60 пищящи секс позиции, които ще подправят нещата - тази вечер

Няма значение дали сте в обвързана, дългосрочна връзка или сте горещо на сцената за запознанства - за всички нас е твърде лесно да влезем в рутина или просто да разчитаме на „какво работи“, когато правиш секс . (За много от нас, разбира се, това означава мисионер, мисионер и мисионер.) Ако това звучи нещо като вас, знайте, че ние сме тук, за да ви помогнем. Събрахме най-добрите секс позиции, които всяка двойка наистина трябва издигнете екстаза от ролките им в сеното.1. Яздете 'Em Cowgirl

секс позиции езда им каубойка

Как да го направя: Ляга по гръб, възглавница леко подпира бедрата. Тя се разкрачва.

Защо трябва да го направите: Докато мисионерът е класика, сексът отгоре на жената й позволява да поеме контрола над скоростта и дълбочината на проникване, което улеснява постигането на оргазъм. Изследвания, публикувани в Бюлетин за личността и социалната психология разкрива, че жените в по-доминиращи сексуални роли, като Каубойката, съобщават за по-голяма възбуда и са по-склонни да достигнат кулминация, отколкото когато партньорът им е на шофьорското място.Направете го изключително специално: Накарайте го да използва ръка, за да стимулира клитора й, правейки цялото преживяване още по-горещо.какво означава, когато сънуваш стара любов

2. Офис партията

секс позициите на офис партито

Как да го направя: Докато той седи на стол (за предпочитане такъв без ръце за най-голям обхват на движение), тя се качва отгоре, като държи краката си на пода, за да се отблъсне.Защо трябва да го направите: Тази позиция не само се поддава на всякакви палави служебни ролеви игри, но и е чудесен начин тя да има пълен контрол над темпото.

Направете го изключително специално: Пъхнете възглавница зад бедрата му, за да получите по-добър ъгъл за удряне на нейната G-точка.

3. Топното ядро

позициите за секс с оръдие

Как да го направя: Той ляга по гръб, тя се изкачва отгоре в обратната позиция на каубойка. Тя се обляга назад и придърпва коленете си към гърдите си.Защо трябва да го направите: Това не само е хубав обрат на традиционен кучешки стил или позициониране на секс позиции, предлагайки същата дълбочина на проникване, но и това му улеснява да стимулира клитора й с ръце. Още по-добре, когато се клати напред-назад, тя може да го позиционира, за да удари нейната G-точка.

Направете го изключително специално: Накарайте го да извие гръб, за да я повдигне леко, като осигури допълнително удоволствие. А за повече надстройки на секс позиции, вижте 6-те ъпгрейда за промяна на играта до любимите ви секс ходове .

4. Суейзи

суиц секс позициите

Как да го направя: И двамата партньори коленичат на легло, тя леко пред него, но с гръб към него. Той влиза в нея отзад.

Защо трябва да го направите: Тази позиция му дава много достъп до зърната и клитора, което прави това още по-горещо за нея.

Направете го изключително специално: Накарайте го да позиционира краката си леко пред нейните, за да може да го тласне по-дълбоко и да получи лесен достъп до нейната G-точка.

5. Гърбът в седлото

гърба в седлови позиции на седлото

Как да го направя: Иначе известна като Reverse Cowgirl, тази позиция поставя жената начело, като я оставя да се изкачи на върха на верния си кон и се надява, че горещината на тази позиция не кара бронкото й да се повдига твърде рано.

Защо трябва да го направите: Тази позиция й позволява да поеме юздите и да диктува скоростта и интензивността на ударите му. Улеснява я също така да запази свободна ръка, което й осигурява много достъп, за да изчака леко топките му или да се изправи отблизо със себе си.

Направете го изключително специално: Накарайте го да я хване за ханша и да се дръпне нагоре за по-дълбоко, по-интензивно преживяване.

6. Швейцарската госпожица

швейцарските липсват секс позиции

Как да го направя: Той седи на швейцарска топка, а тя седи в скута му. Това, че не се използва за преси, не означава, че и двамата не могат да получат страхотна тренировка за това.

Защо трябва да го направите: Използването на швейцарска топка му помага да увеличи интензивността на тягата си, което улеснява по-дълбокото проникване и всеки път удря G-точката.

Направете го изключително специално: Накарайте го да завърти швейцарската топка под себе си с кръгови движения за още по-горещо изживяване.

7. The Sitter

секс позициите на седящия

Как да го направя: Той сяда на ръба на леглото, което тя отстъпва, докато тя не е в скута му.

Защо трябва да го направите: Този ход има цялата топлина на традиционния кучешки стил, но я поставя на шофьорското място, което улеснява и двете страни до кулминация. The Sitter е особено добра за момчета, които се опитват да удължат своите любовни сесии, тъй като й дава контрол върху това колко бързо вървят нещата.

Направете го изключително специално: Накарайте го да сгъне колене и да наклони бедрата леко нагоре за по-удобна за G-точката конфигурация.

8. Конната игра

конските позиции за секс

Как да го направя: С нея, обвита над швейцарска топка, той влиза в нея отзад, като я навежда и изправя ръцете си, за да променя ъгъла на проникване.

Защо трябва да го направите: Това не само е убийствена тренировка за горната част на тялото, но и чудесен начин да направите традиционния секс в кучешки стил по-авантюристичен.

Направете го изключително специално: Накарайте го да държи краката й около кръста му за по-дълбоко проникване, което със сигурност ще я удари в G-точката.

9. Любовта отгоре

любовта на топ секс позиции

Как да го направя: Тя е с гръб на пода. Той застава пред нея и повдига краката й така, че главата й да е надолу, а краката й около кръста му.

Защо трябва да го направите: Ъгълът на това положение го улеснява да удря предната стена на вагината й, стимулирайки нейната G-точка и прави нейния оргазъм още по-интензивен. Допълнителният приток на кръв към главата й със сигурност ще направи преживяването още по-горещо.

Направете го изключително специално: Поставете няколко възглавници под главата и гърба й, за да ограничите натоварването на врата и да я улесните да я придърпате. И за повече съвети за секс научете 5-те начина за най-добрия си секс - тази вечер .

10. Противомерката

броячът измерва половите позиции

Как да го направя: Когато искате да подправите нещата, е време да помислите извън леглото - и всички знаем, че подправките се пазят в кухнята. Counter Measure гарантира, че наистина се възползвате максимално от онези мраморни плотове, които тя се навежда над тях, той влиза отзад.

Защо трябва да го направите: Сексът, който е малко палав, несъмнено е по-горещ. Тази позиция е особено подходяща за тези, които обичат кучешки стил, защото й осигурява нещо, което да отблъсне за още по-дълбока тяга.

Направете го изключително специално: Хвърлете няколко престилки и готварска шапка за малка ролева игра. Добър апетит!

11. Акваробиката

половите пози в акваробиката

Как да го направя: Казват, че това не е размерът на лодката, а движението на океана - и това определено е вярно, когато се опитвате да направите този ултра-горещ ход. Тя виси отстрани на басейна, докато той влиза в нея отзад, оставяйки водата да изтласка двете страни.

Защо трябва да го направите: Без значение колко дълго са заедно, промяната на обстановката може да накара всяка двойка да се почувства отново като тийнейджър. Комбинацията от новата среда, топлината на водата и рискът да ви хванат, правят всичко това още по-секси ситуация.

Направете го изключително специално: Тези джетове са ти приятел. Използвай ги.

12. Чекмеджето за съдове

половите позиции на чекмеджето за чинии

Как да го направя: Разбира се, всеки знае как да лъжица, но колко от тях знаят как да се разклоняват? В чекмеджето за ястия той я лъжи и влиза отзад, държейки я плътно, докато навлиза и излиза.

Защо трябва да го направите: Spooning сексът комбинира всички предимства на G-точката от удара от гърба, но с цялата интимност на секса лице в лице. Това също е една от най-добрите позиции за секс за партньори, които са бременни или ранени.

Направете го изключително специално: Накарайте го да я хване за гърдите и леко да масажира зърната й, докато се движи навътре и навън за A-plus O. Искате още от тях? Опитайте тези 11 тайни за по-твърда ерекция и умопомрачителен оргазъм .

13. Фигуристът

секс позиции на фигуристите

Как да го направя: И двамата партньори се изправят, с гръб към него. Тя го обвива с единия или двата крака, докато той я държи за кръста. (Тя може да сложи ръце на коленете му за баланс.)

Защо трябва да го направите: Това не само е адски тренировка за цялото тяло и за двете страни - ангажиране на краката, ръцете и сърцевината - но акробатичният характер на тази позиция е още по-вълнуващ.

Направете го изключително специално: Направете това с помощта на рамото на диван за опора за по-дълбока тяга.

14. Мръсните танци

мръсните танцуващи секс позиции

Как да го направя: И двамата партньори стоят изправени един срещу друг, тя го обвива с единия си крак, докато той влиза в нея отпред.

Защо трябва да го направите: Постоянният секс осигурява перфектната позиция както за вагинална, така и за клиторална стимулация, докато двете страни се вглеждат в очите на другите - идеално, ако са във фаза на меден месец.

Направете го изключително специално: Накарайте го да използва ръцете си, за да я придърпа по-близо, правейки за по-дълбоко проникване и давайки идеалния ъгъл, за да търка клитора й в срамната му кост за почти гарантиран оргазъм.

15. Стойка на главата

половите позиции на стойката на глава

Как да го направя: Лежи на пода, възглавница зад главата, краката на леглото, накланяйки бедрата нагоре. Тя се качва отгоре.

Защо трябва да го направите: Тази позиция прави секса по-интензивен и за двама ви. Изследователи от университета Рутгерс откриха, че позицията жена отгоре е най-ефективна при гарантиране на женски оргазъм. Плюс това, цялата тази кръв, която се втурва в главата му, може да превърне онова, което иначе би било ванилова секс сесия, в диво и шеметно изживяване - в добър начин, разбира се.

Направете го изключително специално: Накарайте я да извие гърба си и да го задържи за краката му за стабилност, не само това ще гарантира много клиторална стимулация, ако той натисне краката си в това положение, почти сигурно е, че ще я удари в G-точката.

16. Йогиът

позициите на йога за секс

Как да го направя: Той седи в поза с кръстосани крака, тя го разкрачва и обвива крака около гърба ви.

Защо трябва да го направите: Тази позиция геврек лице в лице е чудесна за онези моменти, когато се желае изключителна интимност. Също така улеснява да си прошепвате сладки неща в ушите.

Направете го изключително специално: Това е чудесна позиция да добавите и някои секс играчки. Вибраторът за свободни ръце може на практика да гарантира, че тя ще достигне връхната си точка.

17. Парашутистът

парашутни позиции на парашутиста

Как да го направя: Подобно на фигуриста, но с жената, лежаща с лице надолу на леглото, с крака, увити назад около стоящия си партньор.

Защо трябва да го направите: Парашутистът му позволява перфектен ъгъл, за да достигне нейната G-точка. Освен това възглавницата облекчава всякакво натоварване на бедрата, което може да дойде от такава акробатична позиция.

Направете го изключително специално: Поставете възглавница под бедрата й, за да създадете ъгъл, който е още по-добър от гледна точка на оргазма.

как да направите стаята си по -студена

18. Тачката

секс позициите на количката

Как да го направя: Тя заема позиция на дъска, която той застава над нея отзад. Той вдига краката й до кръста си.

Защо трябва да го направите: Освен че е велик тренировка за горната част на тялото и за двете страни тази позиция улеснява промяната на дълбочината на ударите му.

Направете го изключително специално: Нека тя да увие краката му около кръста му за още по-дълбоко проникване.

19. Страничният сплитер

половите позиции на страничния сплитер

Как да го направя: Тя лежи отстрани, на легло и приема форма „L“, като изправя краката си. Той се изправя до леглото и влиза в нея, докато тя е на нейната страна.

Защо трябва да го направите: В много позиции в псевдо кучешки клитор е трудно достъпен, което затруднява жените да постигнат оргазъм. За щастие, по време на страничния сплитер той лесно може да стигне до клитора и гърдите й за допълнителна стимулация.

Направете го изключително специално: Нека кръстоса крака за свръх плътно прилягане и повече приток на кръв към клитора.

20. Котката

CAT секс позиции коитално подравняване

Как да го направя: Техниката за подравняване на коитала (CAT) е секси обрат на мисионерските секс позиции, която ви позволява да работите под тези ъгли и да й дадете максимална стимулация на клитора. Вместо да се придвижва и излиза между краката й, той се напъва по-дълбоко, така че главата й да е до гърдите му, което позволява на клитора й да получи максимално внимание.

Защо трябва да го направите: Изследователи от университета Рутгерс са установили, че по-малко от половината от анкетираните жени са имали оргазъм в традиционната мисионерска позиция, но проучване, проведено от здравното министерство в Ню Йорк, показва, че техниката за подравняване на коитала значително увеличава шансовете както за задоволяване на женските оргазми, така и за едновременно оргазми.

Направете го изключително специално: За по-дълбоко проникване и по-голям шанс да уцелите нейната G-точка, накарайте я да избута надолу, докато той бута нагоре.

21. Танцът в обиколка

танцовите секс позиции

Как да го направя: Той сяда на стол. Тя отстъпва, докато не седне в скута му.

Защо трябва да го направите: Тази позиция не само се поддава на изобилие от ролеви игри на секси стриптизьорки, но ъгълът, от който ще я навлезе, прави лесна стимулация на G-точката.

Направете го изключително специално: Използването на подвижен стол за по-широк обхват на движение му позволява да удари по-лесно нейната G-точка.

22. Лудия шапкар

секс позициите на лудия шапкар

Как да го направя: Седенето на лице е ценена от времето, макар и недостатъчно използвана, сексуална практика и такава, която със сигурност ще възбуди и двете страни по сериозен начин.

Защо трябва да го направите: Според проучване, публикувано в Списание за секс изследвания , жените са най-склонни да постигнат задоволителен оргазъм чрез орален секс и какво по-горещо от това да гледате как момичето ви слиза?

Направете го изключително специално: Накарайте я да седне с лице към краката му, така че той да може да вкара пръст или два, докато слиза.

23. Лондонският мост

лондонски мост секс позиции

Как да го направя: Тя заема поза на огъване назад, той влиза в нея, придърпвайки бедрата й към себе си.

Защо трябва да го направите: Приливът на кръв към главата й ще направи това преживяване изключително интензивно, а ъгълът на позицията се поддава особено добре на оргазми от G-точката.

Направете го изключително специално: Накарайте го да използва ръцете си, за да разтрие клитора й, докато влиза в нея за още по-полезно изживяване.

24. Суперменът

секс позициите на супермен

Как да го направя: Тя лежи по гръб, той държи краката й и леко ги разтваря. Той се качва отгоре и се дърпа вътре, използвайки ръба на леглото като хватка.

Защо трябва да го направите: Този конкретен ъгъл позволява дълбоко проникване, като същевременно осигурява клиторална стимулация, която често е трудна в позиция човек отгоре.

Направете го изключително специално: Накарайте го да духа върху зърната й, докато той се напъва в нея за изживяване на гръбнака.

25. Устната служба

устните офис секс позиции

Как да го направя: Докато той седи на подвижния стол, тя, коленичила, го взема в устата си, използвайки стола, за да го издърпа навътре и навън.

Защо трябва да го направите: Това не само е извратена малка игра на сила, но използването на подвижния стол улеснява привличането му за още по-приятно изживяване. Ако тя е готова да опита с дълбоко гърло, тази позиция я улеснява да го направи, без да се задушава.

Направете го изключително специално: Това, че цялото внимание му се отделя, не означава, че тя трябва да бъде пропусната. Тази позиция е идеалното време да извадите вибратор с дистанционно управление и да я свалите, докато той си вземе.

26. Рокерът

рокерските секс позиции

Как да го направя: Той пъхва възглавница под дупето си, която тя коленичи пред него. Той влиза отдолу, люлеейки се напред-назад.

Защо трябва да го направите: Тази позиция му дава невероятен достъп до гърдите и клитора й, което прави преживяването толкова възбуждащо за нея, колкото и за него.

Направете го изключително специално: Накарайте го да хапе ушните й уши, докато влиза в нея за ултрастимулиращо преживяване.

27. Стълбата

половите позиции на стълбите

Как да го направя: Тя се изкачва на по-висока повърхност, като плот или стълба. Той прави орален секс с нея отзад.

Защо трябва да го направите: Оралният секс отзад означава, че тя не вижда визуално какво прави, позволявайки на ума й да се лута - и той да я изненада с някои нови техники.

Направете го изключително специално: Ако тя се занимава с играчки, тази позиция предоставя идеалната възможност да използва някои: Накарайте го да я гъделичка с перо, да я дразни с вибратор или просто да използва пръстите си, за да обърка нещата. (Мъже: Просто се уверете, че все още не правите нищо от 6-те най-често срещани грешки при орален секс, които мъжете допускат през цялото време .)

28. Проходилката на кучета

секс позициите на кучетата

Как да го направя: Тя коленичи на четири крака. Той влиза в нея отзад, държейки се за раменете й.

Защо трябва да го направите: За двойки, жадуващи за малко подчинена игра, тази позиция е секси и безопасен начин да придобиете навика. Освен това, ако използва раменете й, за да я дръпне назад, той ще удари части от вагината й, нито една от страните не е знаела, че съществува.

Направете го изключително специално: Това е една от секс позициите, която е напълно подходяща за малко пляскане или дърпане на косата - с нейно разрешение, разбира се.

29. Социалната пеперуда

социалните секс позиции на пеперудите

Как да го направя: Нов поглед към Reverse Cowgirl, тази позиция започва същата като RC, но вместо това тя обвива краката си около и под него.

Защо трябва да го направите: Отварянето на краката в позиция на пеперуда й позволява да мели клитора си върху него, докато язди, осигурявайки точното количество стимулация, за да я доведе до оргазъм. (Тя също може да използва краката си, за да помогне да повдигне таза му, като го вкара по-дълбоко.)

Направете го изключително специално: Накарайте го да масажира гърдите й, докато влиза в нея, за още по-интензивно преживяване.

30. Синхронизираното плуване

секс позициите на синхронизираното плуване

Как да го направя: Тя лежи по корем. Той влиза в нея отзад, разкрачени крака, използвайки ръцете си, за да се издърпа навътре и навън.

Защо трябва да го направите: При затворени крака и двете страни ще получат още по-силно притискане и по-интензивен оргазъм.

Направете го изключително специално: Накарайте го да духа по гърба й, докато се тласка нагоре, правейки това още по-свиващо движение.

31. Увиването и навиването

увийте и навийте секс позициите

Как да го направя: Той я лъжи, обвивайки крака й около кръста ви.

Защо трябва да го направите: За разлика от много методи за влизане отзад, тази позиция е невероятно интимна, което му позволява да я прегърне. Бонус: толкова е лесно да заспите веднага след това.

Направете го изключително специално: Накарайте го да я целуне по врата, докато се движите заедно за изключително интимно изживяване и за двете страни.

32. Пълният фронт

пълните челни секс позиции

Как да го направя: Той сяда, облегнат на стената или таблата. Тя го пресича отпред.

Защо трябва да го направите: В тази, една от класическите секс позиции за всички времена, Full Frontal дава възможност за цялата гореща интимност на мисионерите, но позволява по-дълбоко проникване и много целувки.

Направете го изключително специално: Тази позиция е идеална възможност за него да използва устата си, за да суче и да духа върху гърдите й, като евентуално я довежда до неуловимия оргазъм на зърната, който само 29 процента от жените са анкетирали в проучване на Д-р Хърбърт Ото твърдят, че са преживели.

33. Жабата бик

секс позиции на бик жаба

Как да го направя: Лежи по гръб. Тя се изкачва върху него в обратната каубойка, но с изпънати крака на леглото, свити колене. Тя използва краката му за опора.

Защо трябва да го направите: Правейки го в това положение й дава пълен контрол върху това колко бързи или бавни са тласъците.

Направете го изключително специално: Накарайте го да наклони бедрата си нагоре, за да постигне по-добър ъгъл, за да може тя да се смила за максимална стимулация на G-точката.

34. Нетърпеливият бобър

нетърпеливите позиции на бобър секс

Как да го направя: Тя седи на стол с отворени крака. Той слиза върху нея.

Защо трябва да го направите: С тази позиция той става неин личен изпитател на вкус.

Направете го изключително специално: Докато той се спуска върху нея, накарайте го да вкара два пръста и след това да ги кръстоса и разкръсти за умопомрачителен ефект.

35. Раничарят

секс позициите на туристите

Как да го направя: Той сяда в леглото, а тя поема обратната кравица и обвива крака около кръста му.

Защо трябва да го направите: Тази позиция го улеснява да удря нейната G-точка, като същевременно й позволява да го придърпа допълнително.

Направете го изключително специално: Накарайте го да прокара ноктите й по гърба, докато е на сесия за предизвикване на настръхване.

36. Дълбоката V

дълбоките v секс позиции

Как да го направя: Той седи на легло с гръб към стената или таблата. Тя седи с лице към него, крака на раменете му.

Защо трябва да го направите: Deep V е идеалният начин за нея да се наслаждава както на стимулация на клитора, така и на дълбоко проникване за земно разрушаващ оргазъм.

неща, които трябва да знам за света

Направете го изключително специално: Накарайте го да използва пръстите си, за да разтрие клитора й, докато тя мели почти гарантирано O.

37. Плътното изстискване

стегнатите секс позиции

Как да го направя: Тя заема традиционна позиция в кучешки стил, но вместо да държи коленете на ширината на раменете, тя притиска краката си.

Защо трябва да го направите: Натискът от притиснатите й крака прави допълнително плътно прилягане.

Направете го изключително специално: Ако тя се занимава с игра зад врата, това е идеална позиция, от която да изследвате този интерес, независимо дали с играчки или пръсти. Ако мислите да проучите това и за себе си, ето всичко, което трябва да знаете за масажа на простатата .

38. Насладата на обвивката

обвивката

Как да го направя: Двойката заема традиционна мисионерска позиция, но тя обвива крака около кръста му, стискайки здраво.

Защо трябва да го направите: Мисионерът е страхотен и всичко, но след известно време може да получи малко ванилия. Когато тя го обгърне с крака, той може да се задълбочи и да й покаже G-точката за добро прекарване.

Направете го изключително специално: Накарайте го да използва тази гледна точка, за да разточи допълнително внимание върху другите й ерогенни зони, като гърдите, врата и ушите.

39. Експлоралът

изследователските секс позиции

Как да го направя: Тя заема традиционна позиция в кучешки стил. Той прави орален секс с нея отзад.

Защо трябва да го направите: Не само че повече жени получават оргазъм от орален секс, отколкото проникване, това положение му улеснява достъпа до нейния клитор и вътрешните срамни устни, което може да бъде особено чувствително при някои жени.

Направете го изключително специално: Накарайте го да използва целия си език, за да се плъзга бавно нагоре и надолу, увеличавайки скоростта, когато стигне до клитора й и го щрака с върха на езика си.

40. Рибите

половите пози на рибите

Как да го направя: Известна още като страна 69, тази позиция получава двойката лице в чатал в чатала в лице за някои взаимно осигурени оргазми.

Защо трябва да го направите: Даването на орален секс е страхотно. Получаването на орален секс е страхотно. По този начин и двете страни могат да си вземат тортата и да я изядат също.

Направете го изключително специално: Вместо да имате единия партньор в лицева опора, докато другият е плосък по гръб, атакувайте тази позиция с двамата партньори отстрани, сексът е почти винаги по-добър, когато няма лицеви опори.

41. Тверкът

секс позициите на twerk

Как да го направя: Той се изправя, тя предположи, че образува количка. Той повдига краката й нагоре, така че те да са прибрани под мишниците му, докато той се потапя в нея.

Защо трябва да го направите: Това е една от най-добрите секс позиции, която му позволява да влезе дълбоко в нея под ъгъл, който със сигурност ще я удари в G-точката.

Направете го изключително специално: Буквално twerk - допълнителният отскок ще доведе до допълнително удоволствие и за двете страни.

42. Царят на света

кралят на световните секс позиции

Как да го направя: И двамата партньори застават. Той влиза в нея отзад, като през цялото време я държи за ръцете.

Защо трябва да го направите: Освен че му дава привилегията да може да вика: „Аз съм царят на света!“ в момента на оргазъм, тази позиция прави секса в положение стоящ по-интимен от средното ви задно влизане.

Направете го изключително специално: Накарайте го да преплете пръстите си с нейните, за да й позволи да му покаже къде иска да отидат ръцете му.

43. Пресичащата охрана

секс позиции на пазача на пресичане

Как да го направя: Тя лежи по гръб на леглото, с кръстосани крака в глезена и повдигнати във въздуха, така че е в Г-образна форма. Той слиза върху нея.

Защо трябва да го направите: Оралният секс по този начин оказва малко допълнителен натиск върху вулвата й, което я прави изключително чувствителна.

Направете го изключително специално: Вместо да използва само предната част, накарайте го да използва малко по-твърдата задна част на езика си, за да щракне върху нейния клитор.

44. Скалата лодката

скалата лодката секс позиции

Как да го направя: Тя заема обратната позиция на каубойката с разтворени колене и скали една до друга.

Защо трябва да го направите: Движението отстрани до страна, на което тя е способна в това положение, е рядко удоволствие и осигурява допълнително удоволствие и за двете страни.

Направете го изключително специално: Накарайте го да плъзга пръсти от бедрата й до бедрата и отново нагоре, като я втриса - по добър начин.

45. Swiggity Swooty

swiggity суетливи секс позиции

Как да го направя: Много смазка, някаква внимателна цел и споразумение за спасяване, ако нещата тръгнат на юг, ще ви бъдат полезни, когато той опита да почука на задната й врата.

Защо трябва да го направите: Въпреки че опитът за анален секс не е за хора със слаби сърца, резултатите могат да бъдат умопомрачителни, ако и двете страни се чувстват удобно. Всъщност изследванията, публикувани в Националното проучване на секса и поведението разкрива че по-висок процент от анкетираните жени са получили оргазъм от анален секс от всеки друг вид.

Направете го изключително специално: Това, че се насочва към задния вход, не означава, че входната врата трябва да бъде оставена без надзор. Накарайте го да използва ръцете си, за да стимулира клитора й. В крайна сметка добрият гост винаги носи подарък.

46. ​​Лицевото лице

позициите за секс лицеви опори

Как да го направя: Той сяда на стол, който тя заема позиция на количка. Той държи краката й и я придърпва върху себе си.

Защо трябва да го направите: Тази позиция й придава нежелан прилив на глава, който може да направи оргазма й още по-интензивен.

Направете го изключително специално: По време на инсултите той да вдигне леко краката й и да й прави орален секс (с нейно разрешение, разбира се), преди да се върне отново.

47. Страничният вятър

половите позиции на страничния вятър

Как да го направя: Коленичете отстрани на леглото или дивана, докато момичето ви лежи отстрани с колене, прибрани към гърдите.

Той коленичи до леглото или дивана. Тя лежи настрани, прибрана към гърдите.

Защо трябва да го направите: Тази позиция е чудесна за бременни или по-големи партньори, позволявайки му да влезе в нея свръх дълбоко, без да се люлее много напред-назад, което може да бъде неудобно за някои жени.

Направете го изключително специално: Накарайте го да използва единия палец, за да разтрие клитора й, а с другата ръка да прокара меко ноктите Ви по гърба. Или преди, или след това, преминете към нещо по-чувствено:

48. Капитанът

капитан секс позиции

Как да го направя: Той застава зад нея, повдигайки единия й крак, така че той да почива, с крак надолу, на по-висока повърхност, като рамото на диван или отстрани на леглото.

мечтая да бъда в затвора

Защо трябва да го направите: Тази позиция му дава чудесен достъп до всяка част от нейния генитален регион, но без донякъде излагащия характер на позицията на разпръснатия орел.

Направете го изключително специално: От тази позиция той лесно може да я дразни малко, преди да влезе в нея, изграждайки очакването и превръщайки това в още по-горещо преживяване.

49. Бюфетът

бюфет секс позиции

Как да го направя: Тя ляга на маса, която той слиза върху нея.

Защо трябва да го направите: Това позициониране му позволява допълнителен лост да променя натиска точно там, където се брои.

Направете го изключително специално: Докато много хора са склонни да се съсредоточават само върху гениталиите по време на орален секс, това положение му улеснява да протегне ръце нагоре и да й обърне заслужено внимание и на циците.

50. The Updog

нагоре кучешки секс позиции

Как да го направя: Тя лежи с лице надолу на легло, като държи гърдите си на място и повдига дупето си във въздуха. Той влиза в нея отзад.

Защо трябва да го направите: Тази позиция отнема част от натиска върху нея, за да се поддържа изцяло подпряна за това, което в крайна сметка може да се окаже продължителна любовна сесия, но въпреки това му осигурява идеалната позиция за вагинално или анално влизане.

Направете го изключително специално: Накарайте го да се смила срещу нея за няколко минути или използвайте пръстите си преди да влезете, за да изградите напрежението.

51. The Crabwalk

crabwalk секс позиции

Как да го направя: Той се изправя на четири крака, стомахът е насочен нагоре. Тя го пресича - обратен стил на каубойка или традиционен.

Защо трябва да го направите: Това е една от перфектните секс позиции за всеки, който желае да покаже добре спечелени йога движения, ангажирайки краката, ръцете и сърцевината на двете страни, като същевременно дава достатъчно сила в неговата нагоре тяга.

Направете го изключително специално: Той може да варира продължителността на ударите си, като огъва ръцете и краката си, след което се тласка нагоре за ултра-дълбоко влизане.

52. G-Riffic

g-riffic секс позиции

Как да го направя: Тя лежи по гръб, той коленичи между коленете й и обвива краката й зад главата му.

Защо трябва да го направите: Тази позиция го улеснява да проникне дълбоко и да удари нейната G-точка.

Направете го изключително специално: Накарайте го да използва палеца си леко да я погали по вулвата, като бавно се придвижва между срамните й устни и върху клитора ѝ.

53. Обратното в бизнеса

обратно в бизнес секс позиции

Как да го направя: Тя ляга на легло по гръб, той се изправя в краката й и влиза.

Защо трябва да го направите: Чудесна алтернатива на мисионерската, най-често срещаната от всички секс позиции, все още го улеснява да докосва гърдите и клитора.

Направете го изключително специално: Накарайте го да прокара нокти по вътрешните й бедра, докато се придвижва до клитора й за по-интензивно преживяване.

54. Настолът за маса

секс позиции на маса

Как да го направя: Алтернативен вариант на кучешки стил, тази позиция е на четири крака, а той на четири крака върху нея, вместо да я държи за кръста, докато е изправена.

Защо трябва да го направите: Обрат в стила на кученцето, една от класическите секс позиции за всички времена, това му позволява да проникне в нея по-дълбоко от по-традиционния подход. Плюс това, усещането за неговите топки, които пасат нейната вулва или клитор, е плюс.

Направете го изключително специално: Накарайте го да държи гърдите й отгоре, докато той се тласка, давайки лост за въздействие и улеснявайки удрянето й в G-точката.

55. Планкът

планк секс позиции

Как да го направя: Тя заема позиция на дъска, той държи краката й отзад и ги обгръща назад около кръста му.

Защо трябва да го направите: Тази позиция му позволява да влезе дълбоко във влагалището й, увеличавайки вероятността от женска еякулация.

Направете го изключително специално: Накарайте го внимателно да прокара пръст по външната страна на вулвата й, докато я придърпва към себе си.

56. Кросоувърът

кросоувър секс позиции

Как да го направя: Той стои в подножието на леглото, което тя лежи върху матрака по гръб, кръстосвайки крака около кръста му.

Защо трябва да го направите: Една от големите недостатъчно използвани секс позиции, това може да изглежда сякаш изключва достъпа до вагината й, но всъщност отваря и двете страни за по-горещия секс. Натискът от кръстосаните й крака прави цялото преживяване по-стегнато и по-приятно за всички.

Направете го изключително специално: Вместо да се движи директно във влагалището й, накарайте го да го влачи нагоре по нейната вулва, като я дразни малко преди началото на действието.

57. Приплъзване и плъзгане

плъзнете и плъзнете секс позиции

Как да го направя: Тя ляга по корем. Той коленичи зад нея, влизайки я отзад.

Защо трябва да го направите: Тази позиция му дава достатъчно възможности за удряне на дълбоки тласъци на G-точката, независимо дали се държи за краката й, бедрата или раменете.

Направете го изключително специално: Накарайте го да премести ръцете си по задната част на тялото й, докато се вмъква в нея, като й казва какво обича в тялото й (ход, който между другото е и един от 30 неща, които жените винаги искат да чуят ).

58. Straddle

разкрачени секс позиции

Как да го направя: Тя заема обратната позиция на каубойката, но вместо да остане между краката му, разкрачва нито един от тях.

Защо трябва да го направите: Това е една от половите позиции, която й позволява да се смила срещу крака му, като осигурява клиторална стимулация, която обикновено е трудно да се постигне в тази позиция.

Направете го изключително специално: Накарайте го да се огъне и изправи крака си, докато тя го търка, за да й даде повече текстури - твърда пищял, копринено коляно, по-мека плът над коляното - за да се наслади.

59. Wheely

позиции на секс на колела

Как да го направя: Тя опира лицето и гърдите си на подвижен стол, който той влиза отзад.

Защо трябва да го направите: Това е една от секс позициите, която го улеснява да я придърпа супер близо и след това да я улесни, удължавайки преживяването и за двете, използвайки техника на псевдо-кант.

Направете го изключително специално: Докато я дърпа към себе си, накарайте го да вдигне леко бедрата й и да я задържи, като накланя таза си напред-назад. Това ще я удари в G-точката.

60. Какво се готви

Какво

Как да го направя: Накарайте партньорката си да скочи на кухненския плот и да я влезе от изправено лице в лице.

Тя скача на кухня - то има да бъде кухненски плот и влиза в нея от изправено лице в лице.

Защо трябва да го направите: Защото понякога гледането на „Хранителната мрежа“ огладнява хората, а понякога възбужда хората.

Направете го изключително специално: Малко шпатула, пляскаща, някой?

Популярни Публикации