30 страшни игри, така че изтръпването на гръбначния стълб пристрастява

С Хелоуин точно зад ъгъла, времето никога не е било по-добро за някои тръпки, предизвикващи настръхване. Можеш включи страшен филм и вижте дали това доставя достатъчно напрежение, което хапе ноктите, но дори най-добрите филми на ужасите липсва приливът на ендорфин, който повечето страх жадуват наркоманите. Те искат ужасяваща фантазия, която изглежда поне за минута като нея бих могъл Бъди истински. Говорим за видовете страшни игри, които може да сте играли при преспиване като дете, където е било лесно да се убедите, че сте измислили истински призраци или сте се докоснали до свръхестественото. Можете да изключите филм на ужасите, но ако мислите, че случайно сте отключили портал и сте отприщили сериозно гневни духове, всъщност няма какво да направите, освен да затворите очи и да се надявате, че всичко е в главата ви. Ето 30 такива страшни игри, които можете да играете с приятелите си, независимо от вашата възраст - защото наистина никога не сте твърде възрастни или твърде млади, за да се изплашите глупаво с няколко безплатни игри. Изключете светлините, свалете сенниците и се пригответе да играете тези игри на ужасите и не забравяйте защо да се побъркате може да бъде толкова забавно.1. Лек като перо, твърд като дъска

Левитацията е един от най-старите трикове в книгата за игри на магьосник и всички знаят, че това е просто оптична илюзия. Няма начин да всъщност левитира нещо. Или има? Опитайте тази групова дейност и вижте дали това не ви промени мнението.

Нека някой от приятелите ви лежи на пода, докато четири или пет души коленичат около него. Когато всеки от вас поставя само два пръста от всяка ръка под тялото си, групата скандира „Светлина като перо, твърда като дъска“ и след това се опитва да вдигне този човек във въздуха. Няма да работи за първи път, но при втория си опит ще откриете, за шок и страхопочитание на всички, че те лесно се отклоняват нагоре, почти сякаш бутате балон.Защо работи? Някои го обясняват с физиката - телесната маса на средностатистическия човек, разпределена върху петима души, всъщност не е по-тежка за вдигане на човек, отколкото торба с хранителни стоки - а някои твърдят, че това е само изпълняващо се пророчество. Нямаме представа какво се случва, но всеки път ни побиват тръпки.2. Играта на картината

Ако имате въже, ножица, куп малки огледала, празна чаша (и нещо алкохолно, за да го напълните ) и флаш камера от старо училище (телефоните с камери няма да свършат работа), имате всички консумативи, за да уловите истински призрак на филм и да участвате в една от най-добрите страшни игри. Добре може би. Зависи от това колко сте готови да спрете недоверието си.Ето как работи: Направете кръг на пода с въжето и поставете чашата в средата, като я напълните с малко алкохол. Всички седят около кръга, държейки едно от малките огледала с отразяващата част, насочена към тавана. С изключените светлини всички затварят очи и казват „Вярвам ти“, а след това скандират в унисон: „Вратата е отворена, моля, влезте“. Преминете около камерата и всеки има три завъртания, като прави снимка на тъмно, докато казва на глас „Хванах те“. В нито един момент никой не трябва да влиза в кръга, направен от въжето. И това е. Ще зърнете ли призрак на една от тези снимки? Не казваме. Просто ще трябва да опитате и да разберете.

3. Кървава Мери

Популярен ' смея да го направиш игра при преспиване, това е още една, която включва заклинание на духове. Но този път го правите сами. Заключвате се в банята, с изключени всички светлини, с изключение на една свещ. След това се взирате в огледалото и скандирате „Кървава Мери“ тринадесет пъти. Или може би е само три пъти. Или евентуално сто пъти. Има множество различни вариации и изглежда никой не се съгласява с точния брой. Затова просто започнете да казвате Кървава Мери и изчакайте призрак да се появи в огледалото.

Чий призрак? Никой друг освен кралица Мария I, единственото дете на крал Хенри VIII. Хм ... така, защо точно тя? Както разказва историята, известната меланхолична кралица страда от псевдоциеза или „фантомна бременност“ и никога не е успяла да създаде наследник за короната, така че тя преследва баните за вечността и чака хората да кажат нейното име на тъмно.4. Полунощната игра

Добре, ще бъдем честни, всичко в тази игра е направо странно. Очевидно се основава на стар езически ритуал, използван за наказване на нарушителите на закона. Сега истинността на тази приказка е неподправена, но независимо от това, определено звучи като по-ужасяващо наказание от изпращането в затвора.

И така, ето какво е включено: Написвате пълното си име - да, включително бащиното си име - на лист хартия и го поставяте пред дървена врата. След това запалете свещ и я поставете върху хартията. Изчакайте малко преди полунощ и след това почукайте на вратата 22 пъти, като го определите за времето, така че последното ви почукване да се случи точно в полунощ. След това духнете свещта и отворете вратата.

Какво се случва след това в тази най-страшна от страшните игри? Току-що освободихте Midnight Man на света, някакво свръхестествено същество, което ще ви лови през следващите три часа и половина. Да, така е, на лов . Трябва да се разхождате из тъмната си къща със свещ до 3:33 ч. Сутринта (тогава изчезва Midnight Man) и да се опитате да не ви хванат. Ако свещта ви угасне, това означава, че е близо. Ако не можете да го осветите, трябва да се обградите със сол. Ако не получите солницата навреме, Midnight Man ви намира и ... е, неясно е какво се случва тогава (никога не сме срещали някой, който е позволил това да се случи), но със сигурност не искаме да разберем.

значение на много сънища торнадо

5. Дъска Ouija

Да, една от най-старите страховити игри там. Перфектна призрачна вечер за всеки, който не просто иска да говори с духове, но и да получи съвет. Това е нещо като 'Скъпа Аби', но с мъртви хора. Ouija е дъска, покрита с букви и цифри, и ясна планшета или „указател“ - малко парче дърво или метал, което се използва за изписване на съобщения. Но трикът е следният: не вие ​​правите правописа.

Двама играчи поставят пръстите си върху планшетата и след това започват да задават въпроси на никой конкретно. Ако духът наблизо ви чуе и ви се иска да отговорите, ръцете ви мистериозно ще гравитират по дъската, докато не се появи отговор. Звучи достатъчно безобидно - играта не може да бъде че лошо, ако можете да го купите в магазин за играчки - но има и такива луди истории там и не са от хихикащи тийнейджъри, които се опитват да се изплашат помежду си през нощта през уикенда. Те са от здравомислещи, напълно правдоподобни възрастни, които са използвали дъска Ouija и в крайна сметка са много повече отколкото са се пазарили.

6. Играта на съдбата

Тази японска игра за гадаене (оригинално име: Tsuji-Ura) е древен фолклор, който се практикува от векове. Необходими са само обикновен гребен, нещо, което да скрие лицето ви, и кръстовище (кръстовище на два или повече пътища). Има просто нещо зловещо и мистично в пресичането на два или повече пътища и не е само фактът, че е включен практически във всяка легенда, в която човек сключва сделка с дявола. Не се притеснявайте, няма да срещнете никакви демони в тази игра - мислим.

Започвате с излизането до кръстовището точно след като се стъмни, или сам, или с приятел. Застанете близо до центъра и накарайте гребена да „говори“, като прекарате пръсти по зъбите. След това повторете тези три реда: „Tsuji-ura, tsuji-ura, дай ми истински отговор.“ Скрийте лицето си и след това изчакайте. И изчакайте. И изчакайте, докато някой се приближи.

Ако никой не дойде или при вас се обърне приятел или някой, когото познавате, вашето искане е отказано от духовното царство. Но ако непознат се приближи, без да разкрива самоличността ви, учтиво ги помолете да ви кажат късмета ви. Слушайте тихо и когато приключат и изчезнат обратно през нощта, вървете у дома с новооткритите си знания. Получихте ли добри новини или ужасяващи новини? Кой всъщност беше този непознат? Мъртъв роднина или някакъв пратеник отвъд? Мистериите са точно това, което прави тази игра толкова завладяваща.

7. Крие се сам

Как изобщо можете да играете на криеница без никой друг? Просто! Просто си намерете страховита кукла и призовете призрак, който да я обитава, за да го преследва. Забавно, нали? О, и има уловка. Когато притежаваната кукла е „то“, те не просто се опитват да ви маркират. Вместо това куклата ще има намерение да ви намушка.

Да, това е историята. Може би всичко е във вашето въображение и всъщност няма кукла с демонични очи, която се скита из къщата ви с кухненски нож, търсейки да ви наряза, когато най-малко очаквате. Но по-добре останете в този килер още няколко часа, за да сте в безопасност!

8. Cat Scratch Scary Game

Ако работи - и много хора се кълнат, че работи - това е една от страшните игри, които ще ви оставят объркани и вкаменени в продължение на седмици. Няма много за това: Лежите по гръб на пода, с главата си опряна в скута на приятел. След това вашият приятел рецитира една от двете истории, включващи котка, като същевременно нежно разтрива слепоочията ви. Те са дълги истории и включват страховити реплики като: „Веднъж имаше стара дама, която притежаваше котка / Котката беше много хубава / Тя мяукаше и мъркаше / Един ден котката беше ударена от кола и умря.“

Когато приятелят ви приключи, изправете се и издърпайте ризата си. Ако този отвратителен ритуал е работил правилно, гърбът ви трябва да е покрит с червени следи от нокти. Как се случва това, някой може да предположи. Разказите разбудиха ли някакъв котешки призрак, който успя да се промъкне под вас и да ви надраска гърба, без да почувствате нещо? Какво точно имат мъртвите котки срещу историите за котки? И защо се почеса ти а не дрънкачът, разказващ историята ?! Много е да се замислиш и определено ще те държи буден през нощта.

9. Играта с тройното огледало

Едно е сигурно, ако искате да установите контакт с духове, ще трябва да инвестирате в огледала. За тази игра са ви необходими не по-малко от три, както и голяма бяла свещ. (Никой аромат на духове не се отблъсква от миризмите на евкалипт и мента.) Запалете свещта и я поставете на пода, след това подредете огледалата около стаята, така че да отразяват образа на вратата от едно огледало до друго. Това отнема много щателно накланяне и регулиране, докато най-накрая се оправите, но предполага се, че си струва усилията, когато зърнете някои добросъвестни духове и духове, обитаващи стаята ви. По някаква причина ще ги видите само в третото огледало, а понякога и само в светкавици. Не знам за вас, но това е достатъчно, за да опаковаме багажа и да го резервираме до най-близкия Garden Inn.

10. Телефонът на Shoebox

Това е като да получите телефонно обаждане от мъртви хора, но без нито едно от таксите за междуселищно пътуване. Ето какво правите: Напишете писмо до някой, който е починал, с много конкретен въпрос за него. (Не бъдете неясни. Въпрос като „Как се справяте?“ Няма да впечатли никакви духове.) След това пуснете низ между две чаши и поставете една от чашите в кутия за обувки. След това поставете тази кутия за обувки - „телефона“ за какъвто и да е призрак, с когото се опитвате да се свържете - в тъмен килер. Това е. Време е да си легнете и да изчакате обаждането.

Всъщност няма да чуете звъненето на телефона. Според легендата ще имате сън, в който звъни телефон, което, честно казано, би трябвало да е достатъчно, за да ви събуди. Когато това се случи, станете от леглото и, без да включвате светлини, отидете да намерите килера. Седнете до чашата, чиято струна трябва да води към (затворената) врата на килера и я вземете. Поставете чашата до ухото си и слушайте.

В този момент или няма да чуете нищо - в този случай експериментът ви се провали и е време да се върнете в леглото. Или ще чуете гласа на някой, който е оставил тази смъртна намотка - в този случай можете или да седнете и да слушате какво имат да кажат, или да пуснете чашата и просто да започнете да бягате, крещейки: „ЗАЩО НАПРАВИХ ТОВА ? ЗАЩО НАПРАВИХ ТОВА? AAAIIIIEEEEEEE !! '

11. Асансьор до друго измерение

Може ли асансьор да ви отведе директно в отвъдното? Може би така и със сигурност би било по-лесно за прасците, отколкото „Стълбата към рая“, за която пя Led Zeppelin. Но за да стигнете до там, трябва да сте много конкретни с кои етажи пътувате първо. Започнете, като намерите сграда с поне десет етажа и асансьор. Това е лесната част (поне за градските жители). Влезте в асансьора, уверете се, че сте сами и натиснете бутона за четвъртия етаж.

да мечтаеш за мишки

Когато стигнете там, не излизайте. Вместо това натиснете бутона за втория етаж. Оттам се качете с асансьора до шестия етаж, а след това обратно до втория етаж, а след това до десетия етаж и накрая до петия етаж. Твърди се, че щом стигнете до петия етаж, вътре ще влезе мистериозна млада жена. Не я гледайте - а за любовта на Ал, която е добра, го направете не кажете изобщо нещо. Както някои фенове на тази мистична игра предупреждават: „Тя не е това, което изглежда“. Вместо това просто гледайте право напред и изчакайте да видите какво ще се случи по-нататък.

Ако тя ви отведе до десетия етаж, не излизайте. Ще останеш завинаги в Отвъдното. Просто изчакайте, докато асансьорът в крайна сметка се върне на първия етаж. След това излезте и избягайте по дяволите от сградата. Откъде знаеш, че всъщност си карал асансьор с призрак? Може би никога няма да разберете, освен студа, който тече по гръбнака ви, когато човек - вероятно мъртъв човек - застана до вас в асансьор и вие изчакахте, треперейки устните си, за да видите какво може да се случи по-нататък. Да, това е една от най-страшните страховити игри.

12. Играта за баня

Известен също като Дарума-сан, това е чудесно занимание за всеки, който някога е мислил: „Бих искал да взема дълга, релаксираща вана, която всъщност се превръща в най-ужасяващата нощ в живота ми ! ' Звучи като теб? Добре тогава, ето какво включва: Налейте си хубава, топла вана и загасете лампите. Качете се и седнете с лице към кранчето. Затворете добре очите си и започнете да повтаряте тези думи на глас: „Дарума-сан падна, Дарума-сан падна.“ В крайна сметка, казват те, в главата ви ще се появи умствен образ на японка, стояща във ваната, която бързо пада надолу и удря кранчето с лицето си, което я кара да загуби дясното си око. Без да отваряте очи или да включвате осветлението, излезте и отидете направо в леглото.

ухапване от бъгове със синини около него

На следващия ден призракът на тази жена, която умря във вана, ще ви преследва. Където и да отидете, тя ще бъде там и макар че никога няма да я видите, винаги ще имате странното усещане, че някой стои точно зад вас. Най-добрият ви залог, когато я видите, е да погледнете през дясното ви рамо - по някаква причина повечето хора са я зърнали - и когато го направите, викайте й: „Кита!“ Това е на японски за „Освободих те!“ Помага, ако махнете ръката си надолу, за да сте сигурни, че тя разбира. Ако я хванете точно в точния момент, ще е достатъчно, за да я изплашите. Ако не, добре, може да имате призрачен стакер в обозримо бъдеще. Късмет с това!

13. Дух

Ако имате въпроси за отвъдното, но не се чувствате достатъчно смели, за да използвате дъска Ouija, тази игра може да бъде идеалният компромис. Всичко, от което се нуждаете, е тесте карти, свещи и куп приятели с въпроси за Другата страна.

Намерете тъмно място за игра и се уверете, че всички прозорци са покрити. Седнете в кръг с петима от приятелите си - пет е магическото число по някаква причина - и дайте на всички свещи. Запалете свещите и след това разбъркайте тестето карти девет пъти. След това си раздайте 11 карти, обърнати надолу, и поставете допълнителните карти в една колода пред останалите хора. Сега е време да започнете да задавате въпроси и призраците ще отговорят въз основа на картите, които изтеглите: стекът на дилъра включва отговори, а останалите карти са за останалите участници. Всяко разкрито сърце означава да , всяка лопата е Недей. Диамантът е може би , и клубове е Не знам . Наистина ли духовете използват трикове с карти, за да отговорят на всички ваши актуални въпроси? Не знаем, вие играете играта и ги питате. (Ако издърпате сърце, това вероятно означава, че са.)

14. Играта на палеца

Тя се основава на стара японска легенда за жена, която е била убита и разчленена от някакъв маниакален сериен убиец, а полицията е успяла да намери всички части на тялото й, с изключение на едната: палеца на лявата ѝ. Очарователна история, нали?

Е, имайки предвид това, ето как да играете Thumb Game. Вие и трима или повече приятели седите в кръг, със запалена свещ в средата и всеки човек държи палеца на човека, седнал отдясно (така че ги хващате за левия палец.) Затворете очи и повторете това песнопение: „Ояюби, ояюби, чуй гласа ни. Ояюби, Ояюби, изпълни нашето желание. След няколко минути ще бъдете транспортирани обратно до мура където се е случило убийството.

Огледайте стаята и вижте дали можете да откриете липсващия палец на японското момиче. Не пускайте палеца на никого, или той веднага ще бъде отнесен в духовното царство. И ако почувствате костен пръст, който ви потупва по рамото, каквото и да правите, не се обръщай . (По този начин, както ни беше казано, може да има катастрофални последици.) ​​Имате, докато свещта не изгори, за да откриете липсващия палец и след това ще се върнете в дома, където сте си тръгнали, и опасността ще отмине. Надяваме се, че всеки се връща с всичките си цифри все още прикрепени.

15. Огледалото на Шарлот

Ако се надявахте, че този има нещо общо с любимата детска книга Мрежата на Шарлот , вие сте на път да бъдете силно разочаровани. Всъщност става въпрос за призоваване на призрака на мъртво 7-годишно момиче на име Шарлот, което почина през 15 век, когато майка й беше изгорена на клада, защото е вещица. Всичко, от което се нуждаете, е тъмна стая, голямо огледало и подарък - нещо, на което може да се наслади призрак на момиче, живяло преди електричество и модерни водопроводни инсталации - за Шарлот. Играчка може да свърши работа.

Поставете го на пода и докато гледате само отражението на подаръка в огледалото, изчакайте дали Шарлот одобрява. Ако й хареса това, което сте донесли, тя ще ви възнагради, като отговори на всички въпроси, които може да имате относно отвъдното. Но ако тя не е доволна от предложението ви, по-добре започнете да бягате. О, и не носете свещ на този сеанс. Шарлот мрази свещи и ни се доверете, това е едно вековно мъртво момиче, чиито бутони правите не искам да натисна.

16. Играта килер

Ако ще имате ужасяваща среща с демон, той може и да е в тъмен килер, нали? Ако това не е вашата идея за добро прекарване, това може да не е вечерната дейност за вас. Но ако сте изложени на риск - и призоваването на демон за чат в килера не е нищо, ако не и риск - ето какво трябва да знаете: В или около полунощ, влезте в тъмен килер и затворете вратата. Изчакайте две минути и след това изчакайте (неосветена) клечка, докато скандирате: „Покажете ми светлината или ме оставете в тъмнина“. Ако чуете слаб шепот зад себе си, запалете кибритената клечка веднага.

Не го оставяйте да изгасне. Ако го направите, този демон вероятно ще ви грабне и ще ви отведе със себе си в който и да е тъмен и мрачен подземен свят, който нарича дом. Докато мачът свети, вие сте защитени. Слушайте толкова дълго, колкото ви харесват прошепнатите, заплашителни стонове и когато сте готови, бавно посегнете към вратата и, без да оставяте клечката да изгасне, напуснете килера.

17. Концентрирайте се

Това беше популярна игра в училищния двор за много от нас, които израстваме, което е налудничаво, ако го разгледате отзад, като се има предвид, че включваше наистина страховита поезия. Ако не сте го играли от години, позволете ни да освежим паметта ви. Нека приятел застане точно зад вас, с лице към тила. Затворете очи и слушайте, докато вашият приятел рецитира следното стихотворение, докато леко удря юмрук по гърба ви: „Концентрирайте се, концентрирайте се, концентрирайте се върху това, което казвам, хората умират, децата плачат, концентрирайте се, концентрирайте се“. В стихотворението има още нещо, което можете прочетете тук . Но крайният резултат е, че ще надникнете в бъдещето си или по-точно как ще умрете. Ако видите оранжевия цвят, ще загинете в огън. Ако видите червено, някой ще ви намушка. Ако видите кафяво, пригответе се да бъдете погребани живи. Само белият цвят е добра новина: Това означава, че ще стигнете до старост.

18. Бебешки блус Страшна игра

Наричаха го спътник на Кървавата Мери, с изключение на това, че тази версия има бебе. Заключете се в тъмно черната баня и сгънете ръцете си, сякаш гушкате мъничко бебе - бебе, което случайно е демон се появява ! Повторете думите „Baby Blue“ точно тринадесет пъти. В този момент трябва да почувствате как празнотата в ръцете ви започва да се оформя и ще почувствате, че държите истинско бебе. Продължавайте да казвате „Бебе синьо“ и то ще започне да расте и да се извива, нокти по ръцете ви и вероятно дори да плаче за майка си.

Погледнете нагоре към огледалото и ще видите отражението на отвратителна жена, която се обръща към вас, изръмжавайки със зли кървави очи, които сякаш целят да ви убият там, където стоите. Някои хора, които са играли тази игра, се кълнат, че отражението крещи: „Върни ми бебето ми!“ Това е моментът, когато е време да изхвърлите бебето - някои предполагат, като го пуснете в тоалетната - и да извадите дяволите от банята. Дръжте се за това бебе твърде дълго и ядосаната мама-демон ще ви отмъсти. Как, всъщност никой не знае. Единствените хора, които са достатъчно глупави, за да не изпуснат бебе-демон, когато майка му се появи, не са чути никога повече.

19. Виж и убий

Ако призоваването на духове и демони ви се струва твърде твърдо за вас, имаме нещо малко по-малко кошмарно. Все още ще ви ужасява, но по начин, който не изглежда чак толкова заплашителен. В тази версия на „криеница“ човекът, който е „това“, играе ролята на сериен убиец на Майкъл Майерс, за да се вдигне на повече жертви. Така че, когато се криете, вие не просто се опитвате да спечелите играта, но и се опитвате да оцелеете.

Всеки път, когато някой е заловен, той трябва да издава кървящ писък - сякаш, да речем, са били нападнати с брадва или резачка, нещо направо от филм на ужасите. Тези писъци са предназначени да уведомят останалата част от групата, че някой е заловен, както и да добавят допълнителен елемент на страх и страх към играта. Представете си, че се криете под леглото, слушате стъпки и изведнъж изпълнената с напрежение тишина се нарушава от писъка на приятел, идващ някъде по коридора. Приближава ли се? Избрали ли сте правилното скривалище? Бих могъл ти да бъде следващата? Той усилва обикновените страшни игри на криеница на друго ниво, където знаете, че технически не сте в опасност, но все още се страхувате от ума си.

страхотни линии за качване за момчета

20. Ъгловата игра

Ако досега не сте разбрали точката, къщата ви е заразена с призраци и единственият начин да ги измъкнете (или поне да определите къде са) е да извършите някакъв нелеп ритуал. Ето още един, предназначен точно за духовете, които може би преследват тавана ви.

Започнете, като влезете в тъмна стая, за която подозирате, че е обитавана от духове. Кажете името си на глас три пъти и след това вие и до четирима приятели (мизерията обича компанията, нали?) Се събирате заедно в ъгъл, обърнат към стената, с гръб, насочен към центъра на стаята. Отброявайте от три и след това всички се обръщат по посока на часовниковата стрелка към друг ъгъл. Отбройте отново от три и отново завъртете. След като завършите пълно завъртане, един член от вашата група ще изчезне. Не казвайте нищо. Не крещи на глас. Те са били отведени в духовното царство, но само временно. За да го върнете, просто обърнете процеса, като всички три пъти кажете името си назад, и след това включете осветлението. Вашият приятел трябва да се появи отново. Да се ​​надяваме. (Вижте, страхотните игри не са ли страхотни?)

21. Ритуалът за тъмно отражение

Казва се, че счупването на огледало носи седем години лош късмет, но се казва, че този зловещ ритуал има точно обратния ефект - ако приемем, че го спазвате точно. Намерете старо огледало, което нямате нищо против да се разбие, и хвърлете дълъг поглед върху собственото си отражение. Дишайте върху огледалото - стъпка, която понякога се нарича „помазване на огледалото“ - докато стане леко мъгливо. Ако се опитвате това с група (препоръчително), всеки също трябва да диша върху нея. Запалете свещ и я придържайте към огледалото, като го изгорите леко, а след това накрая разбийте огледалото с крак.

С това сте освободили облак от отрицателна енергия, който ще ви следва през следващите 48 часа.

Чакай малко… защо хубаво ли е това ?! Казват, че ако оцелеете през нощта - и можете да надхитрите лошия късмет, като затаите дъх, някои вярват, което ви прави за кратко невидими за гневни духове - ще бъдете възнаградени с цяла година безкраен късмет. Или поне това е историята. Все още сме закъсали в частта „оцелеем през нощта“, което звучи ужасяващо.

22. Бинокълната игра

Тази игра е публикувана първоначално от потребител на Reddit който казва, че го е научил от „страховита книга, предадена около семейството ми“. Хм, това звучи като настройка от холивудски филм на ужасите, но, разбира се, за ужасно забавление, нека му дадем ползата от съмнението.

Играта се развива по следния начин: Вие и ваш приятел посещавате празна къща. Закотвяш парче въже близо до входната врата и завързваш приятеля си за другия край. След това напишете съобщение на лист хартия („Приветстваме ви. Няма да бъдете наранени.“ Или нещо подобно) и го пъхнете под вратата. И двамата изчакайте до 22:30, като по това време се отделяте от приятеля си и изследвате тъмната къща, повтаряйки фразата: „Ела, ела, ела с мен. Ще се забавляваме много. Ела с мен.' След това се върнете при приятеля си и сложете ухото си до вратата.

Чуваш ли слабо почукване? Добро - или по-скоро лошо. Това означава, че „той“ е на път. Изтичайте горе с бинокъла си и погледнете през най-близкия прозорец. Виждате ли сенчеста фигура в далечината, която се движи заплашително към къщата? Това означава, че вашият ритуал е работил! Сега е време да се паникьосвате и да се опитате да си спомните дали сте заключили всички врати. Извикайте от прозореца: „Простете, защото греша!“ Затворете очи и ги отворете отново бързо. Ако фигурата вече не е там, вие сте запазени. Ако все още идва, добре, беше ми приятно да те познавам!

23. Червена врата Жълта врата

Ако се доверите на приятел достатъчно, за да ви поведе на обиколка по мътните коридори и тъмните ъгли на собствения ви мозък, ние имаме само забавната игра за дремене за вас. Започнете с полагане на пода и оставяне на „водача“ да масажира слепоочията ви, докато скандира „Червена врата, жълта врата, всяка друга цветна врата“, докато не се вмъкнете в дълбок транс. Оттам той или тя ви води през въображаема къща, с коридори и стаи, които са ви непознати. Те ще задават въпроси и ще дават инструкции от рода на: „Какъв цвят са вратите?“ и „Отвори червената врата и влез вътре“. В крайна сметка може да срещнете загадъчно изглеждащи непознати в този непознат свят. Дума на мъдрите: Не говори с тях. Те може да са - хайде, вече трябва да знаете това - зли.

24. Играта с молив

Това е като Magic 8 Ball, но специално за дете-призрак на име Чарли. Всичко, от което се нуждаете, е лист хартия и два молива. Начертайте гигантски X върху хартията и обозначете два от квадрантите „не“, а другите два - „да“. Сега поставете моливите върху хартията, пресичайки ги в средата, така че да създадат четири отделни кутии с четири различни отговора. Сега е време да зададете въпроси на Чарли, (надявам се приятелски настроен) призрак, който може би дебне наблизо.

Започнете, като зададете на глас следния въпрос: „Чарли, Чарли, тук ли си?“ Ако някой от моливите се насочи към да, значи официално сте в компанията на добросъвестен полтъргайст. Тази игра беше вирусна сензация онлайн преди няколко години и по това време няколко души настояваха, че Чарли е мексикански демон. Не сме сигурни дали това е вярно или дори призрак от каквато и да е националност се интересува да посети дома ви и да отговори с молив на да или не. Но ако е вярно, бъдете готови да бъдете изумени.

25. Три царе

Огледалната игра, за да сложи край на всички огледални страшни игри, се превърна в сензация онлайн, с потребители на Reddit споделяне на истории за техните преживявания. Правилата са изключително конкретни и не могат да бъдат изпълнявани извън ред или с нещо по-малко от прецизност.

Започвате с голяма и празна стая, в идеалния случай без прозорци. Започвайки малко преди полунощ, поставете стол (това е Царският трон) в центъра на стаята, обърнат на север, и два други стола - съответно столовете Queen и Joker - обърнати към трона на краля. След това поставете две големи огледала и на двата стола Queen и Joker, обърнати един към друг (и към вас). Накрая засадете ветрило, насочено зад трона, и го накарайте да духа лек бриз.

Ритуалът започва точно в 3:33 сутринта, като вие седите на трона, докато държите свещ. Не гледайте директно в огледалото, но в периферното си зрение трябва да видите, добре, нещо. Като един Потребителят на Reddit докладва „Започнах да чувам нещата около себе си в стаята, да дишам, да цъкам, да чукам тук-там“, каза той. „Чувствах, че този отляво се опитва да ми хареса ... ме примами от стола ми, искаше да ми покаже неща.“ Е-година! Опитайте това на свой собствен риск, но ако сте готови за сериозна странна вечер, това ще свърши работа.

26. Малкият пръст

Вдъхновена от японска градска легенда, за история, която е толкова мощна, че самото й четене ще ви накара да сънувате тревожна мечта, в която една жена ви моли да й помогнете да намери липсващия й малък пръст. Можете да отговорите с да или не, но ако се съгласите и не намерите пръста за нея, възможно е да останете завинаги в този конкретен кошмар. Следвайте тази връзка към историята, но бъдете предупредени, само четенето е достатъчно, за да ви накара да мечтаете за него точно след седем дни. И когато това се случи, вие сте сами.

песни с червено в заглавието

27. Играта със зарове

Хазартът може да бъде опасен, особено когато това е повече от парите ви на линия. Това е основната идея на тази супер страховита игра със зарове, в която залозите са толкова високи (или толкова смъртоносни), колкото искате.

Започвате с две зарове, едното е поставено в чаша, а другото в ръката ви. Докато стоите до маса с първата матрица в ръка, кажете на глас: „Играта е настроена. Искате ли да заложите? Тихо си представете най-голямото си желание. Излезте от стаята и изчакайте точно седем минути и след това се върнете. Ако чашата с втората матрица сега е обърната с главата надолу, това означава, че нещо в стаята - може би нещо нечовешко - е приело залога ви.

Завъртете матрицата в ръката си и я оставете да кацне на масата. Вземете чашата и вижте кое число е на скритата вътре матрица. Ако номерът ви е по-голям, вие печелите. Ако матрицата под чашата е по-висока, извинете, но вие губите. Чакай, само представял ли си си какво искаш да спечелиш, а не какво предлагаш този дух, ако то Спечелени? А-а. Напуснете незабавно стаята и се надявайте, че когато пристигне да вземе наградата си, това няма да е нещо, което не можете да си позволите да загубите.

28. Кандименът

Не знаем кой точно трябва да бъде този „Candyman“, но той не звучи приятелски. Играта се играе подобно на Кървавата Мери: вие сте в килера, осветлението не свети и казвате името на човека (или нещо), което се опитвате да призовете. В случая това е Candyman. Кажете името му пет пъти. В този момент имате само секунди, за да включите светлината, преди Candyman да ви убие по някакъв ужасен, неизказан начин. Защо, бихте се чудили, някой би призовал демон в тъмна баня, само за да може да ви убие, ако не намерите достатъчно бързо превключвател на светлината в тъмното? Добър въпрос. Не знаем и защо, но може би точно това прави игра като тази толкова вълнуваща. Знаете, че вероятно не е реално - и ако е, честно казано, никой здравомислещ човек не би го опитал - но приливът на вълнение и страх го прави някак привлекателен.

29. Предизвикателството на Ghost Paper

Нека си признаем, духовете имат много свободно време в ръцете си. Няма какво много да се направи, но да се скитате из тавана и да се чувствате самотни. Така че обръщането към тях с въпроси винаги е хубав жест. Освен това има допълнителен бонус, че е ужасяващо за костите ни живи хора. Но ако сте достатъчно любопитни, за да видите дали призраци, обитаващи дома ви, са отворени за въпроси и отговори, ето един ритуал, който може да помогне за преодоляване на пропастта. Започнете, като донесете свещ, купчина хартия и молив в стая без прозорци. Изчакайте точно до 3:00 сутринта, след това почукайте на вратата три пъти, всеки път повтаряйки тази фраза: „Дух на вратата, приветствам те да се присъстваш и да минеш“.

Използвайки само светлина от свещта, запишете въпроса си върху хартията и го пъхнете наполовина под вратата. Ако е изтеглена от другата страна, поздравления, имате призрак посетител, който иска да говори. Можете да продължите да задавате въпроси, докато продължава да взема вашите ръкописни бележки изпод вратата. Но когато спре, като Уебсайтът на Ghost Machine предупреждава , тогава е време да се „извините на глас, да благодарите на духа за отделеното време и да угасите свещта“. Поздравления! Току-що сте се побъркали в една от най-добрите страшни игри.

30. Сухи кости

Криенето е много по-забавно, ако играете с демон - и е безкрайно по-забавно, ако победата означава, че най-смелите ви мечти ще се сбъднат. Това е теорията зад тази страшна версия на класиката от детството.

Dry Bones е демон и той (предполагаме, че демоните са пичове) обича да играе на криеница. За да го поканите, влезте в тъмна баня малко след полунощ и вземете кибрит. Затворете очи и си представете наградата си - направете я нещо постижимо, например повишение в работата или нова връзка, която не може да запази ръцете ви. Когато чуете стенания, това означава, че Dry Bones е приел предизвикателството ви и играта е в ход.

Намерете скривалище и изчакайте дали Dry Bones може да ви намери. Имате време до 3:00 сутринта, в който момент можете да излезете и да поискате на висок глас Dry Bones да си тръгне. Но ако той разбере къде сте преди това ... О. Нали. Забравихме да споменем какво има в него за Сухи кости. Той играе за вашата душа. Просто помислете за това, докато седите в килера в продължение на три часа и предвиждате, че всеки момент демон може да отвори вратата и да потопи зъбите си във вас и да ви осъди на вечна проклятие. Надявам се, че сте пожелали нещо добро!

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации