Култура

Категория Култура
25 песни на всеки 90-те години Kid знае наизуст
Култура
Позволете ни да представим обзор на 25-те най-добри песни от 90-те години. Следващия път, когато отидете на караоке вечер, използвайте това като свой плейлист.
50-те най-популярни породи кучета в Америка
Култура
Всяка година Американският киноложки клуб определя най-популярните породи кучета, както се посочва от годишните данни за осиновяване. Ето най-новите резултати.
150 вица, които са толкова лоши, че всъщност са забавни
Култура
Защо кокошката пресече пътя? Да чуя тези тотални пъшкания! Разгърнете тези лоши шеги по всяко време, за да се засмеете (наистина неохотно).
30 реклами, които не осъзнахте, бяха озвучени от известни личности
Култура
Ако някога сте се чудили дали гласът в рекламата звучи познато, е, вероятно е така. Тук като доказателство са най-изненадващите реклами на знаменитости.
55 Най-добри шеги на Йо Мама за всички времена
Култура
Не е като да имаме нещо срещу йо мама, но е трудно да не се смеем буквално на всичко, което тя прави. Това са най-добрите шеги на йо мама някога.
40-те най-добри тийнейджърски филма някога - класирани
Култура
От rom-coms до филми на ужасите до драматични драми, това е окончателният списък на най-добрите тийнейджърски филми, правени някога от 1955 г. до сега.
55 Корги факти, които ги правят най-добрите домашни любимци
Култура
Истината е, че коргите са умни, приятелски настроени, активни, лесни за обучение и пухкави. След като проверите тези факти и снимки, няма да можете да устоите да получите корги.
Това са най-високо оценените филми за гнили домати
Култура
Ако търсите филм за гледане, няма да сбъркате с нито един от хитовите хитове в този списък с най-високо оценените филми на Rotten Tomatoes.
30 страшни игри, така че изтръпването на гръбначния стълб пристрастява
Култура
Ето 30 страшни игри, които можете да играете с приятелите си, независимо от възрастта ви - защото наистина никога не сте твърде възрастни или твърде млади, за да се плашите глупаво.
Най-добрите отличителни филми на всички времена
Култура
От празнични щрихи до сиреневи романтични комедии, тук са всички най-добрите филми на Hallmark, които си струва да гледате поне веднъж.
25 огромни групи от 60-те, които напълно забравихте
Култура
Въпреки че може да не ги познавате по име, тези 25 забравени групи от 60-те помогнаха да се оформи саундтрака на едно поколение.
50-те най-популярни актьори на всички времена
Култура
Наскоро данните в YouGov съставиха обзор на най-популярните актьори на всички времена. Тук, от Андрюс до Уидърспун, са резултатите.
Това са филмите за гнили домати с 0 процента рейтинги
Култура
Не е лесно да създадете нещо, което никой не харесва. Без нито един положителен отзив сред тях, всички тези 50 филма спечелиха 0 процента от Rotten Tomatoes.
40-те най-романтични линии в стихотворенията
Култура
Тези супер романтични редове са идеални за рождени дни, годишнини или просто за изпращане на текст, който да напомня на някого, че смятате, че заслужава по-сладки стихове, отколкото бихте могли да напишете за цял живот.
Най-добрите предавания на Netflix, които не гледате
Култура
Не пропускайте тези достойни за прекаляване предавания на Netflix. Независимо дали харесвате борбата с престъпността, телевизията за пълнолетие или нещо по-дълбоко, има по нещо за всеки.
40 ТВ тематични песни на всеки 40-нещо знае наизуст
Култура
Независимо дали са меланхолични или оптимистични, инструментални или лирични, това са тематични песни от 80-те години на миналия век, които всеки 40-нещо помни.
25 огромни групи от 70-те, които напълно забравихте
Култура
Обхващайки всичко от дискотека до глем рок, ето списък на огромните някога групи от 70-те, за които се обзалагаме, че не сте мислили от векове.
14 изненадващи начина, по които вашата котка проявява привързаност
Култура
Котките не са толкова ясни, колкото техните кучешки колеги, но ако се научите да разпознавате как те показват обич, можете да кажете, че котката ви обича.
65 Каламбури толкова лоши, че всъщност са забавни
Култура
Единственото нещо, което е по-добро от добрата игра на думи е наистина много лоша. Тези лоши каламбури са толкова глупави и глупави, че няма как да не ги обичаш.
100 забавни чукащи шеги, гарантирано ще ви избият
Култура
Шегите с почуквания са универсално забавни, дори ако всички можем да се съгласим, че са малко банални. Нашата комбинация от сирене и класически цингер със сигурност ще ви разсмее.