Еротично пляскане: Как да овладея този основен, но секси BDSM ход

Разбира се, има много секс играчки и секс игри можете да закупите, за да подобрите своя сексуален живот . Но може би пренебрегвате един от най-добрите инструменти за афродизиак на ваше разположение: задния ви край. Истината е, че когато става въпрос за изследване на вашите сексуални желания, еротичното пляскане е най-доброто място за започване. Можете да влезете в басейна на хедонистичното блаженство, без да се гмуркате стремглаво в плашещо тъмен дълбок край. (О, а еротичното пляскане също е доказан метод за увеличаване на притока на кръв надолу - и всички знаем какво означава това.)

Преди да започнете обаче, ще искате да се уверите, че се ангажирате по начин, който е безопасен, съгласен, внимателен и забавен. Може би се чудите: Какво е усещането за пляскане? Как да започна да въвеждам еротичен шлеп в отношенията си? Тук ще намерите лесни за следване указатели, които да ви водят във вашите еротични пляскащи приключения.

Как да започнете еротично пляскане с партньора си:

1. Обсъдете вашите еротични пляскащи желания.

Въпреки че няма нищо лошо в спонтанността, даването на глави, които бихте искали да ударите или да бъдете поразени от партньора си, е разумен ход. За да извлечете максимума от набега на пляскане, както шпангоута, така и шпангерът трябва да искат изживяването. В разгара на момента не е най-доброто време да се прецени къде са всички.Ако искате да бъдете удряни, можете да започнете този разговор с нещо по подобие на: „Мислех си, че бих искал да бъда удрян. Това ли искаш да ми помогнеш да преживея? Ако това, че сте шпанкера, ви вълнува, отидете с нещо като: „Дупето ви изглежда толкова гъвкаво. Как се чувствате, че ви постъпвам така? Както при всяко ново нещо, което искате да изследвате в сексуалния си живот, по-вероятно е да бъдете ясни, за да реализирате вашите желания.колко спални има в бялата къща

2. ОФЕРТИ за вашия опит.

Треньорът по секс и връзки Effy Blue препоръчва да използвате мнемонично устройство, наречено BIDING, при подготовката си за секс (това означава Б. долни, Аз намерения и д esires), особено когато е заменен обмен на енергия. Ето как работи.  • ДА СЕ граница е нещо, което не искате да правите.
  • An намерение е начин на мислене, който задава тон на преживяването въз основа на нечии ценности и желанието в това е нещо, което искате да изпитате, но нямате очаквания за това.
  • ДА СЕ желание е нещо, което искате или искате да направите.

Шпагера граница може да бъде: „Не оставяйте хълбоци.“ Техен намерение може да бъде: „Искам да добавя нови усещания и динамика към нашето секси време.“ A желание може да бъде: „Искам да се чувствам така, сякаш съм наказан, защото съм непослушен.“

3. Поемете вашите ролки.

Докато някои хора се фокусират върху чисто рязкото, жилещо усещане за физическия акт, за много хора привлекателността на еротичното пляскане е в обмена на енергия. Обменът на енергия включва подчинен партньор - или „под“ или „отдолу“ - доброволно и доброволно отстъпване на контрола на доминиращ партньор - или „дом“ или „отгоре“ - за конкретна ситуация. Тази връзка може да бъде за определен период от време или да съществува постоянно.

В чата си с партньора преди играта обсъдете коя от тези роли вие и вашият партньор харесвате най-много или, ако не сте сигурни, редувайте се като доминиращ партньор или подчинен. От тук можете, ако желаете, да дооформите ролите. Ето няколко начални идеи, направо от утайките на Огромната поредица от секс истории в Интернет: „готвач от висок клас и жена, оплакваща се от напълно добра храна“, бедуински съплеменник и дама палеонтолог, която иска той да премести шатрата си, и „професор и жена майстор, който смята, че е сукал“.4. Нито едно реално правосъдие не трябва да бъде измервано.

В никакъв случай доминантите не бива да създават каквито и да било негодувания в реалния живот с партньора си, докато участват в еротично пляскане. За да сте сигурни, че всичко е на 100 процента в безопасност, трябва да влизате в такива ситуации само ако връзката ви е на твърдо място.

