20 Очарователни подаръци за дъщерята на майка, които със сигурност ще обичат

Няма нищо като връзката между тях майки и техните дъщери . И докато рождените дни и почивни дни ви предоставят възможност да се разхождате един с друг подаръци , понякога тези „само защото“ подаръци са още по-значими. Ако искате да отпразнувате връзката си с майка си или дъщеря си, не търсете повече от тези перфектни подаръци.1 Тези ризи „Mama and Mini“

жена и дете, седнали на открито в съвпадащи ризи, подаръци майка дъщеря

Etsy

От $ 39 купи сега на EtsyАко обичате да имате съвпадащи тоалети с вашето малко, ще полудеете за този очарователен комплект. Не само можете да получите едноцветното в черно, бяло или сиво, но можете да изберете и тениска за вашата малка - и размерите идват от новородено до 6 за деца и до 4XL за майка.2 Този комплект книги с писма за майка и дъщеря

отворена книга с бележки и ножици под нея, подаръци майка дъщеря

Нечести стоки$ 40 купи сега на Нечести стоки

Искате ли да се свържете с майка си или дъщеря си? Създадено от автор Уитни Бигс след като тя загуби собствената си майка от рак, този сладък комплект се предлага с 40 карти, които могат да се изпращат напред-назад между майка и дъщеря, докато джобовете в Книга се запълват, създавайки мигновено наследство вашите деца ще бъде нетърпелив да предаде нататък.

3 Тези ключодържатели майка дъщеря

сребърни ключодържатели със счупени сърца и прелести на компаса, подаръци майка дъщеря

Amazon$ 10 купи сега на Amazon

мечтайте за вода в къщата

Подарете на майка си или дъщеря си очарователно и функционално напомняне за това колко много я обичате с този комплект ключодържатели за дъщеря майка, които се доставят с прелести на компаса, полусърца и висулки, четейки „независимо къде“

4 Тези блокиращи колиета

взаимно свързани златни колиета, подаръци майка дъщеря

Etsy

$ 50 купи сега на Etsy

Вие и майка ви имате неразривна връзка, така че защо да не й вземете огърлица, за да покажете колко силна е всъщност тази връзка? С тези вкусни взаимно свързани колиета, които се предлагат в жълто злато, розово злато и сребърни покрития, тя винаги ще има стилно напомняне за това колко ви е грижа.

5 Тази рамка майка-дъщеря

бяла рамка с скрабъл плочки и снимка на майка и дъщеря в нея, подаръци на дъщеря майка

Etsy

$ 26 купи сега на Etsy

Перфектен за това сладка снимка на себе си на държавния панаир, този портрет от вашия сватба , или нейна снимка и една от нея внуци , всяка майка би се гордяла да покаже тази сладка рамка на мантията си. Можете дори да персонализирате буквите, ако я наричате по друг начин, освен майка, така че всички тези мумии и майки да не се чувстват изоставени.

6 Тези съвпадащи чаши с блясък

ръка държи две чаши, една със зелен блясък, една с розов блясък, подаръци майка дъщеря

Etsy

$ 40 купи сега на Etsy

Независимо дали искате да отбележите страхотна майка-дъщеря пътуване или просто като да мислиш за любимия си човек всеки път, когато грабнеш чаша вода , тези съвпадащи блестящи чаши са настояще майки и дъщери, които със сигурност ще обичат.

7 Този снежен глобус

снежен глобус със златно сърце вътре, подаръци майка дъщеря

Нещата запомнени

$ 50 купи сега на Нещата запомнени

Искате ли да дадете на майка си перфектния подарък за камината й? След това не търсете повече от този очарователен снежен глобус, който възхвалява семейния матриарх и идва с чиния отпред, където можете да добавите свой личен надпис.

8 Тези тениски „Малки неща“

розова риза с

Etsy

$ 37 купи сега на Etsy

Ако обичате идеята за съвпадение тоалети но не сте съвсем готови да се ангажирате да носите същата рокля като вашето малко дете, тази тениска и едно комби е очарователна алтернатива. И ако вашето мъниче е малко по-възрастно, можете да му вземете собствена тениска с размери до 4T.

9 Тези съвпадащи шапки

флопи шапки с черни помпони, подаръци майка дъщеря

Etsy

$ 65 купи сега на Etsy

знаменитости, които сега работят на редовна работа

Тези съвпадения шапки улесняват от всякога майките и техните деца да практикуват безопасно слънце заедно. И да, те също се случват да бъдат очарователни, с техните големи периферии и помпони.

10 Този дневник за дейност

списание с

Amazon

$ 9 купи сега на Amazon

Намирането на дейности за споделяне от вас и вашето дете не винаги е лесно, но този умен дневник за дейности го прави много по-опростен. Напълнена с въпроси за да се питате един друг и дейности за споделяне, със сигурност ще се окажете готови да прекарате много време заедно, докато всяка страница се запълни.

11 Тези обичайни пръстени от рожден камък

два сребърни пръстена с камъни за раждане един върху друг, подаръци на дъщеря майка

Etsy

$ 59 купи сега на Etsy

Искате фино кимване към вашата специална връзка с майка ви или дъщеря ви? Докато тези сребърни роден камък пръстените нямат явни съобщения на мама, те са стилен начин да съвпадат, без да привличат твърде много внимание към факта, че го правите.

12 Това дуо престилка

розови престилки с

Etsy

От $ 38 купи сега на Etsy

Ако имате мъниче, което винаги е нетърпеливо да опита тези измислици, които разбърквате в кухня , почерпете готващия готвач със собствената си очарователна престилка, провъзгласявайки я за ваш контрол на качеството.

13 Тези съвпадащи гривни

две гривни с символ на безкрайност на картичка, подаръци на дъщеря майка

Etsy

$ 12 купи сега на Etsy

Тъй като знаете, че връзката ви с майка ви или дъщеря ви е връзка, която никога няма да се прекъсне, вземете тази двойка безкрайни гривни, които казват толкова много. Можете дори да ги персонализирате с избор от 20 различни цвята на кордата и избор на златни или сребърни прелести, които да отговарят на вашия специфичен стил.

14 Този печат „Любовта на майка и дъщеря не знае разстояние“

печат на чул, който чете

Etsy

$ 16 купи сега на Etsy

това, което приятелката ти иска да чуе

Искате ли да вземете подарък, който със сигурност ще я разплаче? След това не търсете повече този сладък печат, който можете да персонализирате с очертанията на съответните ви домашни състояния.

15 Тази любовна халба на майката

комплект от четири чаши с контури на животни, седнали на маса, подаръци на дъщеря майка

Нечести стоки

$ 38 купи сега на Нечести стоки

Наслаждавайте се на напомняне за любимия човек всеки път, когато го вземете сутрин вземете ме с тези халби, които се предлагат в четири дизайна: един слон, два елени, три малки и четири патета, идеални за почти всяка семейна конфигурация.

16 Тези съвпадащи ленти за глава

раирани ленти за глава с червен флорален принт, подаръци майка дъщеря

Etsy

$ 11 купи сега на Etsy

Ако искате да съответства на вашия аксесоари с вашето мъниче, без да украсявате косата си с големи лъкове, има стилно решение. Този набор от съвпадащи ленти за глава е едновременно удобен и удобен както за мама, така и за бебе.

17 Тези гривни с отворено сърце

дете, което държи майка си

Etsy

$ 40 купи сега на Etsy

Стилна, минималистична почит към вашата връзка, тези гривни, които се предлагат в покрития от жълто злато, розово злато и сребро, са идеалното допълнение към всяка кутия за бижута. Още по-добре, можете да направите комплекти за майка и до три дъщери!

бял кон в съня

18 Тези помпони шапки

жена и бебе в съвпадащи червени шапки с помпони, подаръци майка дъщеря

Etsy

От $ 25 купи сега на Etsy

Златният ви гардероб чувствал ли ви е малко блажен? След това добавете малко усет с тези съвпадащи шапки на мама и мен, идеални за примамливост зимата е най-лошата .

19 Тази рамка на майка и дъщеря

дървена рамка със снимка на жена и майка й в нея, подаръци майка дъщеря

Amazon

$ 20 купи сега на Amazon

Празнувайте любовта си към майка си или дъщеря си, като й подарите тази възхитителна селска рамка, пълна със сладко гравиране. Само на 20 долара тя ще я накара да се стопи, без да счупи вашата бюджет .

20 Тези чаши за вино без майка и дъщеря

съвпадащи чаши за вино без стъбла с

Etsy

От $ 25 купи сега на Etsy

Ако майка ви или дъщеря ви имат Истински домакини -оценка на ниво за вино , инвестирайте в този набор от съвпадащи чаши без стъбла. Ако се чувствате празнично, продължете и си купете два комплекта - един за отпиване на шардоне у дома, един за перфектни наливания на пино в нейния. И за още страхотни съдове за вашата напитка по избор, вижте тези 25 сладки бутилки с вода, които ще ви поддържат хидратирани през цялото лято .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации