30 неща, които жените винаги искат да чуят

Що се отнася до връзките, езикът е всичко. Веднага щом грешната фраза може да отклони любовника ви, перфектно формулирано изречение също може да отключи сърцето й. И макар че няма две жени, които са абсолютно еднакви, наистина има фрази, които почти всяка мома на земята би искала да чуе. Тридесет от тях всъщност - ние сме ги събрали всички заедно точно тук, директно от най-добрите експерти по връзките. И след като сте благополучно в нейните добри грации, раздуйте топлината и й прошепнете някое от 13-те най-секси неща, които можете да кажете на жена .1 „Знаеш ли какво обичам за теб?“

Щастлива двойка флирт. Жени

Последвано от нещо много подробно. „Жените обичат спецификата“, казва Ребека Бъртън , лицензиран брак и семеен терапевт. - Знаем, че ни обичаш, но защо? Малко допълнителна мисъл може да превърне сладкото в нещо сладко.

2 „Прав си.“

Двойка отвън жени

Shuttertstockмечта да пикае кръв

Понякога е по-добре да се съгласите с факта, че тя е права, а вие не. Смирението е добродетел, което повечето жени могат да оценят. Също така не би навредило да се знае как да кажа съжалявам.3 „Изглеждаш невероятно.“

Двойка флиртува това, което жените искат да чуят

Прост, но ефективен. „Жените искат да чуят, че са красиви“, казва Мелиса Диварис Томпсън , лицензиран брак и семеен терапевт в Ню Йорк. Може да звучи плитко, но разсъжденията зад него имат смисъл: „Помага на жените да повишат увереността си и да се чувстват по-обичани“, обяснява тя. И ние имаме дори повече съвет как да впечатлите всяка жена тук .4 „Ние сме заедно в това.“

Двойка хванати за ръце това, което жените искат да чуят

Shutterstock

Жените обичат да чуват, че сте обвързани. Разбира се, това работи само ако всъщност е вярно. „Повечето жени искат да чуят вашия ангажимент към тях, защото това създава сигурност“, обяснява Уайът Фишър, Psy.D , лицензиран клиничен психолог в Колорадо. „Когато сте в конфликт и нещата се чувстват несигурни, те трябва да чуят уверение, че сте в него за дълги разстояния и сте решени да решите нещата“, добавя той. Също така трябва да сте сигурни, че знаете как да направя този ангажимент да трае вечно.

5 „Снощи беше невероятно.“

Двойка, секс това, което жените искат да чуят

Shutterstock„Жените обичат да чуват, че са добри в леглото“, казва Кимбърли Хершенсън , LMSW. Точно като мъжете, „те искат да знаят, че доставят удоволствие на партньора си и че партньорът им е доволен от сексуалния си живот“. Ако имате нужда от някои съвети за подправяне на нещата в спалнята, научете 5-те начина да имате най-добрия си секс за всички времена - довечера .

6 'Ако искате да говорите, аз съм тук.'

Двойка хванати за ръце това, което жените искат да чуят

Shutterstock

„Напомнете й, че сте до нея емоционално винаги, когато има нужда от нещо“, препоръчва Сахар Дорани, Psy.D., лицензиран клиничен психолог. „Не всичко е свързано с материалистични или финансови прояви на любов“, казва тя. Трябва също да проверите тези тайни на най-добрите взаимоотношения .

7 „Кое е най-смисленото изживяване, което сте имали?“

Двойка флиртува в ресторанта това, което жените искат да чуят

Shutterstock

Въпросите могат да бъдат чудесен инструмент за установяване на интимност, особено в ранните дни на връзката, но и по-късно. „Вашият партньор не е ваше продължение, а съвсем различно лице“, отбелязва Анжула Сингх Байс , Доктор, международен психолог и автор. „Винаги ще има камъни на камъни и от вас зависи да разберете тези неща, които„ не съм знаела за вас след всички тези години “, обяснява тя. „Това ви привлича по-близо и често ще бъдете изненадани от човека, който седи срещу вас, по приятен начин.“ Освен това, докато сте в това, научете се още неща, които жените обичат да чуват на първа среща .

8 „Не, не изглеждаш дебел.“

Жена, огледало, мазнина това, което жените искат да чуят

Shutterstock

Задръжте окото си. Понякога хората (включително мъжете!) Се нуждаят от малко допълнително успокоение. „Жените искат да знаят, че дори в най-лошите си дни те все още са красиви и желани“, обяснява Дебра Роджърс , експерт по запознанства и автор на книгата за раздяла He Did You a Favour. И това трябва да се разбира, но вие определено никога не трябва да пита жена, ако е наддала.

9 „Не разбирам, но ще опитам.“

Щастлива двойка това, което жените искат да чуят

„Нека бъдем честни: Комуникацията между половете може да бъде минно поле“, казва Бъртън. „Не винаги ще стигнете до мястото, откъдето идва тя, но определено получавате точки за опит.“ Ето още повече чудесен съвет как да поддържате жена си щастлива .

10 „Как мога да ви подкрепя?“

Двойка, хванати за ръце това, което жените искат да чуят

„Жените търсят партньорства, които насърчават техния растеж, подхранват таланта им и им позволяват да бъдат най-добрите си“, обяснява терапевтът по взаимоотношения, педагог и автор, Shadeen Francis. „Не е достатъчно да говорим, че жените искат да видят действие. Партньорите, които не само се ангажират с това, но активно проверяват какви са техните значими други нужди и последващи действия, много вероятно ще имат щастливи партньори. Можете също така да покажете на жена си подкрепата си с тези замислени жестове .

11 „Чувствам се ...“

Двойка, флирт, легло това, което жените искат да чуят

Последвано от действителните ви емоции. „Жените обичат да чуват вашите интимни мисли и чувства“, казва Фишър. „Мъжете често се борят с отварянето и споделянето на своята уязвима страна. Когато обаче го направят, повечето жени се чувстват изключително близки до тях.

12 'Толкова си секси.'

това, което жените искат да чуят Двойка, флирт, легло

Точно както жените искат да чуят, че мислите, че са красиви, те също така обичат да чуват, че ги намирате за секси. Като жена „искате да знаете и да почувствате, че партньорът ви е привлечен от вас“, обяснява Томпсън. Просто се уверете, че не казвате нищо от фразите, които никога не трябва да се казват на гола жена .

13 „Мога ли да разбера вашата гледна точка за това?“

Двойка, компютър

Shutterstock

Да покажете на партньора си, че всъщност искате нейната помощ и да оценявате нейното мнение, е чудесна идея, според Роджърс. Това изминава дълъг път към това да покажете вашата увереност в нея и нейните способности.

14 „Обичам те.“

Двойка, хванати за ръце

Shutterstock

Лесно, нали? „Това е може би една от най-малко казаните и най-търсените групи думи, които жените искат да чуват редовно“, казва Кристин Баумгартнер , треньор по срещи и връзки. Така че, ако сте в този момент от връзката си, уверете се, че го казвате често и сякаш го мислите. Още по-добре, има и такива лесни начини да кажете „обичам те“, без да казвате никакви думи .

15 „Направих планове за нас за събота вечер.“

Двойка, флирт, ресторант

Shutterstock

„Жените се чувстват загрижени, когато партньорът им прави планове да направят нещо“, казва Баумгартнер. Независимо дали излизате изцяло на ултра романтична среща или планирате да приготвите вечеря и да гледате филм у дома, показвайки, че сте отделили време, за да съберете нещо забавно, което да направите като двойка, ще бъде високо оценено. Ако сте планирали голяма среща за вас и дамата, ето какво трябва да направите предварително .

16 „Обичам как изглеждаш без грим.“

Красива жена

Shutterstock

„Да, вярно е, че не всичко е свързано с физическата красота, но не чакайте, докато тя се изправи в цялото лице на грима, за да се почувства красива“, казва Дорани. Всъщност е също толкова важно да й кажете, че е красива, когато се мотае с йога панталони. „Това ще засили, че тя не трябва да влага един час, за да се подготви, за да бъде призната красотата й“, добавя тя.

17 „Едно от най-добрите ви качества е ...“

Жена, кану

„Всеки иска да бъде обичан, но повече от това, признателността изминава дълъг път“, казва Франсис. Макар че е чудесно да кажеш благодарност като метод за оценяване, Франсис също така предлага да „отделиш известно време да я оценяваш не само заради това, което е направила, но и коя е тя - тя ще се радва да го чуе“.

18 „Обичам да прекарвам време с теб.“

Двойка, жена, отвън

Независимо дали сте заедно от няколко седмици или няколко десетилетия, според Томпсън жените искат да чуят, че им е забавно. „Знаейки, че партньорът им чувства, че те обичат да бъдат наоколо, позволява на жените да се чувстват по-уверени и по-улегнали в отношенията си.“

храни, които ви карат да ухаете приятно

19 'Разбрах това.'

Съпругът мие чинии

Shutterstock

„Дори и най-независимата способна жена понякога иска да обърне юздите“, казва Бъртън. Не става въпрос да я накарате да се почувства така, сякаш не може да направи нещо, а да я накара да се почувства така, сякаш искате да й помогнете. И като говорим за романтични жестове, ето как да закупите перфектните романтични цветя .

20 „Истината е ...“

Двойка, мъж, който говори това, което жените искат да чуят

Shutterstock

Честността е ключова в отношенията от всякаква дължина. Дори ако току-що сте започнали да се срещате, една жена винаги ще оцени истинността.

21 „Разкажи ми за деня си.“

Двойка, канапе това, което жените искат да чуят

„Ако мъжът слуша жена, която говори за нейния ден, тя ще се почувства по-спокойна, след като говори“, обяснява Баумгартнер. Това не само показва, че ви е грижа, но също така й позволява да се декомпресира от деня си и да облекчи задържания стрес.

22 „Съжалявам, че ти се случи.“

Двойка, камина това, което жените искат да чуят

Shutterstock

Баумгартнер също така посочва, че ако партньорът ви е имал разочароващ ден, най-добре е да не се опитвате да „поправите“ нито един от проблемите, които е имала. Вместо това съпричастността с нейния опит говори много за чувствата ви към нея.

23 „Чувствам се сякаш мога да ти кажа всичко.“

Флирт, ресторант, който жените искат да чуят

Shutterstock

„Жените искат да чуят, че партньорът им се чувства удобно да говори открито с тях“, отбелязва Томпсън. Знаейки, че се чувствате сигурни, че говорите с тях по всяка тема, независимо колко чувствителна, помага да се установи по-дълбоко доверие между вас. „Помага за изграждането на връзката на привързаността“, добавя тя. Сега, за да се затвърди тази привързана връзка, ето как да забиете предложението си за брак .

24 Изобщо нищо

Двойка, сандвичи това, което жените искат да чуят

Shutterstock

Понякога жените просто искат да седнеш на задна седалка и да слушаш. Ако тя иска да се обезвъздуши и не можете да направите нищо, за да помогнете, просто я оставете да свали от гърдите си каквото я притеснява.

25 „Уважавам те, защото ...“

Сдвоете това, което жените искат да чуят

„Толкова сме уловени от поп културата, която ни учи, че романтиката е всичко, което не успяваме да осъзнаем, че е много нереалистично, когато се стремите към това, което е изобразено във филмите“, казва Баис. „Солидната основа за връзките и особено жените по отношение на сексизма и мизогинистичното отношение означава, че уважението е нещо, което жените съзнателно жадуват“. Вместо просто да й кажете, че е свършила добра работа с нещо или ви е помогнала по определен начин, обяснете какво точно уважавате относно нейния мисловен процес или начина, по който тя кара нещата да се случват.

26 „Леле, онзи човек те проверяваше!“

Двойка, извън това, което жените искат да чуят

Не по ревнив начин, а по закачлив. 'Това малко състезание от други момчета я кара да се чувства по-гореща от Меган Фокс' Алекс Редъл , специалист по онлайн запознанства, обяснява. „Като казва това, тя чувства, че все още сте нетърпелив да победите и разбира, че не сте последната риба в морето.“

27 'Какво ти трябва от мен?'

Млада двойка, това, което жените искат да чуят

„Вместо да казвате на партньора си какво трябва да направи, опитайте се да бъдете по-отворени и гъвкави“, предлага Роджърс. - Попитайте какво й трябва. Понякога жените просто трябва да бъдат изслушани и подкрепени “.

28 „Вашата работа е толкова важна.“

Усмихната жена, забранете това, което жените искат да чуят

Жените искат да се чувстват почетени за работата, която вършат, независимо дали става въпрос за почистване, работа извън дома, грижи за деца и т.н. ' казва Томпсън. Подобно на мъжете, жените искат да се чувстват потвърдени, че работата им се вижда и цени, особено от човека, на когото най-много им пука.

29 'Благодаря, че се погрижихте за това.'

Жена пазарува хранителни стоки това, което жените искат да чуят

Дори ако вашият S.O. не си стойте вкъщи, ако живеете заедно, все пак е хубаво да й кажете, че го оценявате, когато прави нещо около къщата. „Кажете на вашата дама, че признавате и оценявате упоритата работа, която тя прави, за да поддържа домакинството, независимо дали става въпрос за плащане на сметка, почистване на тоалетната или нещо между тях“, предлага Дорани. „Това помага да се засили, че нейните действия не остават неоценени.“

шеги, за да развеселите приятел

30 „Ти си единственият за мен“

Двойка, легнете това, което жените искат да чуят

Shutterstock

„Това е фразата, която всяка жена е готова да чуе всеки ден“, казва Редъл. Това показва преданост и най-важното, истинска любов.

За по-невероятни съвети за това да живеете по-умно, да изглеждате по-добре и да се чувствате по-млади, следвайте ни Facebook сега !

Популярни Публикации