Това са филмите за гнили домати с 0 процента рейтинги

Прекарваме много време в разговори за най-добрите филми за всички времена , но какво ще кажете за най-лошото от най-лошото? Колкото и да е забавно да дисектирате класиката, има и много удоволствие при преразглеждането на пълни кинематографични бедствия. И всъщност няма по-добро място да започнете от разглеждането на 0-процентовите филми на Rotten Tomatoes.Изключително популярни филм преглед агрегатор - изважда заедно отзиви от филмови критици, за да създаде резултат от консенсус за всеки филм. Сайтът класира филмите по широк спектър от фактори, с наистина прекрасни такива, като се има предвид „одобрен пресен“ печат за одобрение, а филмите с най-ниска оценка се считат за „гнили“. Това са тези, които ни интересуват тук - пуйките са толкова ужасни, че не са спечелили нито един добър отзив. В хронологичен ред ето 50 от най-скандалните 0 процента филми на Rotten Tomatoes.

1 Мегафорс (1982) 0 процента

все още филм с мегафорс, най-лошо прегледани филми

20-ти век ФоксАко тази снимка не го е казала вече, Megaforce— за елитна армия от международни бойци, оборудвани с високотехнологично оръжие - е изключително сирене. Дори по-силните последователности на действията и по-добрите специални ефекти не биха могли да помогнат на този филм да преодолее бедствието, за което е било предназначено. В нея преглед в Ню Йорк Таймс , Джанет Маслин пише, „Филмът е заснет в пустинята чрез червено-кафяви филтри и изглежда, че навсякъде има големи облаци прах. В най-добрия случай ще ви ожаднее. И за филми, които всъщност са предполагаем за да ви разсмее, това са 30-те най-забавни филма за всички времена и къде да ги предаваме .две Да останеш жив (1983) 0 процента

Джон Траволта, за да остане жив

Paramount PicturesТова продължение на масовия хит от 1977 година Треска в събота вечер е режисиран и написан в съавторство от Силвестър Сталоун и играе дискотеката на оригиналния филм, Джон Траволта . Но големите имена не се равняват на голяма победа в този случай. Все пак Да останеш жив беше успех в касата - печелещи близо 65 милиона долара вътрешно с бюджет от 22 милиона долара - беше паниран от критиците . Всъщност, Развлечения седмично по-късно го сметна за най-лошото продължение, правено някога . '

Но в посока нагоре, Да останеш жив е обявен за един от 100-те най-приятно лоши филма, правени някога, според Официалното ръководство за филми на Razzie издавани от наградите „Златна малина“ (наричани още „Раззиите“). А за някои филми от 80-те, които всъщност ще искате да запомните, прегледайте ги отново 30 цитата за филми на всеки 80-те години Kid знае наизуст .

мечтайте за котки в къщата

3 Болеро (1984) 0 процента

Болеро филм, най-лошо оценени филми

MGMПрез 1979 г. 10 направени Бо Дерек звезда. Пет години по-късно, Болеро я направи за смях. Написана и режисирана от съпруга си, Джон Дерек , Болеро имаше водеща дама, обикаляща земното кълбо с единствената цел да намери мъж, с когото да спи.

Болеро беше номиниран за девет раззи и спечели шест. През 1990 г. филмът отново се бори за Раззи - най-лошата картина на десетилетието, но Мамо Най-скъп взе наградата.

4 Съпругата на Slugger (1985) 0 процента

ленивецът

Колумбия Снимки

Тази романтична комедия за бейзболист ( Майкъл О’Кийф ), който се убеждава в свободолюбивата си съпруга ( Ребека Де Морней ) е чар за късмет, написан от легендарния Нийл Саймън ( Странната двойка ). Може би критиците не биха били толкова злобни в тяхната оценка на мрачната любовна история, ако комедиен гений не беше привързан към нея.

Панирани заради липсата на химия между грешките, The Slugger’s Wife дори не може да се откупи като страхотен спортен филм. Според Телевизионно ръководство , „Това е един от най-разочароващите, най-малко достоверните филми за бейзбола в последните спомени.“

5 Американски химн (1986) 0 процента

американски химн

Колумбия Снимки

Филм за гимнастички, които се опитват да стигнат до Олимпиадата, изглежда е идеалното средство за истинска спечелила златен медал гимнастичка. Но Мич Гейлорд трябваше да се залепи за свода и да се насочи далеч от сребърния екран.

В рецензията си за филма, Ангелите Времена Патрик Голдщайн Наречен Американски химн 'да се неясен филм което се опитва да вдъхне малко живот на историята на неравен стремеж на млад гимнастик към успех.

6 Челюсти: Отмъщението (1987) 0 процента

отмъщава, най-лошо оценените филми

Universal Pictures

Челюсти: Отмъщението има разлика, че окончателно потъва франчайза завинаги. Четвъртият Челюсти филм беше номиниран за четири раззи и спечели един за най-лошите визуални ефекти. То направи Entertainment Weekly списък на най-лошите продължения на филми някога, и Империя го класира сред 50-те най-лошите филми изобщо , месечен цикъл. И за някои продължения, които хората наистина харесаха, вижте тези 17 филмови продължения, по-добри от оригинала .

7 Полицейска академия 4: Граждани в патрул (1987) 0 процента

граждани на полицейска академия в патрул 4, най-лошо оценени филми

Warner Bros.

The критичен консенсус относно Rotten Tomatoes обобщава четвъртата част от полицейска академия франчайз като „напълно, напълно, задълбочено и удивително нелепо“. Филмът бележи последната поява на Стив Гутенберг като Carey Mahoney и също така има съмнителната чест да бъде единствената Полиция Академия филм, за да получи номинация за Razzie - за най-лошата оригинална песен ( Брайън Уилсън „Да отидем в рая с моята кола“). За протокола загуби от „Искам твоя секс“ от Джордж Майкъл от Ченге от Бевърли Хилс II .

8 Mac and Me (1988) 0 процента

mac и аз извънземни

MGM

Освен че е „плешиво копие на E.T .,' Според LA Times , Mac and Me е основно 94-минутна реклама за McDonald’s. Филмът е за момче ( Нефрит Калегория ), който се сприятелява с извънземен на име Mac (което означава Mysterious Alien Creature).

По стечение на обстоятелствата Мак развива привързаност към Макдоналдс - а филмът позорно включва: петминутна танцова последователност , с участието Роналд Макдоналд . Mac and Me също получи четири номинации за Razzie, а Роналд Макдоналд спечели за най-лошата нова звезда.

9 Сънувайте малка мечта (1989) 0 процента

отливка на мечта малка мечта

Lionsgate

Дори бивши сърдечни сърца от 80-те Кори Фелдман и Кори Хаим не можах да запазя този филм - и след като чуете заговора, ще разберете защо. Става въпрос за възрастна двойка, която се пренася в телата на двама гимназисти, Боби Келър (Фелдман) и обекта на неговата привързаност, Лейни ( Мередит Салнджър ). Сънувайте малка мечта спечели мизерните 5,5 милиона долара в касата и критик Роджър Еберт нарече това „ агресивно невъзможен за гледане филм . '

10 Полицейска академия 6: Обсаден град (1989) 0 процента

полицейска академия 6 под седж, най-лошо оценени филми

Warner Bros.

Полицейска академия 6: Обсаден град е последният полицейска академия филм, който да включва оригинални членове на актьорския състав Буба Смит , Марион Рамзи , Брус Малер , Ланс Кинси , и Джордж Р. Робъртсън . В нея Чикаго Трибюн преглед , критик Йохана Щайнмец даде на филма половин звезда и каза: „Този ​​филм е толкова внимателно безобиден, че дори Уолт Дисни вероятно би било удобно с него. (Но той щеше да ускори темпото.)

единадесет Проблемно дете (1990) 0 процента

Джон Ритър и Ейми Ясбек в проблемно дете

Universal Pictures

Представете си, ако Поличбата бяха комедия. Това е основно централната надутост на Проблемно дете , в който Бен и Фло Хили ( Джон Ритър и Ейми Ясбек ) осинови дете на име Junior ( Майкъл Оливър ), който се оказва абсолютен ужас. В една запомняща се сцена Джуниър хвърля котка по дядо си, който пада надолу по стълбите, наранявайки както животното, така и стареца.

Естествено, критиците смятаха, че филмът е такъв твърде подъл дух, за да бъде смешен , с Развлечения седмичноОуен Глайберман дава на филма D- . Въпреки това, Проблемно дете беше касов успех , а Джуниър се завърна за две продължения.

12 Лудница (1990) 0 процента

филм на лудницата, най-лошо оценен филм

MGM

Понякога филмът не е безвъзвратно ужасен, колкото и напълно забравяем. Rotten Tomatoes е осеян с останки от взаимозаменяеми и невдъхновени шамари, включително Лудница . Тази комедия звезди Кирсти Алея и Джон ларокет като семейна двойка, чийто дом е превзет от нежелани домакински гости. Hijinks се случват, когато се опитват да свалят узурпаторите от двамата.

В рецензията си за LA Times , Майкъл Уилмингтън написа, ' Лудница хваща те за реверите и се опитва да изтръгне смеха от теб. Но е никога много смешно . '

13 Highlander II: Ускоряването (1991) 0 процента

highlander II ускоряващите, най-лошо оценени филми

Lionsgate

Оригинала Highlander не беше търговска или критичен успех . Но приказката за безсмъртните воини стана култова класика така или иначе. Въпреки завръщането на звездите Кристофър Ламбърт и Шон Конъри , продължението се оказа разочароващо. Еберт го нарече „ най-непонятен филм Виждал съм от много дълъг ден - филм, почти страхотен в своята лошост. '

Highlander II: Ускоряването все още успя да спечели повече в първия си уикенд в боксофиса (5,3 милиона долара) от предшественика си ( 2,5 милиона долара ). Така че, поне има това!

14. Връщане в Синята лагуна (1991) 0 процента

Мила Йовович и Брайън Краузе в замяна на синята лагуна

Колумбия Снимки

Преди близо три десетилетия, 14-годишно дете Брук Шийлдс направи вълни в Синята лагуна . През 1991 г. цялото ново поколение беше представено на двама нови юноши тийнейджъри ( Миле Йовович и Брайън Краузе ) на пустинен остров в Върнете се в Синя лагуна .

Продължението от 1991 година не успя дори да си върне скромния бюджет от 11 милиона долара, а Йовович спечели номинация за Razzie. Джо Бери на Радио Таймс го нарече „учебник пример за бедствие, който удивително успява не само да съдържа лоша актьорска игра и ужасяващ сценарий , но и някои от най-неубедителните любовни сцени, които някога са се ангажирали да заснемат. '

петнадесет Вижте кой говори сега (1993) 0 процента

кирсти алея и Джон траволта в поглед кой

TriStar Pictures

Третият и последен филм в Вижте кой говори франчайз, Вижте кой говори сега звездите Кирсти Алея и Джон Траволта, и двамата се появяват още веднъж в този списък. Двамата повторяват ролите си на Моли и Джеймс Убриако, родители на Майки ( Дейвид Галахър ) и Джули ( Табита Лупиен ). Но този път две кучета - Дафни (озвучена от Даян Кийтън ) и Скали (озвучен от Дани ДеВито ) - са готови за пътуване.

Оказа се, че киноманите са по-малко очаровани от слушането на вътрешните монолози на кучешки, отколкото на сладки бебета. Рита Кемпли от Washington Post нарече го 'груб и мрачен филм.'

16. Мъртва смърт (1993) 0 процента

мъртъв филм

Lionsgate

Впечатляващият актьорски състав и режисьор с известно родословие не са достатъчни, за да гарантират успеха на филма. Изложба А: Мъртва смърт.

подаръци за рожден ден за най -добрия приятел на момчето

Филмът е режисиран от Кристофър Копола ( Франсис Форд Копола племенник) и звезди Майкъл Биен , Джеймс Кобърн , и Никълъс Кейдж (братът на режисьора). Мъртва смърт включва и камеи от Питър Фонда , Талия Шиър , и Чарли Шийн . Но цялата звездна сила в света не можа да спаси този неуспешен опит за филм ноар от себе си. Телевизионно ръководство Наречен Мъртва смърт „неубедително и плитко.“

17 Ниска мръсна срам (1994) 0 процента

keenen слонова кост wayans и jada pinkett в нисък мръсен срам

Снимки от Буена Виста

Написано и режисирано от Кийън слонова кост Уейънс , Ниска мръсна срам е екшън комедия за полицай, превърнал се в частен детектив Андре Шейм. Shame има проблемно минало, но нов случай му дава шанс за изкупление. Има и любовен триъгълник, хвърлен за добра мярка. Стивън Холдън на Ню Йорк Таймс наречен Wayans „ нежен герой за действие , ”И Еберт каза:„ Вземете оръжията и филм няма да е за нищо особено . '

18. Вагони на изток! (1994) 0 процента

вагони източен филм, най-лошо оценени филми

TriStar Pictures

Тази комедия в Дивия див Запад за нещастни пионери, нетърпеливи да се върнат у дома, е тъжно комик Джон Кенди финален филм. Той починал от инфаркт на 43-годишна възраст през последните дни на производство.

Вагони на изток! беше пуснат пет месеца след смъртта на Кенди и направи неприятни сравнения с Пламтящи седла . Еберт пише: „Загубата на Джон Кенди е още по-трогателна, защото Вагони на изток! е последният филм, който завърши. Възможно е той никога не се е появявал в по-лоша . '

19. Топ куче (1995) 0 процента

Чък Норис в топ куче

Lionsgate

Тази екшън комедия звезди Чък Норис като ченге, което - с помощта на полицейско куче на име Рено - работи за предотвратяване на терористична атака от неонацисти и бели превъзходци.

Топ куче се справят по-зле от предишните филми за приятели с кучешки ченгета като K-9 и Търнър и Хуч (и двете имат също „гнили“ оценки). И а основен дистрибутор snafu не помогна на въпросите: Топ куче беше освободен девет дни след бомбардировката в Оклахома Сити.

двайсет Задължение на журито (1995) 0 процента

блед бряг в длъжност на журито

TriStar Pictures

Поли Шор звезди в това престъпление срещу киното като Томи Колинс, който става съдебен заседател, за да се възползва от предимствата на безплатната стая и пансион. Задължение на журито беше касов флоп, който дърпаше малко под $ 5 милиона през първия си уикенд . В крайна сметка Шор си тръгна с „Раззи“ за най-лош актьор. Като Марк Савлов от Хроника на Остин написа, 'колкото по-малко се говори за това, толкова по-добре.'

двадесет и едно Изд (1996) 0 процента

маймуна на прилеп в изд

Universal Pictures

Ако Мат Леблан се надяваше да запази популярността на Приятели в успешна кариера в киното, Изд трябва да е било епично разочарование. Филмът вижда актьора, по-известен като Джоуи Трибиани, да играе бейзболен играч от второстепенната лига, който се дружи с шимпанзе.

Изд спечели звездата си с номинация за награда Razzie за най-лошата екранна двойка (заедно с неговия колега Ед, механичният шимпанзе). Знаете какво казват - никога не работете с деца или животни.

22. Конспирация на сенките (1997) 0 процента

филм за конспирация в сянка, най-лошо оценени филми

Снимки от Буена Виста

В този политически трилър с толкова родово заглавие, че звучи фалшиво, Чарли Шийн играе Боби Бишоп, специален съветник на президента ( Сам Уотърстън ), който научава за опит за покушение срещу него. Сянка Конспирация , който също звезди Доналд Съдърланд и Линда Хамилтън , прибра малко над 2 милиона долара и беше a критичен флоп .

Телевизионно ръководство се бореше да купи „маниакален, преждевременно на средна възраст Чарли Шийн като блестяща дясна ръка на президент на иконоборците“. Прегледът казва: „Направете си услуга и наемете Манджурският кандидат вместо.'

2. 3 3 стачки (2000) 0 процента

актьорски състав от 3 удара

MGM

3 стачки е написана и режисирана от DJ Пух , който също е съавтор Петък. Следва Роб Дъглас ( Брайън Хукс ), който току-що е освободен от втория си престой в затвора и чиито опити да избегне повече проблеми със закона са изпълнени с усложнения.

Но истинското престъпление е това 3 стачки е фундаментално нелепо. ' Неоригинално и обидно , 3 стачки пада надолу, без да вкара нито един смях “, пише Дейв Ларсен от The Atlanta Journal- Конституция .

24 Балистичен: Екс срещу Север (2002) 0 процента

Люси Лиу и Антонио Бандерас в балистични екове срещу Север

Warner Bros.

През 2008 г. Rotten Tomatoes съставят списък, наречен „ Мухлясали домати: 10-те най-лоши филма за последните 10 години “, Което включваше - познахте - Балистичен: Екс срещу Север . В статията, Алекс Во пише, „Сюжетът не заслужава анализ или дори обобщение: най-подходящата епитафия за този, най-лошото рецензирано филмче в историята на нашия сайт, може да бъде предоставена с любезното съдействие на Драги на филми Джон Р. Макюен . '

мечтае да не може да ходи

В рецензията си Макюен попита: „ Антонио Бандерас , Люси Лиу , нямаш ли гордост? Нямате ли стандарти? Нямате ли срам? Не обръщате ли внимание на това, което пише на вестниците, които подписвате? ' О!

25 Killing Me Softly (2002) 0 процента

убивайки ме нежно филмов екран все още, най-лошо прегледаният филм

MGM

Ако каша заедно 9 1/2 седмици, Петдесет Нюанси на сивото и почти всеки Lifetime филм, който получавате Killing Me Softly . Класифициран като еротичен трилър, филмът разказва историята на жена ( Хедър Греъм ), който зарязва живота си за момче ( Джоузеф Файнс ), който може или не може да бъде убиец. Killing Me Softly направи списък на Rotten Tomatoes на „ 200 еротични филма, класирани от най-лошото до най-доброто ”... на номер 200.

26 Пинокио (2002) 0 процента

Николета Браши и Роберто Бенини в Пинокио

Lionsgate

Роберто Бенини беше наздравица за Холивуд със спечеления от него Оскар филм от 1997 г., Животът е прекрасен . Безграничният му ентусиазъм след спечелването на най-добър чуждоезичен филм все още е един от най-много запомнящи се моменти на Оскар през цялото време. За съжаление, историята на Пепеляшка на Бенини спря внезапно пет години по-късно с пускането на неговата версия на приказката на живо Пинокио . Филмът спечели шест номинации за Razzie, първа за чуждестранен филм. И изключително тъжно, единствената му победа беше Бенини за най-лошия актьор.

Ако е някаква утеха, втората Пинокио той беше замесен с - На Матео Гароне 2019 преосмисляне на историята - спечелено много повече положителни отзиви . Този път Бенини изигра Гепето.

27 Благодаря доктор Рей (2002) 0 процента

благодаря ти докторе Рей

Тук телевизор

Търговецът Ivory, световноизвестни продуценти на кино с високи вежди, пропусна целта с този предполагаем фарс в Париж. Благодаря доктор Рей , който имаше доста впечатляващ актьорски състав, включително Даян Уист и Ванеса Редгрейв , се провали на всеки възможен фронт. Като Телевизионно ръководство пише, „Шлифовъчните шумове, които чувате, са съоръженията на тази трудна френска комедия, която се стреми да запази нелепо объркан разказ придвижвайки се. '

28 Копачите на злато на National Lampoon (2003) 0 процента

отливка от национална лампунка

MGM

Тази приказка за двама млади измамници, изиграни от Уил Фридъл и Крис Оуен направи бездна $ 400 000 през първия си уикенд . Копачите на злато на National Lampoon (което също се наричаше Ladykillers на National Lampoon ) беше обявен за 10-и филм с най-лош преглед за всички времена на уебсайта за преглед на филми Metacritic.

Джен Чани на The Washington Post нарече го „така ужасяващо отвратителен че след като го гледате, ще трябва да се изкъпете в 10 галона дезинфектант, да вземете скраб за цялото тяло и шампоан с оцет, за да премахнете остатъците от мръсотия. '

29 Супер бебета: Бебешки гении 2 (2004) 0 процента

супер бебета бебешки гении, най-лошо прегледани филми

New Line Cinema

Дълбоко разстроява филмът от 1999 г. Бебе гении , който вкара a 2 процента рейтинг за Rotten Tomatoes , би получил продължение. Но Холивуд е странно място и Бебе гении беше скромен касов успех . И така, през 2004 г. С uperbabies: Бебешки гении 2 , а отзивите бяха ужасни, вариращи от „ужасно“ ( Wall Street Journal ) до „мъчително“ ( Чикагски читател ) до „дълбоко обезпокоително“ ( Острието на Толедо ).

30 съзвездие (2005) 0 процента

актьорски състав на съзвездието

Развлечения на Codeblack

съзвездие следва семейство Боксьори, когато се връщат в Дълбокия юг, за да отдадат почит на матриарха на семейството след нейната смърт. Актьорският състав - включително Габриел Юнион , Били Дий Уилямс , и Зоуи Салдана - беше определена точка за продажба. За съжаление, критиците го мразеха , така или иначе.

Въпреки че някои лошо прегледани филми са непоправими, съзвездие страда от нереализиран потенциал, според Мат Золер Сейц на Ню Йорк Таймс . „Ако искреността се равняваше на умение, съзвездие би било класика “, пише той.

31 Карла (2006) 0 процента

Лора Препон в Карла, най-лошо оценени филми

Кристал Филмс

Въз основа на истински събития, Карла разказва историята на Пол Бернардо ( Миша Колинс ) и съпругата му, Карла Хомолка ( Лора Препон ), която стана съучастник в престъпленията на съпруга си. Двойката уби три млади момичета, включително собствената сестра на Хомолка. Противоречията обградиха филма в Канада - където двойката живееше - и политици се опита да го забрани , страхуващи се от потенциално експлоатиращото съдържание.

Но освен това филмът просто не беше добър. Дейвид Нусейр | от Reel Films Reviews написаха, че Prepon е 'практически достоен за Оскар в сравнение с шокиращо аматьорската поддържаща роля, повечето от тези хора изглеждат така, сякаш биха били по-у дома, правейки обществен театър'. Той добави: „Виртуално има тук нищо не си струва да се препоръча . '

32 Белег (2007) 0 процента

филм с белези

Издаване на Cinemavault

Първо най-важното, Белег направи история: Това беше първият 3D HD пълнометражен филм, произведен в САЩ Но това е всичко, което се случва за това. Найджъл Флойд на Време за изчакване пише: „Да се ​​направи филм за триизмерни изтезания в най-добрия случай е опортюнистът да се направи такъв с плоски, скучни сцени на мъчения е непростимо“.

33 Червена линия (2007) 0 процента

автомобили във филма червена линия

Chicago Pictures

Червена линия може да се обобщи най-добре като на богаташ Бързи и яростни- каза богатият човек като писател и продуцент Даниел Садек . Той финансира филма чрез неговата компания Quick Loan Funding, която пропадна след ипотечната криза.

Червена линия беше истински суетен проект на Садек, той дори използва коли от собствената си колекция във филма. И като Лиза Роуз на The Seattle Times пише, 'Автомобилите във филма се третират с по-голямо уважение, отколкото жените.' Червена линия имаше бюджет от 26 милиона долара, а отваряне на касови бележки са срамежливи от 4 милиона долара.

сладки случайни неща, които да кажете на гаджето си

3. 4 Едно пропуснато обаждане (2008) 0 процента

един пропуснат разговор филм все още, филм с най-лошия преглед

Снимки на Warner Bros.

Едно пропуснато обаждане е Американски римейк на Такаши Мийке Японски филм на ужасите със същото име. Американската версия звезди Шанън Сосамон и Ед Бърнс , и се върти около жертвите, получаващи телефонни обаждания, които предсказват смъртта им. В нейния преглед за Развлечения седмично , Лиза Шварцбаум пише, „За да наберете отново приложимите крилати фрази, този изкривен американски римейк ... е грешен номер.“

35 Завръщане у дома (2009) 0 процента

филм за завръщане у дома все още, най-лошо прегледан филм

Филмов ум

В този филм на ужасите от 2009 г., златното момче Майк ( Мат Лонг ) се връща у дома от колежа с новата си приятелка Елизабет ( Джесика Строп ), в теглене. За съжаление на щастливата двойка, старият му любимец от гимназията, Шелби ( Миша Бартън ), не е наясно, че някога са се разделили.

Обсебеният бивш заговор е направен до смърт и този със сигурност не е преоткрил колелото. Кайл Смит от New York Post озаглави рецензията си „Mischa Mess Kills Suspense“ и нарече филма предсказуем във всяко отношение .

36 Транслимания (2009) 0 процента

трансилмания

Пълен кръг

Трансилмания е измама на ужасите за куп студенти, прекарващи семестър в чужбина в Трансилвания - и също така, някак си продължение на 2006 г. Dorm Daze 2 на National Lampoon: College @ Sea . Каша на Porky’s и всеки сиренев филм за вампири, правен някога, печелеше нищожно $ 264 000 през първия си уикенд .

Критиците поставят метафоричен залог през сърцето на филма. Робърт Абеле от LA Times пише, „Ако идеята ви за добро прекарване се смее с отблъскване ... очаква ви затъмнен театър.“

37 Откраднато (2009) 0 процента

Джон Хам се появява в крадени, най-лошите филми за изгнили домати

IFC Films

Джон Хам си взе почивка от пушенето на вериги и женкарството като Дон Дрейпър Луди хора да заснема Откраднато . Във филма от 2009 г. той играе Том Адкинс, полицай, чийто син изчезва - и по-голямата част от вината за тази мрачна драма пада върху раменете на Хам. „Никой не е в състояние да направи голяма част от скрипта за еднократна употреба, но Хам е толкова ограничен от атрибутите на периода, че изглежда, сякаш той просто се е заблудил в грешен набор“, пише Елизабет Вайцман от New York Daily News .

38 Лешникотрошачката в 3D (2010) 0 процента

лешникотрошачка 3D, най-лошо прегледани филми

Freestyle Digital Media

Тази небалетна версия на класическата коледна приказка с участието Ел Фанинг е „кинематографичният еквивалент на бучка въглища в коледен чорап“, според Франк чек на Холивудският репортер . Лешникотрошачката в 3D беше номиниран за Razzie за най-лоша злоупотреба с 3D (доста име за награда!) и беше обявен за най-лошият филм с ограничено освобождаване от 2010 г. от Metacritic .

39 Бъки Ларсън: Роден да бъде звезда (2011) 0 процента

Ник Сардсън в Баки Ларсън, роден да бъде звезда

Sony Pictures Releasing

Адам Сандлър не е непознат за лошите отзиви за Rotten Tomatoes - вижте по-долу - но повечето от филмите му все още привличат хората към театъра за някакво безсмислено забавление. Въпреки това, историята на Сандлър за млад мъж ( Ник Свардсън ), който пътува до Лос Анджелис, за да работи във филми за възрастни, достигна ново дъно.

Критиците нарекоха филма „ужасни, смазващи душата неща“ ( Време за изчакване ), „Лъскав и отблъскващ“ ( Newsday ) и „гнилостно и напълно нелепо“ ( Quad City Times ). Тази продукция на Happy Madison получи шест номинации за Razzie, като до голяма степен загуби от друга картина на Sandler, Джак и Джил - със сигурност е горчив момент за Сандлър.

40 Тъмен прилив (2012) 0 процента

акула в тъмен прилив

Lionsgate

Дори актрисите, спечелили Оскар, могат от време на време да изкарат. Пример: Тъмен прилив , в който Хале Бери играе ролята на Кейт, експерт по акули, страдаща от ПТСР, след като акула убива колега водолаз. И не, това не е единственият лош филм, в който Бери е участвал, но дори Готика има 15 процента върху Rotten Tomatoes . Тъмен прилив0 процента рейтинг остава подвиг.

Филмът има приблизително 25 милиона долара бюджет, но само спечели 1,1 милиона долара по целия свят . Като Пазителят Питър Брадшоу пише, 'Самите акули са единствените, които се появяват с кредит от това.'

41 Хиляда думи (2012) 0 процента

Еди Мърфи и Клиф Къртис с хиляда думи

Paramount Pictures

В Хиляда думи , Еди Мърфи играе бързо говорещ литературен агент на име Джак Маккол. Но когато затварянето на устата е въпрос на живот и смърт, Джак трябва да намери нови творчески начини за комуникация. За да не може това описание да направи този филм да звучи по-добре, отколкото е, трябва да ви кажем, че спечели три номинации за Razzie - за най-лоша картина, най-лош актьор и най-лош сценарий.

„Еди Мърфи просто трябваше да каже думата„ не “на този уморен, формулирана комедия , ”Пише Шек от Холивудският репортер .

42 Нелепото 6 (2015) 0 процента

актьорският състав на нелепите 6

Нетфликс

Отново е Адам Сандлър, този път с Нелепото 6 , неговата пародия на класическия уестърн Великолепната седморка. Сандлър е съавтор на сценария и звезди в този филм на Netflix Тери Крюс , Тейлър Лотнър , Стив Бушеми , и Дани Трежо .

По време на снимките, около дузина Индиански актьори и актриси си тръгнаха от снимачната площадка заради обидните шеги на сценария и неточните изображения на апаши. Netflix се опита да намали и отхвърли жалбите, но критиците също взеха мнение с крайния резултат. 'Това е мързелив пастиш от уестърни и западни измами, пълни с мързеливи, расистки шеги, които не могат просто да бъдат размахани с размах на ироничната карта ', пише Брад Нюзъм на The Sydney Morning Herald.

43 Треска, появяваща се след дълго стоене на закрито (2016) 0 процента

филм за треска в каютата, филми с най-лош преглед

IFC Midnight

Треска, появяваща се след дълго стоене на закрито , римейк на едноименния филм от 2002 г., дава признание за съавторство на оригиналния сценарист-режисьор Ели Рот , но итерацията за 2016 г. не беше толкова добра, колкото умерено добре прегледан оригинален. Това вероятно е така, защото новата версия не добавя приблизително нищо.

„Сцена за сцена, линия за линия, гег за гег, това е по същество един и същ филм . И оригиналът не беше шедьовър за начало ”, пише А.А. Dowd на The A.V. Клуб. В крайна сметка той заключи: „Може би новото Треска, появяваща се след дълго стоене на закрито служи за определена цел. Това прави старото Треска, появяваща се след дълго стоене на закрито изглежда по-добре от нещо друго.

44 Стаята за разочарования (2016) 0 процента

Кейт Бекинсейл в стаята за разочарования

Измамник

В Стаята за разочарования , градски жители Дана ( Кейт Бекинсейл ) и Дейвид ( Мел Райдо ) купи си старо южно имение с ужасяващо минало. Ако се досетите, че има нещо общо с титулярната стая, ще бъдете прави на парите. И ако се досещате, че филмът отговаря на заглавието и по други начини, отново отново.

Критиците не намериха филма за особено страшен или оригинален. „По-голямата част от филма е просто Бекинсейл, който се разхожда и изглежда притеснен“, пише Кристиан Холуб на Развлечения седмично . „Понякога тя ще зърне някое призрачно момиченце. Понякога зад нея се затръшва врата. Почти никога няма да се уплашите.

Четири пет Макс Стомана (2016) 0 процента

макс стомана филм все още

Open Road Films

Някои филми за играчки работят - Лего филмът , например. Други не - като, да речем, Макс Стомана . Филмът проследява Макс Макграт ( Бен Уинчел ), който има специални сили, и неговият извънземен приятел, Steel ( Джош Бренер ). Заедно те се превръщат в супергерой Max Steel. Филмът не успя да възстанови бюджета си от близо 10 милиона долара, а само донесе 6,3 милиона долара по целия свят .

Като Кристи Лемир отбелязано на RogerEbert.com , „Филм, базиран на играчка, трябва да бъде много по-забавен от този.“

46 Скъпоценни товари (2016) 0 процента

Брус Уилис в скъпоценни товари

Lionsgate

В течение на кариера, която обхваща десетилетия, Брус Уилис е направил справедливия си дял от филмите толкова зле, че са почти добри. Но Скъпоценни товари , около трима крадци, които се пресичат два пъти за голяма печалба, не е един от тях. Просто е лошо - и по-лошо, забравимо.

„Ще бъдете трудно да си спомните каквото и да било по въпроса дори само няколко минути след гледането му, което би трябвало да бъде облекчение за всички, участващи в производството му“, пише Петър Собчински за RogerEbert.com .

мечтая за раждане

47 Стратън (2017) 0 процента

филм със стратон все още, най-лошо прегледани филми

Sony Pictures

Доминик Купър играе заглавния герой в Стратън : Той е член на специален отряд на Кралския флот на Великобритания и неговата мисия е да преследва измамен съветски оперативен работник и да спаси света от терористи. Проблемът е, че този екшън филм нямаше действие.

Майкъл Рехтшафен от LA Times описано Стратън като остарял шпионски трилър който притежава цялата пулсираща интрига на чакането на опашката в DMV. ' Уф!

48 Тъмни престъпления (2018) 0 процента

Джим Кери в тъмни престъпления

Saban Films

Тъмни престъпления се основава на истинската история на Krystian Bala, който беше признат за виновен в убийството на полски бизнесмен, след като писа за това в първия си роман. За съжаление, тази усукана приказка - с участието J аз Кери като полицейски детектив, който е обсебен от сурогата на филма „Бала“, Козлов ( Мартон Чокас ) - беше лошо изпълнен. Според критик Ричард Роупър , „Крайният продукт оставя кисел вкус . '

49 Лондон Фийлдс (2018) 0 процента

кехлибар се чува в Лондон полета

20-ти век Фокс

Екранната адаптация на Мартин Еймис Лондон Полета разказва историята на неизлечимо болен писател ( Били Боб Торнтън ), който отчаяно иска да напише и последна книга, преди да умре. Той пристига в Лондон и се натъква на истинска мистерия на убийството в процес на създаване, заедно с Никола Шекс ( Амбър Хърд ) в центъра на драмата.

Лондон Фийлдс получи много същата критика като всяка филмова адаптация, която не се справя с материалния си източник. „ Така всеобхватно филмът се проваля да представи лабиринтските литературни чудеса на книгата на Амис, че едва ли си струва да се детайлизират нейните универсални недостатъци ”, според Тод Маккарти на Холивудският репортер .

петдесет Готи (2018) 0 процента

Джон Траволта в Готи

Вертикално забавление

За любителите на лошите филми, Готи, с участието на Джон Траволта за пореден път , е подарък. Този филм беше прехвърлен навсякъде, когато беше пуснат. - Може да е бил убиец, но дори Готи заслужаваше по-добро от това , 'написа критикът Брайън Талерико в RogerEbert.com.

Но странно, резултатът на публиката на Rotten Tomatoes беше благоприятен - подозрително. Имаше мърморене, че е произведен като маркетингова стратегия, но Rotten Tomatoes не намери доказателства на фал игра . В крайна сметка, Готи спечелил срамните 4,3 милиона долара на национално ниво и е номиниран за шест награди Razzie. Траволта царува върховно.

Популярни Публикации