Как да флиртуваме в Instagram: Ръководство на възрастен човек

Преди половин поколение, ако сте се интересували романтично от някого, вие сте направили едно от двете неща, за да разпалите пламъка на собствената си плам: или сте флиртували лично с тях, или сте флиртували с тях по телефона. Как са се променили времената. Един мой приятел наскоро ми каза, че методът му за ухажване с нисък риск просто използва социалните медии. Да, той е измислил как правилно флиртувай в Instagram . Има няколко не-зловещи и дори романтични начина да го направите.„Понякога само следването на [жена] може да се почувства като смел ход“, казва той. „Но вярвайте или не, работи. Ако тя не последва, това е доста полезна информация. И ако тя ме последва обратно, аз просто ще започна да харесвам една или две снимки и ще видя къде отиват нещата ... Наскоро попаднах назад и напред с [жена], в която ние безмълвно си харесвахме снимките на всеки друг няколко минути. В крайна сметка ние DM и отидохме на среща.

За протокола: той е на 38 години.духовното значение на паяците в сънищата

Сега, каквото и да мислите за този безопасен, дистанциран и дори детски начин на флирт (за протокола: бих призовал всички мъже винаги да вдигат телефона), просто не можете да спорите с резултатите. Затова извиках няколко експерти за запознанства и социални медии, за да съберат най-добрите плюсове и недостатъци на флирта в Instagram, за да ви помогнат да следвате, харесвате и DM, как да постигнете блаженство в отношенията.Направете : Следвайте ги, преди да влезете в техните DM.

Ако искате да привлечете вниманието на някого, следвайте го. „Повечето хора виждат кои са техните последователи и дали е другият човек следва ви обратно , вие вече сте изпреварили играта “, казва Джен Хехт , председател на Консултативния съвет за запознанства. Това е едно действие в Instagram, което наистина няма да се възприеме като твърде агресивно от никого, независимо дали ги познавате в реалния живот или не. Но една предпазлива дума: Ако поискате да последвате някой, който има личен профил и той не приеме молбата ви, не заявявайте отново. Съжалявам. Те просто не са толкова във вас.Недей : Както всяка снимка, която публикуват.

Всички наши експерти са съгласни, че масовото харесване на нечии публикации е ужасна идея, която излиза като натрапчива. Ако обаче искате да харесате повече от една снимка, ето един важен съвет: „Съветвам момчета да го направят като разнообразни снимки , не само селфита и секси снимки ', казва Джонатан Бенет , сертифициран съветник, експерт по запознанства и основател на The Popular Man. „Изградете връзка и я опознайте, като всъщност изследвате снимки, които разкриват нещо повече от външния й вид. Жените знаят какво търси човек, когато се фокусира само върху секси снимките.

Направете : Изпратете внимателен DM.

А, да насочваш съобщение или да не насочваш съобщение? Понякога може да изглежда, че изпращането на някой DM е малко прекалено напред, но „не е зловещо, ако е направено с вкус“, казва Хехт. В края на краищата вие сте възрастен и знаете какво искате. „Бъдете леки, забавни и ангажирани, когато изпращате съобщението“, съветва тя. Ако се свързвате с някого, когото никога преди не сте срещали, бъдете особено внимателни да поддържате нещата подходящи. „Как бихте се свързали с потенциален бизнес клиент, ако се опитвате да организирате първоначална среща? Същите принципи се прилагат и за любовния интерес “, твърди Хехт. Ако вече знаете любовния си интерес обаче, пропуснете DM и изпратете текст или ги изпратете по имейл.

Недей : Изпратете няколко DM.

„Основното правило на флирт в социалните мрежи не бъдете зловещи ', казва Бенет. Повторете съобщенията, когато не получавате отговор? Да Зловещо. Съобщенията в Instagram имат удобна функция, която показва думата „видяна“, след като получателят прочете съобщението. Ако вашият любовен интерес е прочел съобщението ви, но не е отговорил, вземете намека.млада чернокожа жена в карирана риза, пиеща кафе и се усмихва на мобилния си телефон

Shutterstock / astarot

Направете : Рамка на коментарите като въпроси.

Най-добрият начин да получите отговор от някой, който ви интересува в Instagram е просто да им зададете въпрос, според Ето Карвовски , експерт по маркетинг в социалните медии и основател и главен изпълнителен директор на Obvious.ly. „Коментирайте съдържанието на нечия снимка по хубав, неагресивен начин“, съветва тя. „Направете коментара въпрос за случващото се на снимката, а не за външния вид на този човек. Не забравяйте, че се опитвате да започнете диалог “, добавя тя.

как да поддържате къщата си топла през зимата

Например, ако оставяте коментар за снимка на човека на плажа, кажете нещо като: „Вашата почивка изглежда невероятно, как беше?“ Не пишете: „Приличате на тотално димно шоу.“ Просто, нали? Нали.

Недей : Кажете всичко, което не бихте казали лично.

Не ставайте странни зад филтъра на социалните медии . „Добра насока е да се запитате:„ Бих ли казал това или бих направил, ако видях тази [жена] лично? “, Казва Бенет. „Ако отговорът е отрицателен, не го правете и в Instagram.“

Направете : Вземете нещата офлайн.

Крайната цел тук е да се срещнете лично с този човек, така че не удължавайте онлайн разговора, когато е възможно да отидете на среща и да разберете дали сте прав един за друг. „Излезте от публичната информационна лента възможно най-бързо“, казва Карвовски. „Кажете:„ Току-що ви познах “и продължете разговора там. Ако това върви добре, преминете към текст, имейл, каквото и двамата искате да направите. ' След като и двамата проявите интерес, няма причина да губите време в игри.

Недей : Изпращане на смесени сигнали.

Ако не се интересувате от среща с някой офлайн, не го преследвайте онлайн. „Трябва да спрем да се крием зад нашите устройства“, казва Хехт. Призраците, трошенето на хляб и омекотяването са станали по-лесни от всякога заради социалните медии и това не е добър външен вид, особено за възрастен мъж. „Бъдете човеци“, добавя Хехт. Не се обръщайте просто към някого, за да засилите егото ви или като начин да запълните времето си, когато ви е скучно.

изстрел отгоре на мъж и жена, държащи се за ръце на дървен плот

Shutterstock / Halfpoint

най -досадните хора в света

Направете : Направете своя ход и след това го оставете.

Като цяло Karwowski има едно всеобхватно правило за флирт в Instagram: „Пуснете един намек веднъж и след това го пуснете, особено ако не познавате човека“, съветва тя. „Повтарящите се коментари, харесвания и други действия, изразяващи интереси, не се считат за действителен флирт.“ Ако не възприемат намека, продължете напред или потърсете по-ясен начин да ги уведомите, че се интересувате, като да се обадите да ги попитате за среща.

Недей : Разчитайте на социалните медии, за да получавате дати.

„Истината е, че Instagram не е замислен като сайт за запознанства, така че може да бъде много объркващо, когато се използва като такъв“, обяснява Ники Голдщайн , сексолог и автор на Необвързани, но запознанства . „Как да разберете дали някой харесва вашите снимки, защото всъщност харесва вашите снимки или защото ви харесва? Може да има още няколко очевидни улики, ако ви изпращат директни съобщения и ви канят за среща, но електронният флирт по отношение на следи и харесвания може да бъде подвеждащ и объркващ и да остави някой да пита: „Какво означава това?“ С други думи, ако наистина сте сигурни, че харесвате някого и имате средства да се свържете с него извън Instagram, това вероятно е по-добър залог.

Популярни Публикации