17 продукти за сън, за които хората се кълнат

В идеалния свят всеки би могъл да отпусне главата си на възглавница и да се унесе в страната на мечтите. Но за съжаление реалността е, че много хора се борят да спят спокойно, често до степен, в която това се отразява на ежедневието им. Най-забележимо е, че една нощ, прекарана в премятане, ще изчерпи вашите енергийни резерви, но вярвайте или не, това също може да доведе до по-сериозни проблеми, като неволно наддаване на тегло и нарушена имунна система.Тъй като сънят е толкова важен за вашето благополучие, важно е да го вземете сериозно и да инвестирате както времето, така и енергията си, за да си осигурите възможно най-добрата почивка. За тази цел съставихме патентован сборник с най-добрите продукти за по-добър сън някога. Така че четете нататък и за повече съвети за сън не пропускайте 20 одобрени от лекаря начини за пълноценен сън.

1 Лосион за сън

Буен сънлив лосион

Сънлив лосион, от LUSH
$ 10 купи сега на lushusa.comХидратиращото какаово масло и бадемовото масло се комбинират с успокояваща лавандула - аромат, за който е известно, че предизвиква сън - за да създадат най-добрия овлажнител за лягане. Този лосион за сън е толкова популярен, че Lush се бори да го запази както в магазините, така и онлайн. Така че вземете го, докато имате шанс. И за повече начини да получите по-добри осем часа, научете 11 одобрени от лекаря тайни за заспиване по-бързо - тази вечер.2 затъмняващи завеси

Затъмняващи завеси

Затъмняваща стая за затъмняване на стаята, от AmazonBasics
$ 35 купи сега на amazon.comВ Ню Йорк и Чикаго с висока плътност ярките светлини през цялата нощ затрудняват удрянето на сеното. Но с затъмняващи завеси можете да блокирате всякакви външни светлини, които заплашват да прекъснат съня ви, плюс да намалите външния шум и да регулирате температурата в стаята си. И вие ще искате да закачите тези завеси, както цялата тази излишна светлина може да е причината да държите на допълнително тегло.

3 Успокояващ нощен чай

по-здрава жена, Най-добрите храни за максимизиране на енергийните нива, най-добрата кожа

Shutterstock

Нощен спокоен зелен чай, от Twinings
$ 4 купи сега на iherb.comЗеленият чай е мощна (и вкусна) добавка за сън - едно проучване, публикувано в Хранителни вещества установи, че зеленият чай с ниски нива на кофеин „може да намали стреса ... и да подобри качеството на съня“. А лайката, ментата и лимонената трева в тази напитка без кофеин преди лягане я правят още по-покорна. Както един рецензент се похвали: „[Този чай] има страхотен вкус и ефективно предизвиква сън“. И бонус: пиенето на зелен чай е един от 40 начина да имате повече енергия след 40.

мечта за края на света

4 Дифузор на етерично масло

Дифузор на етерично масло, от InnoGear
$ 16 купи сега на amazon.com

Както посочва Националната фондация за сън, ароматът на лавандула намалява сърдечната честота и кръвното налягане, като по този начин отпуска тялото за по-дълбок сън. Един от най-лесните (и най-стилните) начини да включите лавандулата във вашата рутина преди лягане е с дифузьор с етерични масла. И ако се разболеете от аромата, не се притеснявайте: винаги можете да го замените с други успокояващи аромати, като майоран ($ 14) или лайка ($ 13).

5 Бяла шумова машина

Звукова машина

Звукова машина с бял шум, от Marpac
$ 50 купи сега на amazon.com

библейското значение на калиста

Мълчанието е опасно нещо, тъй като позволява на ума да се лута и да се самообмисля в лудост. Но невзрачните звуци на шумова машина са идеалният начин да разсеете ума си от собствените си мисли направо в блажен сън. Плюс това, всички шумове, които могат да ви събудят през нощта, ще бъдат заглушени от звука на вашия удобен звукопроизводител.

6 Шоколадов мелатонин

Мелатонин шоколад

Добавка към шоколадов мелатонин, от шоколад Good Day
$ 34 купи сега на amazon.com

Шоколадът преди лягане обикновено не се препоръчва, но можете да направите изключение, когато споменатият шоколад съдържа хормон, регулиращ съня мелатонин. Сладкиши, които ви помагат да заспите? Да моля! А за хранителни начини да останете под напрежение, опитайте тези 30 най-добри храни за максимизиране на енергийните нива.

7 Възглавница за регулиране на температурата

Възглавници на легло

Shutterstock

Муна
$ 300 предварителна поръчка сега на getmoona.com

Обичате ли да спите на студена възглавница? Това е вероятно, защото телесната температура естествено намалява през цялата нощ - и колкото повече го прави, толкова по-добър сън получавате. Повечето възглавници в крайна сметка се загряват, докато лежите върху тях (което означава, че трябва да се събудите и да ги обърнете посред нощ), но тази възглавница се регулира, за да поддържа перфектната температура.

8 Разтвор за хъркане

сън след 40

Shutterstock

Умна Нора
$ 299 купи сега на smartnora.com

Хъркането е болка за хъркащия и за значимите им други. Това не само е разрушително за човека, с когото споделяте легло, но също така може да повлияе на здравето ви и потенциално да поддържа и вас. Влезте в Smart Nora. Той седи под възглавницата ви, докато спите и когато установи, че хъркате, надува и издухва възглавницата, за да движи внимателно главата ви и да възстанови нормалното дишане. И за начини за прекратяване на хъркането завинаги, не пропускайте 5-те причини, поради които хъркате всяка вечер - и как да го спрете.

9 По-малко агресивен будилник

Събуди се светлина

Събуждащ се светлинен будилник, от Philips
$ 98 купи сега на amazon.com

Събуждането от грубия звук на трескава аларма е една от най-малко привлекателните части на делничната сутрин. Ето защо толкова много хора се кълнат в светлината за събуждане на Philips, която имитира естествената слънчева светлина, за да ви събуди бавно от сън. След 30 минути постепенна светлина (като изгрев), един от петте успокояващи звука ще започне да се възпроизвежда, раздвижвайки ви от сън по възможно най-релаксиращия начин. „Дори не се чувства правилно да ги наричам аларми, защото това не е неприятно или силно“, разказва един рецензент на Amazon за Wake-Up Light. - Събуждаш се постепенно. Това нещо е перфектно.

мечтаете да попаднете в автомобилна катастрофа

10 Маска за сън, блокираща светлината

Маска за сън

Копринена маска за сън, от Аляска Мечка
$ 10 купи сега на amazon.com

Един от най-лесните начини за пълноценен сън е като гарантирате, че спалнята ви е тъмна и лишена от светлина. Едно проучване, публикувано в Списание за клинична ендокринология и метаболизъм установи, че спането в стая, изложена на светлина, потиска производството на мелатонин с повече от 50 процента. И ако не искате да променяте декора на спалнята си със затъмняващи нюанси, винаги можете да инвестирате в добра маска за очи, като тази дишаща и достъпна, направена от гладка коприна.

11 Уморителен спрей за възглавници

Спрей за възглавници

Спрей за възглавници за дълбок сън, от Bluemercury
$ 29 купи сега на bluemercury.com

Влива се с лавандула, ветивер, и лайка, това естествено средство за сън се рекламира от мнозина като спасител в безсънни нощи. Един рецензент описа аромата на спрея описателно като „мека лавандула, която ви люлее в леглото“. И с този спрей никога повече няма да си легнете ядосан, тъй като миришещата лавандула е един от 20 най-добри начина да успокоите гнева си незабавно.

12 Пречиствател на въздуха за борба с алергии

Пречиствател на въздух Amazon

Пречиствател на въздух, от LEVOIT
$ 90 купи сега на amazon.com

Малко полени или прах във въздуха са достатъчни, за да ви накарат да се мятате цяла нощ. Ето защо имате нужда от пречиствател на въздуха в стаята си, за да филтрирате вредните частици от въздуха и да предотвратите задръстванията и кихането, които могат да нарушат съня ви. И по-специално този пречиствател се предлага с мека нощна светлина, така че можете да почиствате въздуха и четете преди лягане.

13 Претеглено одеяло

Претеглено одеяло

Претеглено одеяло, от YnM
$ 70 купи сега на amazon.com

Няма нищо по-релаксиращо от това да те държат през нощта и просто да знаеш, че някой друг е до теб. Но не винаги е реалистично да заспите в позиция на съвместно гушкане, откъдето влиза и претегленото одеяло. Стимулира усещането за топла прегръдка, като по този начин освобождава серотонин и мелатонин за безстресова нощ на безсънен сън.

най -лесните животни за грижи

14 Възглавница без пера

жена спи

Shutterstock

Възглавница, от Каспър
$ 75 купи сега на casper.com

Подобно на принцесата и граховото зърно, всичко, което е необходимо, е едно перо, което стърчи от възглавницата ви, за да ви държи будни през нощта. Но с уникалния дизайн на възглавницата на Каспър, никога повече няма да се налага да се притеснявате за измамни пера, тъй като облачните им възглавници са пълнени с влакна, тънки като нишка коса.

15 Или възглавница с клин (за гърба)

Клин възглавница

Възглавница за клин Supreme Bed, от Bed Bath & Beyond
$ 40 купи сега на bedbathandbeyond.com

Оформена като клин от сирене (като по този начин му дава името), тази възглавница е идеална за хора, чиито проблеми с гърба ги държат будни през нощта. Той е проектиран да поддържа торса, гръбначния стълб и мускулите, така че гърбът ви в крайна сметка да се върне в първоначалната си форма. И ако нито една от тези възглавници не ви харесва, разгледайте 10 най-добри възглавници за по-добър нощен сън.

16 Матрак с пяна с памет

Матрак с мемори пяна

Gel Swirl Memory Foam Topper, от Dreamfoam Bedding
$ 68 купи сега на amazon.com

Според Института за помощ на съня, трябва да подменяте матрака си на всеки седем до 10 години, за да осигурите възможно най-добрия сън. Матраци са скъпо все пак и така, ако не можете да си позволите да се отправите към магазина и да вземете ново легло, следващият ви най-добър вариант е матрак. По-специално този топ с мемори пяна е наречен „обърнато чудо“ и потребителите възторжено смятат, че се чувстват „омекотени“, когато спят върху него.

17 Валерианови коренни капсули

Корен от валериана

Капсули от корен на валериана, от отговора на Nature
$ 8 купи сега на iherb.com

Вместо да използвате лекарство за заспиване, опитайте с натурална добавка, като тези капсули от корена на валериана. Според Американски семеен лекар, коренът обикновено се използва за лечение на безсъние, особено чрез намаляване на времето, необходимо за заспиване. И за повече начини да получите осем часа, не ги пропускайте 40 съвета за по-добър сън през летните нощи.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин !

Популярни Публикации