17-те най-добри специални комедийни промоции на Netflix

Хората по света жадуват за смях и нещо, което да им занимава времето сега повече от всякога . Ако искате да убиете един час и да излезете от него, чувствайки се малко по-лек, бихте могли обърнете се към комедията , но е лесно в крайна сметка да получите умора при кликване, опитвайки се да намерите подходящия специален вариант. За да улесним нещата, събрахме най-добрите специални специални комедийни потоци в Netflix, които гарантирано ще ви помогнат да се смеете от проблемите си. И за по-весели опции за стрийминг, вижте тези 17 недооценени телевизионни комедии, които са достъпни за поточно предаване в момента .какво се случва с тялото ви след тренировка

1 Джон Мулани: Kid Gorgeous

Kid Gorgeous

Нетфликс

Джон Мулани е донесъл много приходи за Netflix през последните няколко години с три специални анимационни комедии Голяма уста заснета версия на неговото шоу в Бродуей, О, здравей и специалната музикална комедия на децата му, Джон Мулани и обедната купчина . Kid Gorgeous е най-новият специален стендъп спектакъл на Мулани, заснет през 2018 г. в Music City Music Hall. Комикът стартира като писател Saturday Night Live , и това се вижда в неговите експертно написани шеги: Силата на Мулани е неговата уникална доставка и способността му да изнася шеги в пълен кръг.2 Али Уонг: Жена с твърд удар

Жена на твърдия удар Али Уонг

НетфликсМоже би знаете Али Уонг като жената, която е направила героично две специални промоции за Netflix, докато е била бременна в седмия месец. Във втория специален, Жена с твърд удар , Уонг обсъжда майчинството, брака и мъжете в нейния подпис, непоклатим, непочтен начин. А за някои комедии, които не можете да пропуснете, ето и нашият списък с 30-те най-забавни филма за всички времена и къде да ги предаваме .3 Майк Бирбиля: Слава Богу за шегите

Слава Богу за шегите

Нетфликс

Феновете твърдят, че Майк Бирбилия най-голямата сила е в неговото разказване и начинът, по който той изтъква по-голям разказ през целия си набор. Този аспект на комедията на Бирбилия е най-очевиден в неговия специален спектакъл за 2017 г., Слава Богу за шегите . Той демонстрира уникална способност да включва някои истински сърдечни моменти, без да жертва никакъв хумор в процеса.

4 Дейв Шапел: Пръчки и камъни

Пръчки и камъни

НетфликсДейв Шапел е безспорна комедийна легенда - факт, който беше закрепен в историята, когато му беше присъдена Награда Марк Твен за американски хумор през 2019 г. Обаче обсъждането на коя от специалните специалности на Chappelle царува е силно поляризиращ дебат. Докато някои твърдят, че 2017г Откровението на птицата п е Шапел в разцвета на силите си, твърдят други Пръчки и камъни , най-новата му специална, е най-силната му. За ваш късмет не е нужно да решавате, тъй като той го е взел пет промоции на Netflix, през които можете да си проправите път.

какво означава да намериш дими

5 Ейми Шумер: Специалният кожен

Специална кожа

Нетфликс

Изненадващо Ейми Шумер за първи път заснет специален стендъп спечели едва през 2017 г., когато Netflix направи премиера Специалният кожен . Няколко минути след снимачната площадка Шумер казва на публиката, че всички добри комедианти имат кожено специално, където са изцяло облечени в кожа - въпреки че винаги съжаляват за това по-късно в кариерата си - и това е нейно. Тя изнася час комедия за живота, любовта и срещите с цялата си нефилтрирана слава.

6 Себастиан Манискалко: Стой гладен

Стой гладен

Нетфликс

Себастиан Манискалко може да излезе като човек, който се справя единствено с шеги за италианското си наследство, но най-новият му специален спец доказва друго. Манискалко използва своите развлекателни умения за разказване на истории, за да завладее публиката с еклектични битове за всичко - от фотосесии по време на бременност до класове по въртене до сватбени танци. И за повече смях, това са 10 най-забавни комедийни подкасти, които можете да изтеглите в момента .

7 Тейлър Томлинсън: Криза от четвърт живот

Криза от четвърт живот

Нетфликс

За разлика от много от комиксите в този списък, Тейлър Томлинсън е сравнително нова на сцената. Томлинсън беше включен в Подреждането на комедиите , изпитание за Netflix от 2018 г., което даде на публиката 15-минутни откъси от комици. През 2020 г. Томлинсън получи своя специален спектакъл, който премие възторжени отзиви аплодирайки нейния излъскан комплект, увереност и весела доставка. Въпреки че този специален ще накара някой да се смее, той е особено трогателен за хилядолетия, които са напълно над 20-те.

8 Сет Майерс: Лоби бебе

Лоби бебе

Нетфликс

Има нещо толкова утешително Сет Майерс , може би защото го виждаме на нашите телевизионни екрани от няколко десетилетия, първо на Saturday Night Live и след това в собственото си шоу, Късна нощ със Сет Майерс . Приятно е да видиш как Майерс излиза зад бюрото си, за да си побъбри за личния си живот, включително титулната тема за съпругата му с бебе в лобито на апартамента им.

9 Джени Слейт: Сценична треска

Сценична треска

Нетфликс

Джени Слейт Сценична треска е за разлика от която и да е друга комедийна специалност там, главно защото самата Слейт е много уникален герой. Специалното е комбинация от стойка на живо, интервюта, в които тя разказва забавни истории за зряла възраст и заснети разговори със семейството си в дома си от детството. Години на всепоглъщаща сценична треска пречат на Слейт да изпълнява през това време, тя написа книга , се появи в някои големи филми и изрази любими телевизионни герои. Сега Слейт се завръща на сцената, но само при свои условия.

10 Бо Бърнъм: с Има.

Какво.

Нетфликс

Награден с награди писател Бо Бърнъм започна да показва комедийните си умения в YouTube и впоследствие чрез stand-up. Бърнъм има две специални промоции в Netflix, Правя щастлив и Какво. , в допълнение към комедийните албуми, които можете да слушате в стрийминг услуги. През целия си сет Бърнъм - когото може би познавате и като писател и режисьор Осми клас - варира между пеенето и говоренето на комедията му. Неговото остроумие и специалната марка на самоунищожаване се комбинират за едно завладяващо моноспектакъл.

11 Берт Крайшер: Хей, голямо момче

Хей, голямото момче, Бърт Крайшер

Нетфликс

личност за рожден ден на 3 ноември

Берт Крайшер се завръща и все още без риза във втория си специален Netflix, Хей, голямо момче . Ако не сте запознати с комедията на Крайшер, полезно е да знаете, че в колежа той е бил профилиран от Търкалящ се камък , и последвалата статия беше вдъхновение за Ван Уайлдър от National Lampoon . Така че, да, можете да очаквате много диви истории, но също така и коментари за родителството и семейния живот.

12 Илиза Шлезингер: Старейшина Милениал

Старейшина Милениал

Нетфликс

В Iliza Shlesinger's четвърти специален за Netflix, тя използва комедия, за да предаде мислите, които всички сме имали проблеми да си кажем. Шлезингер започва кариерата си като първата жена, която спечели NBC Последно комично стоящо . Тя продължава да се доказва с тази буйна, свързана комедия, специална за живота през 30-те години.

13 Адам Сандлър: 100% пресни

100% пресни

Нетфликс

Ако сте глупак за някаква носталгия, трябва да проверите Адам Сандлър 2018 stand-up специално 100% пресни , който е изпълнен с чисто нови песни от Сандлър във вената на класическите му песни за Ханука и Деня на благодарността. Специалното включва и сърдечна почит към скъпия приятел на Сандлър - и комедийната легенда - Крис Фарли .

14 Мишел Вълк: Шеговито шоу

Шеговито шоу

Нетфликс

Ако търсите забавен комикс с отличителна енергия, не търсете повече. Мишел Вълк е весела и има специален начин да рифира по дадена тема по-дълго, отколкото повечето хора могат да се измъкнат, но през цялото време сте с нея. В тази специална специалност за 2019 г. тя обсъжда култура на възмущение, раждане, феминизъм, масажи и дори видри.

15 Антъни Джеселник: Огън в родилното отделение

Огън в родилното отделение

Нетфликс

Антъни Джеселник втора специална стойка в Netflix, Огън в родилното отделение , не е за хора със слаби сърца. Внимателно изработената структура на Йеселник включва той да подготви шега, която със сигурност ще направи неприятно зрителите - а след това изведнъж да го изкриви, за да стане още по-лошо от очакваното. Въпреки че тази техника го прави толкова поляризиращ, затова и мнозина го смятат за комедиен гений.

16 Тифани Хадиш: Черна мица

Черна мица

Нетфликс

9 от чувствата на мечовете

Всички сме се наслаждавали Тифани Хадиш извисяват славата си на екрана през последните няколко години, така че беше вълнуващо да я видим, че получава своя собствена специална стойка през 2019 г. Екстравагантният специален спектакъл показва нейното пеене, танцуване и размишления за нейния неприличен път към женствеността. Ако някой не е бил сигурен дали Хадиш е истинска звезда, това е повече от доказателство

17 Тревър Ноа: Страх от мрака

Страх от мрака

Нетфликс

Ежедневното шоу домакин Тревор Ноа се оттегля за някои комедии в stand-up в тази специална програма за 2017 г. на Netflix. Комедията на Ной изисква известен интелект и глобална информираност, за да се оцени напълно, но това е част от привлекателността. И дори да не разберете всички шеги, неговото харизматично присъствие прави този stand-up специален отличителен спектакъл.

Популярни Публикации