20 навика в социалните медии, които са технически измамни

Много от нас мислят за измама като очевидно нарушение на доверието, от целувка на колега до измъкване, за да ви стане уютно в хотелска стая с бившия си. В дигиталната ера обаче измамата означава много повече от това дали сте физически верни или не.Едно проучване от специалисти по семейно право Слейтър и Гордън разкрива, че социалните медии са цитирани като a причина за брачен колапс сред една трета от анкетираните двойки за развод. И макар че социалните медии създадоха на пръв поглед безкрайни възможности да бъдат неверни, това не е просто измисляне на планове за включване, което вече звучи като измамна аларма. От флиртуващи съобщения до изпращане на интимни снимки, тези навици в социалните медии са всички форми на измама по свой собствен начин и със сигурност си струва да внимавате, ако изглежда, че вашият партньор се занимава с тях.

1 Създаване на фалшиви профили

facebook синя измама в социалните медии

Въпреки че винаги има шанс някой да има фалшификат Facebook профил с единствената цел онлайн тролинг, това вероятно е признак на по-подозрително поведение - Facebook измама. Ако вашият значителен човек има фалшив профил в социалните медии, далеч не е извън границите да ги попитате защо е там и за какво точно им е необходим.2 Публикуване на кокетни снимки

фото тайни на знаменитости, Неща, които винаги трябва да правите в измамен ресторант в социални медии

Ако вашите публикации в социалните медии са преминали от PG към NC-17 в рамките на няколко седмици, след като някой, от когото сте привлечени, е започнал да ви следва, може да изневерявате в социалните медии. Публикуване на снимки с цел да изкушаваш някой, различен от твоя значим, не е съвсем невинно , след всичко.3 Използване на кодови имена

мъж на компютър Най-умните мъже изпреварват измамите в социалните мрежи

ShutterstockАко преименувате контакти в телефона си или общувате само с хора, използващи фалшиви имена онлайн, със сигурност изглежда имаш какво да криеш . Ако сте напълно верни с партньора си, не бива да изпитвате нужда да криете с кого говорите.

4 Постоянна проверка на нечий статус

спестете пари за измама в социалните медии

Shutterstock

Да, дори и най-верните партньори от време на време ще се регистрират в социалната мрежа на бивш. Ако обаче постоянно търсите актуализации и нови снимки, отнемате време на партньора си с тази измама в социалните медии и сте на хлъзгав наклон към изневяра.5 Следване на хора, с които искате да се свържете

Момиче, усмихнато на телефон Романтика измама в социалните медии

Следването на някого в Instagram само защото смятате, че са горещи, не е толкова невинно, колкото звучи. Ако не познавате някого, но решите да го следвате само заради външния му вид, вие признавате своята привлекателност и се опитвате да се свържете, нито едното, нито другото не е точно над дъската. Накратко: това може да се помисли Instagram измама .

6 Коментиране на снимки на бивш

промени в социалните медии след 40 измама в социалните медии

Shutterstock

'Поздравления!' на снимка на новото бебе на бившия ви? Глоба. Коментирайки: „Иска ми се да бях там с теб!“ на снимка, на която се слънчеви бани в бикини? Не толкова невинен.

7 Изпращане на флирт DM

шест градуса facebook snap inc измама в социалните медии

Тези флиртуващи DM изпращате до вашия Twitter смачкване не са без последствия. Въпреки че може да сте безопасно зад параван, ако вашият партньор види, че казвате на някой друг колко е горещ, не бихте ли го сметнали за измама в социалните медии?

8 Да се ​​доверите на някой, различен от вашия партньор

Мъж шепне в жена

Интимността се простира далеч отвъд физическото . Ако доверявате на някой различен от партньора си и се облягате на него за емоционална подкрепа, може да сте виновни за измама в социалните мрежи.

9 Припомняне с Ex

двойка, хванала се за ръка, ангажимент в социалните медии

Шут

Много бивши могат да бъдат приятели в социалните медии без инциденти. Ако обаче връзката ви в социалните мрежи с бившия ви започне да се спуска в заешката дупка на преосмислянето на всички онези страхотни дати, които сте имали, вашият партньор вероятно е оправдан в чувствам се леко излъган .

10 Изпращане на снимки

знаменитост фото тайни измама в социалните медии

Освен ако не помолите близък приятел да ви помогне да решите между тоалетите, изпращането на снимки на себе си на други хора в социалните медии обикновено трябва да се счита за забранено в моногамната връзка.

11 Използване на секси емоджита

забавни въпроси за amazon alexa Луди факти, които никога не сте знаели за измамата в социалните медии на вашия смартфон

Shutterstock

Това, че не използвате явен език, не означава, че не сте преминали граница. Emojis могат да нарисуват също толкова жива картина : патладжан тук и поничка там и сте в гореща вода.

12 Съобщения за напр

Призрак, мъж, изпращащ съобщения, изневерява в социалните мрежи

Shutterstock

Ако бившият ви все още има кутия с вашите неща, непременно им изпратете съобщение, за да си ги върне. Ако обаче просто им изпращате съобщение да се регистрират или да наваксат, не се изненадвайте, ако вашият значителен човек е по-малко доволен от този акт на измама в социалните медии.

13 Изтриване на историята на търсенията

facebook синя измама в социалните медии

Ако чувствате нужда да изтривате постоянно доказателства за това, кого сте търсили в социалните медии, смятайте, че сте разбити. Ако наистина смятате, че няма проблем с това, което търсите в социалните медии, не би трябвало да има причина да го скриете от партньора си.

14 Постоянно изпращане на съобщения от флиртуващи приятели

30 комплимента измама в социалните медии

Човешката природа е да търси валидация. Ако обаче постоянно обменяте съобщения с приятели, които не обичат нищо повече от това флиртуващо ви напомня колко сте горещ, умен или забавен , вие навлизате в някаква мътна територия от гледна точка на вярност.

15 Комплимент за външния вид на хората

спрете да съдите жени, които над 40 изневеряват в социалните медии

Shutterstock

Има много начини да оцените някой сладък, без всъщност предлагайки комплименти . Когато започнете да оставяте жадни коментари за снимки на хората, обаче, вие превключвате от това да сте пасивен и активен участник в измама в социалните медии.

16 Разказване на тайни

влюбена двойка Лоши запознанства Брак Съвети измама в социалните медии

Shutterstock

Вашият партньор трябва да бъде човекът, на когото можете да кажете всичко. Ако редовно се доверявате на някой, различен от партньора си, и споделяте неща, които не бихте казали на другия си, отбележете един в колоната за измама.

17 Обмяна на информация за контакт

Мъж виси жена карта социални медии измама

Ако връзката ви с приятел в социалните медии е наистина невинна, не би трябвало да има реална причина да се свържете с тях чрез други медии. Дори и да не обмисляте измама на вашето цифрово приятелство офлайн във Facebook, това е най-малкото доста подозрително поведение.

18 Фринджиращи секси непознати

Искане за приятелство във Facebook измама в социалните мрежи

Shutterstock

За социалните медии става дума създаване на нови приятели и повторно свързване със стари. Ако обаче вие ​​или вашият значим човек приемате заявки за приятелство от хора въз основа на нищо друго освен на снимките на потребителския им профил, това може да е знак, че не сте напълно верни.

сънуващ мъртъв човек

19 Изпращане на съобщения на Racy

sexting над 40 измами в социалните медии

Флиртът в социалните медии може бързо да се превърне в нещо много по-малко невинно. Ако изпращате груби съобщения на някой в ​​социалните медии, не се изненадвайте, ако вашият значителен човек счита, че това е сериозно нарушение на доверието им.

20 Изготвяне на планове за среща

най-големите грешки при разрешаването на Нова година измама в социалните медии

Разбира се, измамата в социалните медии може да се разпространи и в реалния свят. С изключение на това да се събирате с някой, когото сте срещнали онлайн, за да купите нещо, ако планирате да се срещнете с някой, когото сте срещнали в социалните медии, определено можете да се смятате за измамник.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации