Култура

Категория Култура
30 невероятни факта, които никога не сте знаели за Белия дом
Култура
Белият дом е нещо повече от това, където президентът отпуска глава през нощта. Тези факти за Белия дом може просто да ви изненадат.
40 весели училищни мема, които всеки ученик ще оцени
Култура
Когато дойде време да хвърлите книгите, мотивацията може да бъде трудна за намиране. За да ви помогнем, събрахме най-добрите училищни мемове, които правят учебната седмица поносима.
60 думи, които хората произнасят по различен начин в цяла Америка
Култура
Научете всичко за фините, но шокиращи начини, по които думите се произнасят по различен начин в цялата страна. Може дори да не осъзнавате, че го правите.
25 огромни групи от 80-те, които напълно забравихте
Култура
Прожекторите на тези групи избледняват толкова бързо, колкото измитите с киселина дънки. От J.J. Прищявка за Vixen, поглеждаме назад към някои от любимите ви някога огромни групи от 80-те.
Телевизионни предавания от 20-те години на 90-те, за които сте напълно забравили
Култура
Все още може да можете да цитирате „Приятели“, „Сейнфелд“ и „Самотен живот“, но бяхте ли и фен на тези забравени телевизионни предавания от 90-те?
Колко биха били старите 100 емблематични звезди, ако днес бяха живи
Култура
Отидоха твърде скоро! Ето колко биха били сега 100 от най-обичаните ни късни звезди, ако все още бяха с нас през 2021 година.
Това е всяко шоу, което Netflix е анулирало
Култура
Netflix имаше толкова много пропуски, колкото хитове - и дори някои от най-големите му серии трябваше да приключат в крайна сметка. Ето 105 отменени предавания на Netflix.
50-те най-добри едносезонни телевизионни предавания в историята на телевизията
Култура
Може да са съществували само от един сезон, но тези строго написани и ловко изработени телевизионни предавания оказаха трайно въздействие върху нашата култура като цяло.
20 песни, които не сте познавали, имат тайни съобщения
Култура
Любимите ви артисти, които поставят топ класации, ви заблуждават от десетилетия. Вижте тези 20 песни с тайни съобщения, за които вероятно не сте знаели.
50-те най-добри еднократни чудеса на всички времена
Култура
Не всеки успешен художник остава успешен. Ето най-добрите едноударни чудеса от 50-те години на 20 век до 2000-те.
50 невероятни загадки, които само гениите могат да разрешат
Култура
Искате ли наистина да тествате ума си? Тук сме събрали 50 от най-предизвикателните загадки, за да дразните мозъка си и наистина да изпробвате уменията си за решаване на проблеми.
21-те домашни любимци с най-ниска поддръжка, които можете да притежавате
Култура
Всеки домашен любимец заслужава любов, грижи и внимание, но някои домашни любимци са по-лесни за притежание от други. Тези домашни любимци с ниска поддръжка могат да донесат комфорт на заетото домакинство.
50 вдъхновяващи сутрешни цитата, за да започнете деня си
Култура
Пропуснете втория изстрел от еспресо - тези цитати за добро утро са всичко, от което се нуждаете, за да изтръгнете най-много радост от тези ценни ранни часове.
50 невероятни факта за „Цената е правилна“
Култура
„Цената е правилна“ е на 47-ия си сезон и много се е случило от излъчването му за първи път. Ето 50 забавни факта за наградите на шоуто, водещите и много други.
30 полезни думи на идиш, които всеки може да използва
Култура
С тези думи и фрази на идиш във вашия репертоар вие лесно ще можете да впечатлите всеки евреин, когото срещнете (и тяхното балонче също).
40 котешки шеги, които са напълно Purr-Fect
Култура
Обичаме нашите космати, приятелски настроени и понякога нестабилни BFF, но кой не обича добра котешка шега за тяхна сметка? Ето нашите 40 любими котешки шеги някога.
14-те най-известни секс ленти за знаменитости на всички времена
Култура
От Ким Кардашиян и Рей Дж до Хълк Хоган и бившия на BFF, това са най-емблематичните и известни секс ленти на знаменитости за всички времена.
50 песни за телевизионни теми на всеки 50-нещо знае наизуст
Култура
От сюжетни песни, които запознаха зрителите с техните герои до инструментални мелодии, ето най-запомнящите се песни от телевизионната тема от 60-те години.
50 знаменитости, чиито истински имена никога не сте знаели
Култура
Тези знаменитости отдавна оставиха истинските си имена. Ето какви са те, защо са ги сменили и историите зад техните сценични персони.
40-те най-известни филмови сцени на всички времена
Култура
През всички онези времена, в които имате предвид една сцена, но не можете да си спомните откъде е, това са най-известните филмови сцени, които всеки трябва да знае.