5. Съгласете се за безопасна дума.

Докато еротичното пляскане е от по-леката страна на BDSM дейности, винаги е препоръчително да зададете сигурна дума, в случай че нещата надхвърлят допустимите граници. За шпакера пренебрегването на техните „стоп!“ И молбите за милост могат да бъдат голяма част от забавлението. Несвързана безопасна дума позволява на шпакера да изкрещи „стоп!“ без буквално да го кажа. Чрез използване на несъвместима дума - като репичка или Уинкълвос или намеса! —Шлепачът ще знае да прекрати своето служение.

6. Помислете за натъртване.

Някои хора се наслаждават на мисълта да се откъснат от еротична сесия с някои битки. Други може да са срамежливи да парадират с черно-синя туша в съблекалнята на фитнеса си. Като част от вашата подготовка, обсъдете местоположението и тежестта на вида марки, които ви харесват. Тази тежест може да бъде повлияна от силата, с която капанът се приземява, площта на пляскащата повърхност и дали имате разредители на кръвта (като аспирин) или вазодилататори (алкохолът е често срещан) във вашата система.

7. Заемете позиция.

Изберете позиция, която е удобна и за двамата. Колкото по-удобна и спокойна е подводницата, толкова по-добре и по-дълго те ще могат да издържат на удари. Традиционни позиции включва над коляното , на четири крака , или в легнало положение . И трите позволяват на купола да започне внимателно, като същевременно дава възможност за по-силни люлки, ако възникне необходимост.

8. Фокусирайте се върху дупето, поне в началото.

Има много причини, поради които дупето е основна целенасочена пляскане. Нека ги преброим. Първо, глутеус максимус е и най-големият мускул в тялото. Второ, дупето е мястото, където много хора - предимно жени - са склонни да съхраняват значително количество телесни мазнини. Така че, той може да абсорбира удари, без да се ударят кости или издатини. Трето, задните бузи обикновено са покрити с дрехи, което означава, че колегите, децата и енориашите не трябва да знаят за вашите склонности. И накрая, дупето е в непосредствена близост до гениталиите. По време на секс и любовна игра, много кръвни потоци през тези зони рязко пляскане по задните части всъщност увеличава притока на кръв и в резултат на това възбудата.

Накратко: Когато започнете своя набег в еротично пляскане, съсредоточете се върху дупето.

какво да правя на среща с момиче

9. Загрейте.

Вземете го бавно в началото, шпанкери. Мекото парещо усещане със сигурност е достатъчно, за да се ускори притока на кръв. Оставете бузите на подводницата да свикнат с пляскането. След няколко шамара можете да започнете постепенно да увеличавате силата си, като им давате много възможности между интензивните удари да дават обратна връзка.

как да разберете дали сте готови да имате бебе

10. Изграждане на очакване между swats.

Целта на играта - поне отначало - не е да победите подводницата, както ви дължат пари, а да оживи сетивата и въображението им. Направете почивка между всеки удар или комбинация от удари. Пазете ръката си върху гениталиите на партньора си, разтрийте дланта си по бузите им с кръгови движения или изобщо не правете нищо, оставяйки подводницата да безпомощно предвижда кога и къде ще се случи следващото въздействие.

11. Дайте и усъвършенствайте обратната връзка

Тъй като шпакът е пасивният партньор в повечето еротични пищящи пиеси, много съвети обикновено са инструкции за дома. Що се отнася до обратната връзка, обаче, dom и sub трябва да работят заедно и в еднаква степен за най-добри резултати.

Доми : След размах, попитайте вашия подводник дали им хареса. Дайте повече размах със същия интензитет. Задавайте въпроси като: „Мислите ли, че бихте могли да вземете повече?“ и продължете съответно в зависимост от отговора им.

Суб : Насочвайте дома, като внимателно обмисляте техните въпроси и казвате това, което искате от следващия удар, а не това, което мислите, че вашият партньор иска да чуе как казвате.

12. Намерете ритъм.

Ако слушате музика, използвайте ритъма, за да ви помогне да пречупите преживяването с прецизни размери на равни интервали. Сменете го след кратко време. Попадането във всички ниски нива на „Despacito“ не е толкова еротично, колкото си мислите.

13. Променете формата на ръката си с пляскане.

Начинът, по който държите ръката си, може да направи голяма разлика в това как се чувства и дори звучи шамар. Като обгърнете дланта си и държите пръстите си заедно, ще увеличите дълбочината на звука, който се произвежда, без да променяте нивото на болка. По-плоската длан издава по-скоро класически шум от пляскане и добавя към нивото на болка при пот. Можете да ощипвате жилото допълнително, като облизвате ръката си преди всяко набиване - или, ако искате да вкарате едно докосване, садизъм, като подчиненият ви го лиже за вас.

14. Редувайте между удари, изстисквания и триене.

Смесица от меки и жилещи усещания ще направи по-динамична и запомняща се еротична сесия. Между наборите от удари променяйте моделите, променяйте формата и мощта на ръката си, използвайте ласки (хващайте задната част и я галете). Почувствайте топлината, която сте генерирали с ръцете си. Изчакайте шасито им, стиснете го. Винаги редувайте различни усещания, за да направите играта си по-непредсказуема и вълнуваща за подводника.

жаба в сън означава

15. Използвайте ограничение (и).

Ограниченията не са задължителни за еротична сесия, но те вероятно ще добавят нещо допълнително към динамиката на dom / sub, като същевременно поддържат дъното (и дъното им) сигурно на място. Копринените шалове и вратовръзки са страхотни, ако случайно ги имате лесно. Но не е нужно да търсите по-далеч от Амазонка, за да намерите съкровищница от задръжки, с която да накарате вашия специален човек като печено ребро.

16. Добавете мръсни приказки.

Ако сте приели подчинени и доминиращи роли и първата е бита от другата, разумно е да се предположи, че се отчита „наказание“. Ако те наистина са били 'лоши', подгрупата трябва да бъде напомнена за това, което са направили. Това е чудесна възможност да кажете нещо вкусно мръсно.

17. Нахлуйте в къщата за още инструменти.

Ако сте играли с всички променливи на с ръката си, опитайте някои други домакински инструменти. Можете да блъскате ластици в бузите на партньора си или да ги удряте с шпатула, мухоловка, гребло за пинг понг - нещо подобно. Но като купол, не забравяйте да започнете внимателно и бавно с всеки нов инструмент.

18. Инвестирайте в някаква екипировка.

Ако и когато сте решили да включите еротичното напляскване в сексуалния си живот, може да е във ваш интерес да инвестирате в някаква екипировка, направена с цел да провокира болка и удоволствие. Тези обекти се основават на приспособления, които в дните навремето са били използвани за причиняване на истинска болка на непокорни ученици, неподчинени моряци от Кралския флот и коне, които не биха тичали достатъчно бързо.

С гребло усещането за туптене подобно на ръка, но много по-интензивно. Бичът се състои от дръжка, подобна на камшик, с множество дебели опашки. Обикновено е направен от кожа и доставя силна болка, подобна на удар, при всеки удар. Можете да се изравните още по-високо, като вземете реколта, но внимавайте: най-малкото движение на ръката ще доведе до агресивна синина, а клапата на кожата на върха ще създаде червени следи по кожата.

19. Никога не забравяйте последващите грижи.

След интензивна сесия за еротично пляскане, дъното може да се плъзне в така нареченото „подпространство“, състояние на промяна, породено от приток на адреналин и ендорфини. Подпространството може да бъде еуфорично за някои и да намали други до разтърсваща, раздразнителна развалина. Като купол, бъдете готови да осигурите гушки, успокоение, питие вода, меко топло одеяло и определено малко шоколад чрез топъл пух.

20. Или след последваща грижа.

Обикновено дупето се оказва изцяло черно-синьо след известна игра. Това се причинява от счупване на кръвоносните съдове в кожата. Третирайте мястото с пакет с лед в продължение на 20 до 30 минути веднага след приключване на сесията и продължете да го правите два до три пъти дневно, колкото е необходимо. Някои хора намират това да се използва Арника или гел от алое вера помага за облекчаване на болезнеността и ускоряване на лечебния процес.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации