50 весели неща Всеки е тайно виновен за това

Ако днес проверихте и проверихте отново хладилника, за да видите дали феите на храните магически са донесли нещо вкусно директно във вашия дом, не сте сами. И ако прекарахте няколко панически мига в търсене на очилата си, които бяха на лицето ви, ние също бяхме там, направихме и това. Истината е, че повечето от нас си приличат повече, отколкото си представяме, дори и да е по малки, глупави начини, за които рядко говорим. Ето 50 забавни неща всеки е тайно виновен за това. Не се притеснявайте - вашата тайна е в безопасност при нас! И за повече неща, които може да правите на ниско ниво, ето 50 думи, които чувате всеки ден, но не знаете какво означават те .1 Обаждане на някой „приятел“, защото сте забравили името му

приятели забавни неща, които хората правят

Кълнете се, че в даден момент сигурно ви се е представил, но ще можете да сте прокълнати, ако можете помня . Всичко е добре, приятелю!

2 Внимателно огледайте даден артикул в хранителния магазин, защото някой стои пред този, който всъщност искате

продавачите често крият повишаване на цените в магазина забавни неща, които хората правят

ShutterstockКазването на „извинете ме“ на непознат, за да можете да вземете торба ориз от карфиол е неудобна ситуация, за която понякога просто нямате настроение. Така че, докато сте чакали някой да ви се отклони от магазин за хранителни стоки , прекарали сте своето сладко време в учене на всичко, което можете за бурканче корнишони.3 Разбъркване и казване на грешно нещо, когато някой каза „благослови те“

жена болна и кихаща в автобуса

ShutterstockКихахте и някой каза „да ви благословя“. Докато повечето хора биха отговорили с „благодаря“, обърканият ви мозък по някакъв начин измисли „вие също“ или „сте добре дошли“.

4 Препъване и превръщането му в забавен танц

човек препъвайки смешни неща, които хората правят

Ти, разбира се, заблуди всички. Всички ние естествено предположихме, че когато ръцете ви внезапно започнат да се клатят и краката ви паднат зад вас, това е така, защото започвате спонтанна и супер фънки танцова рутина, а не защото се спънете и почти паднахте на гърба си.

5 Почивка от интернет на вашия компютър, за да проверите интернет на вашия телефон

жена по телефона на компютър смешни неща, които хората правят

ShutterstockМоже би по-малката версия на интернет има нещо по-интересно или ново от това, което големият интернет може да предложи. „О, вижте, нека проверим отново Facebook, но този път на различен екран!“ Това е все едно да започнете новинарската лента на чисто.

6 Носете книга на плажа и всъщност не я четете

книги в чанта забавни неща, които хората правят

Имахте цялото намерение да отворите това ново бестселър и получаване на малко четене Свършен. Но вместо това просто си направихте дузина селфи близо до океана и след това заспахте.

7 Натискане на бутона на асансьора няколко пъти

Бутон на 13-ия етаж на асансьора

Shutterstock

Малката светлина свети, знаем, че асансьорът вероятно идва, но не можем да си помогнем. Ами ако е необходимо още едно натискане на бутона, за да изразим адекватно нашата спешност към асансьора? Защото в противен случай, какво да попречи на асансьора да не отделя време? Освен ако наистина не удряме по този бутон, машината няма да разбере, че бързаме.

8 Четене на указания върху кутия с храна, изхвърляне в кошчето, след което извличане, защото вече сте забравили всичко

консерви храни здравословни митове забавни неща, които хората правят

Защо мислим, че ще запомним точно колко чаени лъжички мляко спрямо вода се нуждаем? А за друго поведение, за което трябва да мислите два пъти, вижте 23 груби неща, за които не сте осъзнавали, че правите всеки ден .

9 Лъжа с лекар, когато те питат за консумацията на алкохолни напитки

човек получава лоши новини на лекарски преглед {приоритети след 50}

Shutterstock

Всички го правим, но „един на месец“ звучи подозрително. Слушайте, вашите лекари не са там, за да ви съдят - те са там, за да ви помогнат, така че дайте честен отговор на този. А за нещата, за които трябва абсолютно да се изправиш, вижте 40 неща, за които никога не трябва да лъжете лекаря си след 40 .

10 Случайно изпращане на текст до човека, за когото говорите

жена текстови съобщения запознанства забавни неща, които хората правят

Shutterstock

Искате да изпратите текст на Карън за Боб, но случайно търсите името на Боб в списъка си с контакти, защото той ви е на ум. Това се случва на най-добрите от нас. Но това как се възстановявате е наистина важно.

11 Чувство за лична жертва от нежив предмет

жена ядосана с компютър

Shutterstock

Очевидно единствената причина, поради която смартфонът ви не може да намери Wifi сигнал, е, че ви мрази и се държи. Когато принтерът реши да задръсти, това е така, защото все още държи някаква скрита злоба срещу вас, и е взел съзнателно решение да направи живота ви по-труден. Технологията не просто спира да работи, тя се проваля нарочно - което води до многото ни гневни изблици на неодушевени предмети.

12 Яжте сами торбичка с чипс „семеен размер“

отворена торбичка с картофени чипове

Акарат Тонгсатид / Shutterstock

Вината не е твоя! Кръстник беше на кабел, а чантата беше в скута ти, и това е a loooong филм и по някаква причина Доритос не идва с превключвател за спешно убиване, за да затвори чантата, преди да е станало късно.

13 Пренебрегване на имейл в продължение на седмици, след това обратно писане и казване: „По някакъв начин това завърши в папката ми със спам“

възрастен мъж, изпращащ имейл по телефона

Shutterstock

Страхотен , направи. А за други неща, които вероятно правите редовно, разгледайте 50 досадни неща, които всеки прави .

14 Мърморене на частта с името по време на предаването на 'Честит рожден ден'

парти за свещи за рожден ден

Shutterstock

Вие сте на рожден ден за човек, когото познавате само по някакъв начин. Време е да им изпеете „Честит рожден ден“ и с удоволствие изкорените всяка лирика, докато стигнете до онази част, в която пеете името им, и осъзнаете, че само смътно си спомняте как се казва рожденикът или момиченцето. И така, мърморите нещо непоследователно, надявайки се внезапната ви промяна в силата на звука да не е твърде очевидна.

15 Използване на банята в дома на приятел и надникване в аптечката им

ацетаминофен и други бутилки с хапчета в аптечка, съвети за родители

Shutterstock

Ако техните предписания не са ваш бизнес, тогава чий бизнес са те точно?

16 Намаляване на музиката на стерео уредбата на автомобила, за да можете да виждате по-добре

жена, усмихната по време на шофиране в колата

Shutterstock

Как точно намаляването на силата на звука ще ни помогне да паралелно паркираме? Кой знае! Това е само едно от многото забавни неща, които хората правят, което не идва с просто обяснение.

кога да знаете, че бракът ви е приключил

17 Търсене на вашия телефон, докато го държите в ръка

Неща, които никога не трябва да правите в изискан ресторант

Shutterstock

Обикновеният човек заблуждава телефона си приблизително един милион пъти на ден. За повечето от нас това води до комбинация от разочарование и веселие, особено когато започнем да го търсим, когато все още е в нашата ръка. Може дори да сте го потърсили под леглото си, използвайки функцията на фенерчето на телефона си, преди да осъзнаете какво правите.

18 Виждайки скандална цена за нещо в магазин и се преструвайки, че все още го обмисляте

спестете пари за дрехи забавни неща, които хората правят

Shutterstock

Независимо дали пазарувате дрехи, мебели или дори храна, преживяли сте легитимен шок от стикер, след като видяхте скандалната цена на артикул. Въпреки това, вместо да се вълнувате и да се отдалечите, вие сте останали за няколко минути, преструвайки се, че все още обмисляте да го купите, докато чакате кръвното си налягане да се върне в по-малко несигурна зона.

19 Преструвайки се, че сте във филм, докато слушате музика на слушалки и се разхождате по улицата

ходене със слушалки начини ние

Shutterstock

Това не са само някои мелодии за следобедна разходка - това е саундтракът към вашия собствен екшън-приключенски филм , в който си звездата! В тази конкретна сцена вие се носите по улицата в перфектно време до каквато и да е любимата ви песен на момента и всички статисти го гледат как тръгвате, треперейки от вашата страхотност.

20 Използване на гола тръба за опаковъчна хартия като светлинен меч

опаковъчна хартиена тръба забавни неща, които хората правят

Опаковате подаръци и стигате до края на доставката си и държите картонена туба. Какво правиш? Отговорът е очевиден: Започвате да си тананикате шумове от светлинен меч и да го въртите като това Юън Макгрегър . (Какво друго е трябва да се направи?)

21 Предлагане на наистина прозрачен фалшив смях

шеги за игра на думи

Има толкова много причини да се преструвате на смях и то не само защото сте вежливи. Понякога фалшив смях е начин да се прикрием, че всъщност нямаме представа за току-що казаното.

22 Седейки на леглото си в кърпа за много по-дълго от необходимото

жена на легло в кърпи

Shutterstock

Завършихте душа си. Време е да се облечете. Но в момента, в който седнете на леглото си, докато носите хавлиена кърпа , не можеш да се мотивираш. Просто се взираш в тавана и мислиш за ... наистина нищо. Това е точно като медитация, освен в кърпа.

23 Преосмисляне на зрителен контакт

човек, загледан през оградата, изумителни факти

Shutterstock

Никой не иска да изглежда зловещо, затова се опитваме да намерим идеалното съотношение между осъществяване на зрителен контакт и поглед встрани. Но е лесно да го преосмислиш и ти прекарваш толкова много време в главата си („Да не би да се взирам в нея твърде силно? Трябва да погледна небрежно настрани и след това да погледна назад, може би след три секунди, или това е твърде дълго?“) че в крайна сметка не чуваме нито дума, която казват.

24 Разхождайки се до „банята“, когато се събудите, но се озовавате в килера си

жена лунатик забавни неща, които хората правят

Ей, случва се на най-добрите от нас.

25 Пренасяте твърде много от колата си, за да можете да го направите „за едно пътуване“

чанта за хранителни стоки в колата забавни неща, които хората правят

Shutterstock

Второ пътуване? Абсурд. По-добре просто да балансирате четири найлонови торбички на всяка ръка, хванете две чанти със зъби задръжте млякото между коленете си и зайче скочи в къщата.

26 Закупуване на 20 тениски, но само с три от тях

ризи забавни неща, които хората правят

Shutterstock

Просто продължавате да ги миете - отново и отново. Не се притеснявайте, всички правят това.

27 Отивате на плажа и прекарвате 45 минути в търсене на идеалното място

30 комплимента смешни неща, които хората правят

Трябва ли да сложа своето плажно одеяло на този пясъчен парцел с изглед към океана или на този друг пясъчен парцел, със същата гледка, на няколко ярда? По-добре помислете малко по-дълго.

28 Купувайте на седмица пресни зеленчуци и не яжте нищо от тях

зеленчуци смешни неща, които хората правят

Shutterstock

По някакъв начин продължавахте да поръчвате доставка след работа и преди да се усетите, тези зеленчуци се разваляха.

29 Преструвайки се, че не сте разочаровани, когато получите картичка за рожден ден без пари

жена в фотьойл, четяща картичка за рожден ден

Shutterstock

И все пак, на 43-годишна възраст искате да има петнадесет там. Не си сам!

30 Писане на гневен имейл с 9 593 думи на член на семейството и никога не удря изпращането

човек на компютър смешни неща, които хората правят

Shutterstock

Фу! Това е най-умното нещо можеше да го направиш.

31 Фибринг по време на кръг на „Никога не съм имал“

приятели в чата на коктейл на покрива

Shutterstock

Нека бъдем сериозни, никой не казва цялата истина по време на тази игра. Това е просто начин да се похвалиш с приключенско и рисковано минало, което в действителност вероятно не е било чак толкова приключенско или рисковано, както си го представял.

32 Преструване на текст, докато наистина си правите селфи

спрете да съдите жени над 40 забавни неща, които хората правят

Предупреждение за спойлер: Не заблуждавате никого. Всички знаем какво всъщност правиш. Никой не пише текстове на цяла ръка, докато прави патешко лице. Може и да държите селфи стик !

33 Твърдейки, че имате планове да се измъкнете от социална функция, въпреки че напълно не го правите

Азиатски мъж, седнал на бюрото си на работа, прозявайки се {симптоми на алергия}

Shutterstock

Би ли било толкова лошо просто да откажа покана, като казвам: „Не, благодаря, ще остана вкъщи и ще гледам Бъфи Убиецът на вампири повторения в моите PJ? ' Добре, може би би. Няма значение, продължете с издуването .

34 Извадете телефона си, за да проверите часа, след това се разсейвате от него и напълно забравяте колко е часът

мъж, изпращащ съобщения на смартфон

Shutterstock

Знаете какво е страхотното старомоден часовник ? Не се предлага с приложение за Facebook.

35 Отдръпнете завесата за душ, само за да сте сигурни, че там не се крият серийни убийци

душ убиец, проверяващ смешни неща, които хората правят

Shutterstock

Вероятно сте скочили и на леглото си, така че чудовището отдолу също не може да грабне краката ви.

36 Репетиране на разговор в главата ви, който вероятно никога няма да имате

човек с по-висока енергия забавни неща, които хората правят

Този самодоволен идиот в офиса, който не ви приема сериозно, няма да разбере какво го е ударило, когато доставяте епичното изпращане, което пренаписвате и прецизирате от месеци. Това е чиста поезия, сякаш Уилям Шекспир и Оскар Уайлд имаше дете на любов, което нямаше да бъде подтиквано на работа от някой пич, който не може да спре да говори за образованието си от Ivy League. Никога няма да кажете нищо от това на глас, но поне това е в главата ви и това е достатъчно удовлетворение.

37 Получаване на отговор на вашия имейл, но първо прочетете имейла, който сте изпратили първо

Имейл, повече време, производителност смешни неща, които хората правят

Shutterstock

Сякаш сте забравили това, което току-що сте написали!

38 Танцувайте сами във вашата кухня

жена танцува, докато яде забавни неща, които хората правят

Какво представлява няколко сухи тортила чипса или a кексче това ви кара да искате да бугите малко? Знаете, че сте го направили!

най -странните животни, открити в океана

39 Канализиране на вашата вътрешна Адел в трафика, само за да осъзнаете, че друг шофьор гледа

Жена пее в колата, остани вкъщи, мамо

Shutterstock

В живота има малко по-големи радости от това да издавате една от любимите си песни в колата, особено когато сте отегчен в трафика . Въпреки това, по време на сърдечно предаване на „Някой като теб“ с вдигнати прозорци, вие стигнахте толкова до зоната, че напълно забравихте, че други хора могат да ви видят - като едната лента за шофьора над кой се смее добре за вашата награда -достойно представяне.

40 Инвестиране в разговор, който подслушвате

приятели на вечеря, ресторант, напитки, все още единични неща, които никога не трябва да правите в изискан ресторант, забавни неща, които хората правят

Shutterstock

Всички знаем, че подслушването не е точно учтиво, но ако хората не са искали да слушате разговорите им, защо имат толкова интересни такива публично? Определено сте яли цели ястия, когато едва сте разговаряли с човека, с когото вечеряте, за да слушате драмата на отношенията на двойката зад вас - и, разбира се, да си давате умствени бележки в главата.

41 Преструвайки се на Роки по време на джогинг

отслабнете с 10 килограма забавни неща, които хората правят

Разбира се, емблематичната тематична песен на филма всъщност може да не е във вашия плейлист за тренировка, но духът на шампиона определено е във вас, когато удряте паважа. И, разбира се, сте тренирали тези удари на ниво състезание и правилните куки по пътя.

42 Провеждане на разговор с вашия домашен любимец

щастливо куче със собственик, знаехте ли факти

Shutterstock

Знаете, че хората не са единствените, които могат да използват малко повишаване на самочувствието от време на време. Определено сте напомнили на любимия си домашен любимец колко са умни и специални и страхотни преди разходка или среща с ветеринар.

43 Аларма, когато се видите в предната камера на телефона си

жена изненада разтревожена по телефона си забавни неща, които хората правят

Shutterstock

Разбиването на телефона, за да направите снимка, само за да разберете, че предната камера е включена, е едно от най-мъчителните преживявания. Вероятно сте виновни, че сте издали звуков вик и сте затворили бързо камера приложение, след като се видите под този ъгъл.

44 Случайно хвърляйте промяна и разписки в портфейла си, за да избегнете задържане на линия

жена портфейл забавни неща, които хората правят

Shutterstock

На кого му пука дали промяната е дори правилна? Знаете, че зад вас има каруци и днес няма да сте този, който държи опашката.

45 Правейки това уютно триене в леглото за крикет

сън след 40

Знаете това усещане за плъзгане в прясно оправено легло и започвате да триете краката си, като цвърчене на щурци? Откъде по света е дошъл този инстинкт? Все едно се опитвате да разпалите огън с краката си и да направите леглото още по-уютно.

46 Тайно диагностициране на всички в чакалнята в кабинета на Вашия лекар

ред хора в лекар

Shutterstock

Този тип с мократа кашлица на два реда? Той е определено заразен.

47 Да бъдеш допълнително бъбрив със сигурността на летището за добра карма при пътуване

човек, който преминава през охраната на летището забавни неща, които хората правят

Това е нещо, което търси сигурността на летището, знаете ли. Ако някой е наистина приятелски настроен и любезен, изминавайки допълнителната миля, за да изглежда по-приятен и по-сговорчив от всички останали, тогава той определено трябва да бъде придружен директно до портите си и, ако е възможно, да получи безплатен ъпгрейд.

48 Изчакайте няколко минути, след като човек седне до вас, преди да си тръгне, за да не нараните чувствата му

двама души, седнали на празно летище

Shutterstock

Независимо дали става въпрос за кино, обществен парк или терминал на летище , никой не иска да седне до непознат, особено ако има други места. Но ние също не искаме да ни възприемат като глупаци. Така че, ако някой седне на седалката точно до нас и ние се чувстваме достатъчно неудобно да се движим, ще изчакаме няколко минути, защото не искаме те да мислят, че са се движили заради тях, въпреки че ние сме напълно.

49 Проверете симптомите си в интернет и се убедете, че сте на вратата на смъртта

спестете пари за дрехи, Луди факти, които никога не сте знаели за вашия смартфон забавни неща, които хората правят

Shutterstock

Защо продължаваме да правим същата тази грешка, отново и отново? Знаете какво а главоболие може да е симптом на? Буквално всяка фатална болест някога!

50 Прибирайки се от работа, осъзнавайки, че къщата е празна, и изпитвате огромно облекчение

основни съвети за запознанства за мъже над 40 години

Shutterstock

Не че не обичате приятелите и семейството си. Но вие не го правите трябва да са около тях всеки втора от деня.

Популярни Публикации