25 тайни втори значения на тези популярни емоджи

През историята хората винаги са намирали начини за комуникация чрез криптирани съобщения, а съвременната версия на тези древни руни е емоджито. Сред по-младите поколения емотиконите са толкова популярни, че на практика заменят думите в текстове и публикации в социалните медии, често за ужас на родителите, които отчаяно се опитват да разберат какво кодирано съобщение се опитват да изпратят. И докато някои значения на емоджи са прости, други имат тайно двойно значение, което трябва да бъде дешифрирано, а някои са доста сложни.Например, a Ето какво всъщност означават тези 13 объркващи емоджи .

1 Коза

тайни значения на популярни емотикони - значения на емоджи

Никога не бихте предположили това, но козата е съкращението GOAT: Greatest of All Time. Ако видите това емоджи във вашата емисия в социалните медии, това означава, че сте прославени като най-добрите във вашата област.значението на съня за бременност

2 Змия

тайни значения на емотикони

Внимавайте, ако видите змията, тъй като това показва, че някой смята, че сте двуличен задник. Стана повсеместно на На Тейлър Суифт Страницата в Instagram, след като Суифт се оплака от текст, който я споменава в песента на Kanye West „Famous“, твърдейки, че не е знаел за нея, което подтикна Ким Кардашиян след това да пусне аудио запис на Уест, който получава одобрението й за текста, преди да пусне неговия хит. А за по-сочни мръсотии от знаменитости в социалните медии вижте 20 Най-луди Celeb Twitter Meltdowns.3 Пчела

тайни значения на емотикони

Като се има предвид това На Бионсе Името в интернет е Queen Bey, а феновете й са известни като Beyhive, нейните последователи често ще роят пост с пчели в атака, ако някой се осмели да хвърли сянка върху всемогъщия си владетел.4 Лимон

тайни значения на емотикони

Това също е препратка към Бионсе, по-специално нейния новаторски албум от 2016 г., Лимонада . Twitter видя огромен скок в използването на емотиконите през седмиците след издаването на албума и макар да не е толкова вездесъщ днес, той завинаги ще отстоява нейното майсторско музикално пътешествие през различните етапи на изневярата. И, подобно на пчелата, често се използва в акаунтите в Instagram на жени, които нейните фенове вярват, че са „Беки с добрата коса“, псевдонимът на Бей за жената (или жените) Джей Зи й изневери с.

5 Октопод

тайни значения на емотикони

Emojipedia

Той означава „гушкания“ и всъщност е почти прегръдка, въпреки че морското същество не е ужасно приятно (въпреки многото си пипала).6 Дявол

тайни значения на емотикони

Emojipedia

Това може да не е най-сексият образ, но това всъщност показва, че някой е в настроение да стане нестабилен.

7 парче пица

тайни значения на емотикони

Домино пица / Twitter

Това може да означава, че човекът е в настроение за пица, но в правилния контекст парче пица или клин от сирене е друг начин да се каже: „Обичам те“. Защото общуването, което не е достатъчно сложно.

8 Пожар

тайни значения на емотикони

Shutterstock

значението на името Кристин

Този малък пламък показва, че нещо е горещо, или както биха казали децата в днешно време, „запалено“. И за да научите повече за това, което говорят „децата в наши дни“, вижте тези 40 думи, които хората над 40 години не биха разбрали.

9 Танцьор

тайни значения на емотикони

Emojipedia

Изображението на страхотна жена, изпълняваща дълга червена рокля, не означава, че подателят иска да удари малко салса. Това обаче означава, че искат да купонясват - твърд .

10 нож

тайни значения на емотикони

Emojipedia

сладки думи да кажеш на жена

В съответствие с факта, че в крайна сметка е оръжие, емоджито с нож означава, че някой е в много лошо настроение и иска да причини много разрушения.

11 Маникюр

тайни значения на емотикони

Emojipedia

Хората често публикуват това на нечия страница в Instagram, за да покажат, че са „на флик“ или, казано в разговор, страхотно. Той може да бъде изпратен и в текстово съобщение, за да покаже, че се чувствате студени като дива, която си суши ноктите, но най-популярната му употреба е като отговор, който показва, че не ви притеснява нещо, което някой е казал за вас.

12 Жени със заешки уши

тайни значения на емотикони

Emojipedia

Някои жени изпращат това на приятелите си, за да покажат, че им предстои разтърсваща нощ за момичета, но като се има предвид, че са създадени по модел на зайчета от Playboy, те могат да бъдат и код за секс работници.

13 Информационно бюро Дама

емоджи с тайни значения

Emojipedia

Бихте си помислили, че това ще означава „Мога ли да ви помогна?“ но всъщност се използва, за да се изрази раздразнено „вече дори не знам какво да мисля“.

14 Патладжан

тайни значения на популярни емотикони значения на емотикони

Emojipedia

Това е щанд за мъжки гениталии и често се изпраща, за да илюстрира очакването на секси време.

15 Праскова


тайни значения на емотикони

Друг символ за човешката анатомия, той представлява derriere.

игри за игра със семейството у дома

16 Пари с крила

емоджи с тайни значения

Често ще виждате това на Venmo до, да речем, електрическа крушка, за да посочите, че някой е изпратил на своите помещения пари за сметката за енергия, която беше толкова скъпа, че се чувстват сякаш буквално гледат как спечелените от тях трудно спечелени пари.

17 Авокадо

емоджи с тайни значения

Като се има предвид хилядолетната мания за авокадо, бихте си помислили, че това би символизирало нещо добро. Но като се има предвид очарователното увлечение с този плод, често се използва, за да се посочи, че някой е безнадеждно „основен“ и просто прави каквото е модерно в момента.

18 Горила

емоджи с тайни значения

Това винаги ще означава Харамбе, величествената горила, която направи заглавия през 2016 г., когато беше застрелян, след като малко момче пропълзя в заграждението му. Не, все още не сме го преодолели.

19 полумесец

емоджи с тайни значения

Отвъд езерото се използват кроасани, за да покажат опозиция срещу Brexit, като се има предвид, че те са най-европейската храна в арсенала на емоджи.

20 Снежинка

емоджи с тайни значения

Може да видите това изскачане по време на спор в Twitter, когато някой иска да нарече някой друг „снежинка“ - унизителен термин, описващ млад човек, който е лесно обиден и прекалено крехък в сравнение с предишните поколения.

истории, за да ви включат наистина

21 Пляскане с ръце

емоджи с тайни значения

Едно от по-простите емотикони, често се използва, за да аплодира нещо, което някой казва. Но често ще го намерите и вмъкнат между всяка отделна дума в изречението като пасивен агресивен начин за подчертаване на нещо, което хората сякаш не могат да влязат в дебелите си глави.

22 Спринцовка

емоджи с тайни значения

Не изпадайте в паника. Колкото и да е предчувствие за емотикони, спринцовката може да представлява игла за татуировка и често се използва в Instagram, за да отпразнува получаването на ново мастило. И ако сте на оградата за поглъщане, изпробвайте някое от тях 100 невероятни татуировки за първи път.

23 Отворени ръце

емоджи с тайни значения

Това емоджи трябва да представлява откритост или прегръдка, но сега често се използва като препратка към Red Bull, като се има предвид приликата му с крилото на енергийната напитка.

24 WC

емоджи с тайни значения

В реалния живот това не е най-сексият от знаците, но под формата на емотикони е преправено, за да означава „жените са смазани“.

25 Устремен

емоджи с тайни значения

Това емоджи трябва да означава, че някой работи толкова силно, че оставя дим след себе си, но сега често служи като символ за вейпинг.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин !

Популярни Публикации