30 фини знака, които съпругата ви изневерява

Въпреки че мъжете носят тежестта на повечето измамнически обвинения, истината е, че броят на жените, които са съобщили, че са неверни, се е увеличил с 40% от 1990 г. насам, според Естер Перел , психоаналитик и автор на The Състояние на нещата: Преосмисляне на изневярата . Да, жените са също толкова виновни за измама - но за разлика от колегите си от мъжки пол, те са толкова добри в поддържането на двоен живот, че често пъти е почти невъзможно да се разграничат една прелюбодейка и вярна жена.И така, ако жените могат да прикрият следите си толкова добре, тогава как трябва да разберете дали жена ви ви изневерява? Е, ако четете тази статия, тогава е безопасно да кажете, че вече имате подозренията си - но преди да се сблъскате или да стигнете до някакви заключения, ще трябва да се запознаете с фините признаци, на които жена ви изневерява вие и внимавайте за тях във връзката ви. Така че четете нататък и за повече съвети за брака не пропускайте 40 тайни на двойки, които са се оженили 40 години.

1 Тя ви нарича с друго име в леглото.

завършихте ли е нещо, което никоя съпруга не иска да чуе

ShutterstockВсеки от време на време има фройдов фиш, но на този ще искате да обърнете голямо внимание. Ако жена ви не спира да ви вика друго име в леглото, това може да означава, че тя или желае да сте някой друг, или спи с някой друг отстрани, според Д-р Рамани Дурвасула , лицензиран клиничен психолог и експерт по връзките в уебсайта за самопомощ ТОН Мрежи.2 Тя не иска да перете пералнята.

Жена, която пере пране

ShutterstockНикоя съпруга няма да каже на съпруга си не да пере прането, освен ако тя няма скрит мотив. Често пъти тази странна заявка е пряко свързана с изневяра, тъй като прането може да крие скрити признаци на афера (като касови бележки в джобовете за романтични вечери, на които не сте присъствали, или потенциален аромат, който не е ваш). И ако това описва живота ви, добре, може да искате да внимавате за 30 неща, които хората ще кажат, ако искат да мамят.

3 Тя вече не публикува ваши снимки.

промени в социалните медии след 40

Shutterstock

Ако жена ви почиства социалните си медии от каквито и да било доказателства за връзката ви, това може да е знак, че тя активно ги крие, за да се направи на разположение, според Бетани Рикиарди , експерт по секс и отношения с уебсайт за възрастни TooTimid. И това не е единственото нещо, за което трябва да се притеснявате онлайн: Ето 20 начина, по които социалните медии ни подчертават.4 Телефонът й винаги е без звук.

Неща, които никога не трябва да правите в изискан ресторант

Shutterstock

мечтая за минала любов

Ако съпругата ви използва телефона си, за да комуникира с любовника си, тя непременно ще го запази без звук, за да избегне всякакви въпроси относно обаждания или текстови съобщения. Помислете за това по този начин: Много по-малко вероятно е да подозирате, че съпругата ви заглушава телефона си, отколкото да я игнорира, когато звъни.

5 Тя се отнася с теб по-скоро като приятел, отколкото като любовник.

Жена, която прегръща мъж, защото те са просто приятели

Shutterstock

„Ако вашите взаимодействия с партньора ви станат по-малко романтични и флиртуващи, това е червен флаг“, казва Джонатан Бенет , сертифициран консултант и треньор по срещи. Ако забележите, че съпругата ви вече не използва думи като „скъпа“ или „бебе“ в разговор, например, Бенет отбелязва, че това може да се дължи на факта, че съпругата ви забавя да ви тласка обратно в приятелската зона. И за начини за превръщане на гаснеща връзка в огнена, опитайте тези 40 най-добри идеи за среща, ако сте над 40.

6 Тя остава до късно на работа - често.

Човек е сам в леглото и чете телефона си

Shutterstock

Бъдете внимателни, ако уж съпругата ви прекарва допълнителни часове в офиса. Жените редовно ще казват на съпрузите си, че работят до късно като прикритие за прелюбодейните си извънработни дела. И дори ако вашият партньор всъщност остава късно в офиса неочаквано, все пак може да има причина за безпокойство, тъй като е възможно тя да остане по-дълго, за да бъде по-близо до колега, с когото е свързана романтично.

7 Тя смени паролите си.

мъж по телефона социални медии онлайн

Shutterstock

Повечето двойки, стигнали до брака, се доверяват достатъчно, за да споделят пароли за лични акаунти. Така че, ако от нищото съпругата ви смени паролите си с някакво оправдание за хакване, възможно е в акаунтите й да има нещо, което тя не иска да виждате (като чувствени съобщения до хора, които не сте вие).

8 Тя е прекалено любопитна за местонахождението ви.

мъж по телефона, който се бори с връзки на разстояние

Shutterstock

Жените, които изневеряват, трябва да знаят къде са партньорите им по всяко време, за да планират съответно своите скандални ескапади. В противен случай рискуват мъжете им да навлязат, разрушавайки шарадата, за която са работили толкова много. А за приказки за това как е хванат по-малко справедливия пол, не ги пропускайте 17 тъпи начина, по които мъжете бяха измамени.

9 Тя работи повече.

здрава жена

„Ако съпругата ви изневерява, тя може да приеме интензивен режим на тренировка, макар и не по начин на новогодишна резолюция“, казва д-р Дурвасула. Разбира се, ако жена ви от месеци говори за отслабване и накрая се придържа към строг режим, това не е повод за безпокойство. Но ако интересът й към външния й вид идва привидно от нищото, това може да се дължи на факта, че има някой нов, който да впечатли.

10 Тя е по-малко предварително.

Двойката се кара и кара, а на жената й писна.

Shutterstock

„Когато връзката не се получи, може да откриете, че партньорът ви споделя все по-малко с вас“, обяснява Рафи Билек , LCSW-C , директор на Балтиморски терапевтичен център. „Споделянето е знак за близост и връзка - а когато това се влоши, това е знак, че вместо това ставате по-разединени. Разбира се, ако някой изневерява, най-вероятно ще получите много мълчание и объркване относно това, което всъщност прави с времето си.

11 Тя навлиза в прекомерни подробности за своите екскурзии.

Двойка в чата говори

Shutterstock

В началото на брака си бихте попитали жена си за нейния ден и тя ще ви даде доста елементарен отговор относно работата (или може би сутрешния час по пилатес). Сега, обаче, когато попитате жена си как е преминал денят й, тя навлиза в огромни подробности за това какво е яла на обяд, с кого е разговаряла по време на работа и за всички нови проекти, на които е била възложена. Ако звучи така, сякаш жена ви обменя подробности, за да потвърди нейната история, вероятно е.

12 Тя те обвинява в измама.

разстроена жена Лоши запознанства Брак Съвети

Shutterstock

По ирония на съдбата един лесен начин да разберете дали жена ви е лоялна е по това колко често ви обвинява в изневяра. Хората, които изневеряват на своите значими други, ще проектират вината си върху тях, често под формата на игра на вина. „Тези обвинения често са признак за самовиновност и те също така ще хвърлят вината върху вас, което ще ви накара да бъдете в защита и разсеяни от техните действия“, казва Рикиарди. „Това е доста манипулативно ... тъй като те толкова се разстройват по време на разговора, започваш да мислиш, че мразят измамата и никога не биха го направили на теб, когато в действителност те вече можеха да го направят.“

13 Състоянието на връзката й е изчезнало.

facebook син

Ако щракнете върху профила на жена си във Facebook и забележите, че състоянието на връзката й или се е променило, или просто никъде не може да се намери, тогава може би е време да помислите, че връзката далеч не е солидна. Много жени, които изневеряват, използват тази тактика, за да сигнализират на потенциалните партньори, че са отворени за нови връзки - добра новина за списъка с приятели на съпругата ви във Facebook, но лоша новина за вас. И за повече начини за това как хората използват интернет за изневяра, разгледайте 20 навика в социалните медии, които са технически измамни.

мечтая да бъда рапран

14 Тя избягва приятелите ти.

жена, покриваща окото Неудобни неща

Всяка жена, която крие тайна, толкова голяма, колкото изневярата, ще се дистанцира възможно най-много от съпруга / та и от вътрешния им кръг. Колкото повече се мотае около групата, толкова повече рискува да се изплъзне и случайно да разкрие нещо за аферата си. Плюс това, ако една жена се готви да остави брака си за друг мъж, тя ще иска да работи за създаването на живот, който не включва нейния съпруг или някой от техните приятели и семейство.

15 Тя избягва конкретни ресторанти.

Двойка готви заедно романтика

Shutterstock

Предлагате да опитате нов ресторант за нощна среща, но вместо да се вълнувате от перспективата да промените нещата, съпругата ви се изнервя и вместо това предлага да останете и да готвите. Какво дава? Според Лора Ф. Дабни, д-р , психотерапевт и експерт по брак, това може да се дължи на факта, че тя и нейният нов любовник посещават точно ресторанта, който сте предложили, и тя не иска да рискува да бъде призната от сервитьора.

16 Тя ви дава подаръци без причина.

Съпругата дава подарък на съпруга си, изневерява

Всички обичаме да получаваме подаръци от нашите значими други, но ако съпругата ви подарява скъпи часовници и Хамилтън билети неочаквано, тя може би просто се опитваше да облекчи собствената си съвест. „Общоизвестно е, че даването на подаръци е начин да подправите някого, когато се чувствате виновни за нещо“, обяснява Шарлот Ривърс , експерт по връзките. - И така, за какво може да е виновна жена ти? Най-вероятно: измама. ' А за повече начини да откриете неприятности у дома, прочетете на 20 фини знака Вие сте в лош брак и не го знаете.

мечта за вълк

17 Тя иска да опита нови неща в спалнята.

Двойка, целуваща секс

Shutterstock

Вероятно не се замисляте два пъти, когато жена ви поиска да опита нови позиции в спалнята, но тези нови ходове могат да предизвикат безпокойство. Според Дон-Дейвид Лъстърман , Доцент доктор. , автор на Изневяра: Ръководство за оцеляване , жена ви трябва да учи тези нови трикове от някого и ако този човек не сте вие, тогава е повече от вероятно тя да се вдъхновява от друг мъж.

18 Тя казва, че е нещастна.

Двойка, която се бие в терапия

Слушайте жена си, когато тя ви каже, че не е щастлива. Според анкета с 544 измамни възрастни от Националния център за изследване на общественото мнение, жените, които са казали, че „не са много щастливи“ в браковете си, са почти четири пъти по-склонни да изневеряват в сравнение с жените, които се определят като „много щастливи“ в браковете си. . Плюс това почти половината от анкетираните жени вярват, че една връзка е приемлива, ако бракът е нещастен. Ако имате нужда от помощ за коригиране на курса, започнете с 50 цитата за връзки, за да възвърнете любовта си.

19 Тя обръща повече внимание на външния си вид.

жена, слагаща грим в огледало

Хубаво е да си представите, че съпругата ви се опитва да запали огъня във връзката ви, но ако имате проблеми от известно време, това вероятно е просто пожелателно мислене. По-вероятният сценарий е, че вашият значим друг е намерил някой друг да се ухажва и иска да изглежда добре по време на деликатните начални етапи на тази нова връзка.

„Ако преди това половинката ви не се е грижила за външния си вид, но е направила големи промени съвсем неочаквано - като купуване на нови дрехи или гримиране по-често - това може да означава усилие да впечатлите друг човек“, казва Бенет. И ако искате да подобрите външния си вид, опитайте тези 15 гениални трикове за поява на по-атрактивни.

20 Тя те игнорира.

как да разтрогнеш брака си

Измамникът може да е в състояние да поддържа шарадата на щастливия брак (поне за известно време), но за тях е много по-трудно да изтрият мислите на своя любим, дори когато са със своята значима друга. „Не е добър знак, когато говорите за гниене на дървесината на задния етаж и жена ви има мечтателен поглед в очите“, казва Дабни. 'Това вероятно означава, че вместо да ви обръща внимание, тя мисли за новия си пламък.'

21 Прекарвате повече време разделени.

жена гледа телевизия

Shutterstock

Според проучване, проведено от Дейвид К. Аткинс, д-р. , клиничен психолог от Изследователския институт на Травис, един от ранните предупредителни признаци на афера е прекарването на достатъчно време. Очевидно съпрузите на жените, които изневеряват, отбелязват, че не мислят, че трябва да положат толкова усилия, след като завържат възела, което води до това, че съпругите им се разхождат с някой, който е готов да вземе отпуснатата.

22 Тя говори за измама ... много.

трябва да знаеш как аз

Жена ви може да не излезе и да ви каже директно, че има любовна връзка, но ако знаете как да четете между редовете, думите й могат да бъдат индикация, че нещо не особено кошерно се случва зад кулисите. Тъй като мислите за изневяра със сигурност ще замъглят съзнанието й, тя може да каже неща като „Какви са вашите мисли за отворена връзка?“ или „Казах ли ви, че Тина на работа изневерява на съпруга си?“ И макар че това не са предварителни признания за неправомерни действия, те са признаци, че съпругата ви има други хора на ум.

23 Тя ви се ядосва за всичко.

това е боклук, Най-лошите фрази за запознанства

Дори хората, които се обичат, понякога ще се бият, но обикновено тези битки са за нещо, което всъщност е важно. Партньорите, които предимно се отказват от връзката си, обаче могат да открият, че всяко малко нещо, което техният значителен друг прави, е извън отвращение, което води до малки битки, които нямат смисъл за партньора в приемащия край на проверката. „[Когато партньорът ми ме изневеряваше], всичко, което направих, беше грешно или ужасно или глупаво и аз бях лудата“ написа един потребител на Reddit. А за начини да подновите умираща романтика, опитайте 50 най-добри брачни съвета за всички времена.

24 Тя настоява да прави самостоятелни пътувания.

Жена, шофираща Единична на тридесет години

Shutterstock

Обикновено вие и жена ви отидете на пазаруване на хранителни стоки заедно всяка неделя, но напоследък тя се оправдава защо трябва да отиде сама. Може би един ден става въпрос за оформяне на ноктите, а за нещо за среща с приятел на обяд - но каквото и да е, това не ви ангажира изобщо. Ако подозирате местонахождението на жена си по време на тези самостоятелни пътувания, просто настоявайте да маркирате един ден, за да видите какво всъщност прави жена ви.

25 Получава мистериозни телефонни обаждания.

навици след 40

Shutterstock

Разбира се, тези мистериозни телефонни обаждания бих могъл бъдете спам - но ако те са били само адвокати, както твърди жена ви, тогава защо тя продължава да им отговаря и излиза навън, за да говори?

26 Тя се грижи повече.

Ако жена ви отива в салона, за да изчисти изведнъж веждите и бикини, тогава може би си струва да помислите, че тя не прави това във ваша полза. Жените няма да започнат просто да се грижат за външния си вид от нищото - обикновено има причина и по-често тази причина е нов романтичен интерес.

27 Тя не флиртува чрез текст.

Жена, използваща скенер за пръстови отпечатъци на смартфон

Shutterstock

2 от обърнатите пръчки

„Ако съобщенията на жена ви са загубили това любовно докосване, тогава вниманието й може да е насочено към някой друг“, казва Джъстин Лавел , главен директор по комуникациите в уебсайта за фоново търсене PeopleLooker.com . „Повечето жени искат да накарат мъжа си да се чувства специален и обичан, така че ако разговорите не се чувстват по същия начин, както когато сте започнали да се срещате, това може да е знак, че тя е загубила интереса си към вас.“

28 Тя не ви се доверява.

40 неща, които знаят само жени над 40 години

Shutterstock

Добрият съпруг е вашият любовник, най-добрият ви приятел и вашият доверен човек както в добрите, така и в лошите времена. Така че, ако установите, че жена ви ви поверява все по-малко и по-малко, това вероятно означава, че тя ви е заменила с някой друг - и то не само в отдела за поверителни. И за да не влошите лошите си отношения, никога не използвайте нито едно от тях 40 съвета за връзки, които всъщност са ужасни.

29 Тя внезапно има ППБ.

Подути лимфни възли изненадващи ракови симптоми

Shutterstock

Ако нямате полово предавани болести (ЗППП) и жена ви по някакъв начин се разболява, може да се предположи, че се е разболяла, свързвайки се с някой друг. „Има някои физически начини с големи билети, за да разберете дали някой изневерява, например ако получи полово предавана инфекция, а вие нямате такава“, казва Рамани.

30 Повече се разхожда с неженените си приятели.

Приятели, приятелки, приятели се смеят

Мизери обича компанията - така че ако жена ви сериозно обмисля да ви изневери (или вече го е направила), тогава тя ще иска неженените си приятели до себе си, а не затъналите си приятели, които ще изнесат ухото си за светостта на брак.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации