: Ако нещо влезе в дупката, то се измива, преди да попадне във влагалището (или някъде другаде). Схванах го? Добре.

15. Без бързи изходи.

„Винаги издърпвайте бавно и внимателно, дори ако партньорът ви крещи:„ Махнете f * & $ !! “ кажете Em & Lo. „Движението може да се почувства още по-интензивно в обратна посока.“

И след като излезе, не забравяйте да се гушкате. Аналът може да бъде интензивно изживяване, особено за приемник за първи път, така че не забравяйте да администрирате много допълнителни грижи като целувки и сладки неща.

мечтае за мъртви близки

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